- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.841
Çok icmissin canım ondan kaynaklıAz once hafif akinti oldu canim. En son saat 4 de sivi tukettim canim dikkat ettim ama yanliz saat 4 e kadar baya bir sivi tukettim.2 2 bucuk litreyi gecmistir
Allah bagislasin canim allah gonlune gore versin evet hemen arastirdim okudum yanilma varmis bi kac kiside ama ne bilim kendim yine ogle dusunerek yaniltmak istemiyorum kndimi kiza hazirlamam lagzim cok kaptirdim kendimi oglana ondan bogle oldu yoksa ogle illa oglum olsun demiyodumBende bi tane henüz. Nadirende olsa o testte de yanılma oluyor. Yabancı forumlarda okumuştum. Özellikle kız dediklerinde.
Canim burda var mi bilmiyorum ama forumda vardi bunla alakali konu aratirsan bulursun sanirimBen aldım, kullandım üç defa kasım, aralık ve ocak aylarında denedim. Aslında ilk denediğim ay testte Hamile kaldım. Çünkü iki gün 3 farklı marka gebelik testi yaptım pozitifti sonra test yavaşça silikleşti ve adet oldum. İkinci ay denememde biraz gecikmiştim yumurtam hızlı çatladı ben geç kaldım. Üçüncü denemem de vakit çok iyiydi ama o ay da yumurtam hızlı çatladı ve perhizimiz yoktu sanırım sperm iyi olmadığı için tutturamadık. Üç ay ara verdim böğürtlen kürü yapcam inşAllah. Sonra yine bu ürünü kullansam diyorum. Faydasını gören oldu mu burda kullanıp da merak ettim.
Yarin tekrar yapayim ozaman canim gunde kac bardak su icsem dogru sonuc verir ben cok su icerim deÇok icmissin canım ondan kaynaklı
Sonunda yapabildim cevaplama yaptiklarmi yazdim okuyabildinmi alinti yapamamistimHoşgeldin canım.elinden geleni yapıp tevekkul ettiysen inan vardır bunda büyük bir hâyır.vardır rabbimizin bir bildigi hiç uzme kendini,hayal kırıklığı olması normal rabbim hayırlara çıkarsın gönlüne ferahlık versin ınş.eli ayağı düzgün olsun sağlıkla gelsin ınş.
kaç haftaliksin tam olarak neler yaptın yazabilirmisin canım
Canım ovulasyon testin silikleştikten sonra tek denememi yaptın peki?Tam bilemedigim icin alinti yapamadim elifemm hosbukduk tam ne yaptimi sormustum suan 12 haftalik oldum yumurta takibi yaptim diyet yaptin iki ay ve ph degeri yuksek su ictim ve bolgesel soguk dush kahve icirdim sag yattim seninde belli degilmis tam yuksek ihtimal erkek demis doktor allah gonlune gore veriri insallah
Tamam canım bakayım ben çok teşekkür ederimCanim burda var mi bilmiyorum ama forumda vardi bunla alakali konu aratirsan bulursun sanirim
Sağol canım Allah razı olsun. Canım hayırlısını istiyoruz ya önce hep hayırlısı buymuş demek ki. Benim eşimde üç kızdan sonra olmuş. Kaynanam şimdi iyiki de üç kızım olmuş diyor. Her işini kızları yapıyor benim eşimde haftada bi arıyor annesini. Rabbim her ikisinden de tattırsın elbette. Bu evladını da sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Allah bagislasin canim allah gonlune gore versin evet hemen arastirdim okudum yanilma varmis bi kac kiside ama ne bilim kendim yine ogle dusunerek yaniltmak istemiyorum kndimi kiza hazirlamam lagzim cok kaptirdim kendimi oglana ondan bogle oldu yoksa ogle illa oglum olsun demiyodum
Canim merakla bekliyoruz dr hangi ilde gorev yapiyoCanım ben kadını tanımıyorum eşim eşini tanıyor. Benim bi kızım var. Ben ilkini kız istiyordum zaten de muayenede cinsiyetimiz kız dedi bizde sevindik tabi. Bir dahakine de oğlan yaparız size inşAllah demişti. Ama ne yapacağını dememişti. Bende çok merak ediyorum ama.
Rica ederim canimTamam canım bakayım ben çok teşekkür ederim
Evet yumurta takibi yaptim testlerle ph degeri yuksek su ictim diyet yaptim soguk bolgesel dush bi saat once kahve icirdim esime ama tutmadi
Hayirlisi olsun ultrasonda mi. Kesinlesti kiz olacagiMerhabalar hanimlar sizi kac aydir okuyorum ta ilk sayfadan ve bende sizin yaptiklarinizi uyguladim ve bende tutmadi suan ucuncu kizimin geldini ogrendim aslinda uzulmemem lagzim ama kendimi okadar cok erkege hazirlamisim ki cok uzgunum suan sukur etmem lagzim biliyorum ama cok kotuyum.anlatacak dertlesecek kimsem yok.bende cok erkege benzetmisim ama degilmis
Merhabalar hayir canim kan test yapildi yurt disinda kaliyoarum bende burda bi test yapiyolar ordan cikti ultrasonda erkege benzetmistim benHayirlisi olsun ultrasonda mi. Kesinlesti kiz olacagi
Merhabalar evet tek ikiski oldu sabah yaptimda silinmisti cizgi yani yakalamistim yumurtayiCanm rabbim kızlarına sağlık sıhhat verdin insallah seninde gönlünden geçeni tez zamanda nasip etsin insallah boyle takip falan yapmadan cinsiyet öğrenince cok dokunmaz ama takiple sanki erkeği tutturacaksin gibi hisse kapılıyor insan rabbim herkedin gölündekinu nasip etsin inşallah
Canm takip falan herseyi yaotim demissin çift çizgiyi gördükten sonra tek iliski mi oldu ilişkinin ertesi günü tekrar test yaptunmi gittikçe siliklesmis miydu
Amin sagol allah cumlemizin evladini abgislasin insallah herkezin gonlune gore verir insallahCanm rabbim kızlarına sağlık sıhhat verdin insallah seninde gönlünden geçeni tez zamanda nasip etsin insallah boyle takip falan yapmadan cinsiyet öğrenince cok dokunmaz ama takiple sanki erkeği tutturacaksin gibi hisse kapılıyor insan rabbim herkedin gölündekinu nasip etsin inşallah
Canm takip falan herseyi yaotim demissin çift çizgiyi gördükten sonra tek iliski mi oldu ilişkinin ertesi günü tekrar test yaptunmi gittikçe siliklesmis miydu
Evet tek deneme oldu ve sabah yaptimda iyice silinmisti testCanım ovulasyon testin silikleştikten sonra tek denememi yaptın peki?
Amerika’da canım. Türk ama kendisi.Canim merakla bekliyoruz dr hangi ilde gorev yapiyo
Ay canim gercekten cok kotu durum bende bi dusum oldu 4ay once cok kotu bilirim ama kotu dusunme insallah kotu bisey yoktur allah yar ve yardimcin olsunAz once hafif akinti oldu canim. En son saat 4 de sivi tukettim canim dikkat ettim ama yanliz saat 4 e kadar baya bir sivi tukettim.2 2 bucuk litreyi gecmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?