- 26 Ocak 2018
- 222
- 433
- 33
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.941
Evet soglmem lagzim biliyorum dedigin gibi hep sorcaklar.once bi kendim yedirim sonra anlatirim.cok sagol zaman acak alismam ama alismaliyimBu günlerde geçer canım su an yeni öğrendiğin için bir hayal kirikligin var cevrendekilerede ne kadar çabuk söylersen o kadar çabuk atlatirsin çabuk alisirsib bu duruma bence.ne kadar geç söylersen kendileri sürekli sorucaklar cinsiyet belli oldu mu aaa gostermediyse kızdır yorumları başlar hemen.
Rabbim gönlüne ferahlık versin canım sevecenim çok haklı.çok zor bir imtihandan geçiyorsun su an rabbim yardim cin olsun.Cok dogru diyosun seytana yenildim suan.dedigini yapacam bi abdest alip namaz kilip allaha siginacam cok sagol allah razi olsun senden
Amin cok sagolunRabbim gönlüne ferahlık versin canım sevecenim çok haklı.çok zor bir imtihandan geçiyorsun su an rabbim yardim cin olsun.
Susmazlar malesef duyacaz omur boyu zaten onlar boyle yapmasa belkide hic aklimiza bile gelmicek oglum olsa diye ama iste insanı cevre cok etkiliyorNas
nasil susturcaz bunlari bilmiyorum susmicaklar herhalde omur boyu duyacaz bunlari
evet dedigin gibi hic aklima gelmezdi bogle olcam ama ikinci kizimda cok laf duydum o cok etkiledi beni.inan hic aklimda yoktu yoksa erkek olsun diyeSusmazlar malesef duyacaz omur boyu zaten onlar boyle yapmasa belkide hic aklimiza bile gelmicek oglum olsa diye ama iste insanı cevre cok etkiliyor
Boşver canim cevre yuzunden evlatlarına haksızlık etme bizde uc kiziz gayette mutluyuz anneme daha hala derler bide oglun olsaydı diye kadin 50 kusur yasinda bitmezler yani bunlar takmamak en iyisi cinsiyet ayrimciligi kucukken yapılıyor buyudugunde goruyoruz hep oglu olan annelerle kizi olan anneleri gelinler izin verirse goruyolar oglanlarini ama kiz oyle mi her daim ailesinin annesinin yaninda hic uzulup de karnindaki günahsız yavrucagida strese sokma ben kizima hamileyken kv kp yuzunden baya bir stres yasadim suan kizim okadar stresli okadar huysuz bi cocuk ki hep yansimis ona hamileyken çektiğim stres üzüntü kac tane doktora gittiysem ayni lafi duydum. Hamileligini huzurlu rahat gecir uzulsen kendini sksan da degisen birsey olmuyor cunku olan sana oluyorE
evet dedigin gibi hic aklima gelmezdi bogle olcam ama ikinci kizimda cok laf duydum o cok etkiledi beni.inan hic aklimda yoktu yoksa erkek olsun diye
Eminimki dogdugu anda onu kucagina aldiginda bu gunleri hatirlayip daha cok uzuleceksin. Senin suan üzüldüğün sey baskasinin hayali aslinda ama ezilmekten bahsetmissin benim kafa yine zıpladı kim kimi eziyor şu devirde bu sekilde dusunen cehalet ordusunu Allah islah etsin hayatından cikar gitsin. Buyuyup o övundugu ogullar evlendiginde gorecez bakalim. Bak canim evet insan istiyor kizi olan erkek oglu olan kiz istiyor ama Rabbimizden gelene razi olmalıyız şükretmek icin okadar sebebimiz varki belki milyonlarca sayabilirim. Bi arkadaşımın iki oglu vardi kazara hamile kaldi cok üzüldü cok agladi 4.ayda gittigi kontrolde hem kiz oldugunu hemde kalbinin delik oldugunu öğrendi. Kiz cocugu gordügunde nerdeyse aglayan benimde bir gun kizim olacakmi diyen arkadaşım sevinemedi bile. Cünkü hem kalbi delik hemde damarlarda sıkıntı var. Dogar dogmaz ameliyata alınması lazimmis bebeğin ve her hastanede olmayan maddi olarak cok yuksek meblag olan bir ameliyat manevi boyutunu yazamiyorum bile elim varmıyor. Sukretmek icin cok sebebimiz var canim hamdolsun Rabbim bebegine ve o tatli kizlarina saglik versin bahtlari guzel olsun. Birde bi akrabam 3 kızdan sonra 4.bebegi hicbir yontem falan denemeden hamile kaldi ve oglu olacak mukemmel bir anne ve 3 kizinida dogum yaptigi ani unutmam hep şükretti kizlarini buyuk bir askla buyuttu eminim sende oyle yapacaksin. Bilemezsin belki sende kazara erkek bebege hamile kalirsin bebegini uzme o sana Rabbimizin emaneti canim kiz cocugu rahmettir. Burda 4.kizini bekleyen arkadasimizda var onu kocaman öpüyorumEvet benim de annnem hemen oglan olur bunda insallah dedi hamile oldugumu sogledigimde.simdi korkuyorum soglemeye tepkisi beni cok uzecek biliyorum ama birgun soglemem lagzim once ben kendimi hazirlamam lagzim once kendim kabulleniyim.evet cok sansliyiz aslinda allaha cok sukur kizlarim cok akilli benim cok usla lar.agliyorum kizlarim goz yaslarimi siliyo aglama diye bense erkek bebek icin agliyorum ne kadar kotu bi anneyim aslinda
Canim erkek bebek de et yenir derler ama belli olmax belirtiler kisiyr gore hatta gebelikten gebelige degisiyorMerhaba erkek bebek belirtileri nelerdir ben iki aylık hamileyim ve midem çok bulanıyo özellikle et görünce bu yüzden herkes seninki erkek diyo bi kızım var ve bununda kız olmasını istiyorum sizce bu bi belirtimi
Ay gerçektenmiCanim erkek bebek de et yenir derler ama belli olmax belirtiler kisiyr gore hatta gebelikten gebelige degisiyor
Tebrik ediyorum canim. Allah gönlüne gore versin.Ay gerçektenmiolabilir tabi bende kızımda hep et yedim bütün akrabalar erkek diyo benim gönlümden kız geçiyo
Amin inşallah sende hamile misinTebrik ediyorum canim. Allah gönlüne gore versin.
Allah yardımcımcın olsun canım zor günler geçiriyorsun.insan kendini şartlayınca şok oluyor tabi.Bide çevreye bunu anlatmak varNas
nasil susturcaz bunlari bilmiyorum susmicaklar herhalde omur boyu duyacaz bunlari
Uzulmeyin hakkinizda boylesi daha hayirliymis demekki siz elinizden geleni yapmissiniz rabbim boyle uygun gormus en azindan ben denedim deyin. Peygamber sifati aldiniz kizlar annesi oldunuz daha guzel ne olabilir. Rabbim uzuntunuzun yerini sevinclerle doldursun moralinizi bozmamaya calisin. SevgiyleMerhabalar hanimlar sizi kac aydir okuyorum ta ilk sayfadan ve bende sizin yaptiklarinizi uyguladim ve bende tutmadi suan ucuncu kizimin geldini ogrendim aslinda uzulmemem lagzim ama kendimi okadar cok erkege hazirlamisim ki cok uzgunum suan sukur etmem lagzim biliyorum ama cok kotuyum.anlatacak dertlesecek kimsem yok.bende cok erkege benzetmisim ama degilmis
Merhabalar canim oncelikkle sana gecmis olsun okudugum icin biliyorum durumunu.allah tez zamanda sagilina kavusturur insallah ve insallah gonlundekine veriri.evet kendime de kiziyorum zaten manyakmiyim diyorum benim yerimde olmak isteyen cok kisi var.saglikli iki kizim var ve ucuncu de yolda ve testlere gore soglikli.buns sevinmem lagzim ama nasil oldugsa erkek cocuga kaptirdim kendimi yoksa inan simdiye kadar hic aklimdan gecmezdi hatta kizardim ablama oglu olduguna seviniyodu cok kizinda bukadar sevinmemisti.simdi benim durumun daha kotu agliyorum uzuluyorum.ben bu hamileligimden once bi dusuk yasadim ve cok uzulmustum as ara verin dediler ama ben okadar istiyodun ki hic ara vermeden hamil kalmak istedim 4 Ay da anca tuttu cok.ve suan onlari hep unutmus gibiyim ben dim okadat isteyen cabalayan niye bukadar takdim biliyorum ama cevre yuzunden ama atlatacam insallah.hayirli evlattir kiz evladi bunu biliyorum ama niyese hep erkek sevilir.annem en basiti kizlar her isini yapar ama annem oglunu sever hep.Eminimki dogdugu anda onu kucagina aldiginda bu gunleri hatirlayip daha cok uzuleceksin. Senin suan üzüldüğün sey baskasinin hayali aslinda ama ezilmekten bahsetmissin benim kafa yine zıpladı kim kimi eziyor şu devirde bu sekilde dusunen cehalet ordusunu Allah islah etsin hayatından cikar gitsin. Buyuyup o övundugu ogullar evlendiginde gorecez bakalim. Bak canim evet insan istiyor kizi olan erkek oglu olan kiz istiyor ama Rabbimizden gelene razi olmalıyız şükretmek icin okadar sebebimiz varki belki milyonlarca sayabilirim. Bi arkadaşımın iki oglu vardi kazara hamile kaldi cok üzüldü cok agladi 4.ayda gittigi kontrolde hem kiz oldugunu hemde kalbinin delik oldugunu öğrendi. Kiz cocugu gordügunde nerdeyse aglayan benimde bir gun kizim olacakmi diyen arkadaşım sevinemedi bile. Cünkü hem kalbi delik hemde damarlarda sıkıntı var. Dogar dogmaz ameliyata alınması lazimmis bebeğin ve her hastanede olmayan maddi olarak cok yuksek meblag olan bir ameliyat manevi boyutunu yazamiyorum bile elim varmıyor. Sukretmek icin cok sebebimiz var canim hamdolsun Rabbim bebegine ve o tatli kizlarina saglik versin bahtlari guzel olsun. Birde bi akrabam 3 kızdan sonra 4.bebegi hicbir yontem falan denemeden hamile kaldi ve oglu olacak mukemmel bir anne ve 3 kizinida dogum yaptigi ani unutmam hep şükretti kizlarini buyuk bir askla buyuttu eminim sende oyle yapacaksin. Bilemezsin belki sende kazara erkek bebege hamile kalirsin bebegini uzme o sana Rabbimizin emaneti canim kiz cocugu rahmettir. Burda 4.kizini bekleyen arkadasimizda var onu kocaman öpüyorum
Amin sagol canim allah razi olsun son zamanlar evet cok alistirdigim icin kendimi ama insallah atlatacam allah senin gonlundekini verir insallah.benden bu kadar 3 yeter 4 dusunmuyorum.Allah yardımcımcın olsun canım zor günler geçiriyorsun.insan kendini şartlayınca şok oluyor tabi.Bide çevreye bunu anlatmak varhemen yorum yapıyorlar cahilce.Biz 3 kız kardeşiz annem pes etmemiş 3 kızdan sonra 2 erkek doğurmuş tabi bu zamanda zor çocuk büyütmek.
Benimde iki kızım var 3.yü yapmaya korkuyorum eşim bile boşver yine kız olursa seni triplerini çekemem diyor of ne zor ya Rabbim hepimize erkek evlat nasip eder inşallah
Gonlundekini nasip etsin insallah Rabbim canim. Belli olmaz yani iki hamileliği tamamen farkli olup ayni cinsiyette bebegi olmus tanidigimda var belirtileri ayni olup farkli cinsiyette bebegi olan tanidigimdaAy gerçektenmiolabilir tabi bende kızımda hep et yedim bütün akrabalar erkek diyo benim gönlümden kız geçiyo
Belirtiler kişiden kişiye değişiyor benim 3. Gebeliğim kizlarimda çok kustum hicbirsey yiyemedim bunda yiyiyorum canım döner çok istedi mesela ayaklarım çok usuyor goguslerim sis ağrı var aklıma gelen bunlar ama erkek bebek çabuk hareketlenir çabuk sekillenir erken haftalarda şekil almismi mesela Rabbim gönlüne göre versin inşallah :)Merhaba erkek bebek belirtileri nelerdir ben iki aylık hamileyim ve midem çok bulanıyo özellikle et görünce bu yüzden herkes seninki erkek diyo bi kızım var ve bununda kız olmasını istiyorum sizce bu bi belirtimi
Allah razi olsun evet bende ogle dusunmeye calisiyorum hayirlisi buymus diyorum.ama keske bu kadar kaptirmasaydim kendimi oglana bu kadar zor olmazdiUzulmeyin hakkinizda boylesi daha hayirliymis demekki siz elinizden geleni yapmissiniz rabbim boyle uygun gormus en azindan ben denedim deyin. Peygamber sifati aldiniz kizlar annesi oldunuz daha guzel ne olabilir. Rabbim uzuntunuzun yerini sevinclerle doldursun moralinizi bozmamaya calisin. Sevgiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?