- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.621
Evet ama okuyabildiğim kadar okurum sorun olmazCanim misafirin yatilimi
Birkaç güne adet olmam lazım benim deZeynoc(Mart başı-BÜŞRA)
pirlanta97 (Şubat ortası-SUZAN)
@Eflatun1234
@Gecemavisim
D Dil-Berk
Prensesim2016
A Asell80
@MRM01
@Mirnaz85
@Birbilsem1132 kizlar unuttugum arkadas varsa hatirlatin lütfen salati tefriciye hatmine katilacak arkadaslar bebek deneme ayinizi yazin ona gore siraya koyalim Ben Allah nasip ederse mart başında deneyecegim
Deneme mi yapcan adetten sonra canimBirkaç güne adet olmam lazım benim de
Canim sayimiz çoğaldı cok düşmüyor zaten kisi basina ama gun belirleyip o gune kadar tamamlamamiz lazim 3 7 yada 21 gunde bitecekEvet ama okuyabildiğim kadar okurum sorun olmaz
Amin Allah razi olsun canim. Cok sevindim kuzunun iyi olmasınaSelam kızlar
Hepinize çok tşk ederim .Rabbim güzel yüreğinize göre versin .Tek tek okudum güzel dualarınızı rabbim kabul etti .Oğlum iyi çok şükür meme emiyor dün geceden beri rabbim kimseyi evladıyla sınamasın hasta olan tüm kullarına şifa versin .
Ne güzel duaya başlamışsınız bende okumuştum hem gebelikten önce hem gebeyken çok güzel bir dua kesinlikle öneriyorum .Ben bu duanın hayrını gördüm .
Size tavsiyem
Abdestli kıbleye doğru okuyun
İçten yürekten
Okurken ne için okuduğunuzu ne istiyorsuz onu göz önünde hayal ederken
Kabul olacağından emin olarak tereddüt asla yok
Duayı okurken rabbim sevgisinden gözyaşlarınız aksın (herkeste olmaz)
Oğlum iyi olsun bende size okuyucam
Kaldığınız yerden devam ederim
Melekler şahit olsun bu dualarınızla
Canim arkadas da okursa tabiki seve seve eklerim@uyuyanguzel06 lide ekle canım benim bacımı unuttun .
Aminñnnnn inşallah, haklısın yazdıklarındaSelam kızlar
Hepinize çok tşk ederim .Rabbim güzel yüreğinize göre versin .Tek tek okudum güzel dualarınızı rabbim kabul etti .Oğlum iyi çok şükür meme emiyor dün geceden beri rabbim kimseyi evladıyla sınamasın hasta olan tüm kullarına şifa versin .
Ne güzel duaya başlamışsınız bende okumuştum hem gebelikten önce hem gebeyken çok güzel bir dua kesinlikle öneriyorum .Ben bu duanın hayrını gördüm .
Size tavsiyem
İçten yürekten
Zeynoc(Mart başı-BÜŞRA)
pirlanta97 (Şubat ortası-SUZAN)
@eflatun88
@Gecemavisim
D Dil-Berk
Prensesim2016
A Asell80
@MRM01
@Mirnaz85
@Birbilsem1132 kizlar unuttugum arkadas varsa hatirlatin lütfen salati tefriciye hatmine katilacak arkadaslar bebek deneme ayinizi yazin ona gore siraya koyalim Ben Allah nasip ederse mart başında deneyecegim
493 er adeti bende 3 günde tamamlarım.Rabbimin izniyleArkadaslar gun icinde bildirkm yaparsaniz yarina baslayabliriz deneme yapacağınız ayi ve kac gunde bitirebileceginiz soylemeniz yeterli suan 9 kisiyiz gecemavisim arkadasda bizlere fazladan okuyup dua edecek bu durumda 493er adet düşüyor kisi başı ben kendi adima 3 gunde tamamlarim sayiyi sizlerde belirtin gunu belirleyelim
Tamam cnmCanim dua bu tesbihle okuyabilirsin ilk basta biraz zorlanirsin ama okudukça ezberliyor insan yarin baslayalim canim hep birlikte insallah
Cnm git bi görün doktora AllAh korusun siziDoktoruma mesaj attım. Dönüş yapmasını bekliyorum. Elim ayağım buz kesti ağrıdan. İnşallah bişey olmaz
Cnm yarın baslasak 493 tane okuyacam dimi öyleyse pazar gunune kadar bitiririm bide ben nisanda denemeyi düşünüyorum ıki adet geçtikten sonraCanim okumayi kabul eden arkadaslar deneme yapacakları ayi da soylesin en yakin zaman kiminse yarin ona baslayalim
Benimde (KÜBRANUR) cnmAynen canim tamam bende söyleyeceğim ismimi isimle dua edelim
Geçmiş olsun cnm benim kanamam var kürtaj oldum biliyorsun temiz değilim yani abdest almadan okursam da bişey olmaz dimi ama abdestli okurken hayri daha çok olur diye biliyorumSelam kızlar
Size tavsiyem
İçten yürekten
tabi Allahın izniyle insallahCanim okumayi kabul eden arkadaslar deneme yapacakları ayi da soylesin en yakin zaman kiminse yarin ona baslayalim
Selam kızlar
Size tavsiyem
İçten yürekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?