Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Valla canim 14 15 subat gibi gelmesi lazim ama kendisi genelde beklenen tarihte gelmediği icin bisey diyemiyorum benim isim temelli zor ne zaman yumurtlama donemi ne zaman adet olcam hicbir fikrim olmuyor malesef
Rabbim gonlundekini nasip etsin inşallah canim. Soğan kürunu denedinmi hic bu konuda baya şifa bulan oldu

Hakkında hayirlisi olsun insallah canim hicbir problem olmadan gönlünden geçene hamile kalmayi saglikli bir gebelik geçirmeyi nasip etsin sana Rabbim
Rabbim razi olsun guzel gönlüne göre versin amiiinnnn. Sen niye tedirgin oldun mart yaklasti stres yaptin dimi. Ben naptim biliyomusun yasimda hamile kalinan bütün aylara baktim en cok 31 ve 32 yasinda erkek bebege hamile kalinan ay mart cok sacma dimi bundan etkilenmek

Insallah canim Allah razi olsun. Sanirim zaman yaklaşınca tedirgin oldum evet. Canim sana bişey diyim mi belki saçma gelecek ama mart ayinda hamile kalanlarin buyuk çoğunluğu erkek bebek doğuruyor çevremde de burdada cok dikkatimi cekti bu konu

Ayni seyi dusunuyoruz :) gel deneyelim kiz bu mart bidaha 1 sene sonra gelecek

3 kızım var ikinci kızımda 16 ve 17 günde denedim kız oldu üçüncü kızımda çook şey denedim eski msjlarda var canım
Canim bi yer de okumuştum cinsiyet degisikligi istiyorsanız tam tersi seyler yapin diyordu yattiginiz yerin yönünden tutunda iliski pozisyonunuza kadar degistirin diyordu. Eger 4. Cocuk dusunuyorsan esinin test yaptırmasını öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…