- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.881
HatırlamıyorCanım hangi vakitte gördün bu rüyayı?
Tamam sagol bilmiyodum kizda da bogle cikinti oldugunu ve benim pek akintim olmuyo yani bilemiyorum akintidan bisey bilemiyorum belkid 12 gecmisti yumurtam catlayaliKıza benziyor canım o görünen dudaklarına kabarikligi gibi geldi bana.bu haftalarda çok benziyor gerçi kız erkek.
Doktorun yorum yapmadi miMerhabalar hayir canim kan test yapildi yurt disinda kaliyoarum bende burda bi test yapiyolar ordan cikti ultrasonda erkege benzetmistim ben
Yorumluyabiliyormusun canımCanım hangi vakitte gördün bu rüyayı?
Yok canim sordum bellli mi diye test de ogrenirsin sedi ama kizlarda da cikinti oluyomus ogle onu da yeni burda ogrenmis oldumDoktorun yorum yapmadi mi
Evet ogle aslinda bizdede ayni 5 kiz bi oglan annemin her isini kizlar yapar ama annen tabi oglunu sever daha cok.kiz evlat iyidir yaniSağol canım Allah razı olsun. Canım hayırlısını istiyoruz ya önce hep hayırlısı buymuş demek ki. Benim eşimde üç kızdan sonra olmuş. Kaynanam şimdi iyiki de üç kızım olmuş diyor. Her işini kızları yapıyor benim eşimde haftada bi arıyor annesini. Rabbim her ikisinden de tattırsın elbette. Bu evladını da sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
Hoşgeldin canım Rabbim gönlünden geçeni nasip etsinYok canim sordum bellli mi diye test de ogrenirsin sedi ama kizlarda da cikinti oluyomus ogle onu da yeni burda ogrenmis oldum
Cinsel perhiz önemli peki kaç gün ara verdin öncesinde:)Merhabalar evet tek ikiski oldu sabah yaptimda silinmisti cizgi yani yakalamistim yumurtayi
Amin canım cümleten
Merhabalar evet cinsel peAmin canım cümleten
Cinsel perhiz önemli peki kaç gün ara verdin öncesinde:)[/QUOTE merhabalar evet cinsel pehriz de uyguladim arada bosluk var yani
Benimd uykum gelmiyor bir turlu.allah yardimcin olsun senin insallah kotu bisey yoktur allah yar ve yardimcin olsunÇok sabirsizim yarın için uykumda gelmiyor sabah 8de hastaneye gitmem gerekiyor ayy çok tedirginim ne olacak diye çok merak ediyorum yarıni ama UMUTSUZUM rabbim beklemediğim bi anda hayırlı bir kapı açar inşallah
Evet cinsel behriz uyguladim arada bosluk var yaniMerhabalar evet cinsel pe
Hosbulduk amin benim 3 kizim geliyo bunda son 4 dusunmuyorum allah herkezin gonlune gore veriri insallahHoşgeldin canım Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin
Yorumlayamıyorum da canım sahih rüyalar sabah namazından sonra görülür genellikle. Şeytanda karışmış olabilir belki senin çok Salih bi oğlun olacak. Bunu bilemeyiz. Rüyaya göre amel etmemek en iyisi bence canım.Yorumluyabiliyormusun canım
Mesajını okuyunca çok etkilendim. Aslında üzüldüğün şey kızının olmasını değil kendini erkek bebeğe inandırmış olman ve çevrendekilerin tepkisi sanırım.Hanimlar erkek bebek isterken ugrasirken kendinizi kiza da hazirlayin bu denedimiz yontemler kesin degil bazen de tutmaya biliyo bende herseyi uyguladim.ama tutmadi kendimi hic bi kizim daha olcakmis gibi gormedim yontem uyguladim icin sanki kesindi oglum olcani ama olmadi suan uzgunum evet cok sacma ama suc yine bende cok inandim.bana destek olcak bi kisi bile yok suan ailemden birine kizim olacak desem onlar daha da canimi sikar ay gene mi kiz felan diye ogle kendi kendimi yiyorum.ogle dusunuyorum uyamiyorum.cok isteyinci biseyi allah onan sinarmis beni de bogle sinadi diyorum cok dua ettim.ama nasip degilmis.bu grupta biri daha vardi ismini tam hatirlayamadim uc kizi varmis son kizina yumurta takibi yaptirmis amq olmamis.son zaman geldi beni hatirladinizmi diye .ona sormak istiyorum duydugunda uzulmusmuydun.ben bu duruma nasil alisacam.
Ve haklısın ben yöntem uyguladım kesin oğlum olacak dememek lazım.Hanimlar erkek bebek isterken ugrasirken kendinizi kiza da hazirlayin bu denedimiz yontemler kesin degil bazen de tutmaya biliyo bende herseyi uyguladim.ama tutmadi kendimi hic bi kizim daha olcakmis gibi gormedim yontem uyguladim icin sanki kesindi oglum olcani ama olmadi suan uzgunum evet cok sacma ama suc yine bende cok inandim.bana destek olcak bi kisi bile yok suan ailemden birine kizim olacak desem onlar daha da canimi sikar ay gene mi kiz felan diye ogle kendi kendimi yiyorum.ogle dusunuyorum uyamiyorum.cok isteyinci biseyi allah onan sinarmis beni de bogle sinadi diyorum cok dua ettim.ama nasip degilmis.bu grupta biri daha vardi ismini tam hatirlayamadim uc kizi varmis son kizina yumurta takibi yaptirmis amq olmamis.son zaman geldi beni hatirladinizmi diye .ona sormak istiyorum duydugunda uzulmusmuydun.ben bu duruma nasil alisacam.
benimki kiz olunca goze battı ama Rabbim kizima guzel saglikli iyi bir tahsilat nasip etsinHanimlar erkek bebek isterken ugrasirken kendinizi kiza da hazirlayin bu denedimiz yontemler kesin degil bazen de tutmaya biliyo bende herseyi uyguladim.ama tutmadi kendimi hic bi kizim daha olcakmis gibi gormedim yontem uyguladim icin sanki kesindi oglum olcani ama olmadi suan uzgunum evet cok sacma ama suc yine bende cok inandim.bana destek olcak bi kisi bile yok suan ailemden birine kizim olacak desem onlar daha da canimi sikar ay gene mi kiz felan diye ogle kendi kendimi yiyorum.ogle dusunuyorum uyamiyorum.cok isteyinci biseyi allah onan sinarmis beni de bogle sinadi diyorum cok dua ettim.ama nasip degilmis.bu grupta biri daha vardi ismini tam hatirlayamadim uc kizi varmis son kizina yumurta takibi yaptirmis amq olmamis.son zaman geldi beni hatirladinizmi diye .ona sormak istiyorum duydugunda uzulmusmuydun.ben bu duruma nasil alisacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?