Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sağol cnm inşallah hayırlısıyla rabbim hepimize nasip eder sağlıklı erkek bebeklerimbebeklerimiz olur inşallah

Sayısal hesaplama
Anne yaşı + bebeğin doğacağı yıl + son adet ayı. Bunların hepsinin sonunda 3 sayısı ekliyoruz. Topluyoruz

Çıkan son rakam çift ise erkek
Tek ise kız

Dikkat edilmesi gerekenler
Bebek doğucağı zaman annenin yeni yaşına 1-2 ay varsa. Yada doğumdan 1-2 ay sonra yaşına giriyorsa. Şuanki yaşınıza +1 ekliyosunuz..
.....Kızlar bunu bana arkadaşım göndermisti kim paylaştı kimin yorumu bilmiyorum bana da baya oldu gönderdiğinde ama sizinle de paylaşmak istedim bu konuyu açan arkadaş bu grupta ise bize de baksın ayrıntılı anlatsın lütfen ..sizlerde deneyin bakalım ne çıkacak...

Kizlar merhaba.. ben bugun ilk kontrolumu oldum som adet tarihime gore bugun tam 7 haftalik ama doktor 6+5 dedi adet tarihine gore uyumlu hersey normal dedi kalp atisini da duyduk cok sukur neyse doktor zaten toplamda 4-5 saniye dinletti kalp atisini ama sesini duyunca hemen dedi ki kalp atisina gore erkege benziyor ben cok sasirdim bu kadar erken anlayabiliyor musunuz dedim yani bilimsel degil ama tecrubeden ve izlenimlerimden artik bilebiliyorum dedi sen yine de cok beklentiye girme dedi. Siz duydunuz mu boyle bisey daha once ?

Canım 86 dogumluyum mayista yeni yaşa gircem simdiki yasi 31 olarakmi almaliyim 32 mi?

Kalp atısi 140tan azsa erkek oluyormus oyle bir hurafe var canim ama tutmayan cok. Insallah hakkinda hayirlisi olsun. Nerde bu doktor cok mrk ettim

Hayırlısı olsun hakkında cnm inşallah gönlündeki olur bizede dua et

Evet malesef oldum cnm.
canim benim.. inna lillahi ve inna ileyhi raciun deyip Rabbimizden mukafat iste canim. Efendimizde basina bir musibet geldiğinde boyle yaparmis. Herhalimize hamdolsun. Allahim sana evlatlarina saglik afiyet versin tez zamandada saglikli salih bir evlat nasipetsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…