- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.901
Amin inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsunBenimd uykum gelmiyor bir turlu.allah yardimcin olsun senin insallah kotu bisey yoktur allah yar ve yardimcin olsun
Evet suan cok zorlaniyorum butun gece uyumadim hep ogle dusundum.cok etkilendim.yardima ihtiyacim vardi ondan buraya yazdim bana destek olursunuz diye gercektende ogle oluyo sizlerle konustukca rahatliyorum allah hepinizden razi olsun allah gonlunuze gore versin insallah zamanan alisman lagzim bu duyguya.desigin gibi kucama alinci kizimi insallah aklima bile gelmez bu yasadiklerimMesajını okuyunca çok etkilendim. Aslında üzüldüğün şey kızının olmasını değil kendini erkek bebeğe inandırmış olman ve çevrendekilerin tepkisi sanırım.
Kesinlikle hiçbir yöntem %100 değildir. Ama hiçbir testte öyle. Rahimlerdekini ancak Allah bilir.
Şuan belki hissiyat olarak zorlanıyorsun ama inşAllah kucağına alınca hepsi geçecek. Onu bir kez gördün mü kim ne demiş umursamayacaksın bile.
Biri daha vardı üçüncü kızında her yöntemi uyguladım, her teori erkeği gösteriyor diyen. Doktor kız demişti ama doğduğunu görmeden inanmam diyordu. Sonra kızı doğunca, çok pişmanım o zamanlar için o kadar güzel ve masum ki onu karnımda böyle üzdüğüm için üzülüyorum demişti.
Zamana ihtiyacın var ve bence 16. Haftana kadar kimseye deme. Ultrasonda gördükten sonra dersin.
Amin insallah kizlarinin bahti acik olur insallah.kac tane cocuk var sende.isin dogrusu cevre cok etkiliyo insani.bi daha mi kiz oglani tuturamadinmi laflar yok yoruyo insani.aslinda elhamdullilah muslumaniz bilmemiz lagzim ki her gelen allahtan ama gor ki bazi kisiler sanki elimizdeymis gibi laf vuruyo.benim esimin tarafi hep erkek cocuk.kiz cocuk cok nadir bunlarda hel erkek ama biri de benim kizim olsa dedigini duymadim ama niyese benim oglum olmadigi goze batti.sizded kiz yok dedim bende.aslinda hayirli evlat kiz evladidir bunu cok iyi biliyorum.kaynanamin hic kizi yok ve erkeklerde ilgilendigi soglenemez.arada bi arayip nasilsin der okadar.allah hepimize hayirli evlatlar nasip eder insallahCanm aslinda bu yöntemle kesin erkek olur die birsey yok sadece erkek olma ihtimalini arttırıyor eşinde y spermi olmayabilir y spermi az kiz daha fazla olabilir böylelikle xin yumurtayı döller yada daha nasip değil-dir Rabbim tez zamanda nasip eder insallah
Gecen ayki doktor ben böyle şeylere inanmıyorum erkeğin spermine bagli demişti bir yerde de aslinda hersey nasio annem 5 kızdan sonra erkek kardeşimi getirmiş sonra bir tane de arkadaşı olsun demis 6. Kizimi getirmiş sonra son denemem demiş 8. De 2. Erkek kardeşimi doğurdu aslinda hersey nasip bizler sadeve her iki meyveyide tatmak istiyoruz Rabbimin zoruna girmesin insallah dileyince benden cok isteyin zira isteyenmceniz seyler bana agir gelmez diyen bir Rabbimiz var Elhamdulillah
Ben ilk daha taze gelinken görümcem kucağına geliklikle kiz vermişler sakin kiz dogurma gebertirim demisti sakayla ciidii karisik halbuki oninda ilk cocugu kiz sonra iki erkek getirmiş.
Neyse kizima hamileyken bir kaç kere oğlanları uzerinden laf vurdu oğlum demis anne niye kiz geldi erkek niye doğurmadı falan benimde şansıma bu ailde genelde erkek cocuk yoğunlukta eltilerimin bir tanesinin 3 oglu bir tanesinin 2 oglu bir kızı bir tanesinin tek cocugu erkek var birde anneminse cok kızı olinca
benimki kiz olunca goze battı ama Rabbim kizima guzel saglikli iyi bir tahsilat nasip etsin
Amin sagol insallah hersey cok guzel olacak.artik kendimi 3 kiza alistirmam lagzim kizlarimla mutlu mesut gecinirim napalim kader kismet.Ve haklısın ben yöntem uyguladım kesin oğlum olacak dememek lazım.
Ben elimden geleni yaptım takdir Allah’ın demeliyiz hepimiz. Allah kız da verse erkek de verse rıza göstermeliyiz çünkü bizim için en iyisini yine Allah bilir biz bilemeyiz. İnşAllah herşey senin içinde güzel olacak inanıyorum ben.
Seni çok iyi anlıyorum canim elhamdulillah hepimiz inançlı insanlarız ama yinede insan dusuncelerine engel olamıyor ama genellikle erkek olan bir ailede kız daha çok sevilmezmi eltinizin 3 oğlu var kızım yok diye uzulmuyormu maalesef erkek egemen bir toplumda yasiyoruz ne kadar modernlessekte bundan kurtulamiyoruzEvet suan cok zorlaniyorum butun gece uyumadim hep ogle dusundum.cok etkilendim.yardima ihtiyacim vardi ondan buraya yazdim bana destek olursunuz diye gercektende ogle oluyo sizlerle konustukca rahatliyorum allah hepinizden razi olsun allah gonlunuze gore versin insallah zamanan alisman lagzim bu duyguya.desigin gibi kucama alinci kizimi insallah aklima bile gelmez bu yasadiklerim
Sağol cnm kürtaj olmam gerekiyormuş yolk sac yanı bebeğin eşi oluşmuş ama bebeğin kendisi gelişmemiş o yüzden kürtaj olacaksın dedi doktor bilmiyorum acaba bekliyeyimmi doktor altan muayeneyle yolk saci gördüPrensesim2016 naptin canım aklım sende
Arkadaşım aramıza hoşgeldin. Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin.Amin sagol insallah hersey cok guzel olacak.artik kendimi 3 kiza alistirmam lagzim kizlarimla mutlu mesut gecinirim napalim kader kismet.
Kalp atışı yok yani hakkında hayırlısı olsun canım sana zararı olmasın canım vakit kaybedipSağol cnm kürtaj olmam gerekiyormuş yolk sac yanı bebeğin eşi oluşmuş ama bebeğin kendisi gelişmemiş o yüzden kürtaj olacaksın dedi doktor bilmiyorum acaba bekliyeyimmi doktor altan muayeneyle yolk saci gördü
Canim bu doktor kalp atışını duyan doktor mu ?Sağol cnm kürtaj olmam gerekiyormuş yolk sac yanı bebeğin eşi oluşmuş ama bebeğin kendisi gelişmemiş o yüzden kürtaj olacaksın dedi doktor bilmiyorum acaba bekliyeyimmi doktor altan muayeneyle yolk saci gördü
Hayır kalp atışı yok Cnm pazartesi devlet hastabesinede gitmeyi düşünüyorum ıki günden bişey olmaz benceKalp atışı yok yani hakkında hayırlısı olsun canım sana zararı olmasın canım vakit kaybedip
O dedigin ben oluyorumHanimlar erkek bebek isterken ugrasirken kendinizi kiza da hazirlayin bu denedimiz yontemler kesin degil bazen de tutmaya biliyo bende herseyi uyguladim.ama tutmadi kendimi hic bi kizim daha olcakmis gibi gormedim yontem uyguladim icin sanki kesindi oglum olcani ama olmadi suan uzgunum evet cok sacma ama suc yine bende cok inandim.bana destek olcak bi kisi bile yok suan ailemden birine kizim olacak desem onlar daha da canimi sikar ay gene mi kiz felan diye ogle kendi kendimi yiyorum.ogle dusunuyorum uyamiyorum.cok isteyinci biseyi allah onan sinarmis beni de bogle sinadi diyorum cok dua ettim.ama nasip degilmis.bu grupta biri daha vardi ismini tam hatirlayamadim uc kizi varmis son kizina yumurta takibi yaptirmis amq olmamis.son zaman geldi beni hatirladinizmi diye .ona sormak istiyorum duydugunda uzulmusmuydun.ben bu duruma nasil alisacam.
Cnm çok sağol sordum kalp atışını duyduk pazartesi günü dedim yok dedi kalp atışı çok yeni sanki başlıyor dedi ama o değilmiş zaten o yüzden cumartesi günü gell kesinlestirelim dedi yolk sac var ve bebek yokCanim bu doktor kalp atışını duyan doktor mu ?
Hakkında hayırlısı olsun. Kaç doktora gittin belkide kendine bişey olmadan almalari lazım.cok geçmiş olsun
3 4 tane ayrı ayrı doktora gittim hepsi aynı şeyi söylediler boş gebelik dedilerCanim bu doktor kalp atışını duyan doktor mu ?
Hakkında hayırlısı olsun. Kaç doktora gittin belkide kendine bişey olmadan almalari lazım.cok geçmiş olsun
Sağol cnm kürtaj olmam gerekiyormuş yolk sac yanı bebeğin eşi oluşmuş ama bebeğin kendisi gelişmemiş o yüzden kürtaj olacaksın dedi doktor bilmiyorum acaba bekliyeyimmi doktor altan muayeneyle yolk saci gördü
Vardır bundada bir hayır dün akşam aglamaktan öldürdüm kendimi ama boş çare yok dua en büyük yardimcidir doktor tahlil isteyez dedi zaten hormonlara bakrmak içinAh canım ya ikidir sen üzülüyorsunbşr hormonlarına baktır bebekten önce hiç kolay değil seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun
Hosbulduk canim evet ayni bende suan ogleyim bosluga dusmus gibi.napacam nasil atlatacam bilmiyorum cok kiziyorum kendime de.kizlarima haksizlik yaptimi dusunuyorum bilmiyorum ama kolay kolay atlatamicam sanki ben.allah kizlarini korusun insallah.agliyorum ogle ama cok sacma degilmi ya.aglanirmi diyorum ama tutamiyorum kendimiO dedigin ben oluyorumhoşgeldin.ilk duydugumda sanki boşluga düşmüş gibi oldum evin içinde ruh gibi dolaşıyordum arayan soran hiç bitmedi onların üzülme birşeyolmaz dediklerini dinledim saatlerce ama geçti gitti üzüldügümle kaldım ozamanlar şimdi kızlarımla çok mutluyum.
Üzme kendini hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.benimde kese oluşmuştu ama kalp atışı olmamıştı kanamam başladı kendiliginden düştü çok agladım çok üzüldüm rüyamıda görmüştüm dahada üzülmüştüm.Amin inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amin insallah kizlarinin bahti acik olur insallah.kac tane cocuk var sende.isin dogrusu cevre cok etkiliyo insani.bi daha mi kiz oglani tuturamadinmi laflar yok yoruyo insani.aslinda elhamdullilah muslumaniz bilmemiz lagzim ki her gelen allahtan ama gor ki bazi kisiler sanki elimizdeymis gibi laf vuruyo.benim esimin tarafi hep erkek cocuk.kiz cocuk cok nadir bunlarda hel erkek ama biri de benim kizim olsa dedigini duymadim ama niyese benim oglum olmadigi goze batti.sizded kiz yok dedim bende.aslinda hayirli evlat kiz evladidir bunu cok iyi biliyorum.kaynanamin hic kizi yok ve erkeklerde ilgilendigi soglenemez.arada bi arayip nasilsin der okadar.allah hepimize hayirli evlatlar nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?