Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet tek deneme oldu ve sabah yaptimda iyice silinmisti test
Canım test çok silikleştiğinde vücut tekrar asidik olmaya başlıyor y ler ölüyor kız olma ihtimali artıyor diye okumuştum forumda. Bilimsel yanı var mıdır bilmiyorum ama. İnsan kız çocuğuna doyamıyor kesinlikle ama gönül olmayanı da istiyor. Ben anlıyorum seni. Rabbim sana erkek de nasip etsin hayırlısıyla. Bu evladını da kız ya da erkek hiç fark etmez sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

Evet hayirlisi buymus ama insan kendini kaptirinci kotu oluyo benim son bu 4 dusunmem.

Evet onu bende okudum ama cokmu gec kaldim bilemiyorum.nasip degilmis.hayirlisini versin cumlemize allah insallah evet kiz cocuklarina doyum olmuyor allah sukur kizlarim cok uslu ama yinede gonlumde hep bi oglum olsun vardi

Amin cumlemininkine insallah. Evet ogle oldu test felan yaptim iyice kaptirdim kendimi yoksa ikinci kizimda hic takmamistim hatta sevinmistim kizima bi arkadas geliyo diye ama bunda oglan olsun diye ugrasinca isnan uzuluyo ama hayirlisi tabi

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız.kızlar benim rüyalarım çok çıkar geçen yıl bir rüya gördüm ve çok etkilendim bir kadın sesi ama kendisi gözükmüyor senin 5 inci çocugun erkek olacak diyor ve sakın çocuk yapma rahatsız dogar diyordu halen aklıma gelince tuhaf olurum

Evet onu bende okudum ama cokmu gec kaldim bilemiyorum.nasip degilmis.hayirlisini versin cumlemize allah insallah evet kiz cocuklarina doyum olmuyor allah sukur kizlarim cok uslu ama yinede gonlumde hep bi oglum olsun vardi
Canım belki olur. Yine eşimden örnek vericem ama kaza bebeği kendisi. Allah dilemiş vermiş kayınpederim kesinlikle istemiyorum git bunu aldır demiş ama olunca oluyor işte.

Okudum canım.olmazları ol duran Allah ınş.gonlundekini duyarsın.benimkide hala benziyor kesinlik vermediler hayırlısıyla bekliyorum bakalım.
Insallah allah gonlundekini verir.erkek dediklerinde bek yanilma olmuyo bence.ogle beklemek de cok zor bilirim.insallah bidahakine kesinlesir oglusun

Canım hangi vakitte gördün bu rüyayı?

Canm siliklesince asidik oluyo siliklesmese yumurtlayana kadar y ler ölüyo ee biz ne zmaani tuttaracagiz tam nesaman olmasi lazim
Canım ıdrarini yap birdahaki test 4 saat sonra diyelim o zamana kadar 1 bardak su içme hakkın var çok içme biraz susuz kalıyorsun

Canm siliklesince asidik oluyo siliklesmese yumurtlayana kadar y ler ölüyo ee biz ne zmaani tuttaracagiz tam nesaman olmasi lazim
Yumurtlama ya en yakın zamanda canım yumurtlama dan bir gün önce bile şans var çünkü akıntı olduğu için spermler ler uzun süre dayanıyor ama yumurta catladiktan 12 saat sonra ortam kuruyup asidiklesiyor özellikle Y spermler çabuk ölüyor.bu yüzden testinde pik durumunu yakalayınca 3-4 saatte bir testini tekrarliycaksjn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…