- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.501
canim cok gecmis olsun kuzuyaPrensesim2016 çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın ben aynı şekilde kürtaj oldum çok kötü bir durum hele bayıltmadan
Arkadaşlar bebeğimi yatışını yaptık .Nefes almaktan güçlük çekiyot süt içemiyor serum ve buhar Tedavisi görüyor kuzuma duanızı eksik etmeyin .
Anladım cnm bnm psikolojik bi sorunum olmadı kurtajdan sonra ama en başında gebeligimn boş gebelik olduğunu öğrendiğimde o zaman bütün hayallerim ve umutlarim basima yıkıldı ben 2 3 hafta kendime gelemedim ama şimdi kurtajdan sonra çok şükür ıyiyim birazbirsey soyleyim mi? kurtajdan sonra gebe kalmak daha kolay oluyor iyi yani bu.ben korunmayi biraktigimda hemen.gebe kaldim.insallah sorunsuz birsekilde tekrar hamile kalip sorunsuz gebelik gecirirsin.ben.kurtaj sonrasi psikolojim bozulmustu.1ay kendime gelemedim
Evet cnm en doğrusu bu bence inanın o kadar yapıp paylasiyosunuz ovu testlerini ben bişey anlamıyorum ondanCanim bende senle ayni fikirdeyim bende anlamaya çalışıyorum bi turlu anlayamadim doktor takibi yaptircam bende insallah doktor baktiktan sonra catlamis çatlamak uzere vs. derse gelip oyle test yapicam
Sağol cnm evet bak sende yasamissin çok kötü bir durum rabbim kimseyi düşürmesin mecbur etmesin o duruma ayyy cnm rabbim kuzuna da sağlık sihat şifa versin çok üzüldüm inşallah biran önce iyileşirPrensesim2016 çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın ben aynı şekilde kürtaj oldum çok kötü bir durum hele bayıltmadan
Arkadaşlar bebeğimi yatışını yaptık .Nefes almaktan güçlük çekiyot süt içemiyor serum ve buhar Tedavisi görüyor kuzuma duanızı eksik etmeyin .
Allah yardımcın olsun.Rabbim acıl şifalar versin bebeğine.Milletin gözünden nazar almıştır yawrum oku yawruyu rabbim korusun onu.Prensesim2016 çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın ben aynı şekilde kürtaj oldum çok kötü bir durum hele bayıltmadan
Eki Görüntüle 2103886 Eki Görüntüle 2103886 kizlar doktordan geldim.ilk once kiz dedi sonra ben erkek demisdiniz dedikden.sonra ha burda iste pipisi yumurtaliklari dedi.resim verdi.degismez herhalde di mi kizlar?
Doktor saskinmis :) 28. haftada değişmez sanırım ayrıntılı ultrasona girmemismiydin hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin inşallahEki Görüntüle 2103886 Eki Görüntüle 2103886 kizlar doktordan geldim.ilk once kiz dedi sonra ben erkek demisdiniz dedikden.sonra ha burda iste pipisi yumurtaliklari dedi.resim verdi.degismez herhalde di mi kizlar?
kizlar rica etsem resme bakar misiniz yukardaki? ilk.once kiz dedi ben 2kere erkek dediler dedikden.sonra ha evet burda dedi.resim verdi
Çok sağol cnm bnmPrensesim2016 canım çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yasatmasin. Kendine dikkat et.
SEVECENIM Allah şifa versin. Bebekler hasta oldu mu dayanamıyorum küçücük bedenleri hastanede daha çabuk toparlanir inşallah. Çok geçmiş olsun canım
aynen kzuum herkontrolde pipi diye gosterdiydi neymiski ) neyseki kesin erkekBu doktorlarda bi tuhaf bi emin ol öyle söyle .Yok canım değişmez senin oğlunun herşeyi ortada :) rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
13haftadan.itibaren erkek diyorlar hep.bigun sasirtdi beni sonra yok erkekmia kesin gosterdi resim bile verdi net erkek dedi.Nasıl bı doktordu bakmadn mı kız ddı ki erkek oldugu çok belli canım
hayir canim .ilk kez cinsiyyet resmi aldim) degismez bencede icerigirecek degil herhalde di mi)Doktor saskinmis :) 28. haftada değişmez sanırım ayrıntılı ultrasona girmemismiydin hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin inşallah
Beende canim aynenEvet cnm en doğrusu bu bence inanın o kadar yapıp paylasiyosunuz ovu testlerini ben bişey anlamıyorum ondan
İnşaallah caniimBanada 13. ve 14.haftada erkek dendi yarın kontrolum var 16.haftadayim bakalım dr ne diyecek inşallah bir degisiklik yoktur
Canim bariz erkek yani nasil kiz demis anlamadim gozleri mi bozukkiEki Görüntüle 2103886 kizlar doktordan geldim.ilk once kiz dedi sonra ben erkek demisdiniz dedikden.sonra ha burda iste pipisi yumurtaliklari dedi.resim verdi.degismez herhalde di mi kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?