- 26 Ocak 2018
- 222
- 433
- 33
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.801
Hayirla gelsin canim Allah sagsalim kucagina almayi Nasip etsin insallah. Hamilelikte oluyor oyle duygu degisimleri zamanla gecer ve Rabbim sana gonlundekini Nasip eder insallahMerhabalar hanimlar sizi kac aydir okuyorum ta ilk sayfadan ve bende sizin yaptiklarinizi uyguladim ve bende tutmadi suan ucuncu kizimin geldini ogrendim aslinda uzulmemem lagzim ama kendimi okadar cok erkege hazirlamisim ki cok uzgunum suan sukur etmem lagzim biliyorum ama cok kotuyum.anlatacak dertlesecek kimsem yok.bende cok erkege benzetmisim ama degilmis
Canım hiç bilmiyorum. Bayağı ünlü ve pahalı bi doktor. Şimdi sıradan muayeneye gitsem bile en az 300 dolar tutuyor her muayene. O yüzden bekliyorum bende. Yoksa çok isterdim sormak.Canim ne yapıyor ki acaba doktor hic ogrenme imkanin yok mu biz nisandan once deneyeceklere bilgi olsa
Öğrenince hemen yazarım canım inşAllahMerak ettik acaba ne dicek bizleri habersiz birakma olurmu
Amin sagol hem kendime kiziyorum saglikli olsun ne fark eder diye hemde kendimi tutamayip uzuluyorumHayirla gelsin canim Allah sagsalim kucagina almayi Nasip etsin insallah. Hamilelikte oluyor oyle duygu degisimleri zamanla gecer ve Rabbim sana gonlundekini Nasip eder insallah
Cok merak ettim canim suanCanım hiç bilmiyorum. Bayağı ünlü ve pahalı bi doktor. Şimdi sıradan muayeneye gitsem bile en az 300 dolar tutuyor her muayene. O yüzden bekliyorum bende. Yoksa çok isterdim sormak.
Anliyorum canim cok normal gecer zamanla insallah Rabbim hayirlara cikarsin seni. Neler.yapmıştın yumurtlama takibi diyet filan?Amin sagol hem kendime kiziyorum saglikli olsun ne fark eder diye hemde kendimi tutamayip uzuluyorum
Hayırlısı olsun canim. Kac haftalik Hamilesin doktor kesin mi konuştuEvet yumurta takibi yaptim testlerle ph degeri yuksek su ictim diyet yaptim soguk bolgesel dush bi saat once kahve icirdim esime ama tutmadi
Merhaba sağlıkla kucağına alırsın inşallah üzülecek bişey yok bunda sukretki bebeğin sağlıklı olsun rabbim sanA nasip etmiş böyle bir güzelliği erkek sevdasini anlamadım gitti kız erkek hiç farketmez bence kızlar AllAh katinda daha makbuldür ne diyeyim rabbim gonlundekini nasibin etsinMerhabalar hanimlar sizi kac aydir okuyorum ta ilk sayfadan ve bende sizin yaptiklarinizi uyguladim ve bende tutmadi suan ucuncu kizimin geldini ogrendim aslinda uzulmemem lagzim ama kendimi okadar cok erkege hazirlamisim ki cok uzgunum suan sukur etmem lagzim biliyorum ama cok kotuyum.anlatacak dertlesecek kimsem yok.bende cok erkege benzetmisim ama degilmis
Merhabalar okudugum icin senin durumunu biliyorum eger karistirmiyosum bos gebelik denildi bi doktor kalp atisi var demis.insallah bos gebelik degildir canim allah gonlun gore versinMerhaba sağlıkla kucağına alırsın inşallah üzülecek bişey yok bunda sukretki bebeğin sağlıklı olsun rabbim sanA nasip etmiş böyle bir güzelliği erkek sevdasini anlamadım gitti kız erkek hiç farketmez bence kızlar AllAh katinda daha makbuldür ne diyeyim rabbim gonlundekini nasibin etsin
Anladim canim Rabbim gonlundekini de nasip etsin insallah13 haftalik hamileyim ben yurtdisinda kaliyorum ve burda ozel bi test var hem ozurlu olma ihtimali varmi diye ona bakiliyo ve cinsiyete kan dan bakiyolar ve testin dogrulugu yuzde99
Bana da yasaklamıştı 12-13 haftalara kadar canımKızlar benim son adet tarihim 19aralık ben 5haftalık mı hamile oluyorum??
Bide doktorum ilişkiyi yasakladı sizin de yasakladı mı??
Canım ben kadını tanımıyorum eşim eşini tanıyor. Benim bi kızım var. Ben ilkini kız istiyordum zaten de muayenede cinsiyetimiz kız dedi bizde sevindik tabi. Bir dahakine de oğlan yaparız size inşAllah demişti. Ama ne yapacağını dememişti. Bende çok merak ediyorum ama.Cok merak ettim canim suansen o doktora giden arkadasina sorsan soylemez mi ki hani esi cok erkek olmasini istiyormus da oğlu olmus ya
dogru diyosun kiziyorum zaten kendime ne bu erkek sevdasi diye ama inan cevre cok etkiliyo suan kizim olcani nasil soglerim bilmem herkezin cevabindan korkuyorum ay gene mi kiz diye felan yoksa iki tane kizim var cok seviyorum onlari ama Kendimi bu takipti felan cok kaptirdim ve oglan olcak diye dusundum hep nedense.bide ben oglana benzettim son gittimde belkide o cok etkiledi beni bilmiyorum.Merhabalar okudugum icin senin durumunu biliyorum eger karistirmiyosum bos gebelik denildi bi doktor kalp atisi var demis.insallah bos gebelik degildir canim allah gonlun gore versin
Harmony testini mi diyorsunuz. Bende yaptırmıştım.13 haftalik hamileyim ben yurtdisinda kaliyorum ve burda ozel bi test var hem ozurlu olma ihtimali varmi diye ona bakiliyo ve cinsiyete kan dan bakiyolar ve testin dogrulugu yuzde99
Nipt diyolarHarmony testini mi diyorsunuz. Bende yaptırmıştım.
Anladim canimCanım ben kadını tanımıyorum eşim eşini tanıyor. Benim bi kızım var. Ben ilkini kız istiyordum zaten de muayenede cinsiyetimiz kız dedi bizde sevindik tabi. Bir dahakine de oğlan yaparız size inşAllah demişti. Ama ne yapacağını dememişti. Bende çok merak ediyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?