Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar aklıma takılan bişey var. Şimdi yumurtladıktan 14 gün sonra adet olunur diyorlar ya benim bugün yumurtladıktan sonraki 19. Günüm hala adet olamadım.
Ayrıca ben bu loboquik testi iki seneye yakın yapıyorum hiç piki yakalayamadım neden acaba. Harfi harfine de uyuyorum kılavuza

Kızlar ikili test sonucun geldi anlamıyorum bi bakarmısınız?
Beta HCG: 7,6 ng/ml
PAPP-A: 3.4 mlU
Nuchal translucency:1.60 mm
Burun kemiği 0,97 mevcut
Kombine risk 1 :10000 (cut of değerinin altında)
ikili test 1 :10000 (cut of değerinin altında)
Yaş riski: 1:992
trisomy 13/18+NT 1:10000 (cut of değerinin altında)

Gittikçe koyulasmis bak bencede bozman iyi olmuş fazla uzun perhiz spermleri öldürüyor diolar bilem arkadaşlar bende bozdursam eşime iyi olacakta işte kusüz şansa normalde kirildığım zaman 1 hafta yada 3.4 gun küs kaliyom mecbur bu sefer aksam hiçbirşey olmamış gibi k9nussam mi bilemiyorum:)

[QUOTE
1-)@Cikoo (9 subat deneme-AYGUL)okudu
2-)@pirlanta97 (Subat ortasi deneme-SUZAN)okudu
3-)@Beyazgelincik2014(Subat ortasi deneme-?)
4-)@Dil-Berk(Subat ortası deneme-?)okudu
5-)@zeynoc17(Mart basi deneme-BÜŞRA)okudu
6-)@suuuus4716(Nisan basi deneme-KÜBRANUR)okudu
7-)@gecemavisim(???)
@eflatun88(???)
9-)@Birbilsem1132(???)
10-)@MRM01(???)okudu
11-)@Mirnaz85(???)
K Khvekokusu20 Canm ben listede okuyanların yanlarına okudu yazdim gormediklerim ve okuyan varsa hatırlarsın bu arada listede @Ceymiceyn arkadaşımız yok ama oda okumuş listeye sonradan mi dahil oldu
@Mirnaz85
B Beybipattis
L Lilarengim1
Gecemavisim
@BeyazGelincik2014 Kizlar ne durumdasınız bitirenler söyleşinde diğer arakadaşlar icin de başlayalım okumaya hakkı geçmesin uzerimize

Bende 24 oldum 6 gun surdu 7.gun abdest aldim benim adet dongum 30 ve 35 arasi o yuzden bana baya var sen bittigi tarihten hesaplamıyorsun degilmi adete girdigin gunden diger ay girecegin gune kadar hesaplama ile mi 26 sürüyor sen o hesapla 18 şubatta regl olacaksın oyle mi eger oylesyde yumurtlamam lazim bu aralar
A Asell80 ayın 25 inde adet oldum 7 gün sürdü cumartesi teste basladim 26 günde bir oluyorum canim eşinle barış cocuk icin fedakarlık yap sonra acısını çıkarırsin

Merhaba arkadaslar aranıza beni de alir mısınız bir kizim var mayıs doğumlu ikinci çocuk istiyoruz bugün folik asit ve ovulasyon testi aldım adetimin 11.günü yarın ilk denemeyi yapacağım inşallah biraz korku var açıkçası umarım hepimiz guzel haberler alırız bana da yardımcı olur musunuz

Canim bende geti dönüp tek tek bakamiyorum mesajlara arkadaslar bi yazsalar.okuduk diye benim listeyi alintilayip okuduk deseler olur

Hosgeldin canim Allah kizini bagislasin insallah Saglikli hayirli bir de erkek evlat nasip etsin

Hoşgeldin cnm benim kızımda mayıs doğumlu 20 aylik umarim rabbim seninde yüreğinden geçenleri nasip etsin

Hoşgeldin aramıza cnm hayırlısı olur inşallah

Merhaba ne zaman gidiceksin doktora.bu hafta gideceksin diye hatirliyorum.gittinde kacirdimmi yoksa diye sorim dedim.insallah bunda gorur tam olarak saklamaz.netlesir oglusun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…