Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
rabbim evlatlarinla guzel bir ömür nasio etsin insallah vallahi bende öyle düşünüyorum dedim bakim adete girecegin gunden 14 gun çıkarıp tahmin ettiğim zamana denk düşüyo mu acaba falan
E elifem sen ne dersin? Bir de şey okudum bak uzun süre boşalmayan erkeklerin spermleri vucuttan geri emilip yeni spermlere yer açılıyprmuş..buna ne diyosunuz yeni temiz bilgi ?

Canm sayısında değişiklik olmuyo ama hızında ve kalitesi acısından iyi değil yler hızlı ya mesela ama bukadar uzun perhiz y lerin yavaşlatıp çabucak ölmesine neden oluyo bence de eşin kendi kendine tatmin olsun artik onu da nasil söyleyeceksen orası sana kalmis

Ya ben internette okudum elifem de yazmış ya..sayısında değişiklik olmuyo yani yler yok olmuyo sanırsam..kalitesi ne demek ki? Ama yapmazsam da yumurtlamayı kaçırcam öf ya karmakarışığım
Ölüyor lar canım hareket hızları düşüyor bir erkeğin spermi çok beklerse kristallesir katilasir bilmiyorum hiç fark ettinizmi sizde lavaboya filan çıktığınızda.

Valla boşanma sebebi:) uzun zamandır da yok şimdi cuma yapsak cumartesi çatlasam bu sefer sık ilişki oluyo yine tutmuyor çok kafam karıştı ya

E elifem sen ne dersin? Bir de şey okudum bak uzun süre boşalmayan erkeklerin spermleri vucuttan geri emilip yeni spermlere yer açılıyprmuş..buna ne diyosunuz yeni temiz bilgi ?
İlk defa duyuyorum canım ben okulda bir sene sadece cinsel sağlık dersi gördüm.erkek uzun süre bosalmadiginda spermler orda kristallesip kasiklarda ağrı yapar ve onlar bunu anlıyorlar zaten bosalmalari mecburi bir durum hicbir yoldan olmasa bile ruyalanip bosaliyorlar.eğer uzun süre boşalma olmadıysa tabiki

Canim aynen Rabbim hayirlisini versin adetinden sonra başlayacağım tekrar dualarimla

Valla boşanma sebebi:) uzun zamandır da yok şimdi cuma yapsak cumartesi çatlasam bu sefer sık ilişki oluyo yine tutmuyor çok kafam karıştı ya
Belki pazar olur yumurtlaman en az bir gün olmalı arada zaten üst üste denk geliyorsa olmasin

Yani eşime sordum dedi bana yok dedi..erkekler bazen bu durımlarda kendileri yapıyor ya acaba utandı da mı öyle dedi acaba? Yapmadım dedi yani ayy inşallah yapmıştır böyle şeylere inanmıyor ya..ben kendim test aldım haberi bile yok yani düşün..şimdi dicek öf ya saçmalama falan

Canım esin 10 gün beklemiş zaten sen normal birlikteliğini ol.yumurtan belki 2 gün gecikecek belli olmuyor bazen stres yapıyorsun 2-3 gün oynayabiliyor.

Nasil boşanma sebebi anlamadim kendi kendine tatmin ol.asini söylesen ne olur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…