- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.481
Bende asiri su tuketiyorum o yuzden test yanlis cikiyor canim ben su icmezsem hasta olurum. Canim sabah 7 gibi ilk idrarini yap bu araya kadar en fazla 1 bardak su tuket 11 de de testi yap 2 yada 3 damla damlat buna dikkat et labaquick icin 2 damla yeter diyen de var 3 damla yeter diyende onu tam bilemiyorum. Ama sen saatlere ozelliklle dikkat et ben cok mesaj okudum test konusunda sabah saat 11 ikindin 4 de hormonlar vücutta daha iyi anlasirmis sanirimBirde ben cok su tüketmem günde 2 bardak çay içerik birkac bardak su içtim içtim icmedim oyle sıvı tüketmiyorum ayy niye tüketmiyorum ki su alımını biraz fazlalaştirayim bak o yuzden kilom fazlalasti :)
Bende asiri su tuketiyorum o yuzden test yanlis cikiyor canim ben su icmezsem hasta olurum. Canim sabah 7 gibi ilk idrarini yap bu araya kadar en fazla 1 bardak su tuket 11 de de testi yap 2 yada 3 damla damlat buna dikkat et labaquick icin 2 damla yeter diyen de var 3 damla yeter diyende onu tam bilemiyorum. Ama sen saatlere ozelliklle dikkat et ben cok mesaj okudum test konusunda sabah saat 11 ikindin 4 de hormonlar vücutta daha iyi anlasirmis sanirim
Kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum kız kardeşimin bir oglu var ikinci bebegi düşünüyor ama panik atagı var aslında o size sormamı istedi sezeryandan çok korkuyor ilk bebegide sezeryan nasıl yapacam diyor nasıl korku mu yenecem diyor hep neler öneriyorsunuz ķızlar biraz pimpirik kendisi ne yapmasını önerirsiniz
Canim isteyerek sezeryan oldum normal dogum korkum yüzünden isinin ehli doktora denk gelirse korkacak hicbirsey yok en sağlıklısı normal dogum tabiki orasi ayri ama kardesinin ilki de sezeryanmis zatenKızlar merhaba size birşey sormak istiyorum kız kardeşimin bir oglu var ikinci bebegi düşünüyor ama panik atagı var aslında o size sormamı istedi sezeryandan çok korkuyor ilk bebegide sezeryan nasıl yapacam diyor nasıl korku mu yenecem diyor hep neler öneriyorsunuz ķızlar biraz pimpirik kendisi ne yapmasını önerirsiniz
Benim ilk iki çocuğum normal ikincisinde masada kalacaktım iki doktor koridorda dogumhaneye koşarken annem ağlamış bagırmışlar kaynanam dogumhaneye koştu kapıyı açtı beni gördü rahatladı bağırmalarım kesilince hepsi korkmuş çok uzun bir hikayeSezeryanun neyinden korkuyor ki normal yapsaydı herhalde bir daha 3. Cocugu düşünemezdi sanrım normal dogum yapip o sancılar ve acı icinde beni sezeryanla alin dayanamıyorum die baş baş bagirdigimda bile doktorla almamıştı normal ve cok zor gecen bir doğumum oldu bana sezeryan kolay dogum geliyo o sancıyı cekmiyosunuz tabi sonrasında ağrı okuyo ama o normalde bile var 20 gun totomun uzerinde bile oturamıyordum 3 gun tuvalete gitmeye korkuyordum dikişlerim zorlanır die normal cok zordu vallahi ne bileyim bence normal kadar korkulacak birsey degil bu yazımı okusun belki cesaretlendirir onu
Canım ilkinde bilmiyordum şimdi biliyorum neler yapacaklarını korkuyor ameliyat tan sonra tansiyonu yükseldi korkudanCanim isteyerek sezeryan oldum normal dogum korkum yüzünden isinin ehli doktora denk gelirse korkacak hicbirsey yok en sağlıklısı normal dogum tabiki orasi ayri ama kardesinin ilki de sezeryanmis zaten
tam o uyeliklerin ne ise yaradığını biomiyirim ama sanirim bazi forumlara sadece onlar konu acip yorum yapabiliyor tam bilmiyirim tabi belki yanlis da olabilirBenim ilk iki çocuğum normal ikincisinde masada kalacaktım iki doktor koridorda dogumhaneye koşarken annem ağlamış bagırmışlar kaynanam dogumhaneye koştu kapıyı açtı beni gördü rahatladı bağırmalarım kesilince hepsi korkmuş çok uzun bir hikaye
Canim hakli bi yönden o korku bende de var bildigim için biraz ama hic düşünmüyorum o an gelince yasanmasi gereken sey yasanacak ve bitecek kendini telkin etsin bu sekilde. Ilk dogumu zor mu gecti acabaCanım ilkinde bilmiyordum şimdi biliyorum neler yapacaklarını korkuyor ameliyat tan sonra tansiyonu yükseldi korkudan
Bana gore sezeryan okadar korkunc değilBen hem normal doğum hem sezeryan yapmış biri olarak her ikiside korkunç
bilmezCanım ilkinde bilmiyordum şimdi biliyorum neler yapacaklarını korkuyor ameliyat tan sonra tansiyonu yükseldi korkudan
Ben o an da cok panik yaptığım için doktorum narkoz vermisti normal de epidural olacakti son an da baydilar beni deCanm narkozla sezeryana alınsa zaten bayulacagi icin neker olduğunu
bilmez
Bana gore sezeryan okadar korkunc değil
Ben
Ben o an da cok panik yaptığım için doktorum narkoz vermisti normal de epidural olacakti son an da baydilar beni de
Bağırmış belden iğne olmuş çok korkmuş doktor da tam narkoz vermiş ben yanındaydım karnım çok ağrıyor diyordu çok üzülmüştümCanim hakli bi yönden o korku bende de var bildigim için biraz ama hic düşünmüyorum o an gelince yasanmasi gereken sey yasanacak ve bitecek kendini telkin etsin bu sekilde. Ilk dogumu zor mu gecti acaba
Yok canım sonuncu sezeryan ikinci doğumdan sonra panik atak çıktı bende 3 sezeryan oldum genel anestezi oldum ama ağrım olmadı karnımda yani sadece cigerlerim agrıyordu bir ayda iki büklüm evin içinde dolasiyordumİkincisi mi sezeryan sen şancı cekip som raddeye gelince eger sezeryanla girdiysen zor tabu ama gülerek girdigin sezertanyan ağrıyla cikiyon ağrı kesicilerle hafifletiyolar ama normal dogumdan agri cekip birde gunlerde alt dikiş agrisi cekiyon yanı
tam o uyeliklerin ne ise yaradığını biomiyirim ama sanirim bazi forumlara sadece onlar konu acip yorum yapabiliyor tam bilmiyirim tabi belki yanlis da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?