Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Mart gibi düşünüyorum da tabi nasip kısmet tutarsa martin 5 gibi regl bitmis olacak yum hemen hemen martin 18 e denk gelecek o yuzden mart tam tamına 1 ay olmuyo sanıyorum

Ben özelde bayan doktora gittim onuda biran kendime yakın buldum anlattım böyle böyle dedim yumurtlama anını yakalamam lazım 2 kızım var bu yöntemle çok kişi erkek bebeğe hamile kalmış dedim.ilk defa duyuyorum dedi sen bilirsin istersen yaparım takibini dedi öyle oldu yani.Rabbim sizi de iyi niyetli doktorlarla karsilastirsin ınş.

Aklında tut bakalım tahmin ettiğin günleri 14 gün sonra adet görmen gerekir.ateş takibide yapabilirsin. mesela benim çatlama olacağı gün yüzüm yanaklarim yanıyordu sanki içten bir atesim çıkmıştı. Bide akıntı başladığı zaman testlerin sayısını 3 veya 4 e çıkar gerekirse

Napicagim bilmiyorum bana mart nisan kiz gösteriyor cin takvimimde buakil verin lütfen
Çok takılma bence takvimlere %50 olduğu için denk gelme olasılığı çok yüksek olduğunu düşünüyorum.Sen naparsan yap rabbimin dediği olucak sırf içinde kalmasın diye ben bu yoldan dene derim şahsen.

Peki kan yenilenmesi yaptığında hangisini denemiştin erkek 3 yılda kadın 4 yılda olanı mı ya da tam tersi erkek 4 kadın 3 yılda olanı mı yaptın hangisi tuttu
Hatirlamiyorumki canım bir arkadaş yapmıştı burda ben şubat 1986 liyim eşim kasım 1980 li

Hatirlamiyorumki canım bir arkadaş yapmıştı burda ben şubat 1986 liyim eşim kasım 1980 li
Ben hesaplayım canm hamile kaldığın ay yılı söyle birde başka çocuğun varsa onları da söyle bakalım hangisi uyuyor bende bebek düşünüyorum ama tanıdıklarım da ikisini de denedim. Nasıl bir şans ise iki yöntem de tuttu anlayamadım o yüzden sordum başka çocuklarının hamile kaldığın ay yılı hangisi tutuyor diye

İlk kızım son adet tarihim 19 aralık 2011 ocak 2012 de tutmuştur o.2.kızım kasım 2014.bu bebisim ekim 2017

Canım pik durumu kimisinde uzun surermiş o yüzden acele etmemek lazım
Yani pikten sonra da sık test yapmak lazım evet..ya kızlar bişey daha sorcam eşim şehir dışındaydı 10 gündür haftasonu gelicek ve haftasonu yumurtlama dönemime denk gelicek büyük ihtimal ama 10 gündür ilişki yaşamıyoz nerdeyse napcam bana bir akıl verin ya

Canım 10 günlük perhiz cok uzun bence eşin biraz ayıp olcak kendini boşaltsın sonra 4 günlük perhiz ayarlaması yapın Sperm kalite ve hızı için diyorum

10 gün çok uzun canım bence deneme yapma.

Kızımınkine baktım doğrumu ? 27 yaşında hamile kaldım 2012 de doğdu o ama 2012 ocakta son reglim ekim doğumlu ben kasımlıyım..27+1+2012+3=2043 ama ben aramızda 1 ay olduğu için 2043 ama +1 yapıyprum ekiöde doğdu bende kasım 2044 ama kızım oldu:) ciftse erkekti olmadı bende dimi

rabbim evlatlarinla guzel bir ömür nasio etsin insallah vallahi bende öyle düşünüyorum dedim bakim adete girecegin gunden 14 gun çıkarıp tahmin ettiğim zamana denk düşüyo mu acaba falan

Canım 10 günlük perhiz cok uzun bence eşin biraz ayıp olcak kendini boşaltsın sonra 4 günlük perhiz ayarlaması yapın Sperm kalite ve hızı için diyorum
Ya ben internette okudum elifem de yazmış ya..sayısında değişiklik olmuyo yani yler yok olmuyo sanırsam..kalitesi ne demek ki? Ama yapmazsam da yumurtlamayı kaçırcam öf ya karmakarışığım

Nurecrin canm ben hicbir takvimle ayarlamayacağım sadece yum zamanını yakalayıp senden yapacağım bence bu testler hepsi saçmalık baska birsey degil bunlarla kafani yorma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…