Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cnm bnm bugün hiç kAnamam olmadı normal m sence yarinda olmmazsa ne yapabilirim
Canim hic takma kafana ilk adet olana kadar dengesizlikler oluyor benim iki gun hic gelmedi sonra cok geldi az geldi vs.. ama önemli olanin 45 güne kadar adet olunmasi gerektigini ogrendim. Eger adet olunmazsa skntı olabilirmis Allah korusun yapisiklik vs.. sen 1 hafta sonra kontrole gidicen zaten rahat ol.

Anlamayan biri olarak resmen pipiyi gördüm canım sen içini ferah tut
ilk basta kiz dedi ben erkek demisdiniz dedikden.sonra yan dondurdu beni evet erkekmis ben nasil goremedim dedi.cok.sinirlendim o an.resmi verdi sonra.o oyle dedikden sonra emin olamiyorum.hala

Kizlar birsey sorucam hamilelikte yerlesme kanamasi yasayanlarin cogunun bebegi erkekmis benim kizlarimda hic yasamadim ama bu hamileligimde bu aksam itibariyle oldu erkek bebek zor tutunurmus sizcede dogru mu
Aman dikkat et doktora git bence ilaç versin. Ben kanama yasamadim canım

Ne kadar dogru bisey yazmisin aynen bende inan ikinci kizimda hic aklima bile gekmedi oglan olsa buda diye ama dedigin gibi okadar laf dudyum ki bunda erkek olsun dedim ve kiz olunca uzuldum sirf duycam laflar icin yapilan ayrimcilik icin.allahin evinde camide bile bana ay kizmi gene noldu erkegi bulamadin mi dediler dusunun yani.namazdan yeni cikmisiz allahin evindene allahtan gelini sorguluyolar.seninki erkek herhalde tadini cikar inan ben hamilelimin tadini cikartamiyom.cok dua ettim ama olmadi.demikki hayirlisi buymus diyorum.allah sag salim kucana almayi nasip etisin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…