- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.041
Ben bitirdim cnmKizlar kac kisi var bitirmeyen? Bugun duayi yapip yarin 2. Arkadasa başlayabilir miyiz
Eki Görüntüle 2106969 perhizi bozdum ınsallah 4 güne catlar
Canim bende geti dönüp tek tek bakamiyorum mesajlara arkadaslar bi yazsalar.okuduk diye benim listeyi alintilayip okuduk deseler olur[QUOTE
1-)@Cikoo (9 subat deneme-AYGUL)okudu
2-)@pirlanta97 (Subat ortasi deneme-SUZAN)okudu
3-)@Beyazgelincik2014(Subat ortasi deneme-?)
4-)@Dil-Berk(Subat ortası deneme-?)okudu
5-)@zeynoc17(Mart basi deneme-BÜŞRA)okudu
6-)@suuuus4716(Nisan basi deneme-KÜBRANUR)okudu
7-)@gecemavisim(???)
@eflatun88(???)
9-)@Birbilsem1132(???)
10-)@MRM01(???)okudu
11-)@Mirnaz85(???)
K Khvekokusu20 Canm ben listede okuyanların yanlarına okudu yazdim gormediklerim ve okuyan varsa hatırlarsın bu arada listede @Ceymiceyn arkadaşımız yok ama oda okumuş listeye sonradan mi dahil oldu
@Mirnaz85
B Beybipattis
L Lilarengim1
Gecemavisim
@BeyazGelincik2014 Kizlar ne durumdasınız bitirenler söyleşinde diğer arakadaşlar icin de başlayalım okumaya hakkı geçmesin uzerimize
Ceymiceyn son listede var canim guncellemistim ben oda bitirdi okumayanlar @Mirnaz85 B Beybipattis L Lilarengim1 @BeyazGelincik2014 bu arkadaslar ne durumdasiniz bitirdiyseniz aksam duasini yapayim 2. Arkadasa baslayalim yarinCanim bende geti dönüp tek tek bakamiyorum mesajlara arkadaslar bi yazsalar.okuduk diye benim listeyi alintilayip okuduk deseler olur
Hosgeldin canim Allah kizini bagislasin insallah Saglikli hayirli bir de erkek evlat nasip etsinMerhaba arkadaslar aranıza beni de alir mısınızbir kizim var mayıs doğumlu ikinci çocuk istiyoruz bugün folik asit ve ovulasyon testi aldım adetimin 11.günü yarın ilk denemeyi yapacağım inşallah biraz korku var açıkçası umarım hepimiz guzel haberler alırız bana da yardımcı olur musunuz
Merhaba arkadaslar aranıza beni de alir mısınızbir kizim var mayıs doğumlu ikinci çocuk istiyoruz bugün folik asit ve ovulasyon testi aldım adetimin 11.günü yarın ilk denemeyi yapacağım inşallah biraz korku var açıkçası umarım hepimiz guzel haberler alırız bana da yardımcı olur musunuz
Bende okudum bitirdim
ALLAHIM hayırlı ve sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin Aygül arkadaşımiza
Hoşgeldin aramıza cnm hayırlısı olur inşallahMerhaba arkadaslar aranıza beni de alir mısınızbir kizim var mayıs doğumlu ikinci çocuk istiyoruz bugün folik asit ve ovulasyon testi aldım adetimin 11.günü yarın ilk denemeyi yapacağım inşallah biraz korku var açıkçası umarım hepimiz guzel haberler alırız bana da yardımcı olur musunuz
Tamam canim @Mirnaz85 L Lilarengim1 ve @BeyazGelincik2014 arkadaslar sizde yazin yarin ikinci arkadasa baslayalim bitirdiysenizBende okudum bitirdim
ALLAHIM hayırlı ve sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin Aygül arkadaşımiza
Merhaba ne zaman gidiceksin doktora.bu hafta gideceksin diye hatirliyorum.gittinde kacirdimmi yoksa diye sorim dedim.insallah bunda gorur tam olarak saklamaz.netlesir oglusun insallah.Belki hatalıdır canım oda olabilir yada hormonların daha doğru gösterdiği saatler var bunlar vücuda salinimina bağlı olarak değişiyor az çok fark edebilir belki.test kağıdını bak dilersen genelde 11- 15-22 saatlerinde yapın diyordu yanılmıyorsam günde 2 kez yapicaksan saat 11 ve 19 da yapmani öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?