- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.441
Canim senin git gide koyulaşıyorAyin 10 nuna ait 2 tane test biri Ş harfiyle yaptığım sabah g harfiyle yaptığım aksam 11 de bu sabaha ait demin yolladığım tekli foto da demin aksama ait bende durumlar boyle
AllAh ıyilik Versin cnmDaha iyim cnm çok saol Allah razı olsun
Bir seferlik okunaxaksa beni de yaz cnmEtiket yaptığım arkadaslar cevap versin canim liste yapalim baslayalim diger arkadaslar katilmak isterseniz sizlerde yazin bir sefeerlik.yapacağız
Canim senin git gide koyulaşıyor
Tamam canim etiketledigim arkadaslar da katilip katilmicagini bildirsin hemen olusturalim.listeyiBir seferlik okunaxaksa beni de yaz cnm
Bence sali koyulaşır gibiValla bu ay cok erken başlamışım testlere hangi kafayla erken başladım bilmiyorum bosuna hem testleri harcadık hemde kendime stres yaptim gittikçe koyulaşıyor da perhiz süresini de ayarlamak lazım ayarlayamazsam denemeyeceğim en fazla 5 günlük perhiz deneyebilirm 6. Gün-de pik olsa sp.rm kalitesi acısından iyi değil diyolar salıya kadar oldi oldu olmadi çarşamba 6. Günüm cok riskli sanirim ya
Sen isteCanim benim doktor bana hiçbirsey vermedi kac kist var kac cm onu bile bilmiyorum.
Bende katılmak istiyorum@Gecemavisim canim sende katilmak ister misin bir seferlik sayili zikir yapabilirim diyorsan
Ozel canimSen iste
Devlet hastanesinemi özel hastaneyemi gidiyorsun
Tamam canimBende katılmak istiyorum
Allah nasip ederse inşallah bir sıkıntı çıkmazsa Mart'ta yeniden tedaviye basliycam
Bence sali koyulaşır gibi
Ben düşükten sonra tedavisiz hamile kaldım hemde 1 ay sonrakizlar benimde kafam karisik ya dusuk yaptim ayin 1 de etrafimda hep dene dusukten sonra kolay hamile kalirsin diyorlar doktorumda kontrolumde de rahmin cok iyi toparlanmis dedi ne yapayim kararsizim
Sormayami çekiniyorsunOzel canim
Ciko 1o sabah bana koyu diğerleri açık geldibirValla bu ay cok erken başlamışım testlere hangi kafayla erken başladım bilmiyorum bosuna hem testleri harcadık hemde kendime stres yaptim gittikçe koyulaşıyor da perhiz süresini de ayarlamak lazım ayarlayamazsam denemeyeceğim en fazla 5 günlük perhiz deneyebilirm 6. Gün-de pik olsa sp.rm kalitesi acısından iyi değil diyolar salıya kadar oldi oldu olmadi çarşamba 6. Günüm cok riskli sanirim ya
senin adina cok sevindim canim kac aylik hamilesin cinsiyeti belli mi benim Allah uzun omur versin 2 tane kizim var bu sefer oglan olsun istiyorumBen düşükten sonra tedavisiz hamile kaldım hemde 1 ay sonra
Benim tedavisiz olmuyor
Doktorum şimdi daha kolay hamile kalırsın demişti ve dedigide çıktı sukur
Canım bende okuma listesine katılmak istiyordum adımı da söylemiştim
Canım ben sana ekleyeyim böğürtlen kökü kullanımını. Bence soğan kürü yapma böğürtlen yetiyor. Bende içiyorum şuanArkadaslar hayirli aksamlar benim yer pink yapmadan silindi O yüzden bu ayıda eş geçtim fakat hala sağ ve sol kasiklarimda ağrı var korunmalı ilişki oldu ınsallah oyledir subatin 20.sinde adetimi bekliyorum bugun bildiğiniz arko krem gibi beyaz akinti geldi intihap olamaz fitil kullandim yumurtlama yaklasmadan sizce bu nedir birde bidahaki ay böğürtlen koku kullanmayı dusunuyorum nasil kullaniliyor soğan suyuyla birlikte kullanabilirmiyim günde bitanede incir yiycem cin takvimi ocak şubat erkek diyordu şimdi mart nisan kiz diyor dikkate almalimiyim cok soru sordum hakkınızı helal edin
BEn toplu okunacaksa okuyabilirim ancak tekntek her hafta okuyamam calışıyorum gerçekten zor oluyor ama toptan herkese okursak son bir kez daha varım yaniEtiket yaptığım arkadaslar cevap versin canim liste yapalim baslayalim diger arkadaslar katilmak isterseniz sizlerde yazin bir sefeerlik.yapacağız
kaç kişi olduk şimdi..Canım bende okuma listesine katılmak istiyordum adımı da söylemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?