- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.521
Valla bnm belden aşağı uyusturmali oldu sanırım spinal diyorlr ona 3gun çok kötü baş ağrısı çektim ağrı kesici de aliyodum o bile etki etmiyorduEpiduralin yan etkileri cok varmis ya
Canim normal endise etme. Adet olana kadar lekelenme olabiliyor. Rahmin temizleniyor. Korunmasiz ilişkine bise diyemem amaKızlar kahverengi lekelenmem oldu halbuki cumartesi günü temizlenmistim ve korunmasız ilişki olmuştu dün belim çok ağrıyor du bugün ise böyle oldu neden acaba bilgisi olan arkadslar varsa yazabilirlermiGecemavisim varmı bır bilgin cnm bugün 14. Günüm kahverengi damla şeklinde lekeler vardı iç çamaşırimda
Biz variz canim birakmiyoruz topigimizi ;-) kafam cok karisik sen deneyimli olaraktan azcuk gaz ver banaselam kizlar nasilsiniz? eskiler pek yazmiyor artik..
selam kizlar nasilsiniz? eskiler pek yazmiyor artik..
Çok korkuyorum Cnm bilmiyorum ne yapacağımıCanim normal endise etme. Adet olana kadar lekelenme olabiliyor. Rahmin temizleniyor. Korunmasiz ilişkine bise diyemem amahakkinda hayirlisi olsun
Valla benden tavsiye uyuyun daha iyi epuduralde verilen narkoz ertesi gün öyle bir baş ağrısı yapıypr ki sanırsın kafana taş bağladılar valla ben ikincide allah nasip ederse uyutulmak istiyoruöEpiduralin yan etkileri cok varmis ya
Cikocum testini 3 saate bir tekrarla su içme evet bugün yarın diyosan daha sık test yapıp ona göre deneKizlar kasiklarim bugun baya ağrıyo akıntı yumurta aki kıvamına gelmiş ama testim bu şekil yum hesaba gore yarin çatlaması lazim test neden boyle olabilir bir fikri olan varmi bu şekil olup yarin pik yaparmı sizce cok su tüketmeyen biriyim topu topu bir barfak meyvesuyu ila bir portakal tükettim sıvı olarak bu sıvı olarak tukettiklerim testi yaniltirmj
Valla benden tavsiye uyuyun daha iyi epuduralde verilen narkoz ertesi gün öyle bir baş ağrısı yapıypr ki sanırsın kafana taş bağladılar valla ben ikincide allah nasip ederse uyutulmak istiyoruö
Cikocum testini 3 saate bir tekrarla su içme evet bugün yarın diyosan daha sık test yapıp ona göre dene
Iki hafta oldu mu canım ya.doktora sorarsin.belki de yumurtlama agrisidir sen kendini iyi biliyorsun. Ne zaman dusunuyorsun tekrarAmin cnm Rabbim dualarınızı kabul eylesin inşallah. İyiyim cnm 2 hafta oldu hala lekelenmem var ara ara çarşamba günü doktora gideceğim bakalım ne diyecek bir de dünden beri sağ kasığım çok ağrıyor acaba yumurtlama mı oluyor yoksa bu ağrı başka bişey mi bilemedim.
Gerçi yumurta akı tespitin doğruysa bence yarın da test yap ona göre değerlendir bazı insanların tam pik yapmıyor ama koyuluğun artmasını baz alabilirsin
Burdayım kuzum.yogunum bu günlerde çok girip yazamıyorum ama okuyorum.kv kp geldiler uzaktan onlarla oturuyorum yemek iş güç çocuklar uğraşıp duruyorum.bide bugün 4lü test için devlete gittim cinsiyetimizde kesinleşti rabbimin izniyle kesin erkek dedi kızlar.Elifemm- canim nerelerdesin nasilsin
Burdayım kuzum.yogunum bu günlerde çok girip yazamıyorum ama okuyorum.kv kp geldiler uzaktan onlarla oturuyorum yemek iş güç çocuklar uğraşıp duruyorum.bide bugün 4lü test için devlete gittim cinsiyetimizde kesinleşti rabbimin izniyle kesin erkek dedi kızlar.
Allah im burdaki tüm isteyen arkadaslarimada hayirlisindan sagliklisindan nasip etsin ınş.dualarimdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?