- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.581
Biraz toparlan sonra sıkı bir takiple inşallah sağlıklı hayırlı bi oğlun olur. Bende hala adet olmadım ama yumurtlama akintisi oluyor sanki. Ilk dogumda hemen adet olmaya başlamıştim.Cnm biraz düşünmüyorum hayırlısı olsun inşallah. Düşünürsem bu kez daha iyi takip yapacağım. Dün baya ağrım oldu bugün geçti bakalım yumurtlama olduysa çarşamba günü belli olur.
isim konusunda karar veremiyoruz hrnuz canim.3cu bebis icin ne zaman baslayacaksin denemelere.inşallah Rabbim erkek bebekıe nesenize nese katar.bu kadar cok istiyorsan Allahim nasip etsin insallah❤
Biraz toparlan sonra sıkı bir takiple inşallah sağlıklı hayırlı bi oğlun olur. Bende hala adet olmadım ama yumurtlama akintisi oluyor sanki. Ilk dogumda hemen adet olmaya başlamıştim.
Aynen ya olsam bi takibe baslayacam güzel bi takvim tutayim diyorumBende hala olamadım ya ilk doğumda hemen olmuştum.iki ay geçti neredeyse bişey yok
Allah bağışlasın maşallah evlatlarını ...evet Var canm Allahım uzun uzun sağlıklı ömür versin 1 tane kızım var bende 2. ciyi düşünüyorum erkek olsun istiyorum gönül 2 meyveyi de tatmak istiyo inşallah bizlere de nasip olur....Evet canım 2 kızım var bide erkek istiyorum rabbimden
Senin var mı çocukların?
Aynen ya olsam bi takibe baslayacam güzel bi takvim tutayim diyorum
Zaten kilolarida veremedim ben
Kizlar bugun devlet hast gittim kadin doğuma cocuk istiyorum kasiklarim ağrıyo testler pozitifi göstermesi hala yumurtam çatlamış mi cocuk icin bir sıkıntım varmi die bakmaya geldim dedim karından ultrasonla baktı birsey gozukmuy o rahmin yumurtalıklarında bir sıkıntı yok dedu bende yumurtam çatlamış mi peki dedim oda yumurtan yok suan dedi çatlamış da biz göremeyiz zaten dedi sizlere sorum şu
1 kadından ultrasonla yumurtanın olup olmadığını görebilir mi
2 yumurta çatlamış midir çatlamış sa neden ben hic piki göremedim bu kasik agrilarim nedir
3 bu ay yum catlamadi diyelim ultrasonda gozukmezmiydi yada catlamasaydi bu agrilar olurmuydi
Bu arada gecen ay hormon testlerim temiz çıkmıştı kizlar fikri olanlar cevap verirse sevinirim
Elifemm- sende bir bakiver buraya cnm ya
Kadın doğumcu yumurtan olduğunu görebilir kaç ml onu bile söyler fakat çatladığını göremez.Görmesi için bi kaç gün önceden yumurtalara bakmış olması gerekiyor.Mesela diyorki sağda yum var 20ml erti gün gidiyorsun yum yok o zaman çatlamış diyebilie.Zaten yum takibide o yüzden yapılıyor.
Çatlamasaydı yumurtayı görürdü demekki bu ay yum çatlamış kaçırmışsın
İnşallah cnm. Benim de ilk doğumda 7. ayda adet olmuştum. 2. doğumda hemen adet olmuştum fark ediyor demek ki. Yumurtlama Olabilir cnm öyle doğumdan sonra adet olmayıp hamile kalan çok. Dikkat et sen bence. İnşallah Rabbim Sana da sağlıklı bir oğlan nasip etsin.Biraz toparlan sonra sıkı bir takiple inşallah sağlıklı hayırlı bi oğlun olur. Bende hala adet olmadım ama yumurtlama akintisi oluyor sanki. Ilk dogumda hemen adet olmaya başlamıştim.
Amin canim sağolasın. Zaten dikkat ediyorum. Umreye gitme niyetimiz vardı bu sene bebek olunca kaldı inşallah seneye Mart gibi umre zamanı düşünüyorum. Zaten bi gitsem burdaki herkese dua edecem kabeyi ilk gördüğümde insallahİnşallah cnm. Benim de ilk doğumda 7. ayda adet olmuştum. 2. doğumda hemen adet olmuştum fark ediyor demek ki. Yumurtlama Olabilir cnm öyle doğumdan sonra adet olmayıp hamile kalan çok. Dikkat et sen bence. İnşallah Rabbim Sana da sağlıklı bir oğlan nasip etsin.
Canim bende okuyalım diyorum liste yapsak bi başlasak olurSalati tefriciye duası ne oldu arkadaşlar kimse basladi mi liste yapildi m okuyacak olanlar bellimi K Khvekokusu20
Canim gozun aydin cok sevindim ayyy allahim insalllah biz isteuenlerdeBurdayım kuzum.yogunum bu günlerde çok girip yazamıyorum ama okuyorum.kv kp geldiler uzaktan onlarla oturuyorum yemek iş güç çocuklar uğraşıp duruyorum.bide bugün 4lü test için devlete gittim cinsiyetimizde kesinleşti rabbimin izniyle kesin erkek dedi kızlar.
Allah im burdaki tüm isteyen arkadaslarimada hayirlisindan sagliklisindan nasip etsin ınş.dualarimdasiniz
Canım senin bebeğin cinsiyeti kesinleşti mi ayyy insallah olunuz olurda bizlerde cesaret gelir canım burayı unutma yaz olurmuYeni deneme yapacak olan arkadaşlar. Diyet uygulayın yumurtlama gunu ilişkiye girin 3 yada 4 gün perhiz yapın ilişkiden önce. Ph yüksek su için yumurtlama gunu en ıslak oldugunuz ani yakalayın . ve en onemlisi bol bol bolca gönülden dua edin isteyin. Rabbim herkese nasıl etsin inşallah erkek evlat sevgisini. Başka formüle takvime yönteme bel baglamayin. En mantikli ve kesin olmasada olasiligi yüksek yöntem bu.
Eskiler nerdesiniz
Canım devlet hastanesindeki doktorlar da bu tür durumlarda ilgi olmuyor maalesef çünkü ellerinde ki aletler yetersiz ben hem devlete hemde özele gitmiştim hamilelik düşünüyorum bi sıkıntı var mı diye ilk özele gitmiştim hatta küçük bir yara var büyümesin yakalım dedi bende çocuk düşündüğüm için inanmadım para için yakıyor demek ki küçük demişti çünkü. Devlete gittim hiç ilgilenmedi sayılır zorla ikna ettim de öyle söyledi büyümesin yaktir diye bende ilgilenmedi diye tekrar özele gitmiştim alttan ultrason ile baktı yumurtalıkları o şekilde gördü hatta çatlamış yumurtan erken yumurtlama olmuş dedi yani diyeceğim o ki devlette hem ilgilenmek istemiyorlar hemde ellerinde sadece karından ultrason cihazı var bununla da bakma ve anlama şansları yok yeterli değil yani istersen bi özele git daha iyi bilgi alabilmek için ....Kizlar bugun devlet hast gittim kadin doğuma cocuk istiyorum kasiklarim ağrıyo testler pozitifi göstermesi hala yumurtam çatlamış mi cocuk icin bir sıkıntım varmi die bakmaya geldim dedim karından ultrasonla baktı birsey gozukmuy o rahmin yumurtalıklarında bir sıkıntı yok dedu bende yumurtam çatlamış mi peki dedim oda yumurtan yok suan dedi çatlamış da biz göremeyiz zaten dedi sizlere sorum şu
1 kadından ultrasonla yumurtanın olup olmadığını görebilir mi
2 yumurta çatlamış midir çatlamış sa neden ben hic piki göremedim bu kasik agrilarim nedir
3 bu ay yum catlamadi diyelim ultrasonda gozukmezmiydi yada catlamasaydi bu agrilar olurmuydi
Bu arada gecen ay hormon testlerim temiz çıkmıştı kizlar fikri olanlar cevap verirse sevinirim
Elifemm- sende bir bakiver buraya cnm ya
Canım gözün aydın olsun maşallah senin oğlan sonunda gösterdi allahım biz isteyenlere de nasip eder inşallah bizlerde dua et olur mu cok sevindim yaBurdayım kuzum.yogunum bu günlerde çok girip yazamıyorum ama okuyorum.kv kp geldiler uzaktan onlarla oturuyorum yemek iş güç çocuklar uğraşıp duruyorum.bide bugün 4lü test için devlete gittim cinsiyetimizde kesinleşti rabbimin izniyle kesin erkek dedi kızlar.
Allah im burdaki tüm isteyen arkadaslarimada hayirlisindan sagliklisindan nasip etsin ınş.dualarimdasiniz
Canım devlet hastanesindeki doktorlar da bu tür durumlarda ilgi olmuyor maalesef çünkü ellerinde ki aletler yetersiz ben hem devlete hemde özele gitmiştim hamilelik düşünüyorum bi sıkıntı var mı diye ilk özele gitmiştim hatta küçük bir yara var büyümesin yakalım dedi bende çocuk düşündüğüm için inanmadım para için yakıyor demek ki küçük demişti çünkü. Devlete gittim hiç ilgilenmedi sayılır zorla ikna ettim de öyle söyledi büyümesin yaktir diye bende ilgilenmedi diye tekrar özele gitmiştim alttan ultrason ile baktı yumurtalıkları o şekilde gördü hatta çatlamış yumurtan erken yumurtlama olmuş dedi yani diyeceğim o ki devlette hem ilgilenmek istemiyorlar hemde ellerinde sadece karından ultrason cihazı var bununla da bakma ve anlama şansları yok yeterli değil yani istersen bi özele git daha iyi bilgi alabilmek için ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?