- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.381
Ya ama x lerde birikiyor işte yumurtanin etrafinda. Zaten kızlar cinsiyeti erkek belirler diyorlarya tamamen yanliş. Cinsiyeti kadinin yumurtasının sectigi sperm belirliyor. Milyonlarca sperm yumurtaya girmeye calisirken bizim yumoş sadece 1 tane kabul ediyor bu noktada ise KADERRR devreye giriyor...Kızlar kuzenimin oğlu olcak naptın dedim özel bişey yaptın mı yok dedi biz gün aşırı ilişkiye girdik dedi..bakın bence de mantıklı neden derseniz şimdi yuöurtlama döneminde hamile kalınıypr bu bir gerçek bu aklomızda..biz gün aşırı ilişkiye girdiğimizde zaten gün aşırı y yollamış oluyoruz xlerle..yani hani yler dayanıksız hızlı ya..bu mantığa göre gün aşırı ilişkide ölmek üzere olan yler tekrar ilişkiye girdiğimiz için tekrar geliypr..eğer gün aşırı ilişkiye girmezsek yler ortamda ölüyo kalan xler döllemiş oluyor mantıklı değilmi gerçekten..yuöurtlamadan önce de akıntı ortamı asit baz dengesi yarattığımiçin yler daha hızlı hateket edebiliyor yani bencede reglden hemen sonraki yumurtlamaya kadar olan dönemde zaten akıntı vs hissediyoruz yumurta çatladı diyelim biz çatlamadan 2 gün önce ilişkiye girmişiz zaten asidik olduk dimi ee başkanilişkiyede gitmeden bizim yler gitti mecburn xler kaldığı için de kız oluyor..ben böyle düşünüyorum şahsen
Canim ben sorumun cevabini aldim fetva derki uzuvları oluşmayan ( kolu bacagi vs.) Ceninin alınması durumunda lohusa sayilmiyormuşuz. Yani normal adet gunun nasilsa o sekilde düşünüp temizlendigin gun gibi bundada ayni gun temizlenecekmişiz. Mesela benim adetim 8 gun surer istese 15 gun sürsün kanama 8.gun temizlenmem gerekmis. Acilisa gelince olmadi henuzIyı olduğuna sevindim Cnm ınan aynı bende senin gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karışık bugün 12. Gunum 2 gündür ve kanamam bitmis durumda sen yaptinmi açılışı agrin oldumu
Canim ebe arkadasinla irtibat halindemisin bilmiyorum ama sorabilirsen kurtajdan sonra gebe kalinmasinda ne gibi sakıncalar olabilir yani daha doğrusu olurmu diye sorabilirmisin. Ben ebelerin doktorlardan daha tecrubeli ve rahim konusunda daha bilgili olduklarini düşünüyorum. Mesela kurtajdan 1 adet sonra gebe kalinsa zarari olurmu rahmeBana da gün aşırı ilişkiye gir demişti ebe bir arkadaş ama ovulasyon testi de yap dedi..korunmalı yap ama gün aşırı yap hafif koyulaşmaya başladığında gün aşırı korunmasız devam et dedi fikir olur sağlıklı bebeklerimiz olsun en önemlisi o
Ya ama x lerde birikiyor işte yumurtanin etrafinda. Zaten kızlar cinsiyeti erkek belirler diyorlarya tamamen yanliş. Cinsiyeti kadinin yumurtasının sectigi sperm belirliyor. Milyonlarca sperm yumurtaya girmeye calisirken bizim yumoş sadece 1 tane kabul ediyor bu noktada ise KADERRR devreye giriyor...
Cnm ben gece harbi kullanıyorudum bıraktım o yüzden tam bilmiyorum ama yanlış değilsem 28 gümde bir oluyorumadet döngün kac cnm senin
aslinda hersey nasip de bakalim piki yakalarsam deneyecek artik nasip kismet
Amin rabbim hepimize nasip etsin inşallah cnm benimAyy canimmm cok cok sağol kader kismet....Allahim bu güzel arkadasima en yakişiklisindan saglikli salih bir ogul ver Rabbimmm.
Olmaz canim. sivi alma bide en az 2-3 saat tuv.gitme.Kızlar ben uyandım ve ilk idrarımı yaptın 2incinde teste uygulatacam ams aç karnına birşey yemeden yapıyorum hep birşey olmaz değil mi kızlar diğer testlerinde ben öyle yaptımda
Peki cnm ben ilk idrarımı yaptım saat 9 gibi şimdi 11 gidip yapsam testi olurmu cnm ilk denememde anlamıyorum cnm yaOlmaz canim. sivi alma bide en az 2-3 saat tuv.gitme.
Olur cnm testten sonra suyunu ic yemeğini ye bir sonraki testinden en az 3 saat önce tuvalete gitme amaPeki cnm ben ilk idrarımı yaptım saat 9 gibi şimdi 11 gidip yapsam testi olurmu cnm ilk denememde anlamıyorum cnm ya
Anladım cnm çok sağolOlur cnm testten sonra suyunu ic yemeğini ye bir sonraki testinden en az 3 saat önce tuvalete gitme ama
Dogru canim haklisin ama iste baya taktim kafaya yaCanim sen cinsiyet ayrimi yapmiyorsun sen eger hic kiz cocugum olmasin hepsi erkek olsun deseydin ayrim yapmis olacaktin. Doktorun bu sözü seni dünyaya bir melek getirmekten caydirmasin. Biz en basta saglik diyoruz elhamdulillah kizlarimiz var. Zaten bunun nasip oldugunuda biliyoruz sadece tedbir amacli yapiyoruz bunlari. Yine kiz olsa uzulecekmiyiz sevmeyecekmiyiz tabiki canimizin parcasi Rabbimizin emaneti olacak. Her doktorla konusulmuyor bu konu ya kimisi takvim bile cikariyormus :)
Burda gördükçe herkese ediyorum gerçekten. Umarım gönlünüze göre olur. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp huzur ve sağlıkla büyütelim bebeklerimiziCanim bebegini saglicakla kucakla insallah.gönlünden gecen neyse o olsun. Bizlerede dua et hamilelerin duasi kabul olurmus
Anladım cnm bende ıyiyim gittim kontrole cokşükür bi sorun yoktu ama dün gece biz yaptık açılışı agrim hiç olmadı aynı eskisi gibiydim ama şunu diyim korunmasız oldu çoook korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum inşallah bişey olmaz gebelikten çok korkuyorum gozum korkt artık hep sağlıksız olacak diye cok korkuyorum inşallah dün gece ki ilişkiyle bişey olmaz ya çok tedirginimCanim ben sorumun cevabini aldim fetva derki uzuvları oluşmayan ( kolu bacagi vs.) Ceninin alınması durumunda lohusa sayilmiyormuşuz. Yani normal adet gunun nasilsa o sekilde düşünüp temizlendigin gun gibi bundada ayni gun temizlenecekmişiz. Mesela benim adetim 8 gun surer istese 15 gun sürsün kanama 8.gun temizlenmem gerekmis. Acilisa gelince olmadi henuzama agrilarim yok çok şükür iyiyim sen nasilsin. Kontrole gittinmi
Canım Dr kontrolündemisinCok gel git yasiyorum canim ya bilemiyorumki hele su adet bi gelsin de martta gebelik istiyorum ama bende taktim kafayi mart ayina
NeeEki Görüntüle 2109602 Testimi yaptım ama hiç birşey anlamadım daha önce yaptığım daha belirgindi ama bunda görünmeyecek kadar çok az şimdi ne demek oluyor hiç anlamış değilim kızlar28 ocak adet olduğum gün normalde bugün benim yumurtlama günüm
Kiz ne cesaret ya tutarsaaa. Bildigim kurtajdan 20 gun sonra yumurtlama oluyor ama bellide olmazzzAnladım cnm bende ıyiyim gittim kontrole cokşükür bi sorun yoktu ama dün gece biz yaptık açılışı agrim hiç olmadı aynı eskisi gibiydim ama şunu diyim korunmasız oldu çoook korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum inşallah bişey olmaz gebelikten çok korkuyorum gozum korkt artık hep sağlıksız olacak diye cok korkuyorum inşallah dün gece ki ilişkiyle bişey olmaz ya çok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?