Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar 10 günü askim süredir kasiklarim.agriyo belime atiyo neden acaba ilk ağrıdığında yum dan dolayı dedim ama bu baya uzun oldu her ay en fazla 5 gun sürerdi bu ay baya uzun sürdü neden olabilir

Hayirli olsun bebeğim Allah kucagina almayi nasip etsin bizede analtirmisin neler yaptin

Kızlar giremedim 2 gündür mesajların hepsini okuyamadım.hepinize çok çok teşekkür ederim.Allah a çok şükür ınş kucagimiza almayida nasip eder sizlere de dua ediyorum rabbim tez zamanda hayirlisindan sagliklisindan burdaki tüm arkadaslarimada nasip etsin ınş.

@Birbilsem1132 canım benimde yumurta akı gb akıntım var uzayan.şimdi bu belirtiye göre yum çatlamış mı oluyor yoksa çatlayacak mı onun habercisimi ? Elifemm- sence canım ?
Uzayan akıntı catlamaya çok yakın bir dönemde olduğunun habercisi çatlama olduktan sonra akıntı azalmaya başlıyor canım

Canım olgunlaşan veya catlamaya yakın yumurtayı baktığında mutlaka görmesi gerekirdi çok detaylı bakmamış olabilir.ayrıca yumurta yakın zamanda catladiysa doktorlar bunu anlıyorlar yumurta catladiginda karın boşluğunda serbest sıvı oluyor bunu görünce çatlamış yakın zamanda demesi gerekirdi.su an kaçıncı günün senin belkide gece çatladı çünkü 2 kez test yapiyordun tahmini yumurtlama gününe yakın test sayıni arttırman lazım misal 30-31 günde bir düzenli adet goruyor san 15-16-17. Günleri testlerini 3-4 kez tekrarlaman lazım kaçırmamak için.hakkında hayırlısı olsun.bu ayı eş geç dilersen.

Hala aynı cnm ne tam silik ne tam köyü bende anlamadim artik yapmayacağım onumuzdeki ay tekrar başlayacağım
Canim beraber tekrar yapariz soğan suyu ve böğürtlen koku deniycem sende dene bide günde 2 3 incir yerim yardimlasiriz tekrar hamile olanlar dualarinizi eksik etmeyin bizden

E elifeem bizede neler yaptigini anlatirmisin canim

Ben 85 doğumluyum ama kasım ayı şimdi bu ay gebelik düşünüyorum tutarsa kadımda olur doğım ozaman hesaplayamadım ya 32+2018+2+3=2055 mi oluyo ama ne alaka ya kasımda doğarsa yaşıma bir daha mı eklicem hiç anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…