- 16 Ağustos 2017
- 235
- 431
- 33
- 45
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.721
sana katiliyorum canim yumurtalama gunu pik siliklesmeye basladiginda 12 saati gecmeden iliski olmali bencede gecen ay o sekilde hamile kalmistim ama nasip degilmisvalla bunlar tutmuyo bence elifemmin de dediği gibi pik yapar yapmaz ilişki derim ben
canim okuyacagimiz salavati da atarmisin bide kac kere okuyacagiz 404 kere miKIZLAr mesajımı okuyanlar yarın başlayalım akşam ve haftaya bitirmiş olalım :)
Evet canım gittim catladiktan bir gün önce ç.tesiydi sağda 16mm yumurtan var catlamaz bu daha dedi.o gün bol havuç ve kuru incir tükettim catlamayi kolaylastiriyormus.pazar günü akşam ağrım başladı ağrı geçince birliktelik oldu p.tesi tekrar gittim yumurta gözükmüyor çatlamış dedi.ağrıya göre gittim ben testlede onaylamis oldum.Canım deneme yaptığın ay doktora gitmişmiydin? Öncesinde ve sonrasında yani yım var mı? Yada ilişkiden sonra çatladımı diye? Yum hangi taraftaydı?
Birde diyette neler yedin içtin? Biokadın fitil kullandınmı? Şimdilik sorularım bunlar :)
Canım ben aslında 3 gün ayarlamistim perhizimi ancak stres yaptım sanırım mecburen 4 gün oldu ondan öncesi ilişkiler korunmalı oldu prezervatif ile.Benim doktorum perhizde 3 günü geçirme dedi ölmeye başlıyorlar kaliteleri düşüyor dedi.Elifemm- canim iliskiden once cinsel perhiz yapmissin 4 gun peki onun oncesinde hic korunarak olmamali mi olursada kac kerw olmali bilgin var mi canim
Tam anlamadım canım.ondan önce istediğin kadar birliktelik olabilir ama korunmalı olsunElifemm- canim iliskiden once cinsel perhiz yapmissin 4 gun peki onun oncesinde hic korunarak olmamali mi olursada kac kerw olmali bilgin var mi canim
canim o 3 gunluk perhize kadar korunmali olarak iliskinin sınırı var mi diye sormak istedim sperm olusumu kalitesi icin ama sınır yok yazmissin tamam canimTam anlamadım canım.ondan önce istediğin kadar birliktelik olabilir ama korunmalı olsun
Aslında korunmali düzenli olarak sürekli 3 günde bir birliktelik olmasi daha mantıklı geliyor sürekli taze sperm üretimi olucaktir deneyeceğin zamanda tek sefer korunmasız iliskicanim o 3 gunluk perhize kadar korunmali olarak iliskinin sınırı var mi diye sormak istedim sperm olusumu kalitesi icin ama sınır yok yazmissin tamam canim
ALLAH RAZI OLSUN canim sagolKızlar ben eşime hiçbirşey uygulamadim böyle şeylerle testlerle filan ugrasmama hep kızdı Nasipte ne varsa o dedi.gerçektende ne yapsakta rabbimin dedigi olacak ben yinede burada yumurtlama gunüyle erkek bebeğe çok hamile kalan kişileri okuduğum için belki bu bilgilere ulasmamda bir vesiledir diye düşünüp içimde kalmasin diye uygulamaya çalıştım. Ben diyet uyguladim kendime,ama diyetten ziyade önemli olan yumurtlamaya en yakin zamanı yakalamak diye düşünüyorum.deneme yaptığım ay doktora da gittim aklımda soru işareti kalmasın diye ama esasında evde testle tespit ettim yumurtanın catladigini birde benim catladigi an şiddetli kaşık ağrım olurdu ordanda anlardım catladigini 2-3 ay öncesinde de hep test yaptım vucudumu tanımaya çalıştım.deneme yaptığım gün şiddetli sağ kaşık ağrım oldu,testimi yaptım pik gösteriyordu ağrım geçince tekrar test yaptım açılmaya başladığını gördüm hemen hacet namazı kıldım dualarimi yaptım,en çok rabbimden istedim bu yönteme bel baglamadim gerçekten.1 saat sonrası birliktelik oldu 4 günlük cinsel perhiz vardı.
Canim fitili yaklaşık yumurtanın catlamasindan kac gun once kullandinAslında korunmali düzenli olarak sürekli 3 günde bir birliktelik olmasi daha mantıklı geliyor sürekli taze sperm üretimi olucaktir deneyeceğin zamanda tek sefer korunmasız iliski
Valla unutuyordum kullanmayı 6 tane anca kullanmisimdir dolapta duruyor gerisi :) 5-6 gün öncesi bırakmıştım sanırım ben yumurtlama yi 17.gün bekliyordum 19.gün çatladı.Canim fitili yaklaşık yumurtanın catlamasindan kac gun once kullandin
Ya sayisina degil de sanki atim sesinden oyle bir varsayim cikardi bir de ulrasonda kalp grafigi gorunuyor ya ona bakti sesine bakti oyle dedi. Bu doktor Hatayda canim ozel bir hastanenin doktoruKalp atısi 140tan azsa erkek oluyormus oyle bir hurafe var canim ama tutmayan cok. Insallah hakkinda hayirlisi olsun. Nerde bu doktor cok mrk ettim
Cin takvimi tutyormu peki sendeValla unutuyordum kullanmayı 6 tane anca kullanmisimdir dolapta duruyor gerisi :) 5-6 gün öncesi bırakmıştım sanırım ben yumurtlama yi 17.gün bekliyordum 19.gün çatladı.
Kızlar ben eşime hiçbirşey uygulamadim böyle şeylerle testlerle filan ugrasmama hep kızdı Nasipte ne varsa o dedi.gerçektende ne yapsakta rabbimin dedigi olacak ben yinede burada yumurtlama gunüyle erkek bebeğe çok hamile kalan kişileri okuduğum için belki bu bilgilere ulasmamda bir vesiledir diye düşünüp içimde kalmasin diye uygulamaya çalıştım. Ben diyet uyguladim kendime,ama diyetten ziyade önemli olan yumurtlamaya en yakin zamanı yakalamak diye düşünüyorum.deneme yaptığım ay doktora da gittim aklımda soru işareti kalmasın diye ama esasında evde testle tespit ettim yumurtanın catladigini birde benim catladigi an şiddetli kaşık ağrım olurdu ordanda anlardım catladigini 2-3 ay öncesinde de hep test yaptım vucudumu tanımaya çalıştım.deneme yaptığım gün şiddetli sağ kaşık ağrım oldu,testimi yaptım pik gösteriyordu ağrım geçince tekrar test yaptım açılmaya başladığını gördüm hemen hacet namazı kıldım dualarimi yaptım,en çok rabbimden istedim bu yönteme bel baglamadim gerçekten.1 saat sonrası birliktelik oldu 4 günlük cinsel perhiz vardı.
canm kac kişiyiz tam olarak kişi başına gore hesap yapin kac tane okuyacağımız çıksın oyle yarin naslayalimKIZLAr mesajımı okuyanlar yarın başlayalım akşam ve haftaya bitirmiş olalım :)
Hayır canm yanlış hesaplama yapmışsınSanirim boyle 1991 doğumluyum martta deneme yapacaksam martin 3u birde doğacağı yıl 2019 olacak muhtemelen şubat gibi doğduğum icin doğacağı zamana yakın oldigi icin yaşıma +1 ekliyim toplayacağız sanirim
27+1+3+2019 = 3050 erkek oluyo boyle mi acaba hangi arkadaş demişti doğru mu yaptim
Hayır canm yanlış hesaplama yapmışsın
Şimdi 27 yaşındasın ve de Mart'ta hamilelik düşünüp ve tutarsa zaten doğum Allah bilir tabi Aralık ayında oluyor fakat subat ayinda dogdugun icin aralik ile subat yakin oldugu için 1 ekliyoruz hesaplayım hemen
27+1+2018+3+3=2052 çıkar çift çıktığı için erkek bebek oluyormuş
Fakat Mart'ta değil de nisan da kaldın diyelim veya diğer aylar bu hesaplama 2019 lu olur yani hesaplama yeniden yapılması gerekir.
Şunu da özellik le belirteyim hangi tespit olursa olsun asla kesin doğru diyemem ben arkadaşımın bana gönderdiği yönetimi paylaşmak istedim sonuçta hangi yöntem olursa olsun kesinliği elbette yoktur herşey Rabbim neyi uygun gördüyse sonuç o olur Allah herkesin gönlüne göre versin kız veya erkek farketmez elbette sağlıklı hayırlı olsun yeterki isteyen herkese de nasip etsin anneliği babalığı... gönül iki meyveyi de tatmak istiyor o yüzden bu tür yöntemleri deniyoruz Rabbim ne verirse hayırlısından versin.....
Evet canım gittim catladiktan bir gün önce ç.tesiydi sağda 16mm yumurtan var catlamaz bu daha dedi.o gün bol havuç ve kuru incir tükettim catlamayi kolaylastiriyormus.pazar günü akşam ağrım başladı ağrı geçince birliktelik oldu p.tesi tekrar gittim yumurta gözükmüyor çatlamış dedi.ağrıya göre gittim ben testlede onaylamis oldum.
Diyet olarakta hergün karbonatli şu içtim 1.5 litre.süt ve süt ürünleri çok çok az tukettim hergün bir muz kuru kayısı kuru incir tükettim.diyet çok önemli değil bence en önemlisi yumurtlama ya en yakın ani yakalamak
Biokadinide burda sevecenimin mesajlarından okumuştum ne olur ne olmaz mantar filan varsa bilmediğim için vajinanın asidik ortamını dengelemek icin deneme yaptığım ay 6-7 gün kullanmıştım.
Ben hamileliği 10 ay diye biliyorum canm sağlık ocağındaki hemşire öyle söyledi bana Mart ayını da hesapladığında Aralık ya 10. Ay oluyor istersen gebelik hesaplama diye Google yaz sana daha ayrıntılı bilgi verir hatta bende bakayım Mart 3 gibi düşünüyor san bakalım hangi ay çıkıyor sende bak bu aradaAma martta hamile kalsam dogum bu yılı bitirince olur ki 2019 olması lazım 9 ay 10 gün ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?