- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.301
Yok canım ben zaten bu teoriyi destekliyorum.insallah 3. Bebekte deneyeceğim elbette elbetteki tedbir Biden takdir Allah tan.Ya şimdi şöyle zaten kesinlik yok bir erkeğin spermlerinde y cok-sa o kişinin yoğunluk erkek çocukları olur ama x yoğunluktaysâ kiz bebekleri cok olur bu durumlar ihtimalini artırıyor mesela x spermi cok olan birinin yumurtlama gunu birliktelikte y daha hızlı olduğu icin içlerinde bulunan y daha çabuk gidip döllerse bir ihtimal erkek bebek olma ihtimali artar zaten döllemezse x cok oldigi icin yine dolleyen x olup kiz bebek olur bu yuzden bunu yapip erkek yada kiz olmadi yalan demek doğru değil bence biz sadevlce ihtimalleri artırıp gerisini rabbimin takdirine bırakıyoruz yani benim anladığım bu bilen arkadaşlar yanıtlarsa daha iyi belki ben yanlis anlamışsa olabilirim
Bence erkeğe destek şart. Çinko keçiboynuzu falan. Çoğu doktor inanmıyor ama ben kadın dogumcumla konuşacam o biraz üstü kapalı bahsetmişti.Benimde kuzenim doktor daha geçen gün sordum kadınla alakası yok dıyor.Cinsiyeti erkek belirler siz ne yaparsanız yapın boş diyor
Bence erkeğe destek
şart. Çinko keçiboynuzu falan. Çoğu doktor inanmıyor ama ben kadın dogumcumla konuşacam o biraz üstü kapalı bahsetmişti.
Arkadaşlar gün aşırı erkek bebeğe hamile kalam varmi topikte acaba
Kizlar ben yazdim da kimse yazmayinca bende ses edemedim ayni seyi bende soyledim katilmak isteyenler adini yazsin liste yapip baslayalim bir hafta icinde bitirelim.dedim
Ben çok okudum burda ve çevremdede gördüm
Tamam canimCanım benimde misafir olayı bitti gb inşallah bundan sonra hep okuycam
N naznaz16 @suuuus 4716 kizlar burdayimiyiyim sizler napiyosunuz. Kafam cok karışık benim neyapacagimi bilmiyorum kimi diyor cok ara verme kimi diyor hemen olursa sorun olur. Neye inanacagimi sasirdim. Buarada gun asiri oglani bulan cok kizlar. Benim kafa cok karisik dusunmemeye calisiyorum
Bu yonteme gore adet siklusu 30 ve daha fazla olan kimsenin oglu olamaz.... boyle bisey olabilirmi genellemek yanlişBildiğim kadarıyla (doktorun söylemesi) adetin ilk gününden itibaren ki 14 gün içerisinde yumurtlanırsa erkek kalan günlerde kız bebek yani adet sonrası döllenmede erkek bebek ihtimali daha yüksek. Anneminde kullandığı yöntem bu hatta kime önerdiyse tuttu
Kizzzzz ben siyahciyim hep siyah alırım benim bebiş olursa ne olurKızlar annem hep şöyle der zaten hamile kalmadan önce rüyanı görürsün siz mesela rüyanızda görüyormusunuz renk falan YADA kıyafet hangi renk alıyorsunuz
30 ve üzeri olanlarda da bu şekilde oluyor zaten çoğu adet takvimide (cinsiyet belirleyen) bu şekilde gösteriyor. bilimsel olarak uyarlanmış takvimler. Biraz nasip biraz kısmet diyebilirsiniz. Ama erkek bebek sahibi olanların çoğu erken döllenme sonucu oluyor. Genelleme yapmanın yanlış bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Sinir yapacak birşeyde yok. ben bildiğim bir bilgiyi paylaştım. Sonuçta allahın bize verdiğine çok şükür diyoruz sağlıkla doğsunlar yeterli. bir bilgiydi bu ciddiye almak zorunda değilsinizBu yonteme gore adet siklusu 30 ve daha fazla olan kimsenin oglu olamaz.... boyle bisey olabilirmi genellemek yanliş
Siyah mıKizzzzz ben siyahciyim hep siyah alırım benim bebiş olursa ne olur
Canim benim 3 arkadaşım var cocuk dusunduklerinde gittiler doktor tavsiyesiyle 10 12 14 16.gunler korunmasiz denemeleri oldu ve 3ununde oglu var. Bu isin matematiği yok bence arkadaslarGün aşırı derken ilki korunmalı ikincisi arasındaki zaman icin soruyorum aslinda perhiz acısında canm
Canim bu arkadaslarin 4 gun de deneme yapmışlar mi yoksa bu günlerden tek birinde mi olmus denemeCanim benim 3 arkadaşım var cocuk dusunduklerinde gittiler doktor tavsiyesiyle 10 12 14 16.gunler korunmasiz denemeleri oldu ve 3ununde oglu var. Bu isin matematiği yok bence arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?