Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bizim huyumuz kurusun her bilgiyi ciddiye aliriz. Sinir yapmadimmkii simdi canim erkeni geci yok bu isin 30 gunde adet olanin yumurtlamasi 16.gun oluyor yani 40 gunde adet olanda var simdi bunlarin hicbirinin oglu yokmu???

Canim benim 3 arkadaşım var cocuk dusunduklerinde gittiler doktor tavsiyesiyle 10 12 14 16.gunler korunmasiz denemeleri oldu ve 3ununde oglu var. Bu isin matematiği yok bence arkadaslar
Canım işte dediğim bu. Ben yanlış anlatmışım. Yani ilk yarısı son yarısı gibi düşün. Atıyorum 30 günde bir oluyorsun zaten ortalama 1 hafta sürüyor adet 15ine kadar ki dönemde erkek olma olasılığı daha yüksek 15’inden sonrasında ise kız. Ama yumurtanın ne zaman çatlayacağını bilemiyoruz maalesef. Denk gelmesi gerekiyor onu da doktorlar ayarlıyorlar sanırım

Canim bu arkadaslarin 4 gun de deneme yapmışlar mi yoksa bu günlerden tek birinde mi olmus deneme
Evet canim ya her birinde deneme yapmışlar ilginc dimi. Bu arkadaslarin 4-5 ay çocukları olmamisti kontrol icin gittiklerinde söylemiş doktorları 10 12 14 16 diye. Yumurtlamaya gelsin diye heralde

Bizim huyumuz kurusun her bilgiyi ciddiye aliriz. Sinir yapmadimmkii simdi canim erkeni geci yok bu isin 30 gunde adet olanin yumurtlamasi 16.gun oluyor yani 40 gunde adet olanda var simdi bunlarin hicbirinin oglu yokmu???
İşte dediğim gibi önemli olan kısım şu yeni adetine yakın olan dönem değilde adetin hemen sonrasında ki döneme denk gelirse erkek bebiş olma ihtmali daha yüksek %100 denmiyor zaten onu kimse diyemez. sadece ihtimali daha yüksek. 40 güne bir olanı bırak spiralle hamile kalanlar var bir yerde nasip kısmet :)))

Kızlar salati tefriciye duası normalde perşembe bana başlancaktı.karışıklık olunca başlanmadı, bende cuma adet olacaktım olmadan 2 rekat namazı kılayım duasını yapayım ve başlıyayım diye düşündüm olurda başlanırsa ben okuduğum sayıyıda eklerim öyle devam ederiz.ben zaten hertürlü varım demiştim.

Evet canim ya her birinde deneme yapmışlar ilginc dimi. Bu arkadaslarin 4-5 ay çocukları olmamisti kontrol icin gittiklerinde söylemiş doktorları 10 12 14 16 diye. Yumurtlamaya gelsin diye heralde
Anladim canim gercekten ilginç ya şöyle düşünüyorum da ne yapsak bos Rabbim nasip edecekse her türlü ediyor ama nasip de yoksa ne yapsan boş

Inşallahhhh canim insallaahhh. Seninde yeni sanirim hayirli olsun gebeliğin. Varmi baska cocugun

Canim isteyenler yazinca liste yapılacak @Mirnaz85 arkadas yapacak listeyi

Anladim canim gercekten ilginç ya şöyle düşünüyorum da ne yapsak bos Rabbim nasip edecekse her türlü ediyor ama nasip de yoksa ne yapsan boş
Nasipte var insallah bu kadar bilgiye ulastik canim bundada var bir hikmet biz yine tedbirimizi alalim takdir Rabbimizin. Olacaksa bizi bulacak her türlü. Senin adet nezaman gelecek

Inşallahhhh canim insallaahhh. Seninde yeni sanirim hayirli olsun gebeliğin. Varmi baska cocugun
Yok bu ilk olcak inşallah.. daha göremedik kendisini :) ben kızcıyım daha çok ama sağlığı yerinde olsunda canına birşey olmasın hangisi olursa olsun. Herkesin gönlüne göre versin allah. İkisininde tadı başka çünkü. Senin var mı çocuğun?

Nasipte var insallah bu kadar bilgiye ulastik canim bundada var bir hikmet biz yine tedbirimizi alalim takdir Rabbimizin. Olacaksa bizi bulacak her türlü. Senin adet nezaman gelecek
Valla canim 14 15 subat gibi gelmesi lazim ama kendisi genelde beklenen tarihte gelmediği icin bisey diyemiyorum benim isim temelli zor ne zaman yumurtlama donemi ne zaman adet olcam hicbir fikrim olmuyor malesef

Kızlar ben 24 günde bir oluyorum o zaman benim 12.günmü 10.günmü anam kafa hep karıştı.
Mantık şu canım kaç güne bir adet oluyorsan 14 ü çıkarıyorsun. 24 günde birsen 24-14=10 u ama bu 3 gün önce ya da sonraya sarkıyor. Sen adetin bitince gün aşırı birlikte ol. Benim hamile kalışım tam yumurtlam günü birlikteliğinden olmadı spermin içerde 3 gün kalışının avantajı oldu baya geç döllenme oldu adet tarihim 16 sı ama döllenmeye göre 24’ü gibi oluyor. Fırsatı yakaladıkça değerlendirin

Benim iki tane prensesim var canim. Biri 9 biri 5 yasinda. Gecen ay bos gebelikten dolayi kurtaj oldum beklemedeyim suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…