Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kıza benziyor canım o görünen dudaklarına kabarikligi gibi geldi bana.bu haftalarda çok benziyor gerçi kız erkek.
Tamam sagol bilmiyodum kizda da bogle cikinti oldugunu ve benim pek akintim olmuyo yani bilemiyorum akintidan bisey bilemiyorum belkid 12 gecmisti yumurtam catlayali

Evet ogle aslinda bizdede ayni 5 kiz bi oglan annemin her isini kizlar yapar ama annen tabi oglunu sever daha cok.kiz evlat iyidir yani

Çok sabirsizim yarın için uykumda gelmiyor sabah 8de hastaneye gitmem gerekiyor ayy çok tedirginim ne olacak diye çok merak ediyorum yarıni ama UMUTSUZUM rabbim beklemediğim bi anda hayırlı bir kapı açar inşallah

Çok sabirsizim yarın için uykumda gelmiyor sabah 8de hastaneye gitmem gerekiyor ayy çok tedirginim ne olacak diye çok merak ediyorum yarıni ama UMUTSUZUM rabbim beklemediğim bi anda hayırlı bir kapı açar inşallah
Benimd uykum gelmiyor bir turlu.allah yardimcin olsun senin insallah kotu bisey yoktur allah yar ve yardimcin olsun

Hanimlar erkek bebek isterken ugrasirken kendinizi kiza da hazirlayin bu denedimiz yontemler kesin degil bazen de tutmaya biliyo bende herseyi uyguladim.ama tutmadi kendimi hic bi kizim daha olcakmis gibi gormedim yontem uyguladim icin sanki kesindi oglum olcani ama olmadi suan uzgunum evet cok sacma ama suc yine bende cok inandim.bana destek olcak bi kisi bile yok suan ailemden birine kizim olacak desem onlar daha da canimi sikar ay gene mi kiz felan diye ogle kendi kendimi yiyorum.ogle dusunuyorum uyamiyorum.cok isteyinci biseyi allah onan sinarmis beni de bogle sinadi diyorum cok dua ettim.ama nasip degilmis.bu grupta biri daha vardi ismini tam hatirlayamadim uc kizi varmis son kizina yumurta takibi yaptirmis amq olmamis.son zaman geldi beni hatirladinizmi diye .ona sormak istiyorum duydugunda uzulmusmuydun.ben bu duruma nasil alisacam.

Mesajını okuyunca çok etkilendim. Aslında üzüldüğün şey kızının olmasını değil kendini erkek bebeğe inandırmış olman ve çevrendekilerin tepkisi sanırım.
Kesinlikle hiçbir yöntem %100 değildir. Ama hiçbir testte öyle. Rahimlerdekini ancak Allah bilir.
Şuan belki hissiyat olarak zorlanıyorsun ama inşAllah kucağına alınca hepsi geçecek. Onu bir kez gördün mü kim ne demiş umursamayacaksın bile.
Biri daha vardı üçüncü kızında her yöntemi uyguladım, her teori erkeği gösteriyor diyen. Doktor kız demişti ama doğduğunu görmeden inanmam diyordu. Sonra kızı doğunca, çok pişmanım o zamanlar için o kadar güzel ve masum ki onu karnımda böyle üzdüğüm için üzülüyorum demişti.
Zamana ihtiyacın var ve bence 16. Haftana kadar kimseye deme. Ultrasonda gördükten sonra dersin.

Ve haklısın ben yöntem uyguladım kesin oğlum olacak dememek lazım.
Ben elimden geleni yaptım takdir Allah’ın demeliyiz hepimiz. Allah kız da verse erkek de verse rıza göstermeliyiz çünkü bizim için en iyisini yine Allah bilir biz bilemeyiz. İnşAllah herşey senin içinde güzel olacak inanıyorum ben.

Canm aslinda bu yöntemle kesin erkek olur die birsey yok sadece erkek olma ihtimalini arttırıyor eşinde y spermi olmayabilir y spermi az kiz daha fazla olabilir böylelikle xin yumurtayı döller yada daha nasip değil-dir Rabbim tez zamanda nasip eder insallah

Gecen ayki doktor ben böyle şeylere inanmıyorum erkeğin spermine bagli demişti bir yerde de aslinda hersey nasio annem 5 kızdan sonra erkek kardeşimi getirmiş sonra bir tane de arkadaşı olsun demis 6. Kizimi getirmiş sonra son denemem demiş 8. De 2. Erkek kardeşimi doğurdu aslinda hersey nasip bizler sadeve her iki meyveyide tatmak istiyoruz Rabbimin zoruna girmesin insallah dileyince benden cok isteyin zira isteyenmceniz seyler bana agir gelmez diyen bir Rabbimiz var Elhamdulillah

Ben ilk daha taze gelinken görümcem kucağına geliklikle kiz vermişler sakin kiz dogurma gebertirim demisti sakayla ciidii karisik halbuki oninda ilk cocugu kiz sonra iki erkek getirmiş.

Neyse kizima hamileyken bir kaç kere oğlanları uzerinden laf vurdu oğlum demis anne niye kiz geldi erkek niye doğurmadı falan benimde şansıma bu ailde genelde erkek cocuk yoğunlukta eltilerimin bir tanesinin 3 oglu bir tanesinin 2 oglu bir kızı bir tanesinin tek cocugu erkek var birde anneminse cok kızı olinca
benimki kiz olunca goze battı ama Rabbim kizima guzel saglikli iyi bir tahsilat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…