Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim ben hoca arkadaşa sormuştum ayet olmadığı icin gusul gerektirmez adetliyken salavata devam edebilirsin demisti ama sende sen bizler icin okursun en son siradada sana okuruz bebis deneme sırasına gore okuruz herkese
Hani bilmemek değil ogrenmenemk ayipmis ben bilmiyorum cnm şimdi baktım nette salati tefricuye ayeti vardı uzundu senin dediğin tesbihlemi çekiliyor bide çekerken ne diyecez onu soyle bana sonradan gün içinde ne kadar okursam akşam yazarım sana boş durmaktan ıyidir

Canım bizim ev müstakil 3 katlı
Malasef alt katda o oturuo
Diğer iki kat benim
Ah ahh bi bilsen daha neleri düşünüo

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-01-12-32-40.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 126
Mutlu olmadigin ortamlara gitme. Annen dahi olsa gitme ve o anda sagol anne bende sunu isterim ya falan diye laf cak hatta icini dok yaptiklari ayrimi soyle bidahada gitme. Bak sana bisey anlatayim bi akrabamin ikinci oglu olmuştu cok kiz istiyordu çocuk dogdu mutsuzdu her zaman yuzunde uff puff modlari bebek asiri gazli bir bebekti hep sikayet hep sikayet sevmiyormuydu tabiki evladiydi seviyordu. 5.ayinda bebeginin öldügü haberini aldik ve o an o akrabimin halini anlatmaya kelimeler yetmez. Ölü bebegini kucagindan indirmedi saatlerce. Bu hayatta neyin hayirli neyin hayirsiz oldugunu bilemeyiz Rabbimizden gelene razi olmazsak imtihanı kaybederiz. Yapmayin ne olur evlat evlatttir biliyorumki kucagina aldiginda boyle dusunmeyeceksin. Ben insallah erkektir diyemicem hakkinda hayirlisi olmasini saglikli olmasini diliyorum Ve tevekkul etmeni elbette.....

Son düzenleme:
İçinde bulunduğun duruma çok üzüldüm canım olmazları olduran Rabbim inşallah sana da bir erkek bebek nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…