- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.281
K Khvekokusu20 canm ne yaptin listeyi kimler katılıyo genel bir toplam okuna yapalim bütün arkadaşlar icin de okuyalım rabbim insallah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın insallah
Zeynocdan ses seda yok olşaxsa listeyi ben düzenlüyüm tek liste olsun arkadaşları bu yazının altına kendi nicknameinixi ve gerçek isminizi yazın bu hafta toplu okuyalım bitsinAllah razı olsun canm cümlemizinki insallah
K Khvekokusu20 canm ne yaptin listeyi kimler katılıyo genel bir toplam okuna yapalim bütün arkadaşlar icin de okuyalım rabbim insallah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın insallah
Zeynocdan ses seda yok olşaxsa listeyi ben düzenlüyüm tek liste olsun arkadaşları bu yazının altına kendi nicknameinixi ve gerçek isminizi yazın bu hafta toplu okuyalım bitsin
Zeynocdan ses seda yok olşaxsa listeyi ben düzenlüyüm tek liste olsun arkadaşları bu yazının altına kendi nicknameinixi ve gerçek isminizi yazın bu hafta toplu okuyalım bitsin
3 gun once basliyo sonra kanama oluyoKızlar valla bende reglden yeni çıkıntım ama bu ay çok az ve kırmızı değil böyle hafif kırmızı çikolata gibiydi reglim şuan da resmen su gibi akıntım var pek böyle olmazdı şaşkınım ya
Bilmiyorum cnm ya psikolojikmi acaba diye düşünüyorum bazen çok istiyorum hatta kanamam durdu temizlendim artık korunmayacam olsun diyorum bi yandanda hiç istemiyorum bide bu sefer tedavi görmeden gebelik istemiyorum tedavi olacam sonra olur inşallah bazen diyorum ki doktora gidecem diyecem kürtaj oldum kanamam bitti gebelik istiyorum diye ama biliyorum izin vermeyecek biraz ara girmesini isteyecek o yüzden tedirginim ve istemiyorumCanım ben buraya girmek dışında herhangi bir sosyal hesap kullanmıyorum Facebook instagram falan yok bende
Valla kuzum öyle oluyor bir kaç ay geçince çocuk isteği geri geliyor ama git gelli tamam karar veremiyorsun
Kızlar benim ablam doktor biraz bu konuyu konuştuk kendisi inanmıyor.
Ama doktor arkadaşlarından deneyen olmuş kiz bebek için ugrasmislar. Erkek cocuklari varmış. Çin takvimi yumurtlama günü öncesi falan ugrasmislar ama yine çocukları erkek olmuş. Hatta bi arkadasi çok Ağlamış kızı olmadığı için.
Kizlar ben yazdim da kimse yazmayinca bende ses edemedim ayni seyi bende soyledim katilmak isteyenler adini yazsin liste yapip baslayalim bir hafta icinde bitirelim.dedimAllah razı olsun canm cümlemizinki insallah
Zeynocdan ses seda yok olşaxsa listeyi ben düzenlüyüm tek liste olsun arkadaşları bu yazının altına kendi nicknameinixi ve gerçek isminizi yazın bu hafta toplu okuyalım bitsin[/QUOTE
Takip halindeyim surekli kimse bisey yazmadan liste yapamiyorum malesef yazsinlar sen yap listeyi benim için farketmez
Oo yakında pik olur canim tekrarla bence günde iki kereye çıkar agrin sizin varmiEki Görüntüle 2109311 bugünkü testim bu cnm
Oo yakında pik olur canim tekrarla bence günde iki kereye çıkar agrin sizin varmi
Eki Görüntüle 2108598 Demek uğraşırsak herşeyi başarabiliriz yükledim sonunda arkadaşlar bunu şimdi yaptım sizce ne zaman yumurtlama günüm bana yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?