Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dikkat et çok yorulma cnm

Inşallah Cnm çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Canm narkozla sezeryana alınsa zaten bayulacagi icin neker olduğunu

bilmez
2 sezeryan olmuş biri olarak tavsiyem epidural anestezi
Genel anestezide çok şiddetli bir ağrıyla uyandım
Epidural olanda ameliyathane de pür dikkat ne yaptıklarını anlamaya çalıştım ama hicbisey duymadım ve hissetmedim
Anestezici basucumda sürekli konuşup güldürdü beni
Bide bebeğimin sesini duymak ve görmekte güzeldi
Genel anestezide kendime geliyim diyene kadar çok uzun zaman geçmişti
Hayal meyal kızımı emzirtmeye uğraştıklarını hatırlıyorum
Epidural de hafif bir sızı hissedince beni odama goturduler ..hemen ağrı kesici ignemide yaptılar
Hiç acı hissetmedim
Bebeğimide kendim emzirdim zaten kendimdeydim

Çok ama çok sevindim canım Allah dualarını kabul etti inşallah sağlıkla kucağına al Allahını izniyle.

Allahım sağlıklı bir şekilde kucagina almayı nasip etsin canım çok sevindim. Burdaki tüm arkadaşlarada allah sağlıklı,hayırlı ve gönlündekini nasip etsin

Iki hafta oldu mu canım ya.doktora sorarsin.belki de yumurtlama agrisidir sen kendini iyi biliyorsun. Ne zaman dusunuyorsun tekrar
Cnm biraz düşünmüyorum hayırlısı olsun inşallah. Düşünürsem bu kez daha iyi takip yapacağım. Dün baya ağrım oldu bugün geçti bakalım yumurtlama olduysa çarşamba günü belli olur.

Canim cok sevindm Rabbim.sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah

Kızlar kızkardeşim bu hafta 3 tarama için gidecek doktora cinsiyetini çok merak ediyorum oda normal doğum istiyor beni sezeryanlı görünce kızın beyni yandı

Ben yöntem denemiycem annemi bekliyorum rüya gör bana diyorum hemen çocuk yapayım ben anneme çok takılırım oda bazen boşver hayatını yaşa diyor sonra içinde kalır son defa dene diyor kadın tam bir ikizler burcu

Annem kızkardeşime rüya görmüş Kızlar papatyadan gelin tacı yapmış bir kadın acaba ne anlamına geliyor erkek çocuk mu yoksa kızmı

Ayy çokk sevindim.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasib etsin inşallah

Kızlar geçen arkadaşımı gördüm 3 kızdan sonra oglu olan oglu yeni yeni yürüyor aba aba diye seslendi aldım kucağıma sarıldım gözlerim doldu çok dua ettim Allahım bana da sağlıklı hayırlı bir erkek çocuğu nasip et dedim bogazım düğümlendi o an hamile kardeşim bana baktı oda benim üzüldügüme üzüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…