Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet suan cok zorlaniyorum butun gece uyumadim hep ogle dusundum.cok etkilendim.yardima ihtiyacim vardi ondan buraya yazdim bana destek olursunuz diye gercektende ogle oluyo sizlerle konustukca rahatliyorum allah hepinizden razi olsun allah gonlunuze gore versin insallah zamanan alisman lagzim bu duyguya.desigin gibi kucama alinci kizimi insallah aklima bile gelmez bu yasadiklerim

Amin insallah kizlarinin bahti acik olur insallah.kac tane cocuk var sende.isin dogrusu cevre cok etkiliyo insani.bi daha mi kiz oglani tuturamadinmi laflar yok yoruyo insani.aslinda elhamdullilah muslumaniz bilmemiz lagzim ki her gelen allahtan ama gor ki bazi kisiler sanki elimizdeymis gibi laf vuruyo.benim esimin tarafi hep erkek cocuk.kiz cocuk cok nadir bunlarda hel erkek ama biri de benim kizim olsa dedigini duymadim ama niyese benim oglum olmadigi goze batti.sizded kiz yok dedim bende.aslinda hayirli evlat kiz evladidir bunu cok iyi biliyorum.kaynanamin hic kizi yok ve erkeklerde ilgilendigi soglenemez.arada bi arayip nasilsin der okadar.allah hepimize hayirli evlatlar nasip eder insallah

Amin sagol insallah hersey cok guzel olacak.artik kendimi 3 kiza alistirmam lagzim kizlarimla mutlu mesut gecinirim napalim kader kismet.

Seni çok iyi anlıyorum canim elhamdulillah hepimiz inançlı insanlarız ama yinede insan dusuncelerine engel olamıyor ama genellikle erkek olan bir ailede kız daha çok sevilmezmi eltinizin 3 oğlu var kızım yok diye uzulmuyormu maalesef erkek egemen bir toplumda yasiyoruz ne kadar modernlessekte bundan kurtulamiyoruz

Prensesim2016 naptin canım aklım sende
Sağol cnm kürtaj olmam gerekiyormuş yolk sac yanı bebeğin eşi oluşmuş ama bebeğin kendisi gelişmemiş o yüzden kürtaj olacaksın dedi doktor bilmiyorum acaba bekliyeyimmi doktor altan muayeneyle yolk saci gördü

Amin sagol insallah hersey cok guzel olacak.artik kendimi 3 kiza alistirmam lagzim kizlarimla mutlu mesut gecinirim napalim kader kismet.
Arkadaşım aramıza hoşgeldin. Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin.
Ben yaklaşık 2 ay önce ikinci kızımi doğurdum. Erkek olsun istemiştim haliyle insan 2. Çocukta farklı cinsiyet istiyor.
Kendimce birseyler yaptım. Testim bitti yumurtamin o ay geç catladigini düşünüyorum( ki hep düzenliydi takip yapmıştım öncesinde) cinsel perhiz kahve soğuk duş ne varsa yaptım. Dua da ettim

Amaaaaaa ben varya Rabbim affetsin bu yönteme çok inanmisim. Rabbimi unutmusum
En büyük pismanligim önce dua.yalvara yakara. Çünkü Allah istemezse yaprak kipirdamaz.
Ve ben kendim kadar eşimi de inandirmisim. Biz kesin erkek diyoruz. Doktora Güle oynaya gittim ağlayarak çıktım. Şok olmuştum. Ikinci cocukta kız olunca cevrem en yakinlarim çok canımı yaktı. Alismam zaman aldı doğuma kadar erkek hissettim. Dogumda Yanagima getirdiler ben kendimden geçtim. Haykirarak ağlamak. . Inan ki anlatamam duygularimi. Rabbime hamdolsun yavrum sağ salim doğdu. ALLAH imin bize en büyük hediyesi. Cennet kokusu..

Sende boşver etraf ne derse desin. Bebeğin seninle.Allah en hayırlı sini versin en güzelini bize uygun görmüş.hic bilemeyiz sen istemesen bile bir oğlun olacak sa ki inşallah olur o çocuk dünyaya gelir.
Biz uğraştık bunlar birer vesile takdir Allah tan.

Kalp atışı yok yani hakkında hayırlısı olsun canım sana zararı olmasın canım vakit kaybedip

Canim bu doktor kalp atışını duyan doktor mu ?
Hakkında hayırlısı olsun. Kaç doktora gittin belkide kendine bişey olmadan almalari lazım.cok geçmiş olsun

O dedigin ben oluyorum hoşgeldin.ilk duydugumda sanki boşluga düşmüş gibi oldum evin içinde ruh gibi dolaşıyordum arayan soran hiç bitmedi onların üzülme birşeyolmaz dediklerini dinledim saatlerce ama geçti gitti üzüldügümle kaldım ozamanlar şimdi kızlarımla çok mutluyum.

L Lilarengim1 ben ilk kızımı mayısta doğum yaptım. Baharda güzel oluyor ama kış bebegi de iyi bence. Zaten şimdi çok küçükler yaza kadar büyüyecek. Tatile falan rahat gidilir diye düşünüyorum.tabii kısmet bu işler belli olmaz bana da

Canim bu doktor kalp atışını duyan doktor mu ?
Hakkında hayırlısı olsun. Kaç doktora gittin belkide kendine bişey olmadan almalari lazım.cok geçmiş olsun
Cnm çok sağol sordum kalp atışını duyduk pazartesi günü dedim yok dedi kalp atışı çok yeni sanki başlıyor dedi ama o değilmiş zaten o yüzden cumartesi günü gell kesinlestirelim dedi yolk sac var ve bebek yok

Ah canım ya ikidir sen üzülüyorsunbşr hormonlarına baktır bebekten önce hiç kolay değil seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun

Ah canım ya ikidir sen üzülüyorsunbşr hormonlarına baktır bebekten önce hiç kolay değil seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun
Vardır bundada bir hayır dün akşam aglamaktan öldürdüm kendimi ama boş çare yok dua en büyük yardimcidir doktor tahlil isteyez dedi zaten hormonlara bakrmak için

Hosbulduk canim evet ayni bende suan ogleyim bosluga dusmus gibi.napacam nasil atlatacam bilmiyorum cok kiziyorum kendime de.kizlarima haksizlik yaptimi dusunuyorum bilmiyorum ama kolay kolay atlatamicam sanki ben.allah kizlarini korusun insallah.agliyorum ogle ama cok sacma degilmi ya.aglanirmi diyorum ama tutamiyorum kendimi

Aynen canim rabbim isteyen herkese goblundekini nasip etsin benim bir tane kizim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…