Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhabalar hanimlar sizi kac aydir okuyorum ta ilk sayfadan ve bende sizin yaptiklarinizi uyguladim ve bende tutmadi suan ucuncu kizimin geldini ogrendim aslinda uzulmemem lagzim ama kendimi okadar cok erkege hazirlamisim ki cok uzgunum suan sukur etmem lagzim biliyorum ama cok kotuyum.anlatacak dertlesecek kimsem yok.bende cok erkege benzetmisim ama degilmis

Hayirla gelsin canim Allah sagsalim kucagina almayi Nasip etsin insallah. Hamilelikte oluyor oyle duygu degisimleri zamanla gecer ve Rabbim sana gonlundekini Nasip eder insallah

Canim ne yapıyor ki acaba doktor hic ogrenme imkanin yok mu biz nisandan once deneyeceklere bilgi olsa
Canım hiç bilmiyorum. Bayağı ünlü ve pahalı bi doktor. Şimdi sıradan muayeneye gitsem bile en az 300 dolar tutuyor her muayene. O yüzden bekliyorum bende. Yoksa çok isterdim sormak.

Canım hiç bilmiyorum. Bayağı ünlü ve pahalı bi doktor. Şimdi sıradan muayeneye gitsem bile en az 300 dolar tutuyor her muayene. O yüzden bekliyorum bende. Yoksa çok isterdim sormak.
Cok merak ettim canim suan sen o doktora giden arkadasina sorsan soylemez mi ki hani esi cok erkek olmasini istiyormus da oğlu olmus ya

Merhaba sağlıkla kucağına alırsın inşallah üzülecek bişey yok bunda sukretki bebeğin sağlıklı olsun rabbim sanA nasip etmiş böyle bir güzelliği erkek sevdasini anlamadım gitti kız erkek hiç farketmez bence kızlar AllAh katinda daha makbuldür ne diyeyim rabbim gonlundekini nasibin etsin

Merhabalar okudugum icin senin durumunu biliyorum eger karistirmiyosum bos gebelik denildi bi doktor kalp atisi var demis.insallah bos gebelik degildir canim allah gonlun gore versin

Cok merak ettim canim suan sen o doktora giden arkadasina sorsan soylemez mi ki hani esi cok erkek olmasini istiyormus da oğlu olmus ya
Canım ben kadını tanımıyorum eşim eşini tanıyor. Benim bi kızım var. Ben ilkini kız istiyordum zaten de muayenede cinsiyetimiz kız dedi bizde sevindik tabi. Bir dahakine de oğlan yaparız size inşAllah demişti. Ama ne yapacağını dememişti. Bende çok merak ediyorum ama.

Do
Merhabalar okudugum icin senin durumunu biliyorum eger karistirmiyosum bos gebelik denildi bi doktor kalp atisi var demis.insallah bos gebelik degildir canim allah gonlun gore versin
dogru diyosun kiziyorum zaten kendime ne bu erkek sevdasi diye ama inan cevre cok etkiliyo suan kizim olcani nasil soglerim bilmem herkezin cevabindan korkuyorum ay gene mi kiz diye felan yoksa iki tane kizim var cok seviyorum onlari ama Kendimi bu takipti felan cok kaptirdim ve oglan olcak diye dusundum hep nedense.bide ben oglana benzettim son gittimde belkide o cok etkiledi beni bilmiyorum.

Anladim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…