- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.561
Canim sayili zikr cekemiyorum ben üzgünüm. Ama sayisiz cek dersen eyvallah.Bi kac arkadas daha katilsa bizlere aslinda liste yapip daha kolay bitirirdik
Canim hic takma kafana ilk adet olana kadar dengesizlikler oluyor benim iki gun hic gelmedi sonra cok geldi az geldi vs.. ama önemli olanin 45 güne kadar adet olunmasi gerektigini ogrendim. Eger adet olunmazsa skntı olabilirmis Allah korusun yapisiklik vs.. sen 1 hafta sonra kontrole gidicen zaten rahat ol.Cnm bnm bugün hiç kAnamam olmadı normal m sence yarinda olmmazsa ne yapabilirim
ilk basta kiz dedi ben erkek demisdiniz dedikden.sonra yan dondurdu beni evet erkekmis ben nasil goremedim dedi.cok.sinirlendim o an.resmi verdi sonra.o oyle dedikden sonra emin olamiyorum.halaAnlamayan biri olarak resmen pipiyi gördüm canım sen içini ferah tut
Aman dikkat et doktora git bence ilaç versin. Ben kanama yasamadim canımKizlar birsey sorucam hamilelikte yerlesme kanamasi yasayanlarin cogunun bebegi erkekmis benim kizlarimda hic yasamadim ama bu hamileligimde bu aksam itibariyle oldu erkek bebek zor tutunurmus sizcede dogru mu
Tamamdir canimBende varım
Canim ozaman soyle yapalim biz aramizda sayiyi tamamlayalim senin cektiklerinde bize fazladan olsun. Fazla duadan zarar gelmez diye düşünüyorum:)Canim sayili zikr cekemiyorum ben üzgünüm. Ama sayisiz cek dersen eyvallah.
Dogru canim onu bende duydum var cevremde böyleKizlar birsey sorucam hamilelikte yerlesme kanamasi yasayanlarin cogunun bebegi erkekmis benim kizlarimda hic yasamadim ama bu hamileligimde bu aksam itibariyle oldu erkek bebek zor tutunurmus sizcede dogru mu
Salati tefriciye ye mi canimBende katılırım canlar
Kizlar birsey sorucam hamilelikte yerlesme kanamasi yasayanlarin cogunun bebegi erkekmis benim kizlarimda hic yasamadim ama bu hamileligimde bu aksam itibariyle oldu erkek bebek zor tutunurmus sizcede dogru mu
Bende varım kizlar benide unutmayinTamamdir canim
Benimde büyük kızımda.oldu diğer 2 sinde olmadi çocuğundan bence cinsiyetle pek alakalı degil.Benim kızlarda oldu
Bunda olmadı
Tamam canim suan 6 kisi olduk sayiyi tamamlayacak. Gecemavisim de sayisiz okuyacak insallah. Bugun okuyacak olanlari belirleyelim listeyi yapip mubarek cuma gunu baslayalim Allahin izniyleBende varım kizlar benide unutmayinselati-tefriciyede bende cekerim insAlalh
Bende varım kızlarTamam canim suan 6 kisi olduk sayiyi tamamlayacak. Gecemavisim de sayisiz okuyacak insallah. Bugun okuyacak olanlari belirleyelim listeyi yapip mubarek cuma gunu baslayalim Allahin izniyle
Bende varım kızlarTamam canim suan 6 kisi olduk sayiyi tamamlayacak. Gecemavisim de sayisiz okuyacak insallah. Bugun okuyacak olanlari belirleyelim listeyi yapip mubarek cuma gunu baslayalim Allahin izniyle
Ne kadar dogru bisey yazmisin aynen bende inan ikinci kizimda hic aklima bile gekmedi oglan olsa buda diye ama dedigin gibi okadar laf dudyum ki bunda erkek olsun dedim ve kiz olunca uzuldum sirf duycam laflar icin yapilan ayrimcilik icin.allahin evinde camide bile bana ay kizmi gene noldu erkegi bulamadin mi dediler dusunun yani.namazdan yeni cikmisiz allahin evindene allahtan gelini sorguluyolar.seninki erkek herhalde tadini cikar inan ben hamilelimin tadini cikartamiyom.cok dua ettim ama olmadi.demikki hayirlisi buymus diyorum.allah sag salim kucana almayi nasip etisin insallah.Anne olarak 10 tane kızımda olsa baş tacı olur hepsi. Rabbimden herzaman hayırlısını istedim. Amaaaaa gel görki, çevre baskısı denen birşey var. Veeee kadının tek düşmanı yine hem cinsi malasef. Erkek doğurana sanki madalya takılıyor, yada rütbe veriliyor!!! Bi böbürlenmeler, erkek doğurdum ben senden çoook daha iyim. Laf sokmalar, imalı imalı konuşmalar.
Hamile olduğumu öğrenince, eşim şunu söyledi: bak buda kız olursa sakın üzülme, Allahdan iyimi bileceğiz neyin hakkımızda hayırlı olacağını. Oda kız olsun, ablalarıyla büyür kızım!!!!
Ne zor süreçti ilk başlarda
Benim dua etmekden ve Allaha sığınmakdan başka çarem yokdu
Bebeğin cinsiyeti ilk andan itibaren zaten bellide, ultrasonda belli olana kadar beklemekden başka seçenekde yok
Kızlar size tavsiyem Allaha sığının bol dua edin
Herkes nasibindekini yaşar
Çevreylede aranıza mesafe koyun
İnsanların lafı sözü bitmez
Hak edene lafını verin
Tamam canimBende varım kızlar
Salati tefriciye ye mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?