- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.681
Hamilelik var ise onu bilemem de mesala hamilelik düşünüyorsanız daha hamile değilseniz 32 olarak alınır ama hamilelik var ise durum değişirCanım 86 dogumluyum mayista yeni yaşa gircem simdiki yasi 31 olarakmi almaliyim 32 mi?
Naptin canim sen testleriKizlar 10 günü askim süredir kasiklarim.agriyo belime atiyo neden acaba ilk ağrıdığında yum dan dolayı dedim ama bu baya uzun oldu her ay en fazla 5 gun sürerdi bu ay baya uzun sürdü neden olabilir
Hayirli olsun bebeğim Allah kucagina almayi nasip etsin bizede analtirmisin neler yaptinKizlar merhaba.. ben bugun ilk kontrolumu oldum som adet tarihime gore bugun tam 7 haftalik ama doktor 6+5 dedi adet tarihine gore uyumlu hersey normal dedi kalp atisini da duyduk cok sukur neyse doktor zaten toplamda 4-5 saniye dinletti kalp atisini ama sesini duyunca hemen dedi ki kalp atisina gore erkege benziyor ben cok sasirdim bu kadar erken anlayabiliyor musunuz dedim yani bilimsel degil ama tecrubeden ve izlenimlerimden artik bilebiliyorum dedi sen yine de cok beklentiye girme dedi. Siz duydunuz mu boyle bisey daha once ?
Ya kizlar masallh cogunuz cok gencsiniz ben 32 olaraktan kendimi yasli hissediyorum
Naptin canim sen testleri
Uzayan akıntı catlamaya çok yakın bir dönemde olduğunun habercisi çatlama olduktan sonra akıntı azalmaya başlıyor canım@Birbilsem1132 canım benimde yumurta akı gb akıntım var uzayan.şimdi bu belirtiye göre yum çatlamış mı oluyor yoksa çatlayacak mı onun habercisimi ?Elifemm- sence canım ?
Canım olgunlaşan veya catlamaya yakın yumurtayı baktığında mutlaka görmesi gerekirdi çok detaylı bakmamış olabilir.ayrıca yumurta yakın zamanda catladiysa doktorlar bunu anlıyorlar yumurta catladiginda karın boşluğunda serbest sıvı oluyor bunu görünce çatlamış yakın zamanda demesi gerekirdi.su an kaçıncı günün senin belkide gece çatladı çünkü 2 kez test yapiyordun tahmini yumurtlama gününe yakın test sayıni arttırman lazım misal 30-31 günde bir düzenli adet goruyor san 15-16-17. Günleri testlerini 3-4 kez tekrarlaman lazım kaçırmamak için.hakkında hayırlısı olsun.bu ayı eş geç dilersen.Kizlar bugun devlet hast gittim kadin doğuma cocuk istiyorum kasiklarim ağrıyo testler pozitifi göstermesi hala yumurtam çatlamış mi cocuk icin bir sıkıntım varmi die bakmaya geldim dedim karından ultrasonla baktı birsey gozukmuy o rahmin yumurtalıklarında bir sıkıntı yok dedu bende yumurtam çatlamış mi peki dedim oda yumurtan yok suan dedi çatlamış da biz göremeyiz zaten dedi sizlere sorum şu
1 kadından ultrasonla yumurtanın olup olmadığını görebilir mi
2 yumurta çatlamış midir çatlamış sa neden ben hic piki göremedim bu kasik agrilarim nedir
3 bu ay yum catlamadi diyelim ultrasonda gozukmezmiydi yada catlamasaydi bu agrilar olurmuydi
Bu arada gecen ay hormon testlerim temiz çıkmıştı kizlar fikri olanlar cevap verirse sevinirim
Elifemm- sende bir bakiver buraya cnm ya
Canim beraber tekrar yapariz soğan suyu ve böğürtlen koku deniycem sende dene bide günde 2 3 incir yerim yardimlasiriz tekrar hamile olanlar dualarinizi eksik etmeyin bizdenHala aynı cnm ne tam silik ne tam köyü bende anlamadim artik yapmayacağım onumuzdeki ay tekrar başlayacağım
E elifeem bizede neler yaptigini anlatirmisin canimKızlar giremedim 2 gündür mesajların hepsini okuyamadım.hepinize çok çok teşekkür ederim.Allah a çok şükür ınş kucagimiza almayida nasip eder sizlere de dua ediyorum rabbim tez zamanda hayirlisindan sagliklisindan burdaki tüm arkadaslarimada nasip etsin ınş.
Canim adetim 4 günü baslicam ac karna sabah akşam 1 kahverengi soğanı 4 e bölüp 1bucuk su bardağı suda kaynatıp ılık içicemSağın suyunu nasil yapıyorsun cnm sen birde kuru incir mi yiyorsunnurecrin
Canim adetim 4 günü baslicam ac karna sabah akşam 1 kahverengi soğanı 4 e bölüp 1bucuk su bardağı suda kaynatıp ılık içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?