Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım biliyomusun benim de yumurtlamama bir hafta var krem gibi akıntı bende de var normal şartlarda yumurtlamada yumurta akı sonrasında kremsiye dönerdi bu seninki normal çatlamadan birkaç gün sonra öyle geliyor ve giderek kuruyosun ama ben kendime anlam beremedim bir fikri olan varsa yazdın lütfen

Ne vicdansızmış ya..

senin adina cok sevindim canim kac aylik hamilesin cinsiyeti belli mi benim Allah uzun omur versin 2 tane kizim var bu sefer oglan olsun istiyorum
2012 yılında 2. Kızıma hamile kalmıştım
Şimdi 3. İçin tedavi oluyorum
Allah bağışlasın kızlarını 3. Bebeğin oğlan olur inşallah
Benim için farketmiyor
Yaşım geçiyor bide FSH yüksek çıktı
Çok zamanım yok
Hayırlı sağlıklı sıhhatli bir bebek istiyorum insallah

Amh Kaç Sizin Peki?
Benimde Fsh Yüksek çıktı.

Anlamadim canim benim yumurtammi çatladığı icin boyle geliyor diyosun

Stres cok etkiliyor malesef bu yumurta olayini. Akintiyi yesil cayin artirdigini okumustum hem alkali hem de dogurganligi artiran hemde saglikli bi cay. Denemekte fayda var kizlar

amin canim Rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsin insallah

Kızlar ben daha öncede yazmıştım görmediniz herhalde. Ben hertürlü okurum salati tefriciye. Sayımız çok zaten tek tek ismimizle de Birbirimize dua edelim. En güzel dua lardan biri kulun Kula ettiği duadir. Inşallah rabbim hepimiZe nur topu gibi hayirli ve sağlıklı erkek evlatlar nasip etsin. Kiz isteyene de kız nasip etsin.
Black5angel canım Nasılsın ? Seni eskisi gibi aktif görmek isterim ozletme kendini.

Sormaya çekiniyorum canim benim doktor da biri

Amin cnm Rabbim dualarınızı kabul eylesin inşallah. İyiyim cnm 2 hafta oldu hala lekelenmem var ara ara çarşamba günü doktora gideceğim bakalım ne diyecek bir de dünden beri sağ kasığım çok ağrıyor acaba yumurtlama mı oluyor yoksa bu ağrı başka bişey mi bilemedim.

Kizlar burda hic testleri bir köyü olup bir hafif açılma durumu olan oldu mu bir koyulasiyo bir iki güne pik yapar diyorum ertesi gün yine açılma var diger gun yine hafif koyulasiyo sonra yine tekrar hafif aciklik var simdi ben anlamadim bu işi ya bugun 20. Günüm dongum 35 gittikçe koyulaşması gerekirken bir açılıp bir koyuluk oluyo sıkıldım artık perhiz süresini ayarlamak icin uğraşmaktan

Canim sen testi hergun ayni saatte sivi alimina dikkat ederek ve hergun ayni miktar idrar damlatarak ve 2. Idrarla yapiyorsun degil mi

Birde ben cok su tüketmem günde 2 bardak çay içerik birkac bardak su içtim içtim icmedim oyle sıvı tüketmiyorum ayy niye tüketmiyorum ki su alımını biraz fazlalaştirayim bak o yuzden kilom fazlalasti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…