- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.861
Insallah onemli bisey degildir canim dr a gorun mutlakaÇok kaşınıyor ama Pütür Pütür sadece göğüs bölgem doldu
Allah razi olsun canim cok faydali zikirler dualar var
Tamam canim baslamadan once okudugun dualari buraya yazarsan bizede bilgi olurCanm ben misafirlikten geldikten sonra tekrar iki rekat naamz kılıp 100 tane sozlenen tövbe istiğfar duasını soyledim ardından bir dua daha var onu söyleyip niyetimi edip 1 tane okudum biraktim cunku kizim ağladı namazla dua ve niyetleri anca okuyabildim rabbim kabul buyurur insallah
Yusuf süresini ayrıca üzerimdede taşıyorumCanm not aldığım kağıtlarada bakarım onlarıda atarım. Yusuf suresinin okunmasıda erkek evlat için tavsiye ediliyor
Saol canimEki Görüntüle 2105531 canim burda yazılanları yaptim
Canm Allah nasip eder hamile kalırsan 7 kere okuyuncada çocuğun güzel yüzlü olurmuş Yusuf as gibiYusuf süresini ayrıca üzerimdede taşıyorum
Güzel yazmışsın canm. İnşallah Rabbim sağlıklı hakkımızda hayırlı olan herkesin gönlündeki evladı verirCanim duanin mucizesine inanilmaz olur mu hic duadan baska neyimiz varki bizlerde ediyoruz duamizi Rabbim kabul etsin insallah. Cok şükür kizlarimizi verdi sevindirdi bizleri bir de erkek bebekle sevindirsin insallah Rabbimin hazinesi bol hazinesinden once hic cocugu olmayanlara sonrada bizlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Amin cnm inşallahKizlar Allah hepimize burdan öncelikle saglikli ve hayirli olmak sartiyle oğlumuz oluyor diye duyurmayi nasip etsin insallah. Hamile arkadaslara da saglikla
Saol canim
Aaa niye öyle oldukii. Kasiniyormu canim Cok gecmis olsun. Alerjik bisey olabilirmi acaba1 gün geçti canım sadece göğüslerime bakmak isterken istemiyorum çok kötü duruyor
Ayy inşallah, cümlemizin olsun yusuf as gibi güzel yüzlüCanm Allah nasip eder hamile kalırsan 7 kere okuyuncada çocuğun güzel yüzlü olurmuş Yusuf as gibi
Ben de dua istiyorum cnmKatıyorum canm doğuma kadr çekmem gerekiyo zaten. İnşallah kabul olur
Ederim canm benim.Ben de dua istiyorum cnm
Canım ben de o duadan istiyorum bende hamile kalmak istiyorumBen eşime söyliyim dediğim gibi bu zikir kısmı bana özel değilse sizede söyliyim çekin. Çünkü 40 gün içinde hamile kalınır dendi ben 15 günde kaldım.
Allah razı olsun cnmEderim canm benim.
canm dua işi ne oldu bizede versen insallah bizede nasip olsunBen eşime söyliyim dediğim gibi bu zikir kısmı bana özel değilse sizede söyliyim çekin. Çünkü 40 gün içinde hamile kalınır dendi ben 15 günde kaldım.
bu arada kizlar yusif süresi kac ayetKizlar Allah hepimize burdan öncelikle saglikli ve hayirli olmak sartiyle oğlumuz oluyor diye duyurmayi nasip etsin insallah. Hamile arkadaslara da saglikla amin canm insallah
Saol canim
111 ayet canimcanm dua işi ne oldu bizede versen insallah bizede nasip olsun
bu arada kizlar yusif süresi kac ayet
Ben hiç bişeyin tesadüf olmadığına inanırım. Birbirimizin karşısına çıktıysak bi nedeni vardır. Birbirimiz için dua edelim ki hangimizin duasının kabul olacağı belli olmaz. Rabbim isteyin vereyim diyo isteyelim.Canım ben de o duadan istiyorum bende hamile kalmak istiyorum
111 ayet canim
Yok hayir canim yusuf suresi bireysel persembe gunune kadar bitirecegiz canim Allahin izniyleCanım bugün hiç okuyamadım Gelen giden fırsat olmadı hangi güne kadar bitmesi gerekiyordu?Yusuf süresidemi okuyacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?