- 31 Temmuz 2017
- 383
- 776
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.581
Ne kadar dogru bisey yazmisin aynen bende inan ikinci kizimda hic aklima bile gekmedi oglan olsa buda diye ama dedigin gibi okadar laf dudyum ki bunda erkek olsun dedim ve kiz olunca uzuldum sirf duycam laflar icin yapilan ayrimcilik icin.allahin evinde camide bile bana ay kizmi gene noldu erkegi bulamadin mi dediler dusunun yani.namazdan yeni cikmisiz allahin evindene allahtan gelini sorguluyolar.seninki erkek herhalde tadini cikar inan ben hamilelimin tadini cikartamiyom.cok dua ettim ama olmadi.demikki hayirlisi buymus diyorum.allah sag salim kucana almayi nasip etisin insallah.
Simdi doktora geldim canim kanamam cogaldi maalesef kan testi yapip karar vericekler hamileligim daha yeni ysAman dikkat et doktora git bence ilaç versin. Ben kanama yasamadim canım
Ay canım benim inşallah korkulacak birsey yoktur haber et olurmuSimdi doktora geldim canim kanamam cogaldi maalesef kan testi yapip karar vericekler hamileligim daha yeni ys
Dogru diyon kadinin dusmani yine kadin 13 haftalik hamileyim ben.evet kadinin dusmani yine kadin.niye bogle erkek sevdalisi bizim millet anlamiyom annnem dahil ilk hamileyim dedigimde bunda insallah erkektir dedi.hep ayrimcilik yapiyo neler neler anlatamam uzun surer.anlican destek olcak kimsem yok heryerden bi laf duyorum uzuluyorum hep.kimseye soglemedim daha.ama esim yanimda sukur o kiziyo bana hatta buna uzulunur mi diye ne guzel ilerde kapimizi acacak uc kizimiz var diyo.ogle tabi ama insan ayrimcilik gorurse bu cok uzucu benim ablamda hamile ve erkek onunki onun bi dedigi iki olmuyo sanki ben hamile degilmisin gibi davraniyolar benimde canim ceker bende hamileyim diyemiyorum.ogle mal mal dinliyorum bakiyorum.bazen keske hic yapmasaydim bu ucuncuyu diyorum.Hakkında hayırlısı canım
Herşeyde bir hayır vardır
Kız evlat gibisi varmı, benimkiler bana okadar yardımcı oluyorlarki, Rabbim eksikliklerini göstermesin
Kırılacağını bile bile konuşuyorlar
Ben olsam asla oğlu olmayan birinin yanında laf sokmam
Ama dengesizler
İlk kızıma hamileyiö, kv aradım söyledim kız olacağını, tek söylediği, erkek olsaydı dosta düşmana karşı iyi olurdu
Biz 3 geliniz
Diğerlerinin oğlu var
Benim olmadığı için çok kırdılar beni
Küçük olanı Allah bir kaç defa uyardı ama hala dengesiz
Doğurmak marifet değil
Hakkınıda vermek gerekiyor
Çocuğu ütüyle yandı
Yemek masasından düşdü
Bronşit oldu evin içinde
Öyle: ben erkek doğordooomla olmuo bu işler
Çocuk bakmakdan ve beslemesiden haberi yok
Hiç ayırt etmedim ilk başlarda kendi çocuklarımdan ama sonra dedim: kızım saf mısın nesin, bende insanım bi yerden sonra kendimi kullanılmış hissettim, benim ona yaptıklarımı ailesi yapmamışdır. Anladımki o asla benim içim kılını bile kıpırdatmazmış
Bende elimi çekdim
Kadının düşmanı yine kadın malasef
Kaç haftalık bebeğin canım
Kimsenin seni üzmeye hakkı yok
Sen ve bebeğin birtanesin
Allaha havale ediyoruz bilerek üzenleri
Allah bildiği gibi yapsın onları
Canim deme öyle Mevlamin zoruna gider sağlıklı ve hayırlı evlat olması onceligimiz inşallah testin yaniliyordur erkek bebisin olur Rabbim muradini nasip eder dua et bol bolDogru diyon kadinin dusmani yine kadin 13 haftalik hamileyim ben.evet kadinin dusmani yine kadin.niye bogle erkek sevdalisi bizim millet anlamiyom annnem dahil ilk hamileyim dedigimde bunda insallah erkektir dedi.hep ayrimcilik yapiyo neler neler anlatamam uzun surer.anlican destek olcak kimsem yok heryerden bi laf duyorum uzuluyorum hep.kimseye soglemedim daha.ama esim yanimda sukur o kiziyo bana hatta buna uzulunur mi diye ne guzel ilerde kapimizi acacak uc kizimiz var diyo.ogle tabi ama insan ayrimcilik gorurse bu cok uzucu benim ablamda hamile ve erkek onunki onun bi dedigi iki olmuyo sanki ben hamile degilmisin gibi davraniyolar benimde canim ceker bende hamileyim diyemiyorum.ogle mal mal dinliyorum bakiyorum.bazen keske hic yapmasaydim bu ucuncuyu diyorum.
Amin insallah ama burda bir kisi de yanilma olmus bende ikinci olcak degilim herhalde diyorum ama inanki hep ogle dusunuyorun insallah yanilmislardir diye birazdan gitcem doktora echo dan baktirmaya dayanamadim gidim de rahat edim dua edin benim icin insallah yanilmislardir erkek der doktor cok dua ettim bende rabbim gorur bendi duyar insallahCanim deme öyle Mevlamin zoruna gider sağlıklı ve hayırlı evlat olması onceligimiz inşallah testin yaniliyordur erkek bebisin olur Rabbim muradini nasip eder dua et bol bol
InşallahAmin insallah ama burda bir kisi de yanilma olmus bende ikinci olcak degilim herhalde diyorum ama inanki hep ogle dusunuyorun insallah yanilmislardir diye birazdan gitcem doktora echo dan baktirmaya dayanamadim gidim de rahat edim dua edin benim icin insallah yanilmislardir erkek der doktor cok dua ettim bende rabbim gorur bendi duyar insallah
Olur tabiki.Canim ozaman soyle yapalim biz aramizda sayiyi tamamlayalim senin cektiklerinde bize fazladan olsun. Fazla duadan zarar gelmez diye düşünüyorum:)
Insallah Rabbim gonlune gore versin canimAmin insallah ama burda bir kisi de yanilma olmus bende ikinci olcak degilim herhalde diyorum ama inanki hep ogle dusunuyorun insallah yanilmislardir diye birazdan gitcem doktora echo dan baktirmaya dayanamadim gidim de rahat edim dua edin benim icin insallah yanilmislardir erkek der doktor cok dua ettim bende rabbim gorur bendi duyar insallah
Dogru diyon kadinin dusmani yine kadin 13 haftalik hamileyim ben.evet kadinin dusmani yine kadin.niye bogle erkek sevdalisi bizim millet anlamiyom annnem dahil ilk hamileyim dedigimde bunda insallah erkektir dedi.hep ayrimcilik yapiyo neler neler anlatamam uzun surer.anlican destek olcak kimsem yok heryerden bi laf duyorum uzuluyorum hep.kimseye soglemedim daha.ama esim yanimda sukur o kiziyo bana hatta buna uzulunur mi diye ne guzel ilerde kapimizi acacak uc kizimiz var diyo.ogle tabi ama insan ayrimcilik gorurse bu cok uzucu benim ablamda hamile ve erkek onunki onun bi dedigi iki olmuyo sanki ben hamile degilmisin gibi davraniyolar benimde canim ceker bende hamileyim diyemiyorum.ogle mal mal dinliyorum bakiyorum.bazen keske hic yapmasaydim bu ucuncuyu diyorum.
K Khvekokusu20 ben de varım ama misafirim gelecek nasıl olacak bilmiyorum
Tamam canim bugun okumak isteyenler yazsin da yarin baslayalim insallahEvet canm
Canim misafirin yatilimiK Khvekokusu20 ben de varım ama misafirim gelecek nasıl olacak bilmiyorum
Evet cnm gidecem kontrole sağol rahatladım valla ama bnm kürtaj olacağm gün o kadar çok kanim gitti k ondanda olabilirCanim hic takma kafana ilk adet olana kadar dengesizlikler oluyor benim iki gun hic gelmedi sonra cok geldi az geldi vs.. ama önemli olanin 45 güne kadar adet olunmasi gerektigini ogrendim. Eger adet olunmazsa skntı olabilirmis Allah korusun yapisiklik vs.. sen 1 hafta sonra kontrole gidicen zaten rahat ol.
Canim insallah korkulacak bisey yokturSimdi doktora geldim canim kanamam cogaldi maalesef kan testi yapip karar vericekler hamileligim daha yeni ys
AllAh yardimcin olsun inşallah bişey olmaz bebeğine Cnm dikkat et kendine bize haber vermeyi unutma dua ediyorum sana inşallah bişey olmazSimdi doktora geldim canim kanamam cogaldi maalesef kan testi yapip karar vericekler hamileligim daha yeni ys
Inşallah oglusun olur cnm rahat ol lütfen stres yapma bebeğin çok etkilenir yoksaAmin insallah ama burda bir kisi de yanilma olmus bende ikinci olcak degilim herhalde diyorum ama inanki hep ogle dusunuyorun insallah yanilmislardir diye birazdan gitcem doktora echo dan baktirmaya dayanamadim gidim de rahat edim dua edin benim icin insallah yanilmislardir erkek der doktor cok dua ettim bende rabbim gorur bendi duyar insallah
Gecmis olsun canim. Korktuguna ugratmasin Allah. Son durum nedirSimdi doktora geldim canim kanamam cogaldi maalesef kan testi yapip karar vericekler hamileligim daha yeni ys
Bende katılmak istiyorum ama temiz değilim olurmu mesela insan bi abdest alıp öyle okusa daha ıyi olmazmi yinee de oluyorsa bende yardım ederim ama şimdilik çocuk düşünmüyorumCanim insallah korkulacak bisey yoktur
Canim ben hoca arkadaşa sormuştum ayet olmadığı icin gusul gerektirmez adetliyken salavata devam edebilirsin demisti ama sende sen bizler icin okursun en son siradada sana okuruz bebis deneme sırasına gore okuruz herkeseBende katılmak istiyorum ama temiz değilim olurmu mesela insan bi abdest alıp öyle okusa daha ıyi olmazmi yinee de oluyorsa bende yardım ederim ama şimdilik çocuk düşünmüyorum
Senin evin niye eltiye kalacakki ne alaka yani oglun olmasa bile ne alaka? Allah bu kiz çocuğunu horgören beyinleri kalpleri islah etsin. Kuz cocuguna mal birakilmazmis eşini milyonlarca kez tebrik ediyorum kardesi gibi akıl fukarasi degilmis. Kız evlat evlat degilmi ne bicim insan bunlar ya. Benim esimde simdiden kızlarımız adına para biriktiyoruz. Asil kiz çocuğunun mirasa ihtiyaci var. Boyle cahil beyinlere tahammul edemiyorum ben ya. Yarin birgun moruklastiklarinda o hor gordukleri kızları bakacak ogullari gelinlerinin korkusundan annelerine bile gidemicek. Ama o kızların yerinde olsam bakmazdim yucelttigin oglun baksin derdimCanım benim ya kıyamam sana
Okurken gözlerim doldu
Bak sende eşinden yana çok şanslıymışın
Ne güzel yanında
Önemli olanda o
Allah razı olsun eşlerimizden. Ben eşimden asla duymadım neden oğlumuz yok diye
Hatta kardeşi laf etti, kıza mal mülk bırakılmazmış diye. Eşimde susturdu, kızlarım yarın el kapısına gidecek, onlara gelecek lazım, hep arkalarındayım, Allah ömür verdiği sürece dedi.
Evimiz dublex, altlı üstlü birer daire gibi yaptırdık. Alt kat büyüğün üstde küçügün şimdiden diyorum, bizler olmayınca buraları ıssız bırakmayın, babamızın ocağı gelin ışıkları açın kalın. Elti çok umutluydu bize kalır diye
Demek istediğim nereleri düşünüo bezelye beyiniyle, oğlu yokdu diye.
Benim anneannemin 6 kızı var, ilk torunu benim. Ama evinin her köşesinde erkek kardeşimin resmi var. Gelde çıldırma
Daraltmışlar seni iyice kıyamam sana
Yüz verme mesafe koy
En iyisi
Benim kafam bi rahat bi rahat
Kv elti vss görünce sinir küpü oluom resmen
Sonra karnım sertleşio taş gibi
Uzak dursunlar benden valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?