- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.741
Ben hamileliği 10 ay diye biliyorum canm sağlık ocağındaki hemşire öyle söyledi bana Mart ayını da hesapladığında Aralık ya 10. Ay oluyor istersen gebelik hesaplama diye Google yaz sana daha ayrıntılı bilgi verir hatta bende bakayım Mart 3 gibi düşünüyor san bakalım hangi ay çıkıyor sende bak bu arada
Ben özelde bayan doktora gittim onuda biran kendime yakın buldum anlattım böyle böyle dedim yumurtlama anını yakalamam lazım 2 kızım var bu yöntemle çok kişi erkek bebeğe hamile kalmış dedim.ilk defa duyuyorum dedi sen bilirsin istersen yaparım takibini dedi öyle oldu yani.Rabbim sizi de iyi niyetli doktorlarla karsilastirsin ınş.Elifem özele mi gitmiştin gittiğin zaman doktora ne dedin cocuk istiyorum mu dedin yoksa yumurtalarıma baktırmak istiyorum demistin
canm kac kişiyiz tam olarak kişi başına gore hesap yapin kac tane okuyacağımız çıksın oyle yarin naslayalim
Evet canım tutuyor kizlarimdada tutmuşCin takvimi tutyormu peki sende
Ben baktım canm son adet tarihi ni 3 Mart yaptım 8 Aralık cumartesi çıktı mart ayı da sayılıyor çünküMart gibi düşünüyorum da tabi nasip kısmet tutarsa martin 5 gibi regl bitmis olacak yum hemen hemen martin 18 e denk gelecek o yuzden mart tam tamına 1 ay olmuyo sanıyorum
Aklında tut bakalım tahmin ettiğin günleri 14 gün sonra adet görmen gerekir.ateş takibide yapabilirsin. mesela benim çatlama olacağı gün yüzüm yanaklarim yanıyordu sanki içten bir atesim çıkmıştı. Bide akıntı başladığı zaman testlerin sayısını 3 veya 4 e çıkar gerekirseBirde elifem hacet namazında ayet-el kürsü duasını herseyi okudun mu namaz cok iyimis ama ben ayet-el kursiyi ezbere bilmiyorumElifemm- birde benim yum zamanı tam bir hafta kasiklarim ağrıyo ordan anlamam mümkün değil ee piki de yakalayamadım nasil tam anlayacağım bilmiyorum bak bugun pek agrim yok sanirim benimki pazar yada pazartesi aksam catladi
Peki kan yenilenmesi yaptığında hangisini denemiştin erkek 3 yılda kadın 4 yılda olanı mı ya da tam tersi erkek 4 kadın 3 yılda olanı mı yaptın hangisi tuttuEvet canım tutuyor kizlarimdada tutmuş
Çok takılma bence takvimlere %50 olduğu için denk gelme olasılığı çok yüksek olduğunu düşünüyorum.Sen naparsan yap rabbimin dediği olucak sırf içinde kalmasın diye ben bu yoldan dene derim şahsen.Napicagim bilmiyorum bana mart nisan kiz gösteriyor cin takvimimde buakil verin lütfen
Hatirlamiyorumki canım bir arkadaş yapmıştı burda ben şubat 1986 liyim eşim kasım 1980 liPeki kan yenilenmesi yaptığında hangisini denemiştin erkek 3 yılda kadın 4 yılda olanı mı ya da tam tersi erkek 4 kadın 3 yılda olanı mı yaptın hangisi tuttu
Canım pik durumu kimisinde uzun surermiş o yüzden acele etmemek lazımvalla bunlar tutmuyo bence elifemmin de dediği gibi pik yapar yapmaz ilişki derim ben
Ben hesaplayım canm hamile kaldığın ay yılı söyle birde başka çocuğun varsa onları da söyle bakalım hangisi uyuyor bende bebek düşünüyorum ama tanıdıklarım da ikisini de denedim. Nasıl bir şans ise iki yöntem de tuttu anlayamadım o yüzden sordum başka çocuklarının hamile kaldığın ay yılı hangisi tutuyor diyeHatirlamiyorumki canım bir arkadaş yapmıştı burda ben şubat 1986 liyim eşim kasım 1980 li
İlk kızım son adet tarihim 19 aralık 2011 ocak 2012 de tutmuştur o.2.kızım kasım 2014.bu bebisim ekim 2017Ben hesaplayım canm hamile kaldığın ay yılı söyle birde başka çocuğun varsa onları da söyle bakalım hangisi uyuyor bende bebek düşünüyorum ama tanıdıklarım da ikisini de denedim. Nasıl bir şans ise iki yöntem de tuttu anlayamadım o yüzden sordum başka çocuklarının hamile kaldığın ay yılı hangisi tutuyor diye
Yani pikten sonra da sık test yapmak lazım evet..ya kızlar bişey daha sorcam eşim şehir dışındaydı 10 gündür haftasonu gelicek ve haftasonu yumurtlama dönemime denk gelicek büyük ihtimal ama 10 gündür ilişki yaşamıyoz nerdeyse napcam bana bir akıl verin yaCanım pik durumu kimisinde uzun surermiş o yüzden acele etmemek lazım
Canım 10 günlük perhiz cok uzun bence eşin biraz ayıp olcak kendini boşaltsın sonra 4 günlük perhiz ayarlaması yapın Sperm kalite ve hızı için diyorumYani pikten sonra da sık test yapmak lazım evet..ya kızlar bişey daha sorcam eşim şehir dışındaydı 10 gündür haftasonu gelicek ve haftasonu yumurtlama dönemime denk gelicek büyük ihtimal ama 10 gündür ilişki yaşamıyoz nerdeyse napcam bana bir akıl verin ya
10 gün çok uzun canım bence deneme yapma.Yani pikten sonra da sık test yapmak lazım evet..ya kızlar bişey daha sorcam eşim şehir dışındaydı 10 gündür haftasonu gelicek ve haftasonu yumurtlama dönemime denk gelicek büyük ihtimal ama 10 gündür ilişki yaşamıyoz nerdeyse napcam bana bir akıl verin ya
Çin takvimi banada şubat kız mart erkek nisan mayıs kız gösteriyor bence fazla takılma ona Cnm takdir rabiminNapicagim bilmiyorum bana mart nisan kiz gösteriyor cin takvimimde buakil verin lütfen
Ben özelde bayan doktora gittim onuda biran kendime yakın buldum anlattım böyle böyle dedim yumurtlama anını yakalamam lazım 2 kızım var bu yöntemle çok kişi erkek bebeğe hamile kalmış dedim.ilk defa duyuyorum dedi sen bilirsin istersen yaparım takibini dedi öyle oldu yani.Rabbim sizi de iyi niyetli doktorlarla karsilastirsin ınş.
rabbim evlatlarinla guzel bir ömür nasio etsin insallah vallahi bende öyle düşünüyorum dedim bakim adete girecegin gunden 14 gun çıkarıp tahmin ettiğim zamana denk düşüyo mu acaba falanAklında tut bakalım tahmin ettiğin günleri 14 gün sonra adet görmen gerekir.ateş takibide yapabilirsin. mesela benim çatlama olacağı gün yüzüm yanaklarim yanıyordu sanki içten bir atesim çıkmıştı. Bide akıntı başladığı zaman testlerin sayısını 3 veya 4 e çıkar gerekirse
Ya ben internette okudum elifem de yazmış ya..sayısında değişiklik olmuyo yani yler yok olmuyo sanırsam..kalitesi ne demek ki? Ama yapmazsam da yumurtlamayı kaçırcam öf ya karmakarışığımCanım 10 günlük perhiz cok uzun bence eşin biraz ayıp olcak kendini boşaltsın sonra 4 günlük perhiz ayarlaması yapın Sperm kalite ve hızı için diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?