- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.521
Cok gecmis olsun canim..
Kanaman bittikten sonra korunmali iliski olurGecemavisim cnm kurtajdan kaç gün sonra ilişki olması uygun olur ben doktora sormayı unuttumcben kontrolume kadar girmeyi düşünmüyorum doktor onayını aldıktan sonra korunmalı olarak girecem
Anladım Cnm bnm bugün hiç kAnamam olmadı sabah ıki üç damla geldi ondan sonra tik yokKanaman bittikten sonra korunmali iliski olur
Cok sukur benim cevremde oyle insanlar yok ama insan 3.yu yapınca gönül farklı olsun istiyor maşallah gittikçe sona yaklasiyorsun ay bana çok uzak gibi geliyor o haftalar :) canım benim 2 -3aylıkken sık sık oynuyordu ama 3-4 ay arası oynamalari çok az gibi bu haftalarda düzenli oynama beklenmez ama insan korkuyor sende de böyle olmusmuyduAnne olarak 10 tane kızımda olsa baş tacı olur hepsi. Rabbimden herzaman hayırlısını istedim. Amaaaaa gel görki, çevre baskısı denen birşey var. Veeee kadının tek düşmanı yine hem cinsi malasef. Erkek doğurana sanki madalya takılıyor, yada rütbe veriliyor!!! Bi böbürlenmeler, erkek doğurdum ben senden çoook daha iyim. Laf sokmalar, imalı imalı konuşmalar.
Hamile olduğumu öğrenince, eşim şunu söyledi: bak buda kız olursa sakın üzülme, Allahdan iyimi bileceğiz neyin hakkımızda hayırlı olacağını. Oda kız olsun, ablalarıyla büyür kızım!!!!
Ne zor süreçti ilk başlarda
Benim dua etmekden ve Allaha sığınmakdan başka çarem yokdu
Bebeğin cinsiyeti ilk andan itibaren zaten bellide, ultrasonda belli olana kadar beklemekden başka seçenekde yok
Kızlar size tavsiyem Allaha sığının bol dua edin
Herkes nasibindekini yaşar
Çevreylede aranıza mesafe koyun
İnsanların lafı sözü bitmez
Hak edene lafını verin
Eki Görüntüle 2103886 Eki Görüntüle 2103886 kizlar doktordan geldim.ilk once kiz dedi sonra ben erkek demisdiniz dedikden.sonra ha burda iste pipisi yumurtaliklari dedi.resim verdi.degismez herhalde di mi kizlar?
Kizlaaarrr yok mu katilacak olanKızlar kabul ederseniz bir önerim olacak. Biliyorsunuzki muminim mumine ettigi dua daha makbuldür. Bende diyorumki birbimiz icin sırayla 4444 salati tefriciye hatmi yapalim once gebeligi yeni olup cinsiyet ogrenmeyenlere sonrada sirayla deneyecek olanlara yapalim gonluzmuzdekine hamile kalip saglikli bir gebelik gecirmek niyetiyle yapalim. Ne dersiniz
Piko ne oluyor canım.? Hiç bir bilgim yok benimMrb arkadaslar bnde hormon testi yaptirmistim bu ay itibari ile 1 sene oldu. Dr'm piko var sende dedi. (Daha oncedende soylemisti ama prolaktinde yuksekti o ay ve yalanci olabilir demisti.) 1 sene olmus regl olunca gel bi bakalim progestan baslariz olmadi dedi..bende 5 yasinda bir kizim var ona tek seferde kazare hamile kaldigimi bi durumun beni cok sasirttigini soyledim.. o da bana uzulecek birsey yok sen dua et fsh yiksek degil dedi.. yorum bekliyorum varmi daha once bi dumu yasayan ya da sahit olan
Polikist over canim duzensiz yumurta sanirimPiko ne oluyor canım.? Hiç bir bilgim yok benim
Çok geçmiş olsun canım geçer inşallahPolikist over canim duzensiz yumurta sanirim
Cok sukur benim cevremde oyle insanlar yok ama insan 3.yu yapınca gönül farklı olsun istiyor maşallah gittikçe sona yaklasiyorsun ay bana çok uzak gibi geliyor o haftalar :) canım benim 2 -3aylıkken sık sık oynuyordu ama 3-4 ay arası oynamalari çok az gibi bu haftalarda düzenli oynama beklenmez ama insan korkuyor sende de böyle olmusmuydu
Canim o konu şaibeli bende bilmiyorum ehil kisiye sorulacak cvp gelmedi henüz. Doktor bana herhangi bir yasak koymadi korunmali olsun dedi sadece. Ama malum benim kanama hala bitmediGecemavisim cnm kurtajdan kaç gün sonra ilişki olması uygun olur ben doktora sormayı unuttumcben kontrolume kadar girmeyi düşünmüyorum doktor onayını aldıktan sonra korunmalı olarak girecem
Ay canım evet çok zor zamanlar Rabbim bi avazda kurtarsin inşallahCanım sonlara yaklaşdım ama hiç bitmeyecek gibi geliyor şu 7 hafta
Ağırlaşdım hareketlerim kısıtlandı zorlanıom artık
Kocaman bi göbeğim var sırtımda müthiş bi agrı
O aylardaki kımıldamaları seyrekdi
Şimdi düzenli
Seninkide çabuk geçer bi bakarsınn doğuma çoook az kalmışş
Aminnnn inşşAy canım evet çok zor zamanlar Rabbim bi avazda kurtarsin inşallah
Aynen canim ne kadarda guzel yazmissin. duygularima tercuman oldun. Cok duygulandim. Hep cevri baskisindan bu hallere dusuyorusAnne olarak 10 tane kızımda olsa baş tacı olur hepsi. Rabbimden herzaman hayırlısını istedim. Amaaaaa gel görki, çevre baskısı denen birşey var. Veeee kadının tek düşmanı yine hem cinsi malasef. Erkek doğurana sanki madalya takılıyor, yada rütbe veriliyor!!! Bi böbürlenmeler, erkek doğurdum ben senden çoook daha iyim. Laf sokmalar, imalı imalı konuşmalar.
Hamile olduğumu öğrenince, eşim şunu söyledi: bak buda kız olursa sakın üzülme, Allahdan iyimi bileceğiz neyin hakkımızda hayırlı olacağını. Oda kız olsun, ablalarıyla büyür kızım!!!!
Ne zor süreçti ilk başlarda
Benim dua etmekden ve Allaha sığınmakdan başka çarem yokdu
Bebeğin cinsiyeti ilk andan itibaren zaten bellide, ultrasonda belli olana kadar beklemekden başka seçenekde yok
Kızlar size tavsiyem Allaha sığının bol dua edin
Herkes nasibindekini yaşar
Çevreylede aranıza mesafe koyun
İnsanların lafı sözü bitmez
Hak edene lafını verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?