- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.661
Amiin canım inşallah hepimize nasip etsinAyyy Allah razı olsun cnm. Rabbim cümlemize gitmeyi nasip etsin inşallah. Hacca gitmeyi de nasip etsin inşallah.
Sağol cnm inşallah hayırlısıyla rabbim hepimize nasip eder sağlıklı erkek bebeklerimbebeklerimiz olur inşallahTabi öncelikle Rabbim bilir canm çıkmayan da çok çıkan da çok hesapladim kızında evet en son senin kanın yenilenmiş 2017 de de en son eşininin kanı yenilenmiş 19.11
2017 de.. erkek bebek için bu seneyi düşünebilir sin sana kalmış tabi ki de inşallah gönlünce olur..
L Lilarengim1 canım yumurta akı uzayan şeffaf akinti çatlamak üzere deniyor. Catladiktan sonra kremsi akıntıya dönüşüyor.
Bende o akinti olmasına rağmen olmadım adet.
Yoo hiç te yaşlı değilsiniz önemli olan hangi yaşta hissettiğinizdir ama ben kendimi çok yorgun ve bitkin hissettiğim için yaşlı hissediyorum o da ayrı bir konuYa kizlar masallh cogunuz cok gencsiniz ben 32 olaraktan kendimi yasli hissediyorum
Çok kotuyum Cnm belimin agrusundan doğru düzgün oturup kalkamiyorum kasiklarrimda sancım var kahverengi akıntım sadece 1gün sürdü instagramda doktora söyledim önemli bişey olduğunu zannetmiyorum dediPrensesim2016 canim nasilsin agrin oluyormu.
Sende gencsin kız o kadar da büyük değilsin sanırım en kucugunuz bnm 19 yaşındayımYa kizlar masallh cogunuz cok gencsiniz ben 32 olaraktan kendimi yasli hissediyorum
Canım 86 dogumluyum mayista yeni yaşa gircem simdiki yasi 31 olarakmi almaliyim 32 mi?Sayısal hesaplama
Anne yaşı + bebeğin doğacağı yıl + son adet ayı. Bunların hepsinin sonunda 3 sayısı ekliyoruz. Topluyoruz
Çıkan son rakam çift ise erkek
Tek ise kız
Dikkat edilmesi gerekenler
Bebek doğucağı zaman annenin yeni yaşına 1-2 ay varsa. Yada doğumdan 1-2 ay sonra yaşına giriyorsa. Şuanki yaşınıza +1 ekliyosunuz..
.....Kızlar bunu bana arkadaşım göndermisti kim paylaştı kimin yorumu bilmiyorum bana da baya oldu gönderdiğinde ama sizinle de paylaşmak istedim bu konuyu açan arkadaş bu grupta ise bize de baksın ayrıntılı anlatsın lütfen ..sizlerde deneyin bakalım ne çıkacak...
Kalp atısi 140tan azsa erkek oluyormus oyle bir hurafe var canim ama tutmayan cok. Insallah hakkinda hayirlisi olsun. Nerde bu doktor cok mrk ettimKizlar merhaba.. ben bugun ilk kontrolumu oldum som adet tarihime gore bugun tam 7 haftalik ama doktor 6+5 dedi adet tarihine gore uyumlu hersey normal dedi kalp atisini da duyduk cok sukur neyse doktor zaten toplamda 4-5 saniye dinletti kalp atisini ama sesini duyunca hemen dedi ki kalp atisina gore erkege benziyor ben cok sasirdim bu kadar erken anlayabiliyor musunuz dedim yani bilimsel degil ama tecrubeden ve izlenimlerimden artik bilebiliyorum dedi sen yine de cok beklentiye girme dedi. Siz duydunuz mu boyle bisey daha once ?
Hayırlısı olsun hakkında cnm inşallah gönlündeki olur bizede dua etKizlar merhaba.. ben bugun ilk kontrolumu oldum som adet tarihime gore bugun tam 7 haftalik ama doktor 6+5 dedi adet tarihine gore uyumlu hersey normal dedi kalp atisini da duyduk cok sukur neyse doktor zaten toplamda 4-5 saniye dinletti kalp atisini ama sesini duyunca hemen dedi ki kalp atisina gore erkege benziyor ben cok sasirdim bu kadar erken anlayabiliyor musunuz dedim yani bilimsel degil ama tecrubeden ve izlenimlerimden artik bilebiliyorum dedi sen yine de cok beklentiye girme dedi. Siz duydunuz mu boyle bisey daha once ?
Gecmis olsun canim Allah şifa versinÇok kotuyum Cnm belimin agrusundan doğru düzgün oturup kalkamiyorum kasiklarrimda sancım var kahverengi akıntım sadece 1gün sürdü instagramda doktora söyledim önemli bişey olduğunu zannetmiyorum dedi
Amiiinnn canim amiin inşallahh. Canim dusukten sonra kurtaj oldunmuAyyy Allah razı olsun cnm. Rabbim cümlemize gitmeyi nasip etsin inşallah. Hacca gitmeyi de nasip etsin inşallah.
Evet malesef oldum cnm.Amiiinnn canim amiin inşallahh. Canim dusukten sonra kurtaj oldunmu
Evet malesef oldum cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?