Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin cnm inşallah ben ve isteyen herkese hayırlı ve güzel haberler duymak nasip olur
Canım cok cok gecmıs olsun ınsallah en kısa zamanda toparlanırsın.cok ıyı bak kendıne kızın kucukmus daha bılrım zordur evde kucuk cocuknan yatmak dınlenmek ama ne guzel bak annen yanındaymıs.bolca yat dınlen.bu zor gunlerde gececek ınsallah.

Anladim cnm mesela bugün kürtaj oldum zaten genelde adetlerim hep düzensiz olurdu şimdi BEN bugünü adetimin ılk gününden olarak saysam önümüzdeki ay ne zaman adet olacam
Canim gecmis olsun bu ikinci dusugun dimi bi daha gebe kalmadan once dr a git arastirma yapsinlar belki pihtilasma problemi olabilir canim

Sağol cnm inşallah allah büyüktur bu günlerde geçecek inşallah tekrar burda sağlıklı bir gebelik haberini vermek nasip olur rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm bnm

Canim gecmis olsun bu ikinci dusugun dimi bi daha gebe kalmadan once dr a git arastirma yapsinlar belki pihtilasma problemi olabilir canim
Evet cnm ıkinci dusugum doktor kurtajda parça aldı patoloji ye gönderdi sebebi nedir diye raporda ancak 15 20 gün sonra çıkar 1 hafta sonrada kontrolum VAR inşallah sorunsuz geçer gebelik konusunda da doktor takibinde tedavi olarak gebelik düşünüyorum yanı rabbim bidaha yasatmasin inşallah bu sefer tedaviyle gebe kalmam gerekiyor çünkü 4. Gebeligim olacak ıki düşük 1de kızım var o yüzden bunlarda gebelikten sayılıp sonlandugisonlandugi için doktor takibi şart?

Malesef devlet hst pek ilgili degil keske ozelde yaptirsaydin
Bilmiyorum ki aniden oldu gitmem gidipte kürtaj olmayı düşünmüyordum kanamam geceden başlamıştı zaten doktor baktı kese hala yerinde duyince yeter artık bende sıkıldım ilaç versin d bian önce düşsün dedim ama o kadar kolay olmadi düşmesi saat 11de ilaç verildi saat 3e kadar sancı çektim aynı normal doğum yapar gıbı sancı çekiyordum saat 3 30da da kurtaja alındım 3 40 civarında ciktim o korkunç odadan rabbim kimseye göstermesin inşallah çok kötüydü ve korkunçtu o masaya uzanmak gecemgecemavisim arksdsimi çok ıyi anlıyorum şimdi çünkü o durumu yasayan bilir inşallah son olur rabbim mükafatını verir

Bana biri fikir verebilirmi.adetim 24 günde bi oluyo 16 ocakta oldum ve bitince bir kaç gün sonra over teste başladım ama t çizgisini c ile aynı koyulukta yakalıyamadım hafta sonu sol kasığım ağrıdı, ardından çok az silik bir akıntım oldu ama yok 10 gün sonra adet olucam normalde yumurtlama lazım t koyu olmuyo hep azda olsa c den açık renk bendemi yoksa testemi sorun anlamadım sanırım bu ayıda kaçırdım artık şubata kaldım..Normalde t yi koyu görseydim doktora gidicektim baktırıcaktım.

Canım BEN ovu testinden anlamıyorum fazlada güvenmiyorum yaniltici olabiliyorbazen ben şahsen gebelik düşüneceğim zamanda doktora gidip yumurta takibi yaptıracam en ıyisi bu bnm için

canim.cok gecmia olsun benimde bundan.once bir kurtajim var.ayni senin.gibi devlette oldum narkoz vermediler vakuum kurtaj yapicak pek aci olmayacak dediler ama.olup olup dirildim o.nasil aci.anlatamam cok kotuydu((
Canım nasıl gidiyor hamilelik?çok girmiyorsun sende benim gb arada yaz eskilerden kimse kalmadı pek

Sağol cnm inşallah allah büyüktur bu günlerde geçecek inşallah tekrar burda sağlıklı bir gebelik haberini vermek nasip olur rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm bnm
Amin insallah.en kisa zamanda iyi haberini aliriz senin zaman hemen geciyo bi toparlan baslarsin yin calismalara bende bi dusuk yaptim bundan once herkez bana hemeb hamile kalirsin diyodu ben tabi test lerle felan ugastimdan 4 ay surdu insallah en kisa zamanda sende toparlanirsin.

Inşallah Cnm hiç belli değil 3 ay 5 ay farkefarketmiyirfarketmiyor bana ne zaman kendimi hazır hisetsem o zaman yapmayı düşünüyorum testlerle uğraşmak istemiyorum doktor takibinde yumurtalarima baktiracam herşeyin hayırlısı olur inşallah hakkımızda hepimizin

Canım nasıl gidiyor hamilelik?çok girmiyorsun sende benim gb arada yaz eskilerden kimse kalmadı pek
iyiyim canim sen.nasilsin? kuzularin nasil? bugun kontrolum var cok heyecanliyim.iyi gidiyor cok sukur.28haftadayim zaman hizla akiyor.kuzun ne kadarlik oldu? bence fazla ara vermeden 3cuyy yap❤

Aynen cnm ya vakumla mı olacak dedim evet dediler ama çok kötüydü sadece 5 dakalik bi islemdi o dakalar geçmek bilmiyordu
birsey soyleyim mi? kurtajdan sonra gebe kalmak daha kolay oluyor iyi yani bu.ben korunmayi biraktigimda hemen.gebe kaldim.insallah sorunsuz birsekilde tekrar hamile kalip sorunsuz gebelik gecirirsin.ben.kurtaj sonrasi psikolojim bozulmustu.1ay kendime gelemedim

Canım BEN ovu testinden anlamıyorum fazlada güvenmiyorum yaniltici olabiliyorbazen ben şahsen gebelik düşüneceğim zamanda doktora gidip yumurta takibi yaptıracam en ıyisi bu bnm için
Canim bende senle ayni fikirdeyim bende anlamaya çalışıyorum bi turlu anlayamadim doktor takibi yaptircam bende insallah doktor baktiktan sonra catlamis çatlamak uzere vs. derse gelip oyle test yapicam

Canimmm kiyamam kuzuya Allahim acil sifalar versin kisa zamanda toparlanir evinize donersiniz Insallah

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin inşallah. Nasıl üşüttün yavrucak öyle kıyamam ona ben

Çok geçmiş olsun. Bebeğin ne kadarlık?

Kıyamam Rabbim güç kuvvet versin.sizlere bağışlasın .çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…