Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Regl zamanında ve yum zamanında da tüketiliyor mu acaba bi zararı yokmu ben başlıyayım ozaman
Rahmi temizliyor hamile kalmayı kolaylaştırıyor bi araştır canim yumurtalarında olgunlastiriyor

bana uyar canm

Sanirim boyle 1991 doğumluyum martta deneme yapacaksam martin 3u birde doğacağı yıl 2019 olacak muhtemelen şubat gibi doğduğum icin doğacağı zamana yakın oldigi icin yaşıma +1 ekliyim toplayacağız sanirim
27+1+3+2019 = 3050 erkek oluyo boyle mi acaba hangi arkadaş demişti doğru mu yaptim

Ben anlamadim beynim yandi

ben b
yontemi 2 kizimda denedim ama tutmadi erkek gosterdi ama 2 de kiz

Kızlar ben eşime hiçbirşey uygulamadim böyle şeylerle testlerle filan ugrasmama hep kızdı Nasipte ne varsa o dedi.gerçektende ne yapsakta rabbimin dedigi olacak ben yinede burada yumurtlama gunüyle erkek bebeğe çok hamile kalan kişileri okuduğum için belki bu bilgilere ulasmamda bir vesiledir diye düşünüp içimde kalmasin diye uygulamaya çalıştım. Ben diyet uyguladim kendime,ama diyetten ziyade önemli olan yumurtlamaya en yakin zamanı yakalamak diye düşünüyorum.deneme yaptığım ay doktora da gittim aklımda soru işareti kalmasın diye ama esasında evde testle tespit ettim yumurtanın catladigini birde benim catladigi an şiddetli kaşık ağrım olurdu ordanda anlardım catladigini 2-3 ay öncesinde de hep test yaptım vucudumu tanımaya çalıştım.deneme yaptığım gün şiddetli sağ kaşık ağrım oldu,testimi yaptım pik gösteriyordu ağrım geçince tekrar test yaptım açılmaya başladığını gördüm hemen hacet namazı kıldım dualarimi yaptım,en çok rabbimden istedim bu yönteme bel baglamadim gerçekten.1 saat sonrası birliktelik oldu 4 günlük cinsel perhiz vardı.

Şimdi Kasım ayı doğumlu iseniz zaten 33 yaşında olacaksınız bebeğin doğduğu ay da ..bu ay düşünür seniz ve de tutarsa 33+2018+2+3=2056 yapar yani erkek bebek oluyor çift sayı çıktığı için

Canım deneme yaptığın ay doktora gitmişmiydin? Öncesinde ve sonrasında yani yım var mı? Yada ilişkiden sonra çatladımı diye? Yum hangi taraftaydı?
Birde diyette neler yedin içtin? Biokadın fitil kullandınmı? Şimdilik sorularım bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…