- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.461
Canim aslinda iyi biliyomusun benimki 3 gun gelmemisti sonradan geldi ama kötü geldi. Simdi gelmesi iyi yarindan sonra azalir insallah. Kurtaji adetinin birinci gunu olarak algila demisti doktorum. Dinlen canim kan yapici seyler ye pekmez kuru uzum filanGecemavisim Cnm kanamam çok var seninde oyle mydi
canim.cok gecmia olsun benimde bundan.once bir kurtajim var.ayni senin.gibi devlette oldum narkoz vermediler vakuum kurtaj yapicak pek aci olmayacak dediler ama.olup olup dirildim o.nasil aci.anlatamam cok kotuydu((Geçti cnm inşallah bidaha yaşamam rabbim kimseye yasatmasin çok zor bir kurtajdi benimki
Anladim cnm mesela bugün kürtaj oldum zaten genelde adetlerim hep düzensiz olurdu şimdi BEN bugünü adetimin ılk gününden olarak saysam önümüzdeki ay ne zaman adet olacamCanim aslinda iyi biliyomusun benimki 3 gun gelmemisti sonradan geldi ama kötü geldi. Simdi gelmesi iyi yarindan sonra azalir insallah. Kurtaji adetinin birinci gunu olarak algila demisti doktorum. Dinlen canim kan yapici seyler ye pekmez kuru uzum filan
Canim bana 40 gune kadar dedi ilk adet olmazsan gel dedi. Ilk zamanlar sanirim duzensiz oluyormuş. Tam 28 gun sonra olanda var 30 gun sonra olanda var. Benim hala lekelenmem oluyor bugun aradim doktoru ilk adetine kadar olabilir dedi. Ama mantik o kurtajin ilk gunu adetin ilk gunu sayiliyorAnladim cnm mesela bugün kürtaj oldum zaten genelde adetlerim hep düzensiz olurdu şimdi BEN bugünü adetimin ılk gününden olarak saysam önümüzdeki ay ne zaman adet olacam
canim.cok gecmia olsun benimde bundan.once bir kurtajim var.ayni senin.gibi devlette oldum narkoz vermediler vakuum kurtaj yapicak pek aci olmayacak dediler ama.olup olup dirildim o.nasil aci.anlatamam cok kotuydu((
aynen devlettekiler insanliktan yoksunlar.. 30mayis kurtaj oldum 30haziran ilk adetim 25temmuzdada ikinci adetim geldi.ilk adet cok yogun oluyor ama.kirgincicekler canim sen ilk adetini kacinci gun olmustun
Ay canım benim çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin inşallahGeçti cnm inşallah bidaha yaşamam rabbim kimseye yasatmasin çok zor bir kurtajdi benimki
Aynen cnm ya vakumla mı olacak dedim evet dediler ama çok kötüydü sadece 5 dakalik bi islemdi o dakalar geçmek bilmiyorducanim.cok gecmia olsun benimde bundan.once bir kurtajim var.ayni senin.gibi devlette oldum narkoz vermediler vakuum kurtaj yapicak pek aci olmayacak dediler ama.olup olup dirildim o.nasil aci.anlatamam cok kotuydu((
Anladım cnm sağol bilgilendirdigin için sağolCanim bana 40 gune kadar dedi ilk adet olmazsan gel dedi. Ilk zamanlar sanirim duzensiz oluyormuş. Tam 28 gun sonra olanda var 30 gun sonra olanda var. Benim hala lekelenmem oluyor bugun aradim doktoru ilk adetine kadar olabilir dedi. Ama mantik o kurtajin ilk gunu adetin ilk gunu sayiliyor
Amin cnm sağol tessekur ederimPrensesim2016 geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın
Amin cnm sağol rabbim inşallah kimseye yasatmazAy canım benim çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin inşallah
Anladim canim bu ayin yumurtlama donemini su aralar yaşıyorum yani subat yandi martin sonlarina kalir gibime geliyor benim gebelik isi bakalim hayirlisi. Tesekkurler canimCanim 15 subat beklenen adet tarihin oldugu icin tahmini yumurtlaman martin ilk haftalari olur diye dusundum grafiginde martin 4üne kadar erkege yatkin sonrasi esitleniyor yani kiz ve erkege yatkinlik derecesi ayni şubatin ilk haftalari ise tam erkege yatkin
Cok gecmis olsun canim..Amin cnm sağol tessekur ederim
Bende hikaye olmadı canım kızlarım yoğun akıntım olduğu günler oldu.Oğlumda çattan sonra oldu.Birçok arkadaşımında oldu.Yani omlarında hikaye olmadı canım
Ben internet YouTube erkek bebek önerilenlere asla uymadım.Arkadaşımın kızları vardı ne yaptıysam bu yöntemi denemeyip kıbrısta cinsiyet tahini yaptı sonuç tutmadı .Ordaki doktorlar bu yöntemi desteklediklerini söyledi.Hatta ben ordaki doktorla bu yöntemi anlattım doktor da şansı artırıyor tüp bebekten sonra bu yöntemi destekliyorum dedi .Sadece bu yöntem değil erkeğin rolü çok fazla bunu sakın unutmayın bazı annelerin sadece oğlu oluyor her yöntemi denemelerine rağmen aynı şekilde kuz anneleri içinde geçerli.
Herşey birer
Canim benim cok gecmis olsun bu kotu gunleri tez zamanda atlatman ve yeni guzel hayirli mujdelerle ödullenmen dilegiyleAynen cnm ya vakumla mı olacak dedim evet dediler ama çok kötüydü sadece 5 dakalik bi islemdi o dakalar geçmek bilmiyordu
Sağol cnm bnmCok gecmis olsun canim..
Amin cnm inşallah ben ve isteyen herkese hayırlı ve güzel haberler duymak nasip olurCanim benim cok gecmis olsun bu kotu gunleri tez zamanda atlatman ve yeni guzel hayirli mujdelerle ödullenmen dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?