Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hoşgeldin canım Rabbim gönlündekini nasip etsin

Benim adetim hep 5 gün geri atar canim 1 ocakta oldum 25 oldum düzenlidir yani testere cuma basladim y
Persembe yapmadım cuma teste basladim

Cnm benimde geçen ay ve bu ay aynı senin ki gibi gecikti adetim
Galiba bizim yaşimizdan ve hormon değerlerimiz yüzünden öyle oluyor
Bu topikte sen ve benim gibi kaç kişi var bilmiyorum
4 gün gecikmeyle adet oldum ben
Dün Dr gittim 5 cm kistim var
Yasmin başladık
Bu ay ara verdim yani birdahaki aya kist giderse tekrar klomen basliycaz
Bide dün muayeneden önce benden yeniden hormon tahlili istedi
3 ay klomen ile gebelik oluşmadığı için yaşımdan dolayı testi tekrarlayıp değerlerime bakılması gerekiyormuş
Muayenede kist çıktığı için tahlili birdahaki ay yaparız dedi(
Adetim bitsin günlük Yusuf suresine basliycam Allah nasip ederse inşallah
Birde ebru destanın kolay hamile kalmak için uyguladığı bi metod varmış
Onu deniycem
Aspirin de basliycam
Yasmin bitene kadar ne ot ne başka birşey..hicbisey kullanmiycam

Kızlar hepinize tek tek yazamadım kusura bakmayın Allah razı olsun hepinizden dualarınızda beni de unutmayın.
Canım çok geçmiş olsun
Allah inşallah bundan sonraki hamileliğinde Salih bir erkek evlat nasip eder sana
Düşükten sonra daha kolay hamile kalınıyor
Bende bi düşük yapmıştım..doktorum bundan sonra daha kolay hamile kalırsın dedi ve gerçekten de 1 ay adet oldum daha olmadım 2. Kızıma hamile kaldım hemde tedavisiz kendiliğinden
Ben tedavisiz hamile kalamiyorum
20 senelik evliyim 6 aylık evliyken tedavilere başlamıştım
Ömrüm kadın doğumcuda geçti halada geciyor

Merhaba ne zaman gidiceksin doktora.bu hafta gideceksin diye hatirliyorum.gittinde kacirdimmi yoksa diye sorim dedim.insallah bunda gorur tam olarak saklamaz.netlesir oglusun insallah.
Amin İnşallah canım isteyen herkese nasip olsun.ben yarın gidicektim normalde 12 şubatta gel dedi doktor hemde 4lu test yaparız dedi bekliyorum bakalım sabırla.

Geçmiş olsun cnm kist klomenden dolayı mı oldu acaba

KIzlar duayı anlarım,hayırlsını anlarım ama arkadaşlar hani şu yok şu şekilde ilişki yok şunu ye bunu iç,yok sola yok sağa dön, ya rabbimiz tövbe haşa yani ne diyor ey kulum sola döndün şunu yedin,al sana erkek evlatmı Mantıklı gelmiyor ne isterse onu verir,bu basit şeylerle beden versin,bnm bir oğlum var allahım bağışlasın cnm feda,ama sık ilişkş yumurtlama öncesi denir inanın tam tersi,evlendipimiz ilk sıralar sık ilişki ile oldu,ama kız yeğenim var ona da cnm feda biricik abimin,biricik yavrusu,yani bu şekli yöntemlere ben asla asla inanmıyrm sadece dua,ki ondada allah isterse nasip etmezse vermez diye düşünüyprım.ama insan olmaynı gönlünden geçirir ben gene gebeyim isterim ki kızım olsun misal,sadece gönlümden geçridim.ama vajeni yıkamak vs bir yolla olduğuna inanmıyrm.haaa bir arkadaşım ,doktoru ile bu yöntemler le gebe kaldı gene kızı oldu doktrı ile girdiler birbirlerine,dolunay ile tek günler ile bebek cinsiyeti alakalı olsaydı biz bilimsel makaller yzardık dünya bunu farkmederdi demiş başk doktor ona ,kendi doktorunu değişince,bende sizin ve ıendim için okuycam allah gönüllerimize göre versib

Canim neymis ki o yontem

Kızlar merhaba bende hep okuyorum topiği ama çok yazamıyorum Öncelikle Allah kabul etsin duanızı inşallah hayırlısıyla kabul olur..Bu yöntemler tek ilişki felan bazen inanıyorum bazende hiç umudum kalmıyo Elifemm- canım yarın inşallah gönlündeki haberle gelirsin buraya önce sağlık haberini sonrada oğluş yada tatlı kızının haberini alırız Rabbim eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar versin hepimize ultrasyon resmini almayı unutma düşük yapan arkadaşlara geçmiş olsun Rabbim yerini doldursun kızlar hepinizi öptüm bilgiler paylaşmaya devam edelim benim hastanede çalışaan arkadaşımda ovulasyn testiyle hamile kaldı bakalım cinsiyeti ne olacak yazarım sizlerede inşş hayırlısı olsun

Canim neymis ki o yontem
1 ayda hamile kalmanın yolları ebru destanın hamilelik kürü yaz Google
Orda çıkıyor
Paylasiyim dedim ama metni kopyalayamadim
Link paylassam yasak mı degilmi bilemediğim için paylaşmadim

Sende pko vardi degilmi
Bende de varmış ama çok küçük
Hamile kalmama engel degilmis

Evet canim pko var ben kizima ilk ay hamile kalmistim ama simdi nasil olacak bilmiyorum

Kizlar adet döngü 35 olanların yumurtlamasinda sıkıntı mi cikar ilerde pko olma ihtimali varmıdır adet döngü 35 olan kadınların ne gibi dezavantajları var sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…