- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.641
Aslında çok haklısın canım gerçekten öyle nasipten öteye geçilmiyor işte elimden geleni yaptım demek istiyorum tabi herşeyin başı sağlıklı hayırlı olması ama insan iki meyveyi de tatmak istiyorCanim hic stres yapma bunlari düşünerek. Ben herseyi deneyim icim rahat etsin diyorsun anliyorum ama okadar cok yontem ve takvim varki biri tutsa biri tutmuyor. Eger bebek istiyorsan bu takvimler icin asla erteleme. Ama bu islaklik önemli galiba yumurtlama gununde islaksan bence kacirma
Canım bence işte bu noktada ovulasyon testi yapmamız gerekiyor saat süresini azaştarak test yaptın mı ?@Birbilsem1132 canım benimde yumurta akı gb akıntım var uzayan.şimdi bu belirtiye göre yum çatlamış mı oluyor yoksa çatlayacak mı onun habercisimi ? @Elifemm- sence canım ?
Bırsa denemeli dediğim şey ovulasyon testi yanlış anlaşılmasın:)kızlar bence ağrıyı çok hissettiğimiz gün varya o an çatlıypruz bence canım ben sana demiştim bir kez daha test yap..muhtemelen gece çatladın ve sabaha kadar rengi açıldı..yani benim aklıma yatan öncesinde değil ama akıntı önce normal geliyor ya ondan sonraki günlerde günde iki ve ağrının şidddetlendiği an ise günde birkaçkez denemeli bence çünkü genelde gecesine çatlıypr o yüzden çok ağrı olduğu an yapmalıyız :)
Canim diyetten kastin nedirYeni deneme yapacak olan arkadaşlar. Diyet uygulayın yumurtlama gunu ilişkiye girin 3 yada 4 gün perhiz yapın ilişkiden önce. Ph yüksek su için yumurtlama gunu en ıslak oldugunuz ani yakalayın . ve en onemlisi bol bol bolca gönülden dua edin isteyin. Rabbim herkese nasıl etsin inşallah erkek evlat sevgisini. Başka formüle takvime yönteme bel baglamayin. En mantikli ve kesin olmasada olasiligi yüksek yöntem bu.
Eskiler nerdesiniz
Canim bende yazsam hesaplarmisin neye gore bakiosun kan yenilenmesine miKızlarına hamile kaldığın ayı yılı hatırlıyor san yaz canım hesaplayım bakalım doğru çıkıyor mu ona göre hesaplayım
Canim ben herkesi etiketledim cevap verin baslayalim dedim herkes yazmadi ben bakip çıkıyorum sürekliSalati tefriciye duası ne oldu arkadaşlar kimse basladi mi liste yapildi m okuyacak olanlar bellimi K Khvekokusu20
Cnm kistin kaç mmKızlar ben malesef bu ay deneme yapamayacağım 39 gün oldu Regl olalı kistim varmiş yine canım sıkıldı
Benim ve bircok arkadasta o akinti yumurtadan 2 gün önce geliyordu yani testlerlede kanitlamistim bunu o akıntıdan 2 gun sonra test pik yapardi pikten kisa sure sonrada çatlama olurdu.@Birbilsem1132 canım benimde yumurta akı gb akıntım var uzayan.şimdi bu belirtiye göre yum çatlamış mı oluyor yoksa çatlayacak mı onun habercisimi ? @Elifemm- sence canım ?
Canım bence işte bu noktada ovulasyon testi yapmamız gerekiyor saat süresini azaştarak test yaptın mı ?
Olur canm hesaplarım tabi senin ve eşinin doğum tarihlerinizle ay gün yıl şekliyle birde kaç çocuğunuz var sa onlara hamile kaldığın ayı yılı da yaz bakalım hesaplama doğru muCanim bende yazsam hesaplarmisin neye gore bakiosun kan yenilenmesine mi
Canım yum çat oldugu anda akıntı yum akı gibi mi yoksa sulu akıntı gibi mi sen surekli test kullandığın için soruyorumBenim ve bircok arkadasta o akinti yumurtadan 2 gün önce geliyordu yani testlerlede kanitlamistim bunu o akıntıdan 2 gun sonra test pik yapardi pikten kisa sure sonrada çatlama olurdu.
Canim ben malesef genelde yumurtlama gunu kuru oluyorum ama bazi arkadaslarin islakligi devam ediyor kiminin uzayan akıntısı oluyor kimininki kaygan oluyor yani hafif islaklik bile şanstir bence. Kisiden kisiyede degisiyor ama uzayan akintinin ilk geldigi gunden 2 gun sonra hep çatlama oluyordu.Canım yum çat oldugu anda akıntı yum akı gibi mi yoksa sulu akıntı gibi mi sen surekli test kullandığın için soruyorum
Ayyy Allah razı olsun cnm. Rabbim cümlemize gitmeyi nasip etsin inşallah. Hacca gitmeyi de nasip etsin inşallah.Amin canim sağolasın. Zaten dikkat ediyorum. Umreye gitme niyetimiz vardı bu sene bebek olunca kaldı inşallah seneye Mart gibi umre zamanı düşünüyorum. Zaten bi gitsem burdaki herkese dua edecem kabeyi ilk gördüğümde insallah
19.11.1989.esimin benim 03.11. 1999. Bide bitane kızım var aralık .2015te gebe kaldım ona Cnm bi bakarmisin bnmkinedeOlur canm hesaplarım tabi senin ve eşinin doğum tarihlerinizle ay gün yıl şekliyle birde kaç çocuğunuz var sa onlara hamile kaldığın ayı yılı da yaz bakalım hesaplama doğru mu
Zahmet plmazsa benimkine de bakar misiniz izTabi öncelikle Rabbim bilir canm çıkmayan da çok çıkan da çok hesapladim kızında evet en son senin kanın yenilenmiş 2017 de de en son eşininin kanı yenilenmiş 19.11
2017 de.. erkek bebek için bu seneyi düşünebilir sin sana kalmış tabi ki de inşallah gönlünce olur..
Önemli bi kist değil dedi adet söktürücü verdi cnmCnm kistin kaç mm
Doğum kontrol hapı vermedimi Dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?