- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #42.821
Kiz sende varsin tabi seni unuttum sanma bugünlerde girmiyisungirmiyisun fazla konuşmaya fırsat olmadı seninle ben nisan ortası falan düşünüyorum tabi kısmet nasip işi artık AllAh ne yazmisaa o olur iki âdet geçsin öyle doktor kontrolünde olarak deniyecem inşalinşallah kanamamda çok var bilmiyorum kontrole kadar bekliyecem zaten bişey varsa anlaşılır o zaman ama inşallah bişey yoktur tabiKizzPrensesim2016 nisandami denicennnn. Hani ben hani ben :)) kanamanin olmasi bencede iyi ama yarinda boyle cok olursa carsambayi bekleme canim yarin bi doktora görün derim
Canim bahsettigin dua nedirCanm ben eşime soruyim öğrensin bi herkese oluyo mu diye ona göre söyliyim. Ama ban şu şart koşulmuştu namaz kılmazsan kabul olmaz denmişti.
Bence 2 ay yeteri cnm doktora gidip kontrollerini yap mart ayında sorun olmaz inşallah sağlıklı bır gebeligin olur bende nisan ortası gibi düşünüyorum çünkü o zamana kadar tahminen ıki adet gorecemKizlar benim kafam cok karisik. Bu konuda istihare de yapmam lazim ama biz gunahkar kullarin istihareleri nekadar tesirli olur Allah bilir.. cok cok yasanmis hikaye okudum burda kurtajdan sonra adet bile olmadan hamile kalanlar saglikli bebekleri olan yada 1 adet sonra hamile kalan cok cok arkadas olmus. Ben bu mart ayina takik durumdayim miyav miyav :)
Mart benim icin erken mi olur sizce 2 ay olmus olacak kurtajdan sonra.
Allah korusun canim. Tekrar yasamayiz insallah. Pozitif olacaz hep iyiyi dusunecez. Giremedim ya misafirim vardi telas kosturmaca gecti iki gun.Kiz sende varsin tabi seni unuttum sanma bugünlerde girmiyisungirmiyisun fazla konuşmaya fırsat olmadı seninle ben nisan ortası falan düşünüyorum tabi kısmet nasip işi artık AllAh ne yazmisaa o olur iki âdet geçsin öyle doktor kontrolünde olarak deniyecem inşalinşallah kanamamda çok var bilmiyorum kontrole kadar bekliyecem zaten bişey varsa anlaşılır o zaman ama inşallah bişey yoktur tabi
Insallah canim. Ne cekiyorsunKatıyorum canm doğuma kadr çekmem gerekiyo zaten. İnşallah kabul olur
Bence 2 ay yeterli genelde doktorlar 2 veya 3 ay korunun derler rahim toparlanmasi icinKizlar benim kafam cok karisik. Bu konuda istihare de yapmam lazim ama biz gunahkar kullarin istihareleri nekadar tesirli olur Allah bilir.. cok cok yasanmis hikaye okudum burda kurtajdan sonra adet bile olmadan hamile kalanlar saglikli bebekleri olan yada 1 adet sonra hamile kalan cok cok arkadas olmus. Ben bu mart ayina takik durumdayim miyav miyav :)
Canim konu hakkinda bilgim yok ama martta denersen arkadas olursun bana :)Kizlar benim kafam cok karisik. Bu konuda istihare de yapmam lazim ama biz gunahkar kullarin istihareleri nekadar tesirli olur Allah bilir.. cok cok yasanmis hikaye okudum burda kurtajdan sonra adet bile olmadan hamile kalanlar saglikli bebekleri olan yada 1 adet sonra hamile kalan cok cok arkadas olmus. Ben bu mart ayina takik durumdayim miyav miyav :)
Inşallah Cnm bnm ya valla bi yandan gozum korktu artık mart ayinida silip gececem nisanda belki diye düşünüyorumAllah korusun canim. Tekrar yasamayiz insallah. Pozitif olacaz hep iyiyi dusunecez. Giremedim ya misafirim vardi telas kosturmaca gecti iki gun.
Canim bende100 tane cektimK Khvekokusu20 ne yaptınız cnm ne kadar okudunuz bugunluk hepiniz ben 128 tane yi geride bıraktım bile rabbim kabul eder inşallah
AllAh kabul etsin inşallah hayırlara vesile olur ben 404 tane okuyacam dimi cnmCanim bende100 tane cektim
Canim bizede yazsan bizde okusakCanm ben eşime soruyim öğrensin bi herkese oluyo mu diye ona göre söyliyim. Ama ban şu şart koşulmuştu namaz kılmazsan kabul olmaz denmişti.
Evet canimAllAh kabul etsin inşallah hayırlara vesile olur ben 404 tane okuyacam dimi cnm
Canm salavat falan var sayıları var. Her gün yasin okuyorum. İlişkiden önce abdest alınması gerekiyo. Eşinin o esnada ne diliyosanız o şekilde dua etmesi gerekiyordu. Bide iki günde bir ilişki şarttı. Sık ilişki kız diyolar ama benim oğlum olacak inşallah.Canim bahsettigin dua nedir
Ben eşime söyliyim dediğim gibi bu zikir kısmı bana özel değilse sizede söyliyim çekin. Çünkü 40 gün içinde hamile kalınır dendi ben 15 günde kaldım.Canim bizede yazsan bizde okusak
Amin cannm sağolasınInşallah Cnm çok sağol allah razı olsun senden allah kabul etsin inşallah evet doktor antibiyotik verdi kan ilacı verdi bunları kullanıyorum hayırlısı olur inşallah sende sağlıcakla hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın
Cok merak ettim valla canim tamamBen eşime söyliyim dediğim gibi bu zikir kısmı bana özel değilse sizede söyliyim çekin. Çünkü 40 gün içinde hamile kalınır dendi ben 15 günde kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?