- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.701
Rahmi temizliyor hamile kalmayı kolaylaştırıyor bi araştır canim yumurtalarında olgunlastiriyor
bana uyar canm@Birbilsem1132pirlanta97 A Asell80 @Ceymiceyn L Lilarengim1 @MRM01 @Dil-Berk @BeyazGelincik2014 K Khvekokusu20 ve ben 10kişi bu bu cuma duaya başlaylım mı hatta yarın da olabilir mubarek perşembe ne dersiniz kızlar..varsa tek dua yapcaz hepimiz için
Ben 85 doğumluyum ama kasım ayı şimdi bu ay gebelik düşünüyorum tutarsa kadımda olur doğım ozaman hesaplayamadım ya 32+2018+2+3=2055 mi oluyo ama ne alaka ya kasımda doğarsa yaşıma bir daha mı eklicem hiç anlamadım
Ben anlamadim beynim yandiSanirim boyle 1991 doğumluyum martta deneme yapacaksam martin 3u birde doğacağı yıl 2019 olacak muhtemelen şubat gibi doğduğum icin doğacağı zamana yakın oldigi icin yaşıma +1 ekliyim toplayacağız sanirim
27+1+3+2019 = 3050 erkek oluyo boyle mi acaba hangi arkadaş demişti doğru mu yaptim
Bİri bize yardım etsinnnnnnBen anlamadim beynim yandi
Kızınıza hangi ay hangi senede hamile kaldınız bunu da belirtin öyle bakayım hepsine
Ben varim canim@Birbilsem1132pirlanta97 A Asell80 @Ceymiceyn L Lilarengim1 @MRM01 @Dil-Berk @BeyazGelincik2014 K Khvekokusu20 ve ben 10kişi bu bu cuma duaya başlaylım mı hatta yarın da olabilir mubarek perşembe ne dersiniz kızlar..varsa tek dua yapcaz hepimiz için
Sağol cnm allah razı olsunGecmis olsun canim Allah şifa versin
yontemi 2 kizimda denedim ama tutmadi erkek gosterdi ama 2 de kizSanirim boyle 1991 doğumluyum martta deneme yapacaksam martin 3u birde doğacağı yıl 2019 olacak muhtemelen şubat gibi doğduğum icin doğacağı zamana yakın oldigi icin yaşıma +1 ekliyim toplayacağız sanirim
27+1+3+2019 = 3050 erkek oluyo boyle mi acaba hangi arkadaş demişti doğru mu yaptim
Benim için sorun yok başlayabilirim@Birbilsem1132pirlanta97 A Asell80 @Ceymiceyn L Lilarengim1 @MRM01 @Dil-Berk @BeyazGelincik2014 K Khvekokusu20 ve ben 10kişi bu bu cuma duaya başlaylım mı hatta yarın da olabilir mubarek perşembe ne dersiniz kızlar..varsa tek dua yapcaz hepimiz için
Canim ben anlamadim nedir bu yontemben b
yontemi 2 kizimda denedim ama tutmadi erkek gosterdi ama 2 de kiz
Canim sayisiz okuyacak gecemavisim.bizeBenide yazın kizGecemavisim sende okumayacanmi tek seferlik hepimiz için okuyacaz
benide yaz canim bende okurum@Birbilsem1132pirlanta97 A Asell80 @Ceymiceyn L Lilarengim1 @MRM01 @Dil-Berk @BeyazGelincik2014 K Khvekokusu20 ve ben 10kişi bu bu cuma duaya başlaylım mı hatta yarın da olabilir mubarek perşembe ne dersiniz kızlar..varsa tek dua yapcaz hepimiz için
yontem derken hesapladim demek istedim canim yanlis anlasilmis dogruluk payi var mi diye yani simdi hesapladim ama ikisindede erkek cikti onu demek istedimCanim ben anlamadim nedir bu yontem
Canim nasil hesapladin ben hesaplama isini anlayamadimyontem derken hesapladim demek istedim canim yanlis anlasilmis dogruluk payi var mi diye yani simdi hesapladim ama ikisindede erkek cikti onu demek istedim
valla bunlar tutmuyo bence elifemmin de dediği gibi pik yapar yapmaz ilişki derim benben b
KIZLAr mesajımı okuyanlar yarın başlayalım akşam ve haftaya bitirmiş olalım :)ben b
Canım deneme yaptığın ay doktora gitmişmiydin? Öncesinde ve sonrasında yani yım var mı? Yada ilişkiden sonra çatladımı diye? Yum hangi taraftaydı?Kızlar ben eşime hiçbirşey uygulamadim böyle şeylerle testlerle filan ugrasmama hep kızdı Nasipte ne varsa o dedi.gerçektende ne yapsakta rabbimin dedigi olacak ben yinede burada yumurtlama gunüyle erkek bebeğe çok hamile kalan kişileri okuduğum için belki bu bilgilere ulasmamda bir vesiledir diye düşünüp içimde kalmasin diye uygulamaya çalıştım. Ben diyet uyguladim kendime,ama diyetten ziyade önemli olan yumurtlamaya en yakin zamanı yakalamak diye düşünüyorum.deneme yaptığım ay doktora da gittim aklımda soru işareti kalmasın diye ama esasında evde testle tespit ettim yumurtanın catladigini birde benim catladigi an şiddetli kaşık ağrım olurdu ordanda anlardım catladigini 2-3 ay öncesinde de hep test yaptım vucudumu tanımaya çalıştım.deneme yaptığım gün şiddetli sağ kaşık ağrım oldu,testimi yaptım pik gösteriyordu ağrım geçince tekrar test yaptım açılmaya başladığını gördüm hemen hacet namazı kıldım dualarimi yaptım,en çok rabbimden istedim bu yönteme bel baglamadim gerçekten.1 saat sonrası birliktelik oldu 4 günlük cinsel perhiz vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?