Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Normal dogum ve sezeryandan bahsetıyo herhalde.bende ıkısını yasadım normal dogumda o an agrın oluyo ama hemen ayaklanıyosun ama sezeryanda o an agrın olmuyo ama sonradan cok acı cekıyosun ve ben agrım oldugu ıcın emzıremedım ve sutu pompalayıp verdıler hastanede ve cıktıktan sonra da emmedı cunku bıberona alısmıstı 5 gun ıcınde hastanede o yuzden bende hep ogle verdım sagdım bıberonla ıcırdım ıkı ıs oldu ogle ama cok zordu sezeryan ve o agrılar onun ıcın bunda ınsallah normal dogum yapabılırım dıyorum.

Kızlar kahverengi lekelenmem oldu halbuki cumartesi günü temizlenmistim ve korunmasız ilişki olmuştu dün belim çok ağrıyor du bugün ise böyle oldu neden acaba bilgisi olan arkadslar varsa yazabilirlermi Gecemavisim varmı bır bilgin cnm bugün 14. Günüm kahverengi damla şeklinde lekeler vardı iç çamaşırimda

Canim normal endise etme. Adet olana kadar lekelenme olabiliyor. Rahmin temizleniyor. Korunmasiz ilişkine bise diyemem ama hakkinda hayirlisi olsun

selam kizlar nasilsiniz? eskiler pek yazmiyor artik..
Biz variz canim birakmiyoruz topigimizi ;-) kafam cok karisik sen deneyimli olaraktan azcuk gaz ver bana kurtajdan sonra sen 1 keremi adet olmustun. Bende ilk adeti ekliyorum 1 ay olmak üzere. Adetten sonra deneme yapsammi cok kararsizimmm

Kizlar kasiklarim bugun baya ağrıyo akıntı yumurta aki kıvamına gelmiş ama testim bu şekil yum hesaba gore yarin çatlaması lazim test neden boyle olabilir bir fikri olan varmi bu şekil olup yarin pik yaparmı sizce cok su tüketmeyen biriyim topu topu bir barfak meyvesuyu ila bir portakal tükettim sıvı olarak bu sıvı olarak tukettiklerim testi yaniltirmj

Eklentiler

• 20180212_192915.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 103
Cikocum testini 3 saate bir tekrarla su içme evet bugün yarın diyosan daha sık test yapıp ona göre dene

Ben normal dogum yapmıştım cnm tani nasio işi bilemem belki2. 3. Sezeryan olur bilemeyiz tabi
Valla benden tavsiye uyuyun daha iyi epuduralde verilen narkoz ertesi gün öyle bir baş ağrısı yapıypr ki sanırsın kafana taş bağladılar valla ben ikincide allah nasip ederse uyutulmak istiyoruö

Sürekli test yapip bu şekilde silik görmekten sıkıldım açıkçası birde isin kötüsü ben ilk defa internetten sipariş verdikttim arkadaşıma bu testler biterse diğer aya ne yaparim bilmiyorum salak gibi erkenden başlamışım takibe boşu boşuna onca test gitti ya
Cikocum testini 3 saate bir tekrarla su içme evet bugün yarın diyosan daha sık test yapıp ona göre dene

Iki hafta oldu mu canım ya.doktora sorarsin.belki de yumurtlama agrisidir sen kendini iyi biliyorsun. Ne zaman dusunuyorsun tekrar

Gerçi yumurta akı tespitin doğruysa bence yarın da test yap ona göre değerlendir bazı insanların tam pik yapmıyor ama koyuluğun artmasını baz alabilirsin

Artık bu akşam test yapmam yarin sabah yapacağım bakalim ne olacak bazen yumurta catlamayabiliyormus deniliyor çatlamasa boyle ağrı ve akıntı olur mu
Gerçi yumurta akı tespitin doğruysa bence yarın da test yap ona göre değerlendir bazı insanların tam pik yapmıyor ama koyuluğun artmasını baz alabilirsin

Elifemm- canim nerelerdesin nasilsin
Burdayım kuzum.yogunum bu günlerde çok girip yazamıyorum ama okuyorum.kv kp geldiler uzaktan onlarla oturuyorum yemek iş güç çocuklar uğraşıp duruyorum.bide bugün 4lü test için devlete gittim cinsiyetimizde kesinleşti rabbimin izniyle kesin erkek dedi kızlar.
Allah im burdaki tüm isteyen arkadaslarimada hayirlisindan sagliklisindan nasip etsin ınş.dualarimdasiniz

Ayy cnm cok sevindim rabbim evlatlarini korusun sag salom oluşunu dogurmayi nasip etsim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…