- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.861
Canım test çok silikleştiğinde vücut tekrar asidik olmaya başlıyor y ler ölüyor kız olma ihtimali artıyor diye okumuştum forumda. Bilimsel yanı var mıdır bilmiyorum ama. İnsan kız çocuğuna doyamıyor kesinlikle ama gönül olmayanı da istiyor. Ben anlıyorum seni. Rabbim sana erkek de nasip etsin hayırlısıyla. Bu evladını da kız ya da erkek hiç fark etmez sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Evet tek deneme oldu ve sabah yaptimda iyice silinmisti test
Evet hayirlisi buymus ama insan kendini kaptirinci kotu oluyo benim son bu 4 dusunmem.Sağol canım Allah razı olsun. Canım hayırlısını istiyoruz ya önce hep hayırlısı buymuş demek ki. Benim eşimde üç kızdan sonra olmuş. Kaynanam şimdi iyiki de üç kızım olmuş diyor. Her işini kızları yapıyor benim eşimde haftada bi arıyor annesini. Rabbim her ikisinden de tattırsın elbette. Bu evladını da sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
Canım çıkıntısı daha tam oluşmamış gibi 13te daha iyi anlaşılır ama pek bi tatlı duruyor maşaAllahHanimlar sizde bakin istedim bu 12 haftalik 4d ultrason ben burda erkege benzettim ama yanilmisim anlayan varsa yorumlarsa sevinirim Eki Görüntüle 2101359 Eki Görüntüle 2101359
Haklısın canım insan tabiki kendini kaptırınca değişik oluyor. Hakkında güzel olan nasip olsun inşAllah.Evet hayirlisi buymus ama insan kendini kaptirinci kotu oluyo benim son bu 4 dusunmem.
Evet onu bende okudum ama cokmu gec kaldim bilemiyorum.nasip degilmis.hayirlisini versin cumlemize allah insallah evet kiz cocuklarina doyum olmuyor allah sukur kizlarim cok uslu ama yinede gonlumde hep bi oglum olsun vardiCanım test çok silikleştiğinde vücut tekrar asidik olmaya başlıyor y ler ölüyor kız olma ihtimali artıyor diye okumuştum forumda. Bilimsel yanı var mıdır bilmiyorum ama. İnsan kız çocuğuna doyamıyor kesinlikle ama gönül olmayanı da istiyor. Ben anlıyorum seni. Rabbim sana erkek de nasip etsin hayırlısıyla. Bu evladını da kız ya da erkek hiç fark etmez sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
Amin cumlemininkine insallah. Evet ogle oldu test felan yaptim iyice kaptirdim kendimi yoksa ikinci kizimda hic takmamistim hatta sevinmistim kizima bi arkadas geliyo diye ama bunda oglan olsun diye ugrasinca isnan uzuluyo ama hayirlisi tabiCanm rabbim kızlarına sağlık sıhhat verdin insallah seninde gönlünden geçeni tez zamanda nasip etsin insallah boyle takip falan yapmadan cinsiyet öğrenince cok dokunmaz ama takiple sanki erkeği tutturacaksin gibi hisse kapılıyor insan rabbim herkedin gölündekinu nasip etsin inşallah
Canm takip falan herseyi yaotim demissin çift çizgiyi gördükten sonra tek iliski mi oldu ilişkinin ertesi günü tekrar test yaptunmi gittikçe siliklesmis miydu
Yani kizlarda da mi cikinti bogle oluyoCanım çıkıntısı daha tam oluşmamış gibi 13te daha iyi anlaşılır ama pek bi tatlı duruyor maşaAllah
Canım ıdrarini yap birdahaki test 4 saat sonra diyelim o zamana kadar 1 bardak su içme hakkın var çok içme biraz susuz kalıyorsunYarin tekrar yapayim ozaman canim gunde kac bardak su icsem dogru sonuc verir ben cok su icerim de
Okudum canım.olmazları ol duran Allah ınş.gonlundekini duyarsın.benimkide hala benziyor kesinlik vermediler hayırlısıyla bekliyorum bakalım.Sonunda yapabildim cevaplama yaptiklarmi yazdim okuyabildinmi alinti yapamamistim
Canım belki olur. Yine eşimden örnek vericem ama kaza bebeği kendisi. Allah dilemiş vermiş kayınpederim kesinlikle istemiyorum git bunu aldır demiş ama olunca oluyor işte.Evet onu bende okudum ama cokmu gec kaldim bilemiyorum.nasip degilmis.hayirlisini versin cumlemize allah insallah evet kiz cocuklarina doyum olmuyor allah sukur kizlarim cok uslu ama yinede gonlumde hep bi oglum olsun vardi
Insallah allah gonlundekini verir.erkek dediklerinde bek yanilma olmuyo bence.ogle beklemek de cok zor bilirim.insallah bidahakine kesinlesir oglusunOkudum canım.olmazları ol duran Allah ınş.gonlundekini duyarsın.benimkide hala benziyor kesinlik vermediler hayırlısıyla bekliyorum bakalım.
Canım hangi vakitte gördün bu rüyayı?İyi akşamlar hanımlar nasılsınız.kızlar benim rüyalarım çok çıkar geçen yıl bir rüya gördüm ve çok etkilendim bir kadın sesi ama kendisi gözükmüyor senin 5 inci çocugun erkek olacak diyor ve sakın çocuk yapma rahatsız dogar diyordu halen aklıma gelince tuhaf olurum
Canım akıntı var miydi.yumurta catlafiktan sonra 12 saati gecincede Y spermler asidik ortama çok dayanamiyorlarMerhabalar evet tek ikiski oldu sabah yaptimda silinmisti cizgi yani yakalamistim yumurtayi
Evet canım kızlarda da oluyor. 14ten sonra kızlarda içe çekiliyor, erkekte dışa çıkıyor.Yani kizlarda da mi cikinti bogle oluyo
Kıza benziyor canım o görünen dudaklarına kabarikligi gibi geldi bana.bu haftalarda çok benziyor gerçi kız erkek.Hanimlar sizde bakin istedim bu 12 haftalik 4d ultrason ben burda erkege benzettim ama yanilmisim anlayan varsa yorumlarsa sevinirim Eki Görüntüle 2101359 Eki Görüntüle 2101359
Canım ıdrarini yap birdahaki test 4 saat sonra diyelim o zamana kadar 1 bardak su içme hakkın var çok içme biraz susuz kalıyorsun
Yumurtlama ya en yakın zamanda canım yumurtlama dan bir gün önce bile şans var çünkü akıntı olduğu için spermler ler uzun süre dayanıyor ama yumurta catladiktan 12 saat sonra ortam kuruyup asidiklesiyor özellikle Y spermler çabuk ölüyor.bu yüzden testinde pik durumunu yakalayınca 3-4 saatte bir testini tekrarliycaksjnCanm siliklesince asidik oluyo siliklesmese yumurtlayana kadar y ler ölüyo ee biz ne zmaani tuttaracagiz tam nesaman olmasi lazim
Amerika’da canım. Türk ama kendisi.
Ha simdi oldu canim tamam anladimCanım ıdrarini yap birdahaki test 4 saat sonra diyelim o zamana kadar 1 bardak su içme hakkın var çok içme biraz susuz kalıyorsun
Tamam sagol kiz zaten bu kesin ama ne bilim cikinti gorunce erkek sandim bilmiyodum kizda da bogl oldugunuEvet canım kızlarda da oluyor. 14ten sonra kızlarda içe çekiliyor, erkekte dışa çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?