- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.061
Merhaba arkadaslar aranıza beni de alir mısınızbir kizim var mayıs doğumlu ikinci çocuk istiyoruz bugün folik asit ve ovulasyon testi aldım adetimin 11.günü yarın ilk denemeyi yapacağım inşallah biraz korku var açıkçası umarım hepimiz guzel haberler alırız bana da yardımcı olur musunuz
Hoşgeldin canım Rabbim gönlündekini nasip etsinMerhaba arkadaslar aranıza beni de alir mısınızbir kizim var mayıs doğumlu ikinci çocuk istiyoruz bugün folik asit ve ovulasyon testi aldım adetimin 11.günü yarın ilk denemeyi yapacağım inşallah biraz korku var açıkçası umarım hepimiz guzel haberler alırız bana da yardımcı olur musunuz
Benim adetim hep 5 gün geri atar canim 1 ocakta oldum 25 oldum düzenlidir yani testere cuma basladim yBende 24 oldum 6 gun surdu 7.gun abdest aldim benim adet dongum 30 ve 35 arasi o yuzden bana baya var sen bittigi tarihten hesaplamıyorsun degilmi adete girdigin gunden diger ay girecegin gune kadar hesaplama ile mi 26 sürüyor sen o hesapla 18 şubatta regl olacaksın oyle mi eger oylesyde yumurtlamam lazim bu aralar
Cnm benimde geçen ay ve bu ay aynı senin ki gibi gecikti adetimKızlar aklıma takılan bişey var. Şimdi yumurtladıktan 14 gün sonra adet olunur diyorlar ya benim bugün yumurtladıktan sonraki 19. Günüm hala adet olamadım.
Ayrıca ben bu loboquik testi iki seneye yakın yapıyorum hiç piki yakalayamadım neden acaba. Harfi harfine de uyuyorum kılavuza
Canım çok geçmiş olsunKızlar hepinize tek tek yazamadım kusura bakmayın Allah razı olsun hepinizden dualarınızda beni de unutmayın.
Amin İnşallah canım isteyen herkese nasip olsun.ben yarın gidicektim normalde 12 şubatta gel dedi doktor hemde 4lu test yaparız dedi bekliyorum bakalım sabırla.Merhaba ne zaman gidiceksin doktora.bu hafta gideceksin diye hatirliyorum.gittinde kacirdimmi yoksa diye sorim dedim.insallah bunda gorur tam olarak saklamaz.netlesir oglusun insallah.
Geçmiş olsun cnm kist klomenden dolayı mı oldu acabaCnm benimde geçen ay ve bu ay aynı senin ki gibi gecikti adetim
Galiba bizim yaşimizdan ve hormon değerlerimiz yüzünden öyle oluyor
Bu topikte sen ve benim gibi kaç kişi var bilmiyorum
4 gün gecikmeyle adet oldum ben
Dün Dr gittim 5 cm kistim var
Yasmin başladık
Bu ay ara verdim yani birdahaki aya kist giderse tekrar klomen basliycaz
Bide dün muayeneden önce benden yeniden hormon tahlili istedi
3 ay klomen ile gebelik oluşmadığı için yaşımdan dolayı testi tekrarlayıp değerlerime bakılması gerekiyormuş
Muayenede kist çıktığı için tahlili birdahaki ay yaparız dedi(
Adetim bitsin günlük Yusuf suresine basliycam Allah nasip ederse inşallah
Birde ebru destanın kolay hamile kalmak için uyguladığı bi metod varmış
Onu deniycem
Aspirin de basliycam
Yasmin bitene kadar ne ot ne başka birşey..hicbisey kullanmiycam
Canim neymis ki o yontemCnm benimde geçen ay ve bu ay aynı senin ki gibi gecikti adetim
Galiba bizim yaşimizdan ve hormon değerlerimiz yüzünden öyle oluyor
Bu topikte sen ve benim gibi kaç kişi var bilmiyorum
4 gün gecikmeyle adet oldum ben
Dün Dr gittim 5 cm kistim var
Yasmin başladık
Bu ay ara verdim yani birdahaki aya kist giderse tekrar klomen basliycaz
Bide dün muayeneden önce benden yeniden hormon tahlili istedi
3 ay klomen ile gebelik oluşmadığı için yaşımdan dolayı testi tekrarlayıp değerlerime bakılması gerekiyormuş
Muayenede kist çıktığı için tahlili birdahaki ay yaparız dedi(
Adetim bitsin günlük Yusuf suresine basliycam Allah nasip ederse inşallah
Birde ebru destanın kolay hamile kalmak için uyguladığı bi metod varmış
Onu deniycem
Aspirin de basliycam
Yasmin bitene kadar ne ot ne başka birşey..hicbisey kullanmiycam
Evet klomen kist yapıyorGeçmiş olsun cnm kist klomenden dolayı mı oldu acaba
1 ayda hamile kalmanın yolları ebru destanın hamilelik kürü yaz GoogleCanim neymis ki o yontem
Meryem suresi kız bebek için okunuyor diye biliyorumİyi akşamlar kızlar
Meryem suresi topiğimize katılmak isteyenler beni etiketleyebilir mi
Evet ama Bebek sahibi olmak için okuyoruz :))Meryem suresi kız bebek için okunuyor diye biliyorum
Evet canim pko var ben kizima ilk ay hamile kalmistim ama simdi nasil olacak bilmiyorum1 ayda hamile kalmanın yolları ebru destanın hamilelik kürü yaz Google
Orda çıkıyor
Paylasiyim dedim ama metni kopyalayamadim
Link paylassam yasak mı degilmi bilemediğim için paylaşmadim
Sende pko vardi degilmi
Bende de varmış ama çok küçük
Hamile kalmama engel degilmis
Tamam canim @Mirnaz85 L Lilarengim1 ve @BeyazGelincik2014 arkadaslar sizde yazin yarin ikinci arkadasa baslayalim bitirdiyseniz
Tamam canimCanım bitmedi benim yarın biter ama yazarım. Perşembeye kadar diye acele etmedim
Canim bilmiyorum benim de 35 di dongum 40 45 50 derken 3 ayi bulduğu oldu sonrada pko oldugumu ogrendimKizlar adet döngü 35 olanların yumurtlamasinda sıkıntı mi cikar ilerde pko olma ihtimali varmıdır adet döngü 35 olan kadınların ne gibi dezavantajları var sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?