Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Hakkında hayırlısı canım
Herşeyde bir hayır vardır
Kız evlat gibisi varmı, benimkiler bana okadar yardımcı oluyorlarki, Rabbim eksikliklerini göstermesin

Kırılacağını bile bile konuşuyorlar
Ben olsam asla oğlu olmayan birinin yanında laf sokmam
Ama dengesizler
İlk kızıma hamileyiö, kv aradım söyledim kız olacağını, tek söylediği, erkek olsaydı dosta düşmana karşı iyi olurdu

Biz 3 geliniz
Diğerlerinin oğlu var
Benim olmadığı için çok kırdılar beni
Küçük olanı Allah bir kaç defa uyardı ama hala dengesiz
Doğurmak marifet değil
Hakkınıda vermek gerekiyor
Çocuğu ütüyle yandı
Yemek masasından düşdü
Bronşit oldu evin içinde
Öyle: ben erkek doğordooomla olmuo bu işler
Çocuk bakmakdan ve beslemesiden haberi yok
Hiç ayırt etmedim ilk başlarda kendi çocuklarımdan ama sonra dedim: kızım saf mısın nesin, bende insanım bi yerden sonra kendimi kullanılmış hissettim, benim ona yaptıklarımı ailesi yapmamışdır. Anladımki o asla benim içim kılını bile kıpırdatmazmış
Bende elimi çekdim

Kadının düşmanı yine kadın malasef

Kaç haftalık bebeğin canım

Kimsenin seni üzmeye hakkı yok

Sen ve bebeğin birtanesin

Allaha havale ediyoruz bilerek üzenleri
Allah bildiği gibi yapsın onları

Dogru diyon kadinin dusmani yine kadin 13 haftalik hamileyim ben.evet kadinin dusmani yine kadin.niye bogle erkek sevdalisi bizim millet anlamiyom annnem dahil ilk hamileyim dedigimde bunda insallah erkektir dedi.hep ayrimcilik yapiyo neler neler anlatamam uzun surer.anlican destek olcak kimsem yok heryerden bi laf duyorum uzuluyorum hep.kimseye soglemedim daha.ama esim yanimda sukur o kiziyo bana hatta buna uzulunur mi diye ne guzel ilerde kapimizi acacak uc kizimiz var diyo.ogle tabi ama insan ayrimcilik gorurse bu cok uzucu benim ablamda hamile ve erkek onunki onun bi dedigi iki olmuyo sanki ben hamile degilmisin gibi davraniyolar benimde canim ceker bende hamileyim diyemiyorum.ogle mal mal dinliyorum bakiyorum.bazen keske hic yapmasaydim bu ucuncuyu diyorum.

Canim deme öyle Mevlamin zoruna gider sağlıklı ve hayırlı evlat olması onceligimiz inşallah testin yaniliyordur erkek bebisin olur Rabbim muradini nasip eder dua et bol bol

Canim deme öyle Mevlamin zoruna gider sağlıklı ve hayırlı evlat olması onceligimiz inşallah testin yaniliyordur erkek bebisin olur Rabbim muradini nasip eder dua et bol bol
Amin insallah ama burda bir kisi de yanilma olmus bende ikinci olcak degilim herhalde diyorum ama inanki hep ogle dusunuyorun insallah yanilmislardir diye birazdan gitcem doktora echo dan baktirmaya dayanamadim gidim de rahat edim dua edin benim icin insallah yanilmislardir erkek der doktor cok dua ettim bende rabbim gorur bendi duyar insallah

Inşallah

Insallah Rabbim gonlune gore versin canim

Canım benim ya kıyamam sana
Okurken gözlerim doldu
Bak sende eşinden yana çok şanslıymışın
Ne güzel yanında
Önemli olanda o
Allah razı olsun eşlerimizden. Ben eşimden asla duymadım neden oğlumuz yok diye
Hatta kardeşi laf etti, kıza mal mülk bırakılmazmış diye. Eşimde susturdu, kızlarım yarın el kapısına gidecek, onlara gelecek lazım, hep arkalarındayım, Allah ömür verdiği sürece dedi.
Evimiz dublex, altlı üstlü birer daire gibi yaptırdık. Alt kat büyüğün üstde küçügün şimdiden diyorum, bizler olmayınca buraları ıssız bırakmayın, babamızın ocağı gelin ışıkları açın kalın. Elti çok umutluydu bize kalır diye
Demek istediğim nereleri düşünüo bezelye beyiniyle, oğlu yokdu diye.

Benim anneannemin 6 kızı var, ilk torunu benim. Ama evinin her köşesinde erkek kardeşimin resmi var. Gelde çıldırma

Daraltmışlar seni iyice kıyamam sana
Yüz verme mesafe koy
En iyisi
Benim kafam bi rahat bi rahat
Kv elti vss görünce sinir küpü oluom resmen
Sonra karnım sertleşio taş gibi
Uzak dursunlar benden valla

Evet cnm gidecem kontrole sağol rahatladım valla ama bnm kürtaj olacağm gün o kadar çok kanim gitti k ondanda olabilir

Inşallah oglusun olur cnm rahat ol lütfen stres yapma bebeğin çok etkilenir yoksa

Bende katılmak istiyorum ama temiz değilim olurmu mesela insan bi abdest alıp öyle okusa daha ıyi olmazmi yinee de oluyorsa bende yardım ederim ama şimdilik çocuk düşünmüyorum
Canim ben hoca arkadaşa sormuştum ayet olmadığı icin gusul gerektirmez adetliyken salavata devam edebilirsin demisti ama sende sen bizler icin okursun en son siradada sana okuruz bebis deneme sırasına gore okuruz herkese

Senin evin niye eltiye kalacakki ne alaka yani oglun olmasa bile ne alaka? Allah bu kiz çocuğunu horgören beyinleri kalpleri islah etsin. Kuz cocuguna mal birakilmazmis eşini milyonlarca kez tebrik ediyorum kardesi gibi akıl fukarasi degilmis. Kız evlat evlat degilmi ne bicim insan bunlar ya. Benim esimde simdiden kızlarımız adına para biriktiyoruz. Asil kiz çocuğunun mirasa ihtiyaci var. Boyle cahil beyinlere tahammul edemiyorum ben ya. Yarin birgun moruklastiklarinda o hor gordukleri kızları bakacak ogullari gelinlerinin korkusundan annelerine bile gidemicek. Ama o kızların yerinde olsam bakmazdim yucelttigin oglun baksin derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…