Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Erkek cok ailede ama dedigin gibi kizlar sevilmiyor.hep bi erkek dogurmani bekliyolar.ama elimizde degil tabi allahtan gelenbisey.kizi olmayan oglu olan bukadar ezilmiyo malesef kizi olan eziliyo

Ben geçenlerde rüya gördüm elime kız çocuğu veriyorlardı ılk gebeligimde ise oğlan olduğunu goruyodum kızım doğdu keşke kendi kendine düşse cmm zaten kanmam kendi kendine başladı doktorlar belki bebek olusur diye iğne ve hap verdler onları kullandım kesildi keşke şimdi yine baslasada kanamam ve kese düşse

Hosbulduk canim sagol allah razi olsun anlatiklariniz rahatlatiyo beni biraz bende bu yontemlere inandim guvendim ayni senin gibi hep oglum olcak gibiydi kendimi hic kiza alistirmadim bu benim ucuncu kizim ikinci kizamanda hic aklima bile gelmemisti keske oglan olsa diye ama bunda ogle olmadi cok istedim dua da ettim cok ama nasip degilmis suan hem cok kotuyum hemde kendime kiziyorum nasil atlatirim bilmiyorum etrafimdakile nasil sustururum bilmiyorum.dedigin gibi esimi de inandirdim sımdı ona da cok uzuluyorum umut verdim aklina dusurdum oglan olcak bekliyodu simdi beni uzmemek icin bisey demiyor ama biliyorum uzuluyor odq

Seni çok iyi anlıyorum canım. Benim kendi öz anneannem bi oğlan doguramadin dedi. Ilk cocuguma hamileyken de oğlan olsun diyordu devamli. Ağzı olan konuşuyor. Yapabiliyorsan cevaplarını ver sustur. Yakin cevreme gereken cevabı verdim hep.ben şanslı anneyim.sirtim yere gelmez dedim. Ama her laf edene bunu yapamadım hep içimde konuştum. Bizim elimizden bişey gelmez. Nasip canım.
Burda bi arkadas vardı bir oğlu olan. Ikinci kız olsun diye yum.catlamadan iki gün önce denedi yine oğluna hamileydi.
Alışmak zaman alıyor ama sonra güzel oluyor.hele söyle bi on beş yıl sonrasını düşününce kizlarinla fiskos kahve arkadaş gibi.

Evet benim de annnem hemen oglan olur bunda insallah dedi hamile oldugumu sogledigimde.simdi korkuyorum soglemeye tepkisi beni cok uzecek biliyorum ama birgun soglemem lagzim once ben kendimi hazirlamam lagzim once kendim kabulleniyim.evet cok sansliyiz aslinda allaha cok sukur kizlarim cok akilli benim cok usla lar.agliyorum kizlarim goz yaslarimi siliyo aglama diye bense erkek bebek icin agliyorum ne kadar kotu bi anneyim aslinda

Amin inşallah yapacak hiçbirşey kalmadı zaten 3 haftadır aynı şeyleri duyuyorum doktorlardan vardır bundada bir hayır
Canım benim rabbim hakkında hayirlisini versin böyle sana da sıkıntı sürekli çok çektin rabbim mükafatını başka yerden verir ins.hiç ağlayıp yıpratma kendini sağlıksız gebelik olmasindansa böyle olması daha hâyirlidir ınş senin icin

Prensesim2016 canim yipratma kendini hayirlisi buymuş biz bize kötü görünen seylerin içindeki hayri bilmiyoruz keske cevrendekiler islemden sonra haberleri olsaydi onlarin her bir telefonunda psikolojin bozuluyor aslinda rahatlatmaya calisiyolar biliyorum ama öyle olmuyor iste "ayy cok üzuldümmm canimmmmm bosver yine hamile kalirsin " dedilermi sanada. Telefonlarini acma dicemde dayanamazsin acarsin ama metanetini koru. Imtihani zor okadar insan varki canim bunlari yazip hamile arkadaşlarımin psikolojisini bozmak istemiyorum sen kendinin doktoru olacaksin gececek beterin beteri var diyeceksin buda gececek Allah beterinden korusun. Kürtajdan korkma ismi cok korkutucu olsada hicbisey hissetmiyosun ama tavsiyem tecrubeli bir doktora git canim. Rahat ol üzülme 5 sene olayini unut tahlillerin temiz cikarsa birakmam beraber baslicaz yola iyi olacaz mutlu olacaz inşaallahh.

Hiç üzmek kendini sen elinden geleni yaptın rabbim senin için bunu uygun gördü demekki.konusanlarada hiç takılma bir iki konuşurlar kapatirsin kapini kizlarinla mutlu mesut yaşarsın ınş.

Ayy canım ya kızlarının yanında ağlama bak üzülüyolardir. Kendine uğraş bul düşünüp durma. Kucağına alınca o gözyaşlarına üzüleceksin. Biz hep hayırlı olanı Istiyoruz demekki bebeginin Kız olmasi erkek olmasından daha Hayırlı ymis. Peygamberimiz de kızlar babasiydi.
Kimsenin ne söylediği umrunda olmasın. Allah evlatlarimizla sinamasin. Senin elinde olan bişey değil. Ama lütfen ağlama karnindaki bebeğini de üzme.

Hiç üzmek kendini sen elinden geleni yaptın rabbim senin için bunu uygun gördü demekki.konusanlarada hiç takılma bir iki konuşurlar kapatirsin kapini kizlarinla mutlu mesut yaşarsın ınş.
Insallah atlatirim cok istiyorum gercenten cabaliyorum ama aklima gelinci kotu oluyorum allah sizlerden razi olsun bana destek oluyonuz iyiki yazmisim buraya

Şakın öyle düşünme sen aslında çok iyi bir annesin
Sadece imtihan içindesin şeytana yenilme lütfen
Kalk bir duş al abdest al git sessiz bir odaya seccadeye otur rabbine ağla ona derdini anlat
Buradaki çoğu seni anlat ama çoğuda senin morelini bozabilir
Sadece yaradana anlat ağla hıçkıra hıçkıra ağla ona anlat sana ancak o yardım eder sana derman ancak o verir
Üzme yavrunu değmez o boş konuşan insanlar için
Aslında bizler kız evlad düşkünüyüz bizi bu hale sokan toplumdur
Kalk bir abdest al lütfen

Gercekten cok istiyorum bunu atlatmak aglamamk ama duramiyorum hayirlisi buymus tabi ama elimde degil gercekten.

Insallah atlatirim cok istiyorum gercenten cabaliyorum ama aklima gelinci kotu oluyorum allah sizlerden razi olsun bana destek oluyonuz iyiki yazmisim buraya
Bu günlerde geçer canım su an yeni öğrendiğin için bir hayal kirikligin var cevrendekilerede ne kadar çabuk söylersen o kadar çabuk atlatirsin çabuk alisirsib bu duruma bence.ne kadar geç söylersen kendileri sürekli sorucaklar cinsiyet belli oldu mu aaa gostermediyse kızdır yorumları başlar hemen.

Cok dogru diyosun seytana yenildim suan.dedigini yapacam bi abdest alip namaz kilip allaha siginacam cok sagol allah razi olsun senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…