- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.621
İnanki canım bende emin değilim iki türlü deneyen var bazısı kadın 3 sene de erkek 4 sene de diyor bazısı da kadın 4 erkek 3 olan doğru diyor ama nasıl bı iş ise benim denediklerim de ikisi nide denedim ikiside tuttu tabi önceki çocuklara bakarak hesaplıyor Sun senin var mı çocuğun yoksa planlamak için mi sordunArkadaşlar nasil yapılıyor kan yenileme banada yaparmisiniz ben 29.06
1984 eşim 2 temmuz 1980
Iki kizim var canim 3İnanki canım bende emin değilim iki türlü deneyen var bazısı kadın 3 sene de erkek 4 sene de diyor bazısı da kadın 4 erkek 3 olan doğru diyor ama nasıl bı iş ise benim denediklerim de ikisi nide denedim ikiside tuttu tabi önceki çocuklara bakarak hesaplıyor Sun senin var mı çocuğun yoksa planlamak için mi sordun
O zaman sende de hesaplama yapalım kızlarına hangi senelerde hamile kaldin ikisinin de son adet tarihini biliyor musun yaz bana hesaplayalım o,birde eşinin ve senin doğum tarihi doğru değil mi yoksa yanlış çıkabilirIki kizim var canim 3
Düşünüyorum bu ay yumurtlamadım herhalde pozitif gormedim bu ayı eş gectim
Kızlarına hamile kaldığın ayı yılı hatırlıyor san yaz canım hesaplayım bakalım doğru çıkıyor mu ona göre hesaplayımArkadaşlar nasil yapılıyor kan yenileme banada yaparmisiniz ben 29.06
1984 eşim 2 temmuz 1980
Canım bayan 4 erkek 3 olarak denedim farklı çıktı tutmuyor sen ne zaman deneme.yapcak sinAyyy çok sevindim sonunda bana da cevap veren oldu Allah razı olsun Peki tam tersi denedin mi ben denediklerim de tam tersi yapınca da doğru çıkıyor o yüzden kafam karıştı bayan 4 erkek 3 olanı deneyebilirmisin bende sırf kesin olsun emin olayım öyle yapacağım artık gerisi Rabbime kalmış inşallah isteyen herkese her iki meyveden de tattırır
Birde benim için yapabilir misin canım sana zahmet benim doğum tarihim 26.08.1989... eşimin ki 02.06.1990 erkek bebek için hangi yıllar oluyor ben mi yanlış yapıyorum bakalımCanım bayan 4 erkek 3 olarak denedim farklı çıktı tutmuyor sen ne zaman deneme.yapcak sin
Canım en son sen yenilenmiş oluyorsun eşinde bu sene haziranda yenileniyorBirde benim için yapabilir misin canım sana zahmet benim doğum tarihim 26.08.1989... eşimin ki 02.06.1990 erkek bebek için hangi yıllar oluyor ben mi yanlış yapıyorum bakalım
Anladım canm o zaman. Ben yaza kadar bekleyim inşallah beklediğim gibi olurCanım en son sen yenilenmiş oluyorsun eşinde bu sene haziranda yenileniyor
Tabi bazı arkadaşlar tutmuyor diyor yinede bilmiyorum doğruluğu nedir tesadüfmü gerçekten öylemi bilemiyorumAnladım canm o zaman. Ben yaza kadar bekleyim inşallah beklediğim gibi olur
Benide hesaplarmışım kızlarım 2008 martta hamile kaldım kucuk kızıma 2014 aralıkta kaldım ben haziran 84 eşim temmuz 80Tabi bazı arkadaşlar tutmuyor diyor yinede bilmiyorum doğruluğu nedir tesadüfmü gerçekten öylemi bilemiyorum
Canım 2 sindede sen yenilenmissinBenide hesaplarmışım kızlarım 2008 martta hamile kaldım kucuk kızıma 2014 aralıkta kaldım ben haziran 84 eşim temmuz 80
Yani kızmı olacak bu sene icin canimCanım 2 sindede sen yenilenmissin
Öyle görünüyor canım ancak esin temmuz 2020 de yenileniyorYani kızmı olacak bu sene icin canim
Arkadaşın hesapladığı gibi yani bayan 3 yılda erkek 4 yılda yenileniyor ise senin 2020 ye kadar yani eşinin doğum gününden sonra 2020 nin 2 temmuz den sonrasında hamile kalman gerekiyor erkek bebek olması için birde erkeklerde kan yenilenmesi 4 buçuk seneyi buluyor diye de duydum..tabi herşey nasip kısmet Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBenide hesaplarmışım kızlarım 2008 martta hamile kaldım kucuk kızıma 2014 aralıkta kaldım ben haziran 84 eşim temmuz 80
Otomatik hesaplama yapınca Rus takvimin de benim kızımda yanlış çıkıyor ama kendin hesaplama yaptığım da genelde denediklerim de tuttu kafam öyle karıştı kiHicbir takvime inanmayin kizlarrrr. Bu kan olayina rus takvimi deniyor ve tutmayanda cookkk fazlaaa. En yakin elifem arkadasimiz örnek.
Sizde mi otomatik hesaplama yaptınız kendiniz mi hesapladinizOtomatik hesaplama yapınca Rus takvimin de benim kızımda yanlış çıkıyor ama kendin hesaplama yaptığım da genelde denediklerim de tuttu kafam öyle karıştı ki
Akintim ik9 gundur var ve agrim dun cok şiddetliydi birde madem çatladı testim neden bugun köyü cıktı acaba dün gece mi çatladı testlerim hic pozitif olmadi koyuya yakın bugunki de cok köyü cıktı
kızlar bence ağrıyı çok hissettiğimiz gün varya o an çatlıypruz bence canım ben sana demiştim bir kez daha test yap..muhtemelen gece çatladın ve sabaha kadar rengi açıldı..yani benim aklıma yatan öncesinde değil ama akıntı önce normal geliyor ya ondan sonraki günlerde günde iki ve ağrının şidddetlendiği an ise günde birkaçkez denemeli bence çünkü genelde gecesine çatlıypr o yüzden çok ağrı olduğu an yapmalıyız :)Ağrı ve akıntı var bence aksama yada yarina pozitifi yakalarım die düşünüyordum ama doktor yok deyince kafam karıştı karından ultrasonla 2 dk sürmedi bakması boyle anlasilirmi bukadar çabuk onu bilemedim
kizimdan nasil bulacam ki sonucta anne babanın dogum tarihleri doğru olması lazim
Canim hic stres yapma bunlari düşünerek. Ben herseyi deneyim icim rahat etsin diyorsun anliyorum ama okadar cok yontem ve takvim varki biri tutsa biri tutmuyor. Eger bebek istiyorsan bu takvimler icin asla erteleme. Ama bu islaklik önemli galiba yumurtlama gununde islaksan bence kacirmaOtomatik hesaplama yapınca Rus takvimin de benim kızımda yanlış çıkıyor ama kendin hesaplama yaptığım da genelde denediklerim de tuttu kafam öyle karıştı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?