- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.541
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dikkat et çok yorulma cnmBurdayım kuzum.yogunum bu günlerde çok girip yazamıyorum ama okuyorum.kv kp geldiler uzaktan onlarla oturuyorum yemek iş güç çocuklar uğraşıp duruyorum.bide bugün 4lü test için devlete gittim cinsiyetimizde kesinleşti rabbimin izniyle kesin erkek dedi kızlar.
Allah im burdaki tüm isteyen arkadaslarimada hayirlisindan sagliklisindan nasip etsin ınş.dualarimdasiniz
Inşallah Cnm çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahBurdayım kuzum.yogunum bu günlerde çok girip yazamıyorum ama okuyorum.kv kp geldiler uzaktan onlarla oturuyorum yemek iş güç çocuklar uğraşıp duruyorum.bide bugün 4lü test için devlete gittim cinsiyetimizde kesinleşti rabbimin izniyle kesin erkek dedi kızlar.
Allah im burdaki tüm isteyen arkadaslarimada hayirlisindan sagliklisindan nasip etsin ınş.dualarimdasiniz
2 sezeryan olmuş biri olarak tavsiyem epidural anesteziCanm narkozla sezeryana alınsa zaten bayulacagi icin neker olduğunu
bilmez
BendeBeb epidural oldum canim hiç yan etki yasamadim
Çok ama çok sevindim canım Allah dualarını kabul etti inşallah sağlıkla kucağına al Allahını izniyle.Burdayım kuzum.yogunum bu günlerde çok girip yazamıyorum ama okuyorum.kv kp geldiler uzaktan onlarla oturuyorum yemek iş güç çocuklar uğraşıp duruyorum.bide bugün 4lü test için devlete gittim cinsiyetimizde kesinleşti rabbimin izniyle kesin erkek dedi kızlar.
Allahım sağlıklı bir şekilde kucagina almayı nasip etsin canım çok sevindim. Burdaki tüm arkadaşlarada allah sağlıklı,hayırlı ve gönlündekini nasip etsinBurdayım kuzum.yogunum bu günlerde çok girip yazamıyorum ama okuyorum.kv kp geldiler uzaktan onlarla oturuyorum yemek iş güç çocuklar uğraşıp duruyorum.bide bugün 4lü test için devlete gittim cinsiyetimizde kesinleşti rabbimin izniyle kesin erkek dedi kızlar.
Cnm biraz düşünmüyorum hayırlısı olsun inşallah. Düşünürsem bu kez daha iyi takip yapacağım. Dün baya ağrım oldu bugün geçti bakalım yumurtlama olduysa çarşamba günü belli olur.Iki hafta oldu mu canım ya.doktora sorarsin.belki de yumurtlama agrisidir sen kendini iyi biliyorsun. Ne zaman dusunuyorsun tekrar
Canim cok sevindm Rabbim.sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallahBurdayım kuzum.yogunum bu günlerde çok girip yazamıyorum ama okuyorum.kv kp geldiler uzaktan onlarla oturuyorum yemek iş güç çocuklar uğraşıp duruyorum.bide bugün 4lü test için devlete gittim cinsiyetimizde kesinleşti rabbimin izniyle kesin erkek dedi kızlar.
Burdayım kuzum.yogunum bu günlerde çok girip yazamıyorum ama okuyorum.kv kp geldiler uzaktan onlarla oturuyorum yemek iş güç çocuklar uğraşıp duruyorum.bide bugün 4lü test için devlete gittim cinsiyetimizde kesinleşti rabbimin izniyle kesin erkek dedi kızlar.
Epidural ve spinal nasıl oluyor cnm aynı değilmi ıkisi de
Bende onu merak ediyorumEpidural ve spinal nasıl oluyor cnm aynı değilmi ıkisi de
Canım senin iki kızın mı vardıCnmElifemm- senin adına çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. O günleri görmek bize de nasip olur inşallah. Çok üzülüyorum ama Rabbim büyüktür vermiyorsa vardır bir bildiği.
Ayy çokk sevindim.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasib etsin inşallahBurdayım kuzum.yogunum bu günlerde çok girip yazamıyorum ama okuyorum.kv kp geldiler uzaktan onlarla oturuyorum yemek iş güç çocuklar uğraşıp duruyorum.bide bugün 4lü test için devlete gittim cinsiyetimizde kesinleşti rabbimin izniyle kesin erkek dedi kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?