Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Selam kızlar
Hepinize çok tşk ederim .Rabbim güzel yüreğinize göre versin .Tek tek okudum güzel dualarınızı rabbim kabul etti .Oğlum iyi çok şükür meme emiyor dün geceden beri rabbim kimseyi evladıyla sınamasın hasta olan tüm kullarına şifa versin .
Ne güzel duaya başlamışsınız bende okumuştum hem gebelikten önce hem gebeyken çok güzel bir dua kesinlikle öneriyorum .Ben bu duanın hayrını gördüm .
Size tavsiyem
Abdestli kıbleye doğru okuyun
İçten yürekten
Okurken ne için okuduğunuzu ne istiyorsuz onu göz önünde hayal ederken
Kabul olacağından emin olarak tereddüt asla yok
Duayı okurken rabbim sevgisinden gözyaşlarınız aksın (herkeste olmaz)
Oğlum iyi olsun bende size okuyucam
Kaldığınız yerden devam ederim
Melekler şahit olsun bu dualarınızla

Amin Allah razi olsun canim. Cok sevindim kuzunun iyi olmasına

Aminñnnnn inşallah, haklısın yazdıklarında

Arkadaslar gun icinde bildirkm yaparsaniz yarina baslayabliriz deneme yapacağınız ayi ve kac gunde bitirebileceginiz soylemeniz yeterli suan 9 kisiyiz gecemavisim arkadasda bizlere fazladan okuyup dua edecek bu durumda 493er adet düşüyor kisi başı ben kendi adima 3 gunde tamamlarim sayiyi sizlerde belirtin gunu belirleyelim

493 er adeti bende 3 günde tamamlarım.Rabbimin izniyle

Geçmiş olsun cnm benim kanamam var kürtaj oldum biliyorsun temiz değilim yani abdest almadan okursam da bişey olmaz dimi ama abdestli okurken hayri daha çok olur diye biliyorum

Nr guzel yazmissin rabbim evladiniza saglik sihhat versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…