Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Beğenme zorunluluğu yok canım ben takip ediyorum zaman zaman yazıyorum kendi adıma hangi mesajları okuduğumu belirtmek amaçlı beğeniyorum

Sezeryandan korkmayanmi var :))) bende cok korkagim hatta sirf o ani düşündüğüm icin bukadar erteledim bebis isini. Formül şu o ana kadar düşünmeyecek ve genel anestezi olacak zaten dogumdan once panik atak oldugunu belirtirse oncesinde cesaret ignesi yapiyolar. Ben o kadar korkmama ragnen epudural olmustum uyanıktım yani bana ne yapiyolar bilmek istedim ne akilsa :)

Bende gunu belli sezeryan oldum canim birde ozel de olunca cok iyi oldu naz niyaz cektiler hep hemsireler azicik.agrim.olsa agri kesici istedim yaptılar.sıkıntı olmadi.o yuzden

Iki dogumumda epidural oldu hic yanetki yasamadim hatta ilk agrilari hissetmemek adina tavsiye ederim bebeginizin ilk aglama sesi omre bedel zaten.. üçüncü olsa yine ayni sekilde dogum yaparim

Iki dogumumda epidural oldu hic yanetki yasamadim hatta ilk agrilari hissetmemek adina tavsiye ederim bebeginizin ilk aglama sesi omre bedel zaten.. üçüncü olsa yine ayni sekilde dogum yaparim
Canim ben dayanamam heralde ya cok.isterim ilk aglamasini duymayi cok duygusal bi an ama cok panik biriyim

Hanımlar elıfemm den haber varmı bugun doktora gıdecektı kac gundur gırmıyo herhalde mesaj goremedım alıntı nasıl yapılıyo bılmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…