Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Etken yumurtlamış olabilir misin cnm öncelerinde de yaptın mı ?
Cnm daha önce testte silik gösterdi hatta foto attım buraya ama bugün denedim hiç YÖK demin yine denedim ikinci çizgi bile Yok cnm bende anlaşamadım ama belkide gece habını bitmeden yarıda bıraktım diye erken adet oldum ondanda olabilir artık bu ay gitti önümüzdeki ay denerim inşallah hayırlısı artık cnm

Canim benim doktor bana hiçbirsey vermedi kac kist var kac cm onu bile bilmiyorum.

Kizlar ne yaptiniz salavat işini ya kimseden ses cikmadi bana okundu üzerimde yük gibi hissediyorum lütfen herkesden ses çıksada sizler icin de okusak sayfaya girip yazımı okuyan herkes isim yazdim başlayalım yarin

Canım düşüğün sebebi neymiş Dr söyledimi. Allah yardımcın olsun en kısa zamanda oğluna hamile kalırsın inşallah. Her namazda duamdasın Rabbim duysun çok aratmasın
Allah razı olsun cnm. Rabbim dualarını kabul eylesin. Düşüğün sebebi gittiğimde zaten bebek görünmedi kanama vardı. Beta hcg de düştü sonrası kürtaj zaten.

Kizlar ne yaptiniz salavat işini ya kimseden ses cikmadi bana okundu üzerimde yük gibi hissediyorum lütfen herkesden ses çıksada sizler icin de okusak sayfaya girip yazımı okuyan herkes isim yazdim başlayalım yarin
Canim bende takip halindeyim surekli ama yazan yok sen ben pirlanta97 @Mirnaz85 bildigim bunlar.var atladigim varsa yazsin arkadaslar

Arkadaslar hayirli aksamlar benim yer pink yapmadan silindi O yüzden bu ayıda eş geçtim fakat hala sağ ve sol kasiklarimda ağrı var korunmalı ilişki oldu ınsallah oyledir subatin 20.sinde adetimi bekliyorum bugun bildiğiniz arko krem gibi beyaz akinti geldi intihap olamaz fitil kullandim yumurtlama yaklasmadan sizce bu nedir birde bidahaki ay böğürtlen koku kullanmayı dusunuyorum nasil kullaniliyor soğan suyuyla birlikte kullanabilirmiyim günde bitanede incir yiycem cin takvimi ocak şubat erkek diyordu şimdi mart nisan kiz diyor dikkate almalimiyim cok soru sordum hakkınızı helal edin

Canım benim testler hep karıştığı icin ard arda günleriyle sıralayamıyorum cunku hem kucuk kozim var çok aktif her yere dokunup elliyi agzina suruyo hemde eşimden gizli yaptığım icin esim gelince saklamaya çalışıyorum ondan sizin gibi siraya koyamadığım icin atmıyorum ama tekli ikili 3lu olanları atım daha pik olmadi benimki ya bende bekliyorum ne olacak die
A Asell80 Sen naptin test işini atmadin bugun

Ayin 10 nuna ait 2 tane test biri Ş harfiyle yaptığım sabah g harfiyle yaptığım aksam 11 de bu sabaha ait demin yolladığım tekli foto da demin aksama ait bende durumlar boyle

Eklentiler

• 20180211_232115.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 141
Alma canim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…