Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tam bilemedigim icin alinti yapamadim elifemm hosbukduk tam ne yaptimi sormustum suan 12 haftalik oldum yumurta takibi yaptim diyet yaptin iki ay ve ph degeri yuksek su ictim ve bolgesel soguk dush kahve icirdim sag yattim seninde belli degilmis tam yuksek ihtimal erkek demis doktor allah gonlune gore veriri insallah

Bende bi tane henüz. Nadirende olsa o testte de yanılma oluyor. Yabancı forumlarda okumuştum. Özellikle kız dediklerinde.
Allah bagislasin canim allah gonlune gore versin evet hemen arastirdim okudum yanilma varmis bi kac kiside ama ne bilim kendim yine ogle dusunerek yaniltmak istemiyorum kndimi kiza hazirlamam lagzim cok kaptirdim kendimi oglana ondan bogle oldu yoksa ogle illa oglum olsun demiyodum

Canim burda var mi bilmiyorum ama forumda vardi bunla alakali konu aratirsan bulursun sanirim

Sonunda yapabildim cevaplama yaptiklarmi yazdim okuyabildinmi alinti yapamamistim

Canım ovulasyon testin silikleştikten sonra tek denememi yaptın peki?

Sağol canım Allah razı olsun. Canım hayırlısını istiyoruz ya önce hep hayırlısı buymuş demek ki. Benim eşimde üç kızdan sonra olmuş. Kaynanam şimdi iyiki de üç kızım olmuş diyor. Her işini kızları yapıyor benim eşimde haftada bi arıyor annesini. Rabbim her ikisinden de tattırsın elbette. Bu evladını da sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

Canim merakla bekliyoruz dr hangi ilde gorev yapiyo

Canm rabbim kızlarına sağlık sıhhat verdin insallah seninde gönlünden geçeni tez zamanda nasip etsin insallah boyle takip falan yapmadan cinsiyet öğrenince cok dokunmaz ama takiple sanki erkeği tutturacaksin gibi hisse kapılıyor insan rabbim herkedin gölündekinu nasip etsin inşallah

Canm takip falan herseyi yaotim demissin çift çizgiyi gördükten sonra tek iliski mi oldu ilişkinin ertesi günü tekrar test yaptunmi gittikçe siliklesmis miydu
Evet yumurta takibi yaptim testlerle ph degeri yuksek su ictim diyet yaptim soguk bolgesel dush bi saat once kahve icirdim esime ama tutmadi

Hayirlisi olsun ultrasonda mi. Kesinlesti kiz olacagi

Merhabalar evet tek ikiski oldu sabah yaptimda silinmisti cizgi yani yakalamistim yumurtayi

Amin sagol allah cumlemizin evladini abgislasin insallah herkezin gonlune gore verir insallah

Az once hafif akinti oldu canim. En son saat 4 de sivi tukettim canim dikkat ettim ama yanliz saat 4 e kadar baya bir sivi tukettim.2 2 bucuk litreyi gecmistir
Ay canim gercekten cok kotu durum bende bi dusum oldu 4ay once cok kotu bilirim ama kotu dusunme insallah kotu bisey yoktur allah yar ve yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…