Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Akşam üstü 4-5 civarı yapılan testler genelde doğru sonuç vermez canım. Sabirin diye bi arkadaşımız var bu yöntem ile üç defa erkek bebeğe hamile kalan. Ben ona özelden sorduğumda öyle demişti bana

Kızlar ya ben hep yalnız oluyorum topiğe girdiğimde saat farkı yüzünden. Siz yazarken de ben uyuyo oluyorum. Aslında ben bir buçuk yıldır araştırıyorum bu konuları. Bu topiği nerdeyse baştan sona okumuş insanım. Bayağı birşeyler öğrendim bilgi alışverişi yapalım istiyorum ama ah işte şu saat farkı..

Canim sen bilgilerini paylas yakinda deneyecek arkadaslara fikir olsun

Canım bu topikte 700lü sayfalara gidip okumaya başlarsan o süreçte oğlu olan bir sürü arkadaşı görürsün. Tutmayan birkaç kişi de oldu elbet ama tutanlar çoğunluktaydı.
Merhabalar canim ben bastan sona okudun oglu olani cok ama tutmaya. Sanki cok yok gibi.benım doktorum da dedı ko sans hep yuzde 50 tutmayan da cok ama ben yontem uyguladım tutmadı demez tabı dedı.ama tuturanlar ben tuturdum diye sevindigi icin der ben yontemle tuturdum diye dedi.canim sen yaz bizde sana sen uyurken cevap yazariz artik.senin kac tane cocuk vardi hatirlayamdim 1 kizinmi vardi ogle hatirliyom sanki

K Khvekokusu20 canım bende bitirdim. Allah dualarımızı kabul etsin. Aygül arkadaşımıza hayırlısıyla salihlerden sağlıklı bi oğul nasip etsin.
allah razi olsun canm okuyan herkese rabbim gönlünden gecebleri nasip etsin inşallah

Canım bu testleri saat kaçta yapıyorsun?
İlk idrar mı?
2- 3 saat öncesinde hiç sıvı tükettin mi?
Teste kaç damla damlatıyorsun?
Bunların hepsi test sonucunu etkiliyor
canm bugun sabah ezanıyla ilk idrarı yaptim şimdiki 2. Israrı testle yapacam bakalim nasil olacak bundan sonra 4.5 gibi yapmamaya çalışayım

Bu arada bildiklerin hepsini paylaş canm ya ben deneme yapacağım hep si aklımda olsun

Kizlar şansa esimle aram bozuk dün biras tartıştık ne yapsam bilemedim ya yuma daha var ama perhizi bozması lazim yumu beklersek cok uzun sürer oda iyi olmaz

Canım zaten kesin bu yöntem değil ama bana mantıklı gelen yumurtlama günü tabi. Bizde kesinlestiremedik hala meraktayim. Pacasi kapalı kordon geçiyor kızda olailir. Yumurtlama günü kızı olanda var tabi bu yumurta kalitesine ve sperm kalitesine de bağlı erkek tutturabilmek . keşke eşine diyet kür falan uygulasaydin. Kendind3 aynı şekilde diyet yapsaydım yumurta kalitesi için . inşallah bir daha düşünürsun bebek . yaşın daha genç bakarsın.

Canım sadece yumurtlama anını yakalamak yetmiyor aslında. Yumurtlama anı ve erkeğin sperm kalitesi aynı anda sağlanmalı. Mesela eşinde erkek spermi çok az veya güçsüzse de yine kız tutunuyor. Tabi herşey Allahtan ama iki koşul aynı anda olmalı
Aynen canım benimde bi kızım var iki buçuk olacak kısmetse Mart’ta

Canım diyelim ki sabah 7 gibi tuvaletini yaptın son üç saat hiç sıvı almadan saat 10 ile 1 arası bi vakitte test yapmalısın. En iyi saatler bunlar test için
Laboquick marka test kullanıyorsan iki damla damlatman yeterli. Her seferinde eşit miktarda damlat
Çift çizgiyi yakaladığın gün akşam 8 gibi testi tekrarlamalısın ama aynı anda akıntı takibi de yap. Yumurta çatlamadan birkaç gün önce etrafındaki salgıyı bırakıyor. Çatladığı vakitte sıvı bi akıntı geliyor. Sıvı akıntı geldikten 1-2 saat sonra testini yap azıcık açılma olması yeterli. Birliktelikten sonra belinin altına ince bi yastık koy ve en az bi saat hiç kalkma. Eşinde bir hafta veya 4-5 gün perhiz yapsın. Bunların hepsini sabirin arkadaşımdan öğrendim. Hatta onu da etiketleyeyim vakti olursa bakar yanlışım varsa düzeltir. O çok bilgili bu konularda S sabirin

Merhabalar evet takip ediyorum yuzde 70 erkek demis doktor.bende merkala bekliyorum sizden haber alsinda 33 yasindayim iki sene sonra yapsam 35 oluyorum fazlada gec degil ama bilemiyorum hepsi pes pese ve kucuk bakabilirmiyim zorlanirim.ve emin degilim ben bu yontemle erkek olcana artik sanki inanmiyorun bende tutmadi diye esime bisey yaptiramadim pek inanmiyor hatta kiziyo ben 2 ay diyet yaptim ph degeri yuksek su ictim.testi kendim yaptim evde doktora gitmedim burda ogle yumartaya bakmiyolar hatta sordugunda inanmayin bogle seylere diye kiziyolar.baska bisey icin gidip yumurtaya baktirabilirim bi ama bundada yumurta tam ne zaman geliyo gene ogrenemem ogle bi kere gitmeknen.senin kac tane cocuk vardi hatirlayamadim.insallah doktor yanilmamistir erkek dir bebisin

cnm dediğim gibi saat 11 gibi sivu almadan 2. Idrarla yaptim ama bu testler gecmi koyulasiyo bilmiyorum ben gecen ay eczanedekilerden almistim yuma az kala yaptigimda koyulugu bariz belli oluyodu hatta piki bile yakalamistim bu testler cok az rengi gosteriyo tabi daha var ama bukadar silik mi oluyo sonucta farkli tsstler evet testlere gore hala yuma var ama tahmini 9 subata da az kaldi o hesaba gore koyulasmasi lazimdi son adet tarihim 29 da ciktim

Birde en son cumartesi korunmalı birliktelik oldi perhizi bozsam mi acaba daha var bu testlere gore birde üzerinde 3.4 damla damların diolar ben 4 damla atiyodim 2 damla yeterli gelirmi acaba S sabirin arkadaşda baksın fotoya 3 numara bugune ait

Masallah allah bagislasin.esiminde iyi beslenmesi lagzimdi yani ama o pek inanmiyor onun icin ona bisey yaptiramadim banada kiziyodu simdi diyo bak okadar ugrastin hergun muz yedim sut urunleri felan hic yemedim ph degeri yuksek su ictim ve o su kokuyodu zor du yani.bosa ugrastin kendine stress yaptin diyo.erkegi tuturursunnsen insallah.

Kızlar hepinize tek tek yazamadım kusura bakmayın Allah razı olsun hepinizden dualarınızda beni de unutmayın.
Canım düşüğün sebebi neymiş Dr söyledimi. Allah yardımcın olsun en kısa zamanda oğluna hamile kalırsın inşallah. Her namazda duamdasın Rabbim duysun çok aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…