- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.821
Hoşgeldin canım.elinden geleni yapıp tevekkul ettiysen inan vardır bunda büyük bir hâyır.vardır rabbimizin bir bildigi hiç uzme kendini,hayal kırıklığı olması normal rabbim hayırlara çıkarsın gönlüne ferahlık versin ınş.eli ayağı düzgün olsun sağlıkla gelsin ınş.Merhabalar hanimlar sizi kac aydir okuyorum ta ilk sayfadan ve bende sizin yaptiklarinizi uyguladim ve bende tutmadi suan ucuncu kizimin geldini ogrendim aslinda uzulmemem lagzim ama kendimi okadar cok erkege hazirlamisim ki cok uzgunum suan sukur etmem lagzim biliyorum ama cok kotuyum.anlatacak dertlesecek kimsem yok.bende cok erkege benzetmisim ama degilmis
Bende yurtdışında yaşıyorum harmony test yaptırmıştık bizde 12. Haftada. Kan alarak bakıyorlar dimi? Bana kız demişlerdi sonra 16. Hafta da ultrasonda da kesinleşmişti. Özürlü olma ihtimaline de bakıyorlar dediğiniz gibi. Aynı testtir belki.Nipt diyolar
Her seferinde eşit miktarda mı idrar damlatıyorsunuz? O da etkiliyor çünkü testiKizlar bu niye böyle oldu ya sabah daha koyuydu valla ben yapamiyorum heralde bu test isini
cHoşgeldin canım.elinden geleni yapıp tevekkul ettiysen inan vardır bunda büyük bir hâyır.vardır rabbimizin bir bildigi hiç uzme kendini,hayal kırıklığı olması normal rabbim hayırlara çıkarsın gönlüne ferahlık versin ınş.eli ayağı düzgün olsun sağlıkla gelsin ınş.
kaç haftaliksin tam olarak neler yaptın yazabilirmisin canım
Canim 7 de test yap demistin yaptim attim bi bakabilirmisinHoşgeldin canım.elinden geleni yapıp tevekkul ettiysen inan vardır bunda büyük bir hâyır.vardır rabbimizin bir bildigi hiç uzme kendini,hayal kırıklığı olması normal rabbim hayırlara çıkarsın gönlüne ferahlık versin ınş.eli ayağı düzgün olsun sağlıkla gelsin ınş.
3 4 damla şeklinde canim her seferinde esit değil bazen 3 bazen 4Her seferinde eşit miktarda mı idrar damlatıyorsunuz? O da etkiliyor çünkü testi
Canım eğer laboquick marka kullanıyorsan 2 damla iyi sonuç veriyor. Başka markalarda 3 damla. Ben yabancı bi markanınkini de aldım. Onun mesela açıklama kısmına tam olarak 3 damla damlatınız demiş.3 4 damla şeklinde canim her seferinde esit değil bazen 3 bazen 4
Testin daha ıslak canım 5 dk geçsin öyle çek.sıvı alımına dikkat ettin mi.akintin baslamadiysa korkma daha vardır yumurtlama yaKizlar bu niye böyle oldu ya sabah daha koyuydu valla ben yapamiyorum heralde bu test isini
Sağol cnm evet doğru biliyorsun boş gebelik diyor biri diğeri kalp atışları var dedi ama ben umutsuzum çok sancim var sabaha kadar düşük yapmasam ıyidirMerhabalar okudugum icin senin durumunu biliyorum eger karistirmiyosum bos gebelik denildi bi doktor kalp atisi var demis.insallah bos gebelik degildir canim allah gonlun gore versin
Labaquick canim yarinda oyle yapayim ozaman. Ben test yapmayı ogrenene kadar yumurtlamayi kacircamCanım eğer laboquick marka kullanıyorsan 2 damla iyi sonuç veriyor. Başka markalarda 3 damla. Ben yabancı bi markanınkini de aldım. Onun mesela açıklama kısmına tam olarak 3 damla damlatınız demiş.
12 haftalik oldum suanHoşgeldin canım.elinden geleni yapıp tevekkul ettiysen inan vardır bunda büyük bir hâyır.vardır rabbimizin bir bildigi hiç uzme kendini,hayal kırıklığı olması normal rabbim hayırlara çıkarsın gönlüne ferahlık versin ınş.eli ayağı düzgün olsun sağlıkla gelsin ınş.
evet ozurlu mu diye bakiliyo ama cinsiyet de cikiyo kanda yani dogruluk payi yuzde 99 yani ucuncu kizim geliyo senin kac cocuk varBende yurtdışında yaşıyorum harmony test yaptırmıştık bizde 12. Haftada. Kan alarak bakıyorlar dimi? Bana kız demişlerdi sonra 16. Hafta da ultrasonda da kesinleşmişti. Özürlü olma ihtimaline de bakıyorlar dediğiniz gibi. Aynı testtir belki.
Allah yardımcınız olsunSağol cnm evet doğru biliyorsun boş gebelik diyor biri diğeri kalp atışları var dedi ama ben umutsuzum çok sancim var sabaha kadar düşük yapmasam ıyidir
Canim duydum aklimdan da geciyor aslinda kullansam mi diye ama cok olumlu bakılmıyor sanirim onaArkadaşlar bir de preseed diye bi ürün var hiç duyan oldu mu? Hamile kalmayı kolaylaştırıyor ve pH’ı 7 buçuk yapıyor.
Bende bi tane henüz. Nadirende olsa o testte de yanılma oluyor. Yabancı forumlarda okumuştum. Özellikle kız dediklerinde.12 haftalik oldum suan
evet ozurlu mu diye bakiliyo ama cinsiyet de cikiyo kanda yani dogruluk payi yuzde 99 yani ucuncu kizim geliyo senin kac cocuk var
Az once hafif akinti oldu canim. En son saat 4 de sivi tukettim canim dikkat ettim ama yanliz saat 4 e kadar baya bir sivi tukettim.2 2 bucuk litreyi gecmistirTestin daha ıslak canım 5 dk geçsin öyle çek.sıvı alımına dikkat ettin mi.akintin baslamadiysa korkma daha vardır yumurtlama ya
Kısmette ne varsa kaderde ne yaziliysa o olur o gelir Cnm takma insanların lafını kafanaDo
dogru diyosun kiziyorum zaten kendime ne bu erkek sevdasi diye ama inan cevre cok etkiliyo suan kizim olcani nasil soglerim bilmem herkezin cevabindan korkuyorum ay gene mi kiz diye felan yoksa iki tane kizim var cok seviyorum onlari ama Kendimi bu takipti felan cok kaptirdim ve oglan olcak diye dusundum hep nedense.bide ben oglana benzettim son gittimde belkide o cok etkiledi beni bilmiyorum.
idrar a çıktıktan sonra en fazla 1 bardak iç öyle yap akıntı başladıysa yumurtlama en geç 3 güne olur tahminim deneme yapicakmisin bu ay.Az once hafif akinti oldu canim. En son saat 4 de sivi tukettim canim dikkat ettim ama yanliz saat 4 e kadar baya bir sivi tukettim.2 2 bucuk litreyi gecmistir
Ben aldım, kullandım üç defa kasım, aralık ve ocak aylarında denedim. Aslında ilk denediğim ay testte Hamile kaldım. Çünkü iki gün 3 farklı marka gebelik testi yaptım pozitifti sonra test yavaşça silikleşti ve adet oldum. İkinci ay denememde biraz gecikmiştim yumurtam hızlı çatladı ben geç kaldım. Üçüncü denemem de vakit çok iyiydi ama o ay da yumurtam hızlı çatladı ve perhizimiz yoktu sanırım sperm iyi olmadığı için tutturamadık. Üç ay ara verdim böğürtlen kürü yapcam inşAllah. Sonra yine bu ürünü kullansam diyorum. Faydasını gören oldu mu burda kullanıp da merak ettim.Canim duydum aklimdan da geciyor aslinda kullansam mi diye ama cok olumlu bakılmıyor sanirim ona
Sağol cnmAllah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?