Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
1.cisi çok saçma ikinciyi isteyip istememen senin elinde olan birşey keşke bunu diyeceği yere yumurtlama günlerini çatlama olup olmadığını yorumlasaydı..
Bir de stres çok etkiliyor bazen erken catlayabiliyor bazen de erteleyebiliyor
2.cisi imkanın varsa direk özele gitmeni tavsiye ederim daha güvenilir geliyor bana tabi tercih senin inşallah istediğin gibi olur herşey..

Birde erkek bebek için mi yumurtlama günü nü öğrenmek istiyor Sun ?? Eşler arasında kan yenileme ile cinsiyet secmeyi denedin mi ?

Evet cnm erkek bebek icin testleri deniyorum özele gitmememin sebebi kolon hst var muane ücretleri 150 200 250 arasi baya pahali kardeşimin ordaki özelde doktor cok iyi yum takibi yapar ama ben tek bir kere gideririm ancak uzak ondan gidemiyorum benim kafamı kurcalayan testler ne koyulasiyo ne tam siliklesiyo neden acaba sonucta yum gerceklestikten sonra silik oluyo hatta hıc çizgi bile gözükmemekte basliyo bu test niye köyü acaba dun mi yum oldu bu akşam değerlendirsem olmas mi acaba
Birde erkek bebek için mi yumurtlama günü nü öğrenmek istiyor Sun ?? Eşler arasında kan yenileme ile cinsiyet secmeyi denedin mi ?

Sıvı alımına dikkat ediyormusun belki de testler bozuk

Ben çok su içmem zaten belki cok su icmddigim icin olamaz mi testleri eczanedeki 5li lerle denedim ikisinin koyuluğu aynıydı hemen hemen bütün testlerse degilde birkac testte denedim iki farkli testi beraber ikisininde koyulugu yakındı birbirine
Sıvı alımına dikkat ediyormusun belki de testler bozuk

Dün gece yum gerçekleşmişse bugün deneme yapılsa erkek bebek icin riskli mi acaba
Valla canım ben yumurtlama çatlaması olayını herkese sordum bazısı diyor adet biti mi bazısı adetten itibaren 12,13,14,15.gunlerde oluyor hatta bazen yumurtlama bile olmuyor bunu çok araştırdım sana da bu yüzden sordum kan yenileme yı denedin mi diye çünkü bunu çok kişide denemiş gerçekten tutuyor ama bir ben anlayamadım nasıl yapılır

İnşallah nasib olur gidersin bizlerede dua edersin inşallah

Kan deneme olayı soyle benim ve esimin gerçek dogum yılını tam bilmiyoruz iki yıl arasında aileler kararsiz oyuzden denemedim bir ara grupta bir arkadaş yapıyordu ama

Kan deneme olayı soyle benim ve esimin gerçek dogum yılını tam bilmiyoruz iki yıl arasında aileler kararsiz oyuzden denemedim bir ara grupta bir arkadaş yapıyordu ama
İşte bende bayan 3 yılda erkek 4 yılda yoksa tam tersi yani bayan 4 yılda erkek 3 yılda olanı mı doğru bilemedim bende bunu merak ediyorum bi kaç kişiye denedim şans mıdır nedir ikiside tutuyor ama benim emin olmam lazım bunun gerçekliği doğru... aslında sende kızlarından doğum tarihi ni bulabilirsin doğum senelerinden anlaşılıyor

Ağrı ve akıntı var bence aksama yada yarina pozitifi yakalarım die düşünüyordum ama doktor yok deyince kafam karıştı karından ultrasonla 2 dk sürmedi bakması boyle anlasilirmi bukadar çabuk onu bilemedim
kizimdan nasil bulacam ki sonucta anne babanın dogum tarihleri doğru olması lazim

Ağrı akıntı durumu varmı bence deneme yapma ılk 12saat diyorlar burda sen bilirsin

Canım ben bunu kendimde ve çoğu kişide. Denedim doğru çıkıyor ben bayan 3 erkek 4 diye hesapladim

Peki kan verme veya kürtaj gibi durumlarda nasıl olcak.mesela bu topikte erkek bebek istiyenler var bende dahil.mesela eşim kan verse onun yenilenicekse erkek mi olacak
Burdaki bazı arkadaşlar kan vermeyle yenileniyor diyor ama ben kan vermeyi hesaplamadim benim kayinvalidem arka arkaya doğum yapmış sonuçta doğuma.giriyor kan yenilenmis oluyor ama ama 3 tane erkek doğurmuş onu dahi hesapladım bayan 3 erkek 4 olarak doğru çıkıyor

Canım ben bunu kendimde ve çoğu kişide. Denedim doğru çıkıyor ben bayan 3 erkek 4 diye hesapladim
Ayyy çok sevindim sonunda bana da cevap veren oldu Allah razı olsun Peki tam tersi denedin mi ben denediklerim de tam tersi yapınca da doğru çıkıyor o yüzden kafam karıştı bayan 4 erkek 3 olanı deneyebilirmisin bende sırf kesin olsun emin olayım öyle yapacağım artık gerisi Rabbime kalmış inşallah isteyen herkese her iki meyveden de tattırır

Mesala kızın 2015 doğumlu yani 2014 de hamile kaldin diyelim tahmini doğum tarihlerinizle deneyin en son senin ki yenilenmiş belli ki o şekilde bulabilirsin

Peki kan verme veya kürtaj gibi durumlarda nasıl olcak.mesela bu topikte erkek bebek istiyenler var bende dahil.mesela eşim kan verse onun yenilenicekse erkek mi olacak
Bence kan verme veya doğum ile ilgisi yok çünkü vücut takı tüm kan yenilenmesi gerek diye düşünüyorum ben kızıma hamile kaldığım sene eşim ameliyat oldu 5 ay sonra ben hamile olduğumu öğrendim...bu durum belirli aylarda kan veren yani düzenli kan verenler için doğru dur onun haricinde ne düşük ne kürtaj nede bir kerelik kan verme etkilemiyor bu benim fikrim tabi çünkü hamile kaldığım sene eşim ameliyat oldu bende buradan tahmin yürütüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…