- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.001
En alttaki bugun yaptim bugun perhiz 4 .gun arkadaslar perhizi bozuyummu daha varmi yumurtlamaya
Amin cnm inşallah allah razı olsun senden senin durumun nasılCanim çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı yerini doldursun bu arada @Gecemavisim vePrensesim2016 sizlerede gecmis olsun bu gun bi bakiyim cinsiyet haberi varmi dedim ama uzucu haberlerle karsilastim rabbim inşallah tez zaman da oglus haberlerinizi okumayi nasip eder
Evet canim korumalı tek ilişki gecen ay olmadi tutturamadım iki kizim var 9 ve 4 yaşında ben 34 yaşındayımDaha var canm boz perhizi ayrıca korunmalı oluyor degilmi birliktelik
Evet canim korumalı tek ilişki gecen ay olmadi tutturamadım iki kizim var 9 ve 4 yaşında ben 34 yaşındayım
Adet biter bitmez basladim 12 gün çift çizgi sandim ağrımda vardi o aksam ilişki oldu ama ertesi gün yapınca daha koyu oldu kasik ağrısı devam ediyordu hata yaptığımi anladim ama ilişki olmadi nasip bu ay daha temkinliyim bakalimGecen ay erken mi başlamıştın yoksa gec mi başladın testin koyulasmismiydi adetin kaçıncı günü oldu
arkadaşlar daha iyi anlar onlar testini yorumlasınlar ama daha var die biliyorum bu testlere gore
Canim çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı yerini doldursun bu arada @Gecemavisim vePrensesim2016 sizlerede gecmis olsun bu gun bi bakiyim cinsiyet haberi varmi dedim ama uzucu haberlerle karsilastim rabbim inşallah tez zaman da oglus haberlerinizi okumayi nasip eder
Ben bitirdimKizlar kac kisi bitirdi salavatlari yarina herkes teslim edebilirse duayi yapalim
Camım yumurtlamış olamazsın bencede daha var sen devaö et teste derim benCanm sabah ki idrarla yapmadim sonra kahvaltıda 2 barfak cay içtim tekrar 2.idrarda yapmadim cay içtiğim icin sonra hic birsey içmeyip saat 4 gibi yaptim boyle oldu normalde yumurtlama zamanı kasiklarim ağrır ağrı belirtisi yok akintilar başladı hafiften yum gerçekleşmiş olamaz sie düşünüyorum sonucta 29da adet bitimi oldu aksam mi yapsam tekrar sabah mi test yapsam bilemedim açıkçası birde hicmi su sıvı tuketilmeden yapılmalı bu testler acaba
Nasıl anşamış kibugün mesai arkadaşım olan bir bayan beni yanına çagırdı çok muhabbetimiz de yoktur yaşı epey var genelde o yaş grubu ile takılır
gittim bana sen hamilemisin dedi
bilmesi mümkün değil daha en samimi arkadaşlarıma bile söylemedim
nerden çıktı dedim öylesin öylesin dedi gülmeye başladım
kalk bakayım şöyle dedi kalktım bana bakıyor tövbe bismil :)
sen bir oğlan doguracaksın kızım hayırlı olsun dedi
ben hala hamileyim demedim hala sırıtıyorum yalnız
neye istinaden söylediniz oğlan diye dedim
biz tecrübeliyiz dediler oğlan oğlan deyip güldüler
:)
daha 4 haftalık bebenin cinsiyetini tahmin etti ya helal olsun :))
Cnm çok geçmiş olsun üzülme rabbim sana inşallah hayırlı bi şekilde tekrar nasip eder biliyorum çok zor ama alışman lazım allah allah bi daha yaşatmasın cnmNasıl toparlayacağım kendimi bilemiyorum. Rabbim kızlarıma hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah. Daha büyük dertler var şükürler olsun Rabbime. Ama ben kendimi çok harap ettim tutamıyorum kendimi
Canım seni çok uzun zamandır takip ediyorum çok üzüldüm. Allah sabır ve şifa versin. Ne denir bilemedim.Kızlar bebeğimi kaybettim malesef çok üzgünüm. Bi kaç gün önce düşuk oldu malesef hiç iyi değilim atamadım üstümden her gün ağlıyorum. Lütfen sorularınıza cevap vermeyebilirim şimdiden kusura bakmayın. Bana dua edin her gün ağlıyorum Rabbim güç versin yardımcım olsun iyi değilim.
Canım bu topikte 700lü sayfalara gidip okumaya başlarsan o süreçte oğlu olan bir sürü arkadaşı görürsün. Tutmayan birkaç kişi de oldu elbet ama tutanlar çoğunluktaydı.Merhaba hanimlar.merak ediyorum bu yontemle erkek bebek olma ihtimali ne kadar yuksek diye.okuyorum tuturanlar var ama benim gibi tuturmayanlarda varmi acaba.buyuk ihtimal yapmam bitane daha. Ama yined merak ediyorum acaba benmi gec kaldim yumurta catlayali cok olduysa asidiklesmistir diye.bilemiyorum. Burdaki doktorlar hemen azarliyolar yok ogle bisey diye ama bakiyorum cevreme cogunlukla hepsinin oglu da var kizi da var diyom tesaduf mi yoksa yontem mi uyguluyolar.bi kac kisi daha burda yontem uygulayip cinsiyet ogrenmeyi bekliyo bende bekliyorum onlarla 4 gozle hayirli haberlerini insallah saglikli bi oglus geliyo derler insallah bize de umut olur.yardimci olursaniz sevinirim ben de yontem uyguladim tutmadi ve bende tutu diyen varsa.hayirli geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?