Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Canım zaten doktor kontrolünde denmeyecek misin sen bence mart ayı iyidir inşallah sana da sağlıklı hayırlı bir oğul nasip eder Allah. Bende adetliyim eşim yanaşma diye birşey demiyorum. Ya belki bilgisi olan vardır benim göğüslerim Pütürge Pütür sivilce doldu neden olmul olabilir

Canim ilk defa duyuyorum..kasiniyor mu

Adet öncesi gecikmen olmustu sivilceler hormonlardan dolayı olmasin cnm bnmde suan gogsumde kolumda küçük kucuk sivilceler var

Ftk34 . Canim sen ilk çocuğun da da cektin mi bu zikirleri dualari
Çekmedim ama ondada dua kitaplarındaki çocuk olsun diye olan dualardan okumuştum çok. Şimdi belki bazıları inanmaz ama dua çok mucizevi bişey. Örnek veriyim okuduğum bir kitapta diyodu ki bebeğiniz dünyaya geldiğinde hemen ona selam verin o size içinden cevap vericek ve dünyada ayrı bi sevgisi oluşacak diyodu. Ben bunu eşime söyledim. Ve ben o doğum heyecanıyla unuttum ama eşim unutmamış. Oğlumun babsına öyle bi sevgisi var ki ben onlara ikizsiniz diyorum

İnanılmaz gerçekten..çok

Se böyle yazdıkça merakım 2 kat artı, ne olur bizleride gör, hepimiz çareler dualar ediyoruz.Tabii önce sağlıklı hayırlı salih oğullarımız olsun diye

Se böyle yazdıkça merakım 2 kat artı, ne olur bizleride gör, hepimiz çareler dualar ediyoruz.Tabii önce sağlıklı hayırlı salih oğullarımız olsun diye
Canm not aldığım kağıtlarada bakarım onlarıda atarım. Yusuf suresinin okunmasıda erkek evlat için tavsiye ediliyor

Amin inşallah..rvet duanın gücüne ben de inanıyorum kesinlikle..rabbim isterse olur istemesini bilin yeterki derdi bir hocamız..yaptıklarını paylaşorsan sevinirim

Canm ben misafirlikten geldikten sonra tekrar iki rekat naamz kılıp 100 tane sozlenen tövbe istiğfar duasını soyledim ardından bir dua daha var onu söyleyip niyetimi edip 1 tane okudum biraktim cunku kizim ağladı namazla dua ve niyetleri anca okuyabildim rabbim kabul buyurur insallah
A Asell80 canim icine sinmediyse basla yeniden 7gun içinde 404 e tamamla eksik yada fazla okuma iyi not al canim

Canim duanin mucizesine inanilmaz olur mu hic duadan baska neyimiz varki bizlerde ediyoruz duamizi Rabbim kabul etsin insallah. Cok şükür kizlarimizi verdi sevindirdi bizleri bir de erkek bebekle sevindirsin insallah Rabbimin hazinesi bol hazinesinden once hic cocugu olmayanlara sonrada bizlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…