- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.501
Kızlar cahilligime verin bişedaha soracagim bu yazılan mesajları beğeniyorsunuz ya öylesine mi beğeniyorsunuz yoksa zorunlu mu buyada beğenmesek ne oluyor biraz saçma oldu yazdıklarım kusura bakmayın merak işte
Sezeryandan korkmayanmi var :))) bende cok korkagim hatta sirf o ani düşündüğüm icin bukadar erteledim bebis isini. Formül şu o ana kadar düşünmeyecek ve genel anestezi olacak zaten dogumdan once panik atak oldugunu belirtirse oncesinde cesaret ignesi yapiyolar. Ben o kadar korkmama ragnen epudural olmustum uyanıktım yani bana ne yapiyolar bilmek istedim ne akilsa :)Kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum kız kardeşimin bir oglu var ikinci bebegi düşünüyor ama panik atagı var aslında o size sormamı istedi sezeryandan çok korkuyor ilk bebegide sezeryan nasıl yapacam diyor nasıl korku mu yenecem diyor hep neler öneriyorsunuz ķızlar biraz pimpirik kendisi ne yapmasını önerirsiniz
Bende gunu belli sezeryan oldum canim birde ozel de olunca cok iyi oldu naz niyaz cektiler hep hemsireler azicik.agrim.olsa agri kesici istedim yaptılar.sıkıntı olmadi.o yuzdenBencede katılıyorum şancı cekip normal dogum gerçekleşmezse sezeryanla alınsa tabi zordur sonucta hem o sancıyı cek hem kesik ağrılarını oyle zordur sezeryan ama gun ayarlayıp direk sezeryan okadar zor değil kardeşim yaptı nasio oldu anlamadim ilk gun agrim vardi diyodu oda ağrı kesicilerle hafiflettiler
Duymadim onu hic ben ikincide de narkoz isterimEpiduralin yan etkileri cok varmis ya
Beb epidural oldum canim hiç yan etki yasamadimDuymadim onu hic ben ikincide de narkoz isterim
Sen devam etmedin mi belki yec çatlayabilir ben hala devam edecek bakalim yakalayabilecek miyim[/QUOT yaptim canim yine silik çıktı ağrımda kalmadi
Himm anladim canim yan etki olarak ben tek o anda bas agrisi yasiyormussun diye duydumBeb epidural oldum canim hiç yan etki yasamadim
Başağrısı yaşamamak icin bol su ben aksam 7 de çıktım sezeryandan gece 12 ye kadar 5 litre su icirdi doktorumHimm anladim canim yan etki olarak ben tek o anda bas agrisi yasiyormussun diye duydum
Anladim canimBaşağrısı yaşamamak icin bol su ben aksam 7 de çıktım sezeryandan gece 12 ye kadar 5 litre su icirdi doktorum
Canim ben dayanamam heralde ya cok.isterim ilk aglamasini duymayi cok duygusal bi an ama cok panik biriyimIki dogumumda epidural oldu hic yanetki yasamadim hatta ilk agrilari hissetmemek adina tavsiye ederim bebeginizin ilk aglama sesi omre bedel zaten.. üçüncü olsa yine ayni sekilde dogum yaparim
Allah o soguk odalara giren herkesin yardimcisi olsun zor gercekten.Canim ben dayanamam heralde ya cok.isterim ilk aglamasini duymayi cok duygusal bi an ama cok panik biriyim
Amin insallah canimAllah o soguk odalara giren herkesin yardimcisi olsun zor gercekten.
Yok canim bende yazdim bugun gecemavisim arkadas da yazdi ama henuz görmedi mesajlari sanirimHanımlar elıfemm den haber varmı bugun doktora gıdecektı kac gundur gırmıyo herhalde mesaj goremedım alıntı nasıl yapılıyo bılmıyorum.
Tamam sagol herhalde gelmedı ozaman daha doktordan gelıncı ınsallah hayırlı haberlerını alırız.Yok canim bende yazdim bugun gecemavisim arkadas da yazdi ama henuz görmedi mesajlari sanirim
InsallahTamam sagol herhalde gelmedı ozaman daha doktordan gelıncı ınsallah hayırlı haberlerını alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?