Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
kizlar doktordan geldim.ilk once kiz dedi sonra ben erkek demisdiniz dedikden.sonra ha burda iste pipisi yumurtaliklari dedi.resim verdi.degismez herhalde di mi kizlar?

canim cok gecmis olsun kuzuya

Anladım cnm bnm psikolojik bi sorunum olmadı kurtajdan sonra ama en başında gebeligimn boş gebelik olduğunu öğrendiğimde o zaman bütün hayallerim ve umutlarim basima yıkıldı ben 2 3 hafta kendime gelemedim ama şimdi kurtajdan sonra çok şükür ıyiyim biraz

Canim bende senle ayni fikirdeyim bende anlamaya çalışıyorum bi turlu anlayamadim doktor takibi yaptircam bende insallah doktor baktiktan sonra catlamis çatlamak uzere vs. derse gelip oyle test yapicam
Evet cnm en doğrusu bu bence inanın o kadar yapıp paylasiyosunuz ovu testlerini ben bişey anlamıyorum ondan

Sağol cnm evet bak sende yasamissin çok kötü bir durum rabbim kimseyi düşürmesin mecbur etmesin o duruma ayyy cnm rabbim kuzuna da sağlık sihat şifa versin çok üzüldüm inşallah biran önce iyileşir

Allah yardımcın olsun.Rabbim acıl şifalar versin bebeğine.Milletin gözünden nazar almıştır yawrum oku yawruyu rabbim korusun onu.

Doktor saskinmis :) 28. haftada değişmez sanırım ayrıntılı ultrasona girmemismiydin hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin inşallah
hayir canim .ilk kez cinsiyyet resmi aldim) degismez bencede icerigirecek degil herhalde di mi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…