Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin cnm inşallah allah razı olsun senden senin durumun nasıl

Gecen ay erken mi başlamıştın yoksa gec mi başladın testin koyulasmismiydi adetin kaçıncı günü oldu

arkadaşlar daha iyi anlar onlar testini yorumlasınlar ama daha var die biliyorum bu testlere gore
Evet canim korumalı tek ilişki gecen ay olmadi tutturamadım iki kizim var 9 ve 4 yaşında ben 34 yaşındayım

bugün mesai arkadaşım olan bir bayan beni yanına çagırdı çok muhabbetimiz de yoktur yaşı epey var genelde o yaş grubu ile takılır
gittim bana sen hamilemisin dedi
bilmesi mümkün değil daha en samimi arkadaşlarıma bile söylemedim
nerden çıktı dedim öylesin öylesin dedi gülmeye başladım
kalk bakayım şöyle dedi kalktım bana bakıyor tövbe bismil :)
sen bir oğlan doguracaksın kızım hayırlı olsun dedi
ben hala hamileyim demedim hala sırıtıyorum yalnız
neye istinaden söylediniz oğlan diye dedim
biz tecrübeliyiz dediler oğlan oğlan deyip güldüler
:)
daha 4 haftalık bebenin cinsiyetini tahmin etti ya helal olsun :))

Gecen ay erken mi başlamıştın yoksa gec mi başladın testin koyulasmismiydi adetin kaçıncı günü oldu

arkadaşlar daha iyi anlar onlar testini yorumlasınlar ama daha var die biliyorum bu testlere gore
Adet biter bitmez basladim 12 gün çift çizgi sandim ağrımda vardi o aksam ilişki oldu ama ertesi gün yapınca daha koyu oldu kasik ağrısı devam ediyordu hata yaptığımi anladim ama ilişki olmadi nasip bu ay daha temkinliyim bakalim

Canım sen nasılsın.? Az kalmış ya zaman ne çabuk geçti.

Camım yumurtlamış olamazsın bencede daha var sen devaö et teste derim ben

Nasıl anşamış ki

Merhaba hanimlar.merak ediyorum bu yontemle erkek bebek olma ihtimali ne kadar yuksek diye.okuyorum tuturanlar var ama benim gibi tuturmayanlarda varmi acaba.buyuk ihtimal yapmam bitane daha. Ama yined merak ediyorum acaba benmi gec kaldim yumurta catlayali cok olduysa asidiklesmistir diye.bilemiyorum. Burdaki doktorlar hemen azarliyolar yok ogle bisey diye ama bakiyorum cevreme cogunlukla hepsinin oglu da var kizi da var diyom tesaduf mi yoksa yontem mi uyguluyolar.bi kac kisi daha burda yontem uygulayip cinsiyet ogrenmeyi bekliyo bende bekliyorum onlarla 4 gozle hayirli haberlerini insallah saglikli bi oglus geliyo derler insallah bize de umut olur.yardimci olursaniz sevinirim ben de yontem uyguladim tutmadi ve bende tutu diyen varsa.hayirli geceler

Cnm çok geçmiş olsun üzülme rabbim sana inşallah hayırlı bi şekilde tekrar nasip eder biliyorum çok zor ama alışman lazım allah allah bi daha yaşatmasın cnm

Canım seni çok uzun zamandır takip ediyorum çok üzüldüm. Allah sabır ve şifa versin. Ne denir bilemedim.

Canım bu topikte 700lü sayfalara gidip okumaya başlarsan o süreçte oğlu olan bir sürü arkadaşı görürsün. Tutmayan birkaç kişi de oldu elbet ama tutanlar çoğunluktaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…