- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.341
Rabbim gonlundekini nasip etsin inşallah canim. Soğan kürunu denedinmi hic bu konuda baya şifa bulan olduValla canim 14 15 subat gibi gelmesi lazim ama kendisi genelde beklenen tarihte gelmediği icin bisey diyemiyorumbenim isim temelli zor ne zaman yumurtlama donemi ne zaman adet olcam hicbir fikrim olmuyor malesef
Insallah canim amin 1 ay denemeye calistim ondada duzenli yapamadım canim.Rabbim gonlundekini nasip etsin inşallah canim. Soğan kürunu denedinmi hic bu konuda baya şifa bulan oldu
Sanirim yapicam ama korkuyorumCanim sen naptin mart da deneme yapacak misin bu ara benim icime de bi isteksizlik düştü ertelesem mi acaba diyorum gelgitlerdeyim
İnşallah birde prensin olur bol dua edicemBenim iki tane prensesim var canim. Biri 9 biri 5 yasinda. Gecen ay bos gebelikten dolayi kurtaj oldum beklemedeyim suanda
Hakkında hayirlisi olsun insallah canim hicbir problem olmadan gönlünden geçene hamile kalmayi saglikli bir gebelik geçirmeyi nasip etsin sana RabbimSanirim yapicam ama korkuyorumöncesinde doktora gidicem herhangi bi problem yoksa deneme yapicam galiba canim.
Allahhh razii olsunnnnİnşallah birde prensin olur bol dua edicem
Canim bebegini saglicakla kucakla insallah.gönlünden gecen neyse o olsun. Bizlerede dua et hamilelerin duasi kabul olurmusİnşallah birde prensin olur bol dua edicem
Rabbim razi olsun guzel gönlüne göre versin amiiinnnn. Sen niye tedirgin oldun mart yaklasti stres yaptin dimi. Ben naptim biliyomusunHakkında hayirlisi olsun insallah canim hicbir problem olmadan gönlünden geçene hamile kalmayi saglikli bir gebelik geçirmeyi nasip etsin sana Rabbim
Insallah canim Allah razi olsun. Sanirim zaman yaklaşınca tedirgin oldum evet. Canim sana bişey diyim mi belki saçma gelecek ama mart ayinda hamile kalanlarin buyuk çoğunluğu erkek bebek doğuruyor çevremde de burdada cok dikkatimi cekti bu konuRabbim razi olsun guzel gönlüne göre versin amiiinnnn. Sen niye tedirgin oldun mart yaklasti stres yaptin dimi. Ben naptim biliyomusunyasimda hamile kalinan bütün aylara baktim en cok 31 ve 32 yasinda erkek bebege hamile kalinan ay mart cok sacma dimi bundan etkilenmek
Hem hamilelik öncesi hem hamileyken mesela nenem bana gördü annem hamileyken görürdü ama öncesinde de görürdü kardeşimede hamile kalmadan önce gördü rüyaları hep çıkarHamileykenmi görülen rüyalar yoksa normalde mi anlamadım da
Ayni seyi dusunuyoruz :) gel deneyelim kiz bu mart bidaha 1 sene sonra gelecekInsallah canim Allah razi olsun. Sanirim zaman yaklaşınca tedirgin oldum evet. Canim sana bişey diyim mi belki saçma gelecek ama mart ayinda hamile kalanlarin buyuk çoğunluğu erkek bebek doğuruyor çevremde de burdada cok dikkatimi cekti bu konu
Insallah canim Allah razi olsun. Sanirim zaman yaklaşınca tedirgin oldum evet. Canim sana bişey diyim mi belki saçma gelecek ama mart ayinda hamile kalanlarin buyuk çoğunluğu erkek bebek doğuruyor çevremde de burdada cok dikkatimi cekti bu konu
Cok gel git yasiyorum canim ya bilemiyorumki hele su adet bi gelsin de martta gebelik istiyorum ama bende taktim kafayi mart ayinaAyni seyi dusunuyoruz :) gel deneyelim kiz bu mart bidaha 1 sene sonra gelecek
Canim senin kac cocugun var hepsinde yontem denedin miBende hep ters tepti
3 kızım var ikinci kızımda 16 ve 17 günde denedim kız oldu üçüncü kızımda çook şey denedim eski msjlarda var canımCanim senin kac cocugun var hepsinde yontem denedin mi
Canim bi yer de okumuştum cinsiyet degisikligi istiyorsanız tam tersi seyler yapin diyordu yattiginiz yerin yönünden tutunda iliski pozisyonunuza kadar degistirin diyordu. Eger 4. Cocuk dusunuyorsan esinin test yaptırmasını öneririm3 kızım var ikinci kızımda 16 ve 17 günde denedim kız oldu üçüncü kızımda çook şey denedim eski msjlarda var canım
Kızlarını Allah bağışlasın canimCanim bi yer de okumuştum cinsiyet degisikligi istiyorsanız tam tersi seyler yapin diyordu yattiginiz yerin yönünden tutunda iliski pozisyonunuza kadar degistirin diyordu. Eger 4. Cocuk dusunuyorsan esinin test yaptırmasını öneririm
Kac yaşındaydın o zaman ama girecegin degil icinde oldugun yas kactiBende martta kaldım ama kızım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?