- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.601
Hani bilmemek değil ogrenmenemk ayipmis ben bilmiyorum cnm şimdi baktım nette salati tefricuye ayeti vardı uzundu senin dediğin tesbihlemi çekiliyor bide çekerken ne diyecez onu soyle bana sonradan gün içinde ne kadar okursam akşam yazarım sana boş durmaktan ıyidirCanim ben hoca arkadaşa sormuştum ayet olmadığı icin gusul gerektirmez adetliyken salavata devam edebilirsin demisti ama sende sen bizler icin okursun en son siradada sana okuruz bebis deneme sırasına gore okuruz herkese
Senin evin niye eltiye kalacakki ne alaka yani oglun olmasa bile ne alaka? Allah bu kiz çocuğunu horgören beyinleri kalpleri islah etsin. Kuz cocuguna mal birakilmazmis eşini milyonlarca kez tebrik ediyorum kardesi gibi akıl fukarasi degilmis. Kız evlat evlat degilmi ne bicim insan bunlar ya. Benim esimde simdiden kızlarımız adına para biriktiyoruz. Asil kiz çocuğunun mirasa ihtiyaci var. Boyle cahil beyinlere tahammul edemiyorum ben ya. Yarin birgun moruklastiklarinda o hor gordukleri kızları bakacak ogullari gelinlerinin korkusundan annelerine bile gidemicek. Ama o kızların yerinde olsam bakmazdim yucelttigin oglun baksin derdim
Hani bilmemek değil ogrenmenemk ayipmis ben bilmiyorum cnm şimdi baktım nette salati tefricuye ayeti vardı uzundu senin dediğin tesbihlemi çekiliyor bide çekerken ne diyecez onu soyle bana sonradan gün içinde ne kadar okursam akşam yazarım sana boş durmaktan ıyid
Canim git bence kanamayi bekleme insallah kotu bisey yokturKızlar iki gündür karnım ve sırtımda ağrı oluyo. Kanama mı olnası lazım doktora gitmem için. Aralıklarla karnıma bi sancı giriyo sırtımdan çıkıyo ağrısı.
Mutlu olmadigin ortamlara gitme. Annen dahi olsa gitme ve o anda sagol anne bende sunu isterim ya falan diye laf cak hatta icini dok yaptiklari ayrimi soyle bidahada gitme. Bak sana bisey anlatayim bi akrabamin ikinci oglu olmuştu cok kiz istiyordu çocuk dogdu mutsuzdu her zaman yuzunde uff puff modlari bebek asiri gazli bir bebekti hep sikayet hep sikayet sevmiyormuydu tabiki evladiydi seviyordu. 5.ayinda bebeginin öldügü haberini aldik ve o an o akrabimin halini anlatmaya kelimeler yetmez. Ölü bebegini kucagindan indirmedi saatlerce. Bu hayatta neyin hayirli neyin hayirsiz oldugunu bilemeyiz Rabbimizden gelene razi olmazsak imtihanı kaybederiz. Yapmayin ne olur evlat evlatttir biliyorumki kucagina aldiginda boyle dusunmeyeceksin. Ben insallah erkektir diyemicem hakkinda hayirlisi olmasini saglikli olmasini diliyorum Ve tevekkul etmeni elbette.....Dogru diyon kadinin dusmani yine kadin 13 haftalik hamileyim ben.evet kadinin dusmani yine kadin.niye bogle erkek sevdalisi bizim millet anlamiyom annnem dahil ilk hamileyim dedigimde bunda insallah erkektir dedi.hep ayrimcilik yapiyo neler neler anlatamam uzun surer.anlican destek olcak kimsem yok heryerden bi laf duyorum uzuluyorum hep.kimseye soglemedim daha.ama esim yanimda sukur o kiziyo bana hatta buna uzulunur mi diye ne guzel ilerde kapimizi acacak uc kizimiz var diyo.ogle tabi ama insan ayrimcilik gorurse bu cok uzucu benim ablamda hamile ve erkek onunki onun bi dedigi iki olmuyo sanki ben hamile degilmisin gibi davraniyolar benimde canim ceker bende hamileyim diyemiyorum.ogle mal mal dinliyorum bakiyorum.bazen keske hic yapmasaydim bu ucuncuyu diyorum.
Tamam canim bugun okumak isteyenler yazsin da yarin baslayalim insallah
Doktoruma mesaj attım. Dönüş yapmasını bekliyorum. Elim ayağım buz kesti ağrıdan. İnşallah bişey olmazCanim git bence kanamayi bekleme insallah kotu bisey yoktur
Canım kisi sayisina gore bolecegiz 3 7 yada 21 gunde tamamlanacak herkes bu sure zarfinda payina dusen sayiyi tamamlarGünde nekadar okunacak
Insallah canimDoktoruma mesaj attım. Dönüş yapmasını bekliyorum. Elim ayağım buz kesti ağrıdan. İnşallah bişey olmaz
YarınCanim dua bu tesbihle okuyabilirsin ilk basta biraz zorlanirsin ama okudukça ezberliyor insan yarin baslayalim canim hep birlikte insallah
Okunacak kişi bellimi,Canım kisi sayisina gore bolecegiz 3 7 yada 21 gunde tamamlanacak herkes bu sure zarfinda payina dusen sayiyi tamamlar
Canim okumayi kabul eden arkadaslar deneme yapacakları ayi da soylesin en yakin zaman kiminse yarin ona baslayalimYarın
Okunacak kişi bellimi,
Ben Şubat 8 de adet olan bitince yumurta takimi yapıp deniycem geçen ay olnadı.kısmet artıkCanim okumayi kabul eden arkadaslar deneme yapacakları ayi da soylesin en yakin zaman kiminse yarin ona baslayalim
Tamam canim ekledim.listede isminin yaninaBen Şubat 8 de adet olan bitince yumurta takimi yapıp deniycem geçen ay olnadı.kısmet artık
Zeynoc17 aslındBen Şubat 8 de adet olan bitince yumurta takimi yapıp deniycem geçen ay olnadı.kısmet artık
Bu erkek bebek için Hatim değilmi.ayrıca ben adımı söyliyeyim bence daha makbul benim adım (SUZAN)Tamam canim ekledim.listede isminin yanina
Aynen canim tamam bende söyleyeceğim ismimi isimle dua edelimZeynoc17 aslınd
Bu erkek bebek için Hatim değilmi.ayrıca ben adımı söyliyeyim bence daha makbul benim adım (SUZAN)
Simdi doktora geldim canim kanamam cogaldi maalesef kan testi yapip karar vericekler hamileligim daha yeni ys[/QUOTE
]Geçmiş olsun cnm inşallah korkulacak bişey yoktur
İçinde bulunduğun duruma çok üzüldüm canım olmazları olduran Rabbim inşallah sana da bir erkek bebek nasip ederDogru diyon kadinin dusmani yine kadin 13 haftalik hamileyim ben.evet kadinin dusmani yine kadin.niye bogle erkek sevdalisi bizim millet anlamiyom annnem dahil ilk hamileyim dedigimde bunda insallah erkektir dedi.hep ayrimcilik yapiyo neler neler anlatamam uzun surer.anlican destek olcak kimsem yok heryerden bi laf duyorum uzuluyorum hep.kimseye soglemedim daha.ama esim yanimda sukur o kiziyo bana hatta buna uzulunur mi diye ne guzel ilerde kapimizi acacak uc kizimiz var diyo.ogle tabi ama insan ayrimcilik gorurse bu cok uzucu benim ablamda hamile ve erkek onunki onun bi dedigi iki olmuyo sanki ben hamile degilmisin gibi davraniyolar benimde canim ceker bende hamileyim diyemiyorum.ogle mal mal dinliyorum bakiyorum.bazen keske hic yapmasaydim bu ucuncuyu diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?