- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.081
Zor olmaz inşallah Allah'ın izniyleEvet canim pko var ben kizima ilk ay hamile kalmistim ama simdi nasil olacak bilmiyorum
Insallah canimZor olmaz inşallah Allah'ın izniyle
Canim bilmiyorum benim de 35 di dongum 40 45 50 derken 3 ayi bulduğu oldu sonrada pko oldugumu ogrendim
Benimde ayni canim bekarliktan beri duzensizCanm ben 27 yaşındayım bekarliktan dan beri boyle senin nasildu
Sorma canım bulaşık makinam bozuktu. Yeni aldık aldığımız günden beri bozuk. Garanti kapsamında adamlar geliyor gidiyor sabah 7den itibaren gelecek dediler kalktım. GelmedilerHaha artik sende sabahlari uyursun
Canım testlerin temiz duruyor sen o zaman 4 damlaya devam et. Benim böyleyken testlerim 2 günde koyulaşmıştı. Sende nasıldı geçen ay? Hemen mi koyulaşmıştı yoksa yavaş yavaş mı?cnm dediğim gibi saat 11 gibi sivu almadan 2. Idrarla yaptim ama bu testler gecmi koyulasiyo bilmiyorum ben gecen ay eczanedekilerden almistim yuma az kala yaptigimda koyulugu bariz belli oluyodu hatta piki bile yakalamistim bu testler cok az rengi gosteriyo tabi daha var ama bukadar silik mi oluyo sonucta farkli tsstler evet testlere gore hala yuma var ama tahmini 9 subata da az kaldi o hesaba gore koyulasmasi lazimdi son adet tarihim 29 da ciktim
Birde en son cumartesi korunmalı birliktelik oldi perhizi bozsam mi acaba daha var bu testlere gore birde üzerinde 3.4 damla damların diolar ben 4 damla atiyodim 2 damla yeterli gelirmi acaba @sabirin arkadaşda baksın fotoya 3 numara bugune aitEki Görüntüle 2106900
Canım tabi biz elimizden geleni yapsak da nasip herşey sonuçta. Eşinde birşeyler yapsaydı farklı olurdu belki. Belki senden dolayı değil ondan dolayı olmadı.Masallah allah bagislasin.esiminde iyi beslenmesi lagzimdi yani ama o pek inanmiyor onun icin ona bisey yaptiramadim banada kiziyodu simdi diyo bak okadar ugrastin hergun muz yedim sut urunleri felan hic yemedim ph degeri yuksek su ictim ve o su kokuyodu zor du yani.bosa ugrastin kendine stress yaptin diyo.erkegi tuturursunnsen insallah.
Ay hep ogle olur beklersin gelcekler diye sabahtan kalkip aksama anca gelirler.burda da turkiye nen saat farki var ama az 2 saat fark ediyo.buraya yazmak cok iyi geldi bana.yakinimdan gormedim destegi burda gordum cocuklardan firsat buldukca girerim.sen suan denemedesin herhalde Insallah en kisa zamanda aliriz hayirli haberler.kactane cocuk istiyosun yasin daha gencti yaparsin daha 3 cuyu.Sorma canım bulaşık makinam bozuktu. Yeni aldık aldığımız günden beri bozuk. Garanti kapsamında adamlar geliyor gidiyor sabah 7den itibaren gelecek dediler kalktım. Gelmediler
Canım en alttaki en son resimse 2-3 güne tam koyu olur gibiEki Görüntüle 2106969 perhizi bozdum ınsallah 4 güne catlar
Canım bizde 8 saat gerideyiz. Ben henüz denemeye başlamadım. Kasım aralık ocakta denemiştim olmadı. Şimdi ara verdim böğürtlen kürü yapacağım kısmetse. Yaşım 27 evet genç; çocuk da 3-4 tane olsa iyi olur. Biz iki kardeşiz pek az oluyor 2 sanki. Ama ben bu bebeği bile eşimi kırmamak için kabul ettim. 3-4 e Allah Kerim. Yine nasıl cesaret ederim bilmiyorum. Çocuk bakmak sabır işiAy hep ogle olur beklersin gelcekler diye sabahtan kalkip aksama anca gelirler.burda da turkiye nen saat farki var ama az 2 saat fark ediyo.buraya yazmak cok iyi geldi bana.yakinimdan gormedim destegi burda gordum cocuklardan firsat buldukca girerim.sen suan denemedesin herhalde Insallah en kisa zamanda aliriz hayirli haberler.kactane cocuk istiyosun yasin daha gencti yaparsin daha 3 cuyu.
Ne yediriyosun yani esime ne yapmam gerekti.benim esim zaten her sabah pekmez bal felan yer eti cok sever.zaten bend diyet yaptigim icin son iki ay eti cok yedik aksamlari da findik yer yesin diye bende cok cok aldim hep. Ama ogle keci boynuzu felan yemedi burda okuduydum sevmedinden yemedi.senin orda doktorlar yardim ediyormu yumurta takibine felan yoksa kendin mi takip yapiyosun.burda yardimci olmuyolar.Canım tabi biz elimizden geleni yapsak da nasip herşey sonuçta. Eşinde birşeyler yapsaydı farklı olurdu belki. Belki senden dolayı değil ondan dolayı olmadı.
Sağol canım inşAllah hayırlısıyla tuttururum. Senin ve burdaki tüm arkadaşlarım içinde aynısını diliyorum.
Canım ben listeye son anda dahil olmuştum ama okuyup bitirdim sana da hediye ettim. Rabbim dualarımızı kabul etsin.[QUOTE
1-)@Cikoo (9 subat deneme-AYGUL)okudu
2-)@pirlanta97 (Subat ortasi deneme-SUZAN)okudu
3-)@Beyazgelincik2014(Subat ortasi deneme-?)
4-)@Dil-Berk(Subat ortası deneme-?)okudu
5-)@zeynoc17(Mart basi deneme-BÜŞRA)okudu
6-)@suuuus4716(Nisan basi deneme-KÜBRANUR)okudu
7-)@gecemavisim(???)
@eflatun88(???)
9-)@Birbilsem1132(???)
10-)@MRM01(???)okudu
11-)@Mirnaz85(???)
K Khvekokusu20 Canm ben listede okuyanların yanlarına okudu yazdim gormediklerim ve okuyan varsa hatırlarsın bu arada listedeiwashereonce arkadaşımız yok ama oda okumuş listeye sonradan mi dahil oldu
@Mirnaz85
@Birbilsem1132
@eflatun88
@Gecemavisim
@BeyazGelincik2014 Kizlar ne durumdasınız bitirenler söyleşinde diğer arakadaşlar icin de başlayalım okumaya hakkı geçmesin uzerimize
canm benim düzensiz degil sadece 35 günde bir oluyo bazen bir iki gun once bazen bir iki gun sonra ama düzensiz degil tahlil falan tutuldu temiz cikti oyle birsey olsaydi çıkardı degilmi sonuctaBenimde ayni canim bekarliktan beri duzensiz
göbek adı nasil yani ben bilmiyorim günaha mi girmiş oluyorum ama peygamberimizin adına sadeve ona layık görüyorum kimse onun adını layıkıyla taşıyamadığı icin koymak fikri doğru gelmiyor keske hep oyle olsaydi da o mübarek insana özgü olsaydi bu arada kardeşimde erkek doğurdu onunda adını muhammet koydular simdi oyuzden koymak olmuyor birde su varki kizlar eşim isim konusunda bana bırakmıyor kızımda ne dediysem istemedi kendo koydu simdi ben desemde esim ikna olmazsa o yükün altından nasil kalkarım ki ne yapsam bilemedimArkadaşlar bende ögrendigin biseyi paylaşayım sizlere komsum hocadır kendisi bayan 3 kızdan sonra oglu oldu 41 muhammed adını arapça bir peceteye yazıp bardağa suyum içine koyup ilişki öncesi içmiş ve bir oğlum olursa adını muhammed koyacagim demis ama göbek adını muhammed koymuş mahşerde göbek adimizla cagrilacagiz dedi sizede söylemek istedim
canm gecen ay eczaneden 5li testlerden almıştım kasik agrilarim başladıktan 2 gun sonra çatlardı yum bende kasiklarim ağrıdığı zaman yaptim rengi koyuydu biraz ikinci gün testi yanlis yaptim pek renk cikmadi 3. Piki yakaladım ama akşamına ilişki olmadi diger günde siliklesmisti iste ben yumdan degilde perhizi ayarlamam die endişe ediyorumCanım testlerin temiz duruyor sen o zaman 4 damlaya devam et. Benim böyleyken testlerim 2 günde koyulaşmıştı. Sende nasıldı geçen ay? Hemen mi koyulaşmıştı yoksa yavaş yavaş mı?
Canım çinko hapı içebilirdi mesela sperm hareketliliğini arttırmak için. Keçi boynuzu özü çok önemliydi. Bi arkadaş vardı adını hatırlamıyorum siz ne kadar yumurta takibi de yapsanız eşinize keçi boynuzu kürü, özü içermeden sperm kalitesini arttırmadan çok zor demişti. Ben testle takip ediyorum. Ama bir dahaki ay daha önce bahsettiğim doktora gideceğim. Kendisi Türk ve bizi de sever. Kırmaz diye düşünüyorum. Sadece çok pahalı o kısmı biraz sıkıntıNe yediriyosun yani esime ne yapmam gerekti.benim esim zaten her sabah pekmez bal felan yer eti cok sever.zaten bend diyet yaptigim icin son iki ay eti cok yedik aksamlari da findik yer yesin diye bende cok cok aldim hep. Ama ogle keci boynuzu felan yemedi burda okuduydum sevmedinden yemedi.senin orda doktorlar yardim ediyormu yumurta takibine felan yoksa kendin mi takip yapiyosun.burda yardimci olmuyolar.
Ogle evet bende ikk den sonra cok ara verdim ilk cok zordu buyuk kizim 8 yasinda kucuk ise 2.6 yas var aralarinda cunku istemedim.ama ikinci ogle olmuyo inan nasil buyudu kucuk kizim anlamadim.simdi 3 ben istedim kizim kucuk bekle dediler ama dedim olsun zarari yok onun.yani insallah 2 cocuk daha kolay olur ve tecrube de oldugu icin kolayca buyur yaparsin insallah 3 ve 4 u.Canım bizde 8 saat gerideyiz. Ben henüz denemeye başlamadım. Kasım aralık ocakta denemiştim olmadı. Şimdi ara verdim böğürtlen kürü yapacağım kısmetse. Yaşım 27 evet genç; çocuk da 3-4 tane olsa iyi olur. Biz iki kardeşiz pek az oluyor 2 sanki. Ama ben bu bebeği bile eşimi kırmamak için kabul ettim. 3-4 e Allah Kerim. Yine nasıl cesaret ederim bilmiyorum. Çocuk bakmak sabır işi
Canım ben listeye son anda dahil olmuştum ama okuyup bitirdim sana da hediye ettim. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Canım perhiz için en son 1 hafta diyorlar geçmez inşAllah o süreyi.canm benim düzensiz degil sadece 35 günde bir oluyo bazen bir iki gun once bazen bir iki gun sonra ama düzensiz degil tahlil falan tutuldu temiz cikti oyle birsey olsaydi çıkardı degilmi sonucta
göbek adı nasil yani ben bilmiyorim günaha mi girmiş oluyorum ama peygamberimizin adına sadeve ona layık görüyorum kimse onun adını layıkıyla taşıyamadığı icin koymak fikri doğru gelmiyor keske hep oyle olsaydi da o mübarek insana özgü olsaydi bu arada kardeşimde erkek doğurdu onunda adını muhammet koydular simdi oyuzden koymak olmuyor birde su varki kizlar eşim isim konusunda bana bırakmıyor kızımda ne dediysem istemedi kendo koydu simdi ben desemde esim ikna olmazsa o yükün altından nasil kalkarım ki ne yapsam bilemedim
canm gecen ay eczaneden 5li testlerden almıştım kasik agrilarim başladıktan 2 gun sonra çatlardı yum bende kasiklarim ağrıdığı zaman yaptim rengi koyuydu biraz ikinci gün testi yanlis yaptim pek renk cikmadi 3. Piki yakaladım ama akşamına ilişki olmadi diger günde siliklesmisti iste ben yumdan degilde perhizi ayarlamam die endişe ediyorum
Sağol canım Allah senden de razı olsunAllah razı olsun canm gönlünden geçenleri rabbim kabul buyursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?