Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Valla bu ay cok erken başlamışım testlere hangi kafayla erken başladım bilmiyorum bosuna hem testleri harcadık hemde kendime stres yaptim gittikçe koyulaşıyor da perhiz süresini de ayarlamak lazım ayarlayamazsam denemeyeceğim en fazla 5 günlük perhiz deneyebilirm 6. Gün-de pik olsa sp.rm kalitesi acısından iyi değil diyolar salıya kadar oldi oldu olmadi çarşamba 6. Günüm cok riskli sanirim ya
Canim senin git gide koyulaşıyor

Bence sali koyulaşır gibi

kizlar benimde kafam karisik ya dusuk yaptim ayin 1 de etrafimda hep dene dusukten sonra kolay hamile kalirsin diyorlar doktorumda kontrolumde de rahmin cok iyi toparlanmis dedi ne yapayim kararsizim
Ben düşükten sonra tedavisiz hamile kaldım hemde 1 ay sonra
Benim tedavisiz olmuyor
Doktorum şimdi daha kolay hamile kalırsın demişti ve dedigide çıktı sukur

Sormayami çekiniyorsun
Doktorun ters birimi
Ben çok çekinirim hicbisey soramazdim 2. Doktorum bi soru sordum diye sinirlendi ugrasamiycam artık senle doğru tüp bebeğe demişti ..ki o zaman yaşım 28 ve tüp bebeklik bir durumumda yoktu
Ağlaya ağlaya eve gelmiştim
Odur budur çok soru soramam doktorlara
Ama bu doktorum melek gibi
Buna çekinmeden herşeyi soruyorum
Hatta benim gerginligimi farkedip önce rahatlatıyor sonra muayeneye geçiyor

Cenem dustu biraz
Normalde konuşmayı çok severim
Kızımdan fırsat bulamıyorum
Şimdi babası uyutmaya çalışıyor bende buraya bakiyorum

Ciko 1o sabah bana koyu diğerleri açık geldibir

Ben düşükten sonra tedavisiz hamile kaldım hemde 1 ay sonra
Benim tedavisiz olmuyor
Doktorum şimdi daha kolay hamile kalırsın demişti ve dedigide çıktı sukur
senin adina cok sevindim canim kac aylik hamilesin cinsiyeti belli mi benim Allah uzun omur versin 2 tane kizim var bu sefer oglan olsun istiyorum

Canım ben sana ekleyeyim böğürtlen kökü kullanımını. Bence soğan kürü yapma böğürtlen yetiyor. Bende içiyorum şuan

Eklentiler

• CEC44987-267C-4701-B8D2-ED49F621627A.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 142
Etiket yaptığım arkadaslar cevap versin canim liste yapalim baslayalim diger arkadaslar katilmak isterseniz sizlerde yazin bir sefeerlik.yapacağız
BEn toplu okunacaksa okuyabilirim ancak tekntek her hafta okuyamam calışıyorum gerçekten zor oluyor ama toptan herkese okursak son bir kez daha varım yani
Canım bende okuma listesine katılmak istiyordum adımı da söylemiştim
kaç kişi olduk şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…