- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.361
Canim benim 3 arkadaşım var cocuk dusunduklerinde gittiler doktor tavsiyesiyle 10 12 14 16.gunler korunmasiz denemeleri oldu ve 3ununde oglu var. Bu isin matematiği yok bence arkadaslar
Cnm bugün denedim ama saat 3 gibi denedim çok silikti acaba saat fark ediyormu bilmiyorum normalde benim yarın yumurtlama günüm cnm yarın sabah tekrar test yapacam sonucu atarım buraya cnmCanm senin test sonucun nasil oldu
Canim sana bisey diyeyim mi arkadasim adet biter bitmez her gun ilişkiyle hatta gunde iki kere ilişkiyle ogluna hamile kaldiAa ciddimisin canm genelde ust üste sp.rm kalitesi acısından iyi değil de deniliyor bu günlerin hepsinde korunmasiz yapılmış ve oğulları mi olmus
Amin canım cümlemizinKızlarını Allah bağışlasın canim
Benimde iki prensesim var allah bağışlasın inşallah cnm benim rabbim Salih bi evlat verir inşallah cnm benimBenim iki tane prensesim var canim. Biri 9 biri 5 yasinda. Gecen ay bos gebelikten dolayi kurtaj oldum beklemedeyim suanda
23 yaşındaydımKac yaşındaydın o zaman ama girecegin degil icinde oldugun yas kacti
Çin takviminemi bakacanKac yaşındaydın o zaman ama girecegin degil icinde oldugun yas kacti
Evet kullanıcam.ben 9 unda adet oldum ozaman 19 zunda yumurtlarım inşallahDüzenliyse adetin buyuk ihtimal 10.gun yumurtluyosun canim. Test kullanacakmisin
adet döngün kac cnm seninCnm bugün denedim ama saat 3 gibi denedim çok silikti acaba saat fark ediyormu bilmiyorum normalde benim yarın yumurtlama günüm cnm yarın sabah tekrar test yapacam sonucu atarım buraya cnm
aslinda hersey nasip de bakalim piki yakalarsam deneyecek artik nasip kismetCanim sana bisey diyeyim mi arkadasim adet biter bitmez her gun ilişkiyle hatta gunde iki kere ilişkiyle ogluna hamile kaldi
Iyı olduğuna sevindim Cnm ınan aynı bende senin gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık bugün 12. Gunum 2 gündür ve kanamam bitmis durumda sen yaptinmi açılışı agrin oldumuN naznaz16Prensesim2016 kizlar burdayim iyiyim sizler napiyosunuz. Kafam cok karışık benim neyapacagimi bilmiyorum kimi diyor cok ara verme kimi diyor hemen olursa sorun olur. Neye inanacagimi sasirdim. Buarada gun asiri oglani bulan cok kizlar. Benim kafa cok karisik dusunmemeye calisiyorum
Kız bende sizinleyim nisan diyordum ama martimartı düşünüyorum ama biliyirimusunuz diğer yandanda yıne bişey olacak bi sorun çıkacak diye korkuyorum istemiyorumAyni seyi dusunuyoruz :) gel deneyelim kiz bu mart bidaha 1 sene sonra gelecek
Aynen canım doktor kontrolünde yap senşn için zorlu bir süreç olmasın inşallah sağlıklı bir oğluşun olsunBilmiyorum cnm ya psikolojikmi acaba diye düşünüyorum bazen çok istiyorum hatta kanamam durdu temizlendim artık korunmayacam olsun diyorum bi yandanda hiç istemiyorum bide bu sefer tedavi görmeden gebelik istemiyorum tedavi olacam sonra olur inşallah bazen diyorum ki doktora gidecem diyecem kürtaj oldum kanamam bitti gebelik istiyorum diye ama biliyorum izin vermeyecek biraz ara girmesini isteyecek o yüzden tedirginim ve istemiyorum
N naznaz16Prensesim2016 kizlar burdayim iyiyim sizler napiyosunuz. Kafam cok karışık benim neyapacagimi bilmiyorum kimi diyor cok ara verme kimi diyor hemen olursa sorun olur. Neye inanacagimi sasirdim. Buarada gun asiri oglani bulan cok kizlar. Benim kafa cok karisik dusunmemeye calisiyorum
Inşallah CnmAynen canım doktor kontrolünde yap senşn için zorlu bir süreç olmasın inşallah sağlıklı bir oğluşun olsun
Git geldi bir süreç canım bende aynı durumdayım bakalım hayırlısı kuzum ya
Canim sen cinsiyet ayrimi yapmiyorsun sen eger hic kiz cocugum olmasin hepsi erkek olsun deseydin ayrim yapmis olacaktin. Doktorun bu sözü seni dünyaya bir melek getirmekten caydirmasin. Biz en basta saglik diyoruz elhamdulillah kizlarimiz var. Zaten bunun nasip oldugunuda biliyoruz sadece tedbir amacli yapiyoruz bunlari. Yine kiz olsa uzulecekmiyiz sevmeyecekmiyiz tabiki canimizin parcasi Rabbimizin emaneti olacak. Her doktorla konusulmuyor bu konu ya kimisi takvim bile cikariyormus :)Gecemavisim Canim vazgeciren bir neden de şu beni gecen ay doktora gitmistim yumurtlama takibi ve adet duzensizligi icin erkek bebek icin yumurta catladiktan sonra iliski olmasi ihtimali artıyormus diye esim doktora bahsetmisti doktor bana cinsiyet ayrimi yapiyorsun dedi bir ayet söyledi baya bi moralim bozuldu adamin lafi icime oturdu diyebilirim.istek filan kalmadı bende beni tanimadan etmeden icimi kalbimi bilmeden boyle konuşması baya üzdü beni
Ayy canimmm cok cok sağol kader kismet....Benimde iki prensesim var allah bağışlasın inşallah cnm benim rabbim Salih bi evlat verir inşallah cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?