- 8 Ekim 2017
- 370
- 1.286
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.561
Sanırım pikten çok önce iliski olmiyacak birde silinmeye başladı mı olmıcak çünkü 12 saat sonrası kız için uygun ortam oluyor pikten sonra eşit koyuluğa geldimi şansımız daha yüksek oluyor sanırım çatlamış yada çatlamak üzere oluyor o durumda sanırımYeni deneme yapacak olan arkadaşlar. Diyet uygulayın yumurtlama gunu ilişkiye girin 3 yada 4 gün perhiz yapın ilişkiden önce. Ph yüksek su için yumurtlama gunu en ıslak oldugunuz ani yakalayın . ve en onemlisi bol bol bolca gönülden dua edin isteyin. Rabbim herkese nasıl etsin inşallah erkek evlat sevgisini. Başka formüle takvime yönteme bel baglamayin. En mantikli ve kesin olmasada olasiligi yüksek yöntem bu.
Eskiler nerdesiniz
Burdayım kuzum.yogunum bu günlerde çok girip yazamıyorum ama okuyorum.kv kp geldiler uzaktan onlarla oturuyorum yemek iş güç çocuklar uğraşıp duruyorum.bide bugün 4lü test için devlete gittim cinsiyetimizde kesinleşti rabbimin izniyle kesin erkek dedi kızlar.
Allah im burdaki tüm isteyen arkadaslarimada hayirlisindan sagliklisindan nasip etsin ınş.dualarimdasiniz
Valla diyete inanmıyorumYeni deneme yapacak olan arkadaşlar. Diyet uygulayın yumurtlama gunu ilişkiye girin 3 yada 4 gün perhiz yapın ilişkiden önce. Ph yüksek su için yumurtlama gunu en ıslak oldugunuz ani yakalayın . ve en onemlisi bol bol bolca gönülden dua edin isteyin. Rabbim herkese nasıl etsin inşallah erkek evlat sevgisini. Başka formüle takvime yönteme bel baglamayin. En mantikli ve kesin olmasada olasiligi yüksek yöntem bu.
Eskiler nerdesiniz
Merhaba tahmini olan var mi Acep? Bardas kurmuş fındık göremedim birşey.
Ay inşallah öyledir canım. İki oğlanın üstüne bal kaymak gelir. Erkek de olsa Rabbine çok şükür 3. Emanetinide gönderdi. Hayırlı doğumlar olsun hepimize.cinsiyeti gizliyorsa edebindendir annesi insallah edepli minnoş bir kizdir :))
Ay ne guzel bı haber bu allah sag salım kucana almayı nasıp etsın ınsallah.cok sevindim allah dualarini kabul etti.tadini cikar senin yerinde olmak isteyen cok kisi var.esine diyet uygulamamistin sende demi ogle hatirliyorum.allah herkeze de her iki meyveyi tadirsin insallah.burdakile umut oldun.Burdayım kuzum.yogunum bu günlerde çok girip yazamıyorum ama okuyorum.kv kp geldiler uzaktan onlarla oturuyorum yemek iş güç çocuklar uğraşıp duruyorum.bide bugün 4lü test için devlete gittim cinsiyetimizde kesinleşti rabbimin izniyle kesin erkek dedi kızlar.
Allah im burdaki tüm isteyen arkadaslarimada hayirlisindan sagliklisindan nasip etsin ınş.dualarimdasiniz
Yeni deneme yapacak olan arkadaşlar. Diyet uygulayın yumurtlama gunu ilişkiye girin 3 yada 4 gün perhiz yapın ilişkiden önce. Ph yüksek su için yumurtlama gunu en ıslak oldugunuz ani yakalayın . ve en onemlisi bol bol bolca gönülden dua edin isteyin. Rabbim herkese nasıl etsin inşallah erkek evlat sevgisini. Başka formüle takvime yönteme bel baglamayin. En mantikli ve kesin olmasada olasiligi yüksek yöntem bu.
Eskiler nerdesiniz
Hayır olur inşallah....erkek bebek istiyorsun galiba sende belki bir işarettirKızlar bende rüyamda gördümki eşim bembeyaz bir kağıda mavi tükenmez kalemle erkek bebek için dualar ve yapılması gerekenleri yazmış :)
Hayırlara çıksın inşallah
Evet canım 2 kızım var bide erkek istiyorum rabbimdenHayır olur inşallah....erkek bebek istiyorsun galiba sende belki bir işarettir
iyiki varsiniz canim ❤ hayir ben 2adet donemi gecirdim.nedenidide yazayim.mayis sonu kurtajim oldu temmuz deneyecektim cin takvimi kiz deyince vazgectim.agustosa erteledim.nasil bir cahillik ama cin takvimiyle denedim ben.cin takvimini takip ediyomusun?Biz variz canim birakmiyoruz topigimizi ;-) kafam cok karisik sen deneyimli olaraktan azcuk gaz ver banakurtajdan sonra sen 1 keremi adet olmustun. Bende ilk adeti ekliyorum 1 ay olmak üzere. Adetten sonra deneme yapsammi cok kararsizimmm
isim konusunda karar veremiyoruz hrnuz canim.3cu bebis icin ne zaman baslayacaksin denemelere.inşallah Rabbim erkek bebekıe nesenize nese katar.bu kadar cok istiyorsan Allahim nasip etsin insallah❤A.s canım eskilerden pek giren yok özlüyorum valla
Sen nasılsın bebeğin nasıl isim düşündünüzmü
Evet iki kızım var cnm.Canım senin iki kızın mı vardı
Cnm doktorun eyer bırak dediyse bırak bence zaten hemen kalacak diye birşey YOk ben ilkinde kürtaj oldum ve doktor hiç korunma hemen denemeye başlayın dedi ve ben 7 ay sonrasında ilaç kullanarak hamile kaldım o yüzden bırak derim ben hakkında hayırlısı olsun inşallah cnmBiz variz canim birakmiyoruz topigimizi ;-) kafam cok karisik sen deneyimli olaraktan azcuk gaz ver banakurtajdan sonra sen 1 keremi adet olmustun. Bende ilk adeti ekliyorum 1 ay olmak üzere. Adetten sonra deneme yapsammi cok kararsizimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?