- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.461
Canım biliyomusun benim de yumurtlamama bir hafta var krem gibi akıntı bende de var normal şartlarda yumurtlamada yumurta akı sonrasında kremsiye dönerdi bu seninki normal çatlamadan birkaç gün sonra öyle geliyor ve giderek kuruyosun ama ben kendime anlam beremedim bir fikri olan varsa yazdın lütfenArkadaslar hayirli aksamlar benim yer pink yapmadan silindi O yüzden bu ayıda eş geçtim fakat hala sağ ve sol kasiklarimda ağrı var korunmalı ilişki oldu ınsallah oyledir subatin 20.sinde adetimi bekliyorum bugun bildiğiniz arko krem gibi beyaz akinti geldi intihap olamaz fitil kullandim yumurtlama yaklasmadan sizce bu nedir birde bidahaki ay böğürtlen koku kullanmayı dusunuyorum nasil kullaniliyor soğan suyuyla birlikte kullanabilirmiyim günde bitanede incir yiycem cin takvimi ocak şubat erkek diyordu şimdi mart nisan kiz diyor dikkate almalimiyim cok soru sordum hakkınızı helal edin
Ne vicdansızmış ya..Sormayami çekiniyorsun
Doktorun ters birimi
Ben çok çekinirim hicbisey soramazdim 2. Doktorum bi soru sordum diye sinirlendi ugrasamiycam artık senle doğru tüp bebeğe demişti ..ki o zaman yaşım 28 ve tüp bebeklik bir durumumda yoktu
Ağlaya ağlaya eve gelmiştim
Odur budur çok soru soramam doktorlara
Ama bu doktorum melek gibi
Buna çekinmeden herşeyi soruyorum
Hatta benim gerginligimi farkedip önce rahatlatıyor sonra muayeneye geçiyor
Cenem dustu biraz
Normalde konuşmayı çok severim
Kızımdan fırsat bulamıyorum
Şimdi babası uyutmaya çalışıyor bende buraya bakiyorum
2012 yılında 2. Kızıma hamile kalmıştımsenin adina cok sevindim canim kac aylik hamilesin cinsiyeti belli mi benim Allah uzun omur versin 2 tane kizim var bu sefer oglan olsun istiyorum
ÖyleydiNe vicdansızmış ya..
Amh Kaç Sizin Peki?2012 yılında 2. Kızıma hamile kalmıştım
Şimdi 3. İçin tedavi oluyorum
Allah bağışlasın kızlarını 3. Bebeğin oğlan olur inşallah
Benim için farketmiyor
Yaşım geçiyor bide FSH yüksek çıktı
Çok zamanım yok
Hayırlı sağlıklı sıhhatli bir bebek istiyorum insallah
Anlamadim canim benim yumurtammi çatladığı icin boyle geliyor diyosunCanım biliyomusun benim de yumurtlamama bir hafta var krem gibi akıntı bende de var normal şartlarda yumurtlamada yumurta akı sonrasında kremsiye dönerdi bu seninki normal çatlamadan birkaç gün sonra öyle geliyor ve giderek kuruyosun ama ben kendime anlam beremedim bir fikri olan varsa yazdın lütfen
Amh istemedi DrAmh Kaç Sizin Peki?
Benimde Fsh Yüksek çıktı.
13 küsür çıkmıştı.Amh istemedi Dr
Bu ay tahlillerim tekrarlanacaktı kist olduğu için doğum kontrol hapına başladım
Klomenle 2 yumurtam oluşuyor
FSH 12.45 çıkmış
Sizinki kaç
amin canim Rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsin insallah2012 yılında 2. Kızıma hamile kalmıştım
Şimdi 3. İçin tedavi oluyorum
Allah bağışlasın kızlarını 3. Bebeğin oğlan olur inşallah
Benim için farketmiyor
Yaşım geçiyor bide FSH yüksek çıktı
Çok zamanım yok
Hayırlı sağlıklı sıhhatli bir bebek istiyorum insallah
Sormaya çekiniyorum canim benim doktor da biriSormayami çekiniyorsun
Doktorun ters birimi
Ben çok çekinirim hicbisey soramazdim 2. Doktorum bi soru sordum diye sinirlendi ugrasamiycam artık senle doğru tüp bebeğe demişti ..ki o zaman yaşım 28 ve tüp bebeklik bir durumumda yoktu
Ağlaya ağlaya eve gelmiştim
Odur budur çok soru soramam doktorlara
Ama bu doktorum melek gibi
Buna çekinmeden herşeyi soruyorum
Hatta benim gerginligimi farkedip önce rahatlatıyor sonra muayeneye geçiyor
Cenem dustu biraz
Normalde konuşmayı çok severim
Kızımdan fırsat bulamıyorum
Şimdi babası uyutmaya çalışıyor bende buraya bakiyorum
12 kisi olduk sanirim canim
Tek bir sefer okuycaz canimBEn toplu okunacaksa okuyabilirim ancak tekntek her hafta okuyamam calışıyorum gerçekten zor oluyor ama toptan herkese okursak son bir kez daha varım yani
kaç kişi olduk şimdi..
Amin cnm Rabbim dualarınızı kabul eylesin inşallah. İyiyim cnm 2 hafta oldu hala lekelenmem var ara ara çarşamba günü doktora gideceğim bakalım ne diyecek bir de dünden beri sağ kasığım çok ağrıyor acaba yumurtlama mı oluyor yoksa bu ağrı başka bişey mi bilemedim.Kızlar ben daha öncede yazmıştım görmediniz herhalde. Ben hertürlü okurum salati tefriciye. Sayımız çok zaten tek tek ismimizle de Birbirimize dua edelim. En güzel dua lardan biri kulun Kula ettiği duadir. Inşallah rabbim hepimiZe nur topu gibi hayirli ve sağlıklı erkek evlatlar nasip etsin. Kiz isteyene de kız nasip etsin.
Black5angel canım Nasılsın ? Seni eskisi gibi aktif görmek isterim ozletme kendini.
Canim sen testi hergun ayni saatte sivi alimina dikkat ederek ve hergun ayni miktar idrar damlatarak ve 2. Idrarla yapiyorsun degil miKizlar burda hic testleri bir köyü olup bir hafif açılma durumu olan oldu mu bir koyulasiyo bir iki güne pik yapar diyorum ertesi gün yine açılma var diger gun yine hafif koyulasiyo sonra yine tekrar hafif aciklik var simdi ben anlamadim bu işi ya bugun 20. Günüm dongum 35 gittikçe koyulaşması gerekirken bir açılıp bir koyuluk oluyo sıkıldım artık perhiz süresini ayarlamak icin uğraşmaktan
Canim sen testi hergun ayni saatte sivi alimina dikkat ederek ve hergun ayni miktar idrar damlatarak ve 2. Idrarla yapiyorsun degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?