Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet canım gittim catladiktan bir gün önce ç.tesiydi sağda 16mm yumurtan var catlamaz bu daha dedi.o gün bol havuç ve kuru incir tükettim catlamayi kolaylastiriyormus.pazar günü akşam ağrım başladı ağrı geçince birliktelik oldu p.tesi tekrar gittim yumurta gözükmüyor çatlamış dedi.ağrıya göre gittim ben testlede onaylamis oldum.
Diyet olarakta hergün karbonatli şu içtim 1.5 litre.süt ve süt ürünleri çok çok az tukettim hergün bir muz kuru kayısı kuru incir tükettim.diyet çok önemli değil bence en önemlisi yumurtlama ya en yakın ani yakalamak
Biokadinide burda sevecenimin mesajlarından okumuştum ne olur ne olmaz mantar filan varsa bilmediğim için vajinanın asidik ortamını dengelemek icin deneme yaptığım ay 6-7 gün kullanmıştım.

Elifemm- canim iliskiden once cinsel perhiz yapmissin 4 gun peki onun oncesinde hic korunarak olmamali mi olursada kac kerw olmali bilgin var mi canim
Canım ben aslında 3 gün ayarlamistim perhizimi ancak stres yaptım sanırım mecburen 4 gün oldu ondan öncesi ilişkiler korunmalı oldu prezervatif ile.Benim doktorum perhizde 3 günü geçirme dedi ölmeye başlıyorlar kaliteleri düşüyor dedi.

canim o 3 gunluk perhize kadar korunmali olarak iliskinin sınırı var mi diye sormak istedim sperm olusumu kalitesi icin ama sınır yok yazmissin tamam canim
Aslında korunmali düzenli olarak sürekli 3 günde bir birliktelik olmasi daha mantıklı geliyor sürekli taze sperm üretimi olucaktir deneyeceğin zamanda tek sefer korunmasız iliski

ALLAH RAZI OLSUN canim sagol

Canim fitili yaklaşık yumurtanın catlamasindan kac gun once kullandin
Valla unutuyordum kullanmayı 6 tane anca kullanmisimdir dolapta duruyor gerisi :) 5-6 gün öncesi bırakmıştım sanırım ben yumurtlama yi 17.gün bekliyordum 19.gün çatladı.

Kalp atısi 140tan azsa erkek oluyormus oyle bir hurafe var canim ama tutmayan cok. Insallah hakkinda hayirlisi olsun. Nerde bu doktor cok mrk ettim
Ya sayisina degil de sanki atim sesinden oyle bir varsayim cikardi bir de ulrasonda kalp grafigi gorunuyor ya ona bakti sesine bakti oyle dedi. Bu doktor Hatayda canim ozel bir hastanenin doktoru

Elifem özele mi gitmiştin gittiğin zaman doktora ne dedin cocuk istiyorum mu dedin yoksa yumurtalarıma baktırmak istiyorum demistin

KIZLAr mesajımı okuyanlar yarın başlayalım akşam ve haftaya bitirmiş olalım :)
canm kac kişiyiz tam olarak kişi başına gore hesap yapin kac tane okuyacağımız çıksın oyle yarin naslayalim

Hayır canm yanlış hesaplama yapmışsın
Şimdi 27 yaşındasın ve de Mart'ta hamilelik düşünüp ve tutarsa zaten doğum Allah bilir tabi Aralık ayında oluyor fakat subat ayinda dogdugun icin aralik ile subat yakin oldugu için 1 ekliyoruz hesaplayım hemen
27+1+2018+3+3=2052 çıkar çift çıktığı için erkek bebek oluyormuş
Fakat Mart'ta değil de nisan da kaldın diyelim veya diğer aylar bu hesaplama 2019 lu olur yani hesaplama yeniden yapılması gerekir.
Şunu da özellik le belirteyim hangi tespit olursa olsun asla kesin doğru diyemem ben arkadaşımın bana gönderdiği yönetimi paylaşmak istedim sonuçta hangi yöntem olursa olsun kesinliği elbette yoktur herşey Rabbim neyi uygun gördüyse sonuç o olur Allah herkesin gönlüne göre versin kız veya erkek farketmez elbette sağlıklı hayırlı olsun yeterki isteyen herkese de nasip etsin anneliği babalığı... gönül iki meyveyi de tatmak istiyor o yüzden bu tür yöntemleri deniyoruz Rabbim ne verirse hayırlısından versin.....

Ama martta hamile kalsam dogum bu yılı bitirince olur ki 2019 olması lazım 9 ay 10 gün ya

Canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için...
Bence diyette çok önemli burda çok gördüm yum günü hamile kalıp da kızı olan özellikle karbonatlı su içmen ve süt ve ürünlerini en aza indirmen vajen ph yükseltmiştir.Buda y spermlere yaramıştır.
Bende kafamda bütün bilgileri toparlayıp inşallah kızım yaşına yaklaşınca deneme yapacağım. Rabbim burdaki herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Birde elifem hacet namazında ayet-el kürsü duasını herseyi okudun mu namaz cok iyimis ama ben ayet-el kursiyi ezbere bilmiyorum Elifemm- birde benim yum zamanı tam bir hafta kasiklarim ağrıyo ordan anlamam mümkün değil ee piki de yakalayamadım nasil tam anlayacağım bilmiyorum bak bugun pek agrim yok sanirim benimki pazar yada pazartesi aksam catladi

Ama martta hamile kalsam dogum bu yılı bitirince olur ki 2019 olması lazım 9 ay 10 gün ya
Ben hamileliği 10 ay diye biliyorum canm sağlık ocağındaki hemşire öyle söyledi bana Mart ayını da hesapladığında Aralık ya 10. Ay oluyor istersen gebelik hesaplama diye Google yaz sana daha ayrıntılı bilgi verir hatta bende bakayım Mart 3 gibi düşünüyor san bakalım hangi ay çıkıyor sende bak bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…