Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ya ama x lerde birikiyor işte yumurtanin etrafinda. Zaten kızlar cinsiyeti erkek belirler diyorlarya tamamen yanliş. Cinsiyeti kadinin yumurtasının sectigi sperm belirliyor. Milyonlarca sperm yumurtaya girmeye calisirken bizim yumoş sadece 1 tane kabul ediyor bu noktada ise KADERRR devreye giriyor...

Iyı olduğuna sevindim Cnm ınan aynı bende senin gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık bugün 12. Gunum 2 gündür ve kanamam bitmis durumda sen yaptinmi açılışı agrin oldumu
Canim ben sorumun cevabini aldim fetva derki uzuvları oluşmayan ( kolu bacagi vs.) Ceninin alınması durumunda lohusa sayilmiyormuşuz. Yani normal adet gunun nasilsa o sekilde düşünüp temizlendigin gun gibi bundada ayni gun temizlenecekmişiz. Mesela benim adetim 8 gun surer istese 15 gun sürsün kanama 8.gun temizlenmem gerekmis. Acilisa gelince olmadi henuz ama agrilarim yok çok şükür iyiyim sen nasilsin. Kontrole gittinmi

Canim ebe arkadasinla irtibat halindemisin bilmiyorum ama sorabilirsen kurtajdan sonra gebe kalinmasinda ne gibi sakıncalar olabilir yani daha doğrusu olurmu diye sorabilirmisin. Ben ebelerin doktorlardan daha tecrubeli ve rahim konusunda daha bilgili olduklarini düşünüyorum. Mesela kurtajdan 1 adet sonra gebe kalinsa zarari olurmu rahme

Bizim Yumoş

Kızlar ben uyandım ve ilk idrarımı yaptın 2incinde teste uygulatacam ams aç karnına birşey yemeden yapıyorum hep birşey olmaz değil mi kızlar diğer testlerinde ben öyle yaptımda

Dogru canim haklisin ama iste baya taktim kafaya ya

Canim bebegini saglicakla kucakla insallah.gönlünden gecen neyse o olsun. Bizlerede dua et hamilelerin duasi kabul olurmus
Burda gördükçe herkese ediyorum gerçekten. Umarım gönlünüze göre olur. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp huzur ve sağlıkla büyütelim bebeklerimizi

Testimi yaptım ama hiç birşey anlamadım daha önce yaptığım daha belirgindi ama bunda görünmeyecek kadar çok az şimdi ne demek oluyor hiç anlamış değilim kızlar 28 ocak adet olduğum gün normalde bugün benim yumurtlama günüm

Anladım cnm bende ıyiyim gittim kontrole cokşükür bi sorun yoktu ama dün gece biz yaptık açılışı agrim hiç olmadı aynı eskisi gibiydim ama şunu diyim korunmasız oldu çoook korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum inşallah bişey olmaz gebelikten çok korkuyorum gozum korkt artık hep sağlıksız olacak diye cok korkuyorum inşallah dün gece ki ilişkiyle bişey olmaz ya çok tedirginim

Cok gel git yasiyorum canim ya bilemiyorumki hele su adet bi gelsin de martta gebelik istiyorum ama bende taktim kafayi mart ayina
Canım Dr kontrolündemisin
Sana glukofen tavsiye ederim veya glifor
Pko için de kullanılan bir ilaç
İnsulin direncini baskıliyor..yumurtaliklari da çalıştırıyor
Ben kullanıyorum 2008 den beri
Adetlerim çok duzenli
Doktoruna bi sor
Bana bi bayan Dr önermişti
O kadına tedaviyi bırakıp başka Dr gidince bu ilacı kullandığımı söyledim
Faydalı dedi ve oda verdi
O doktoru değiştirip başka Dr gittim
Onada sordum oda verdi
Ama ben soylemezsem kendiliğinden vermediler
Oluşan yumurtaların gelişmesine de faydalı

Nee niye koyulasmadikii. Akintin vârmi peki

Kiz ne cesaret ya tutarsaaa. Bildigim kurtajdan 20 gun sonra yumurtlama oluyor ama bellide olmazzz

Kızlar merhaba maybe baby diye bir uygulama var onu kullanıyorum ama ayarlar bölümünde iki ayarı var bilimsel ve shettles diye bilimsel diyince cinsiyeti farklı gösteriyo shettles diyince varklı gösteriyor çok ilginç demi shetles da erkek gösterdiği tarihte bilimselde kız gösteriyor bir denesenize siz de..normalde 31 ocak reglimin 1. Günü ve. 30 güne bir oluyorum şaşmaz hiç ..buna göre 17 si yumurtlama dönemine göre erkek ama bilimsel ayarda 8 -9-10-11-12 si erkek gösteriyo ya kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…