Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aslında çok haklısın canım gerçekten öyle nasipten öteye geçilmiyor işte elimden geleni yaptım demek istiyorum tabi herşeyin başı sağlıklı hayırlı olması ama insan iki meyveyi de tatmak istiyor

Kizlar hepsi rabbimin taktiri benim iki cocugumda rus takvuminn tam tersi oldu cin takvinide tuttu. Tedasaduf tutmustur o da ama yazmak istedim.rabbim herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

Bırsa denemeli dediğim şey ovulasyon testi yanlış anlaşılmasın:)

Canim diyetten kastin nedir

@Birbilsem1132 canım benimde yumurta akı gb akıntım var uzayan.şimdi bu belirtiye göre yum çatlamış mı oluyor yoksa çatlayacak mı onun habercisimi ? @Elifemm- sence canım ?
Benim ve bircok arkadasta o akinti yumurtadan 2 gün önce geliyordu yani testlerlede kanitlamistim bunu o akıntıdan 2 gun sonra test pik yapardi pikten kisa sure sonrada çatlama olurdu.

Canım bence işte bu noktada ovulasyon testi yapmamız gerekiyor saat süresini azaştarak test yaptın mı ?

canım benim bebiş 2 aylık daha ben sadece vücudumu tanımaya çalışıyorum.Daha adet bile olmadım eğer bu yum akıntısıyla yakında adet olurum.Bide bende polikistik over var testler nasıl sonuç verir bilemiyorum

Benim ve bircok arkadasta o akinti yumurtadan 2 gün önce geliyordu yani testlerlede kanitlamistim bunu o akıntıdan 2 gun sonra test pik yapardi pikten kisa sure sonrada çatlama olurdu.
Canım yum çat oldugu anda akıntı yum akı gibi mi yoksa sulu akıntı gibi mi sen surekli test kullandığın için soruyorum

Canım yum çat oldugu anda akıntı yum akı gibi mi yoksa sulu akıntı gibi mi sen surekli test kullandığın için soruyorum
Canim ben malesef genelde yumurtlama gunu kuru oluyorum ama bazi arkadaslarin islakligi devam ediyor kiminin uzayan akıntısı oluyor kimininki kaygan oluyor yani hafif islaklik bile şanstir bence. Kisiden kisiyede degisiyor ama uzayan akintinin ilk geldigi gunden 2 gun sonra hep çatlama oluyordu.

Ayyy Allah razı olsun cnm. Rabbim cümlemize gitmeyi nasip etsin inşallah. Hacca gitmeyi de nasip etsin inşallah.

Olur canm hesaplarım tabi senin ve eşinin doğum tarihlerinizle ay gün yıl şekliyle birde kaç çocuğunuz var sa onlara hamile kaldığın ayı yılı da yaz bakalım hesaplama doğru mu
19.11.1989.esimin benim 03.11. 1999. Bide bitane kızım var aralık .2015te gebe kaldım ona Cnm bi bakarmisin bnmkinede

Tabi öncelikle Rabbim bilir canm çıkmayan da çok çıkan da çok hesapladim kızında evet en son senin kanın yenilenmiş 2017 de de en son eşininin kanı yenilenmiş 19.11
2017 de.. erkek bebek için bu seneyi düşünebilir sin sana kalmış tabi ki de inşallah gönlünce olur..

Canm bir de erkeklerde 4 buçuk seneyi buluyor muş kanın yenilenmes
Mayıs en uygun ay gibi görünüyor sizde başta da belirttiğim gibi herşey Allah'tan gelen bir mucize bunu da unutmamak lazım.. sadece bu hesaplama değil de önce hayırlı sağlıklı olsun diye bol bol dua gerek...inşallah sağlık lı hayırlısı ndan bizim de kızımıza erkek kardeş nasip eder Allahım ..birbirimize dua edersek birimizin ki elbet tutar..

Zahmet plmazsa benimkine de bakar misiniz iz
Eşim 01.04.1986
Ben25.12.1985
Kızım2015 yilinda dogdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…