- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.421
Cnm daha önce testte silik gösterdi hatta foto attım buraya ama bugün denedim hiç YÖK demin yine denedim ikinci çizgi bile Yok cnm bende anlaşamadım ama belkide gece habını bitmeden yarıda bıraktım diye erken adet oldum ondanda olabilir artık bu ay gitti önümüzdeki ay denerim inşallah hayırlısı artık cnmEtken yumurtlamış olabilir misin cnm öncelerinde de yaptın mı ?
Canim benim doktor bana hiçbirsey vermedi kac kist var kac cm onu bile bilmiyorum.Canım Dr kontrolündemisin
Sana glukofen tavsiye ederim veya glifor
Pko için de kullanılan bir ilaç
İnsulin direncini baskıliyor..yumurtaliklari da çalıştırıyor
Ben kullanıyorum 2008 den beri
Adetlerim çok duzenli
Doktoruna bi sor
Bana bi bayan Dr önermişti
O kadına tedaviyi bırakıp başka Dr gidince bu ilacı kullandığımı söyledim
Faydalı dedi ve oda verdi
O doktoru değiştirip başka Dr gittim
Onada sordum oda verdi
Ama ben soylemezsem kendiliğinden vermediler
Oluşan yumurtaların gelişmesine de faydalı
İnsallah canim aminBurda gördükçe herkese ediyorum gerçekten. Umarım gönlünüze göre olur. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp huzur ve sağlıkla büyütelim bebeklerimizi
Allah razı olsun cnm. Rabbim dualarını kabul eylesin. Düşüğün sebebi gittiğimde zaten bebek görünmedi kanama vardı. Beta hcg de düştü sonrası kürtaj zaten.Canım düşüğün sebebi neymiş Dr söyledimi. Allah yardımcın olsun en kısa zamanda oğluna hamile kalırsın inşallah. Her namazda duamdasın Rabbim duysun çok aratmasın
Daha iyim cnm çok saol Allah razı olsun
Canim bende takip halindeyim surekli ama yazan yok sen benKizlar ne yaptiniz salavat işini ya kimseden ses cikmadi bana okundu üzerimde yük gibi hissediyorum lütfen herkesden ses çıksada sizler icin de okusak sayfaya girip yazımı okuyan herkes isim yazdim başlayalım yarin
@Ceymiceyn. @Birbilsem1132 L Lilarengim1 M MRM01 D Dil-Berk @BeyazGelincik2014Canim bende takip halindeyim surekli ama yazan yok sen benpirlanta97 @Mirnaz85 bildigim bunlar.var atladigim varsa yazsin arkadaslar
Etiket yaptığım arkadaslar cevap versin canim liste yapalim baslayalim diger arkadaslar katilmak isterseniz sizlerde yazin bir sefeerlik.yapacağızGecemavisim canim sende katilmak ister misin bir seferlik sayili zikir yapabilirim diyorsan
Alma canim benceArkadaslar hayirli aksamlar benim yer pink yapmadan silindi O yüzden bu ayıda eş geçtim fakat hala sağ ve sol kasiklarimda ağrı var korunmalı ilişki oldu ınsallah oyledir subatin 20.sinde adetimi bekliyorum bugun bildiğiniz arko krem gibi beyaz akinti geldi intihap olamaz fitil kullandim yumurtlama yaklasmadan sizce bu nedir birde bidahaki ay böğürtlen koku kullanmayı dusunuyorum nasil kullaniliyor soğan suyuyla birlikte kullanabilirmiyim günde bitanede incir yiycem cin takvimi ocak şubat erkek diyordu şimdi mart nisan kiz diyor dikkate almalimiyim cok soru sordum hakkınızı helal edin
Inşallah Cnm cumlemizinkiniHepinizden ALLAH razı olsun yorulan dillerinizin hakkını Rabbim salih oğul nasip edip sizi müjdelesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?