Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bizim baktığım cin takvimlerinde hata var bence bakım bunda değişik çıkıyor önce 2018 e göre lunar age yazın google la ayşara göre ay yaşınız çıkıcak mesela normalde cin takvimine göre 33 ama lunar yaşım 34 çıkıyo ama 2018 e göre alttaki tarihe 2018 yazcaksınız doğuö tarihinden sonra sonra yğklediğim resme bakıp bir değerlendirelim derim 2017 de hamile kalanlar 2017 ye baksın

Eklentiler

• EA7B63DC-F423-46B9-B480-F2252594E5DF.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 179
Kiz ne cesaret ya tutarsaaa. Bildigim kurtajdan 20 gun sonra yumurtlama oluyor ama bellide olmazzz
Bilmiyorum benimde bildiğim kadar kurtajdan 20gun sonra yumuryumurtlama olur diye benim 13. Gunum ilişki oldu çok korkuyorum inşallah olmaz ve tutmaz ınan hiç istemiyorum insanın istemediği zaman olur diyorlar yinede kısmet rabbirabbim sağlıklısini nasip etsin inşallah

Ben bu yuzden duayı okuamıyorum vebal altında kalmamak icin esim kızımda bile isim konusunda ne dediysem kabul etmedi kendi istediği ismi koydu ve erkek olsada dediğini yapar biliyorum ne yapsam bilemedim
Ilk isim olarak evet yaninada koyacaklari ismi koydular duada cunku oyle deniyor muhammed koyacagini soyluyor duayi eden

Merhaba hanımlar bıldıgınız uzere 3 kızıma hamıleyım cok ıstedım bı oglum olsun dıye cok ugrastım dıyetdır test vs.dogrusu sımdı dusunuyorum bosuna yapmısım okadar sey et sevmeyen bırı olarak cok et yemeye calıstım.artık pıserken bıle kokusundan tıksınıyodum.sadece sunu demek ısterım.sakın kesın yontem tutcakmıs gıbı bakmayın kız da olabılır erkek bebek ısteyenler.ben hep kesın olcak tutcakmıs gıbı kendıme kıza hazırlamadım sonra sonuc kız olunca cok uzuldum.hatta bı ara keske hıc yapmasaydım dedım.sımdı kızıyorum tabı kendıme.demek ıstedım yontem denesen bıle sakın kaptırmayın kendınızı.yenı bı arkadasa bebek gormeye gıttım 3 ogluna dogurdu ben konuyu acmadım o kendı anlattı cok ıstedım kızım olmasını dedı.dedım ne yaptın aylarca yumurta takıbı yaptım ve ılıskı pıkden 5 gun once oldu dedı.dıyet yapmıs bızım yaptımızın tam tersı hep sut urunlerı yemıs ıcmıs cıkolata yemıs bol bol.ve asıdık yapmak ıcın tam bılmıyom ne dedı ama cranberry hapı yuttum dedı sankı.sonuc oglan bu yontem yanı herzaman herkezde tutmuyo bılmıyom kım ama bırı bana yazmısdı bırda belkı esının y spermlerı azdır dıye.belkı arkadasın esındede x azdır.yada nasıp kısmet.bılemıyorum.bolca dua edın allaha sıgının hayırlısıysa bı erkek evlat verır ınsallah.allah gonlunuze gore verır ınsallah.ben 3 kızımnan mutlu mesut yasarım benımde oglum olmasın belkıde allah benı bogle sınadı ama ben cok ısyan ettım seytana uydum.allah afetsın benı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…