Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aa ciddimisin canm genelde ust üste sp.rm kalitesi acısından iyi değil de deniliyor bu günlerin hepsinde korunmasiz yapılmış ve oğulları mi olmus
Canim benim 3 arkadaşım var cocuk dusunduklerinde gittiler doktor tavsiyesiyle 10 12 14 16.gunler korunmasiz denemeleri oldu ve 3ununde oglu var. Bu isin matematiği yok bence arkadaslar

Gecemavisim Canim vazgeciren bir neden de şu beni gecen ay doktora gitmistim yumurtlama takibi ve adet duzensizligi icin erkek bebek icin yumurta catladiktan sonra iliski olmasi ihtimali artıyormus diye esim doktora bahsetmisti doktor bana cinsiyet ayrimi yapiyorsun dedi bir ayet söyledi baya bi moralim bozuldu adamin lafi icime oturdu diyebilirim.istek filan kalmadı bende beni tanimadan etmeden icimi kalbimi bilmeden boyle konuşması baya üzdü beni

Kizlar mademki cinsiyeti erkek belirliyor bence erkeklerin test yaptırması lazim x ler ve y ler esit mi yada hangisi az hangisi fazla ileri hareket hizlari nasıl hareketlimi yavas mi gibi bircok madde var. Buna gore ilac kullanabilirler bence

Cnm bugün denedim ama saat 3 gibi denedim çok silikti acaba saat fark ediyormu bilmiyorum normalde benim yarın yumurtlama günüm cnm yarın sabah tekrar test yapacam sonucu atarım buraya cnm
adet döngün kac cnm senin

Canim sana bisey diyeyim mi arkadasim adet biter bitmez her gun ilişkiyle hatta gunde iki kere ilişkiyle ogluna hamile kaldi
aslinda hersey nasip de bakalim piki yakalarsam deneyecek artik nasip kismet

Iyı olduğuna sevindim Cnm ınan aynı bende senin gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık bugün 12. Gunum 2 gündür ve kanamam bitmis durumda sen yaptinmi açılışı agrin oldumu

Aynen canım doktor kontrolünde yap senşn için zorlu bir süreç olmasın inşallah sağlıklı bir oğluşun olsun

Git geldi bir süreç canım bende aynı durumdayım bakalım hayırlısı kuzum ya

Kızlar dün sezeryan yerim çok ağrıyo diye devlette tecrübeli ve çokta sevilen doktora gittim muayeneden sonra bi çocuk daha istiyorum ama hocam yanlış anlaşılmasın oğluşum olsun istiyorum yapcak bişey varmı diye şakayla karışık sordum doktorum ise yumurta takibi yaptır tüp bebek merkezleriyle görüşebilirsin dedi ama böyle şeyler teori bilimsel kanıtı yok cinsiyeti yum takibiyle belirlemek öyle 3 5 kişiyle olmaz binlerce deney ve yıllar sürer kanıtlanacağını sanmam ihtimal zaten az dedi tabii o daha güzel anlattı ben aklımda kalanları yazayım dedim bacılar

Kızlar kuzenimin oğlu olcak naptın dedim özel bişey yaptın mı yok dedi biz gün aşırı ilişkiye girdik dedi..bakın bence de mantıklı neden derseniz şimdi yuöurtlama döneminde hamile kalınıypr bu bir gerçek bu aklomızda..biz gün aşırı ilişkiye girdiğimizde zaten gün aşırı y yollamış oluyoruz xlerle..yani hani yler dayanıksız hızlı ya..bu mantığa göre gün aşırı ilişkide ölmek üzere olan yler tekrar ilişkiye girdiğimiz için tekrar geliypr..eğer gün aşırı ilişkiye girmezsek yler ortamda ölüyo kalan xler döllemiş oluyor mantıklı değilmi gerçekten..yuöurtlamadan önce de akıntı ortamı asit baz dengesi yarattığımiçin yler daha hızlı hateket edebiliyor yani bencede reglden hemen sonraki yumurtlamaya kadar olan dönemde zaten akıntı vs hissediyoruz yumurta çatladı diyelim biz çatlamadan 2 gün önce ilişkiye girmişiz zaten asidik olduk dimi ee başkanilişkiyede gitmeden bizim yler gitti mecburn xler kaldığı için de kız oluyor..ben böyle düşünüyorum şahsen

Bana da gün aşırı ilişkiye gir demişti ebe bir arkadaş ama ovulasyon testi de yap dedi..korunmalı yap ama gün aşırı yap hafif koyulaşmaya başladığında gün aşırı korunmasız devam et dedi fikir olur sağlıklı bebeklerimiz olsun en önemlisi o

Canim sen cinsiyet ayrimi yapmiyorsun sen eger hic kiz cocugum olmasin hepsi erkek olsun deseydin ayrim yapmis olacaktin. Doktorun bu sözü seni dünyaya bir melek getirmekten caydirmasin. Biz en basta saglik diyoruz elhamdulillah kizlarimiz var. Zaten bunun nasip oldugunuda biliyoruz sadece tedbir amacli yapiyoruz bunlari. Yine kiz olsa uzulecekmiyiz sevmeyecekmiyiz tabiki canimizin parcasi Rabbimizin emaneti olacak. Her doktorla konusulmuyor bu konu ya kimisi takvim bile cikariyormus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…