Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Olur canm hesaplarım tabi senin ve eşinin doğum tarihlerinizle ay gün yıl şekliyle birde kaç çocuğunuz var sa onlara hamile kaldığın ayı yılı da yaz bakalım hesaplama doğru mu
Canim simdi musait olabildim kusura bakma benim dogum tarihim 26.07.1990 esimin 16.01.1988 ilk cocugum son adet tarihim 31.04.2015 ikinci cocugum son adet 25.07.2017 tesekkurler şimdiden canim

Canm geven ay hormon tahlili temiz cikti gecen gun ultrasonda temiz cikti olsaydi belli olurdu demi
Keşke hamilelik düşünmeden bi doktora gidip danışsan canm inşallah yoktur tabi de yara veya enfeksiyon olabilir bunlarda hamileliği zorlaştırıyor haberiniz olsun

Canim isimlerini yazsin herkes yapalim insallah @Mirnaz85 arkadas da ilgileniyor oda yapabilir listeyi isimler yazilinca

Canım doktorun bilmemesine şaşrdım.Peki cinsiyet erkek olunca bu yömtem için yorum yaptımı?Bende bi doktorla görüştüm yum günü tek ilişki mi olsın dedim erkek bebek için oda hayır dedi tek ilişki çok ilişki önemli değil önemli olan vajen ph artırıp sperm seçimi etkilemek buda diyetle olacak erkeğin yapmasına gerek yok sadece kadın yapacakmış bu diyeti.Yum günü önemli değil dedi.Burda sblkal arkadaşımda yum günü yapmıştı fakat kız o yüzden diyette önemli bence.
Ayrıca yüzde 80 şans veriyorum dedi

Son düzenleme:
insallah canim Rabbim erkek bebekler mukafatlandirir.cok iatedigini biliyprum.Rabbim nasip etmeyecegi seyi hayel ettirmez

Canım Dr kim internetten mi yoksa dışardan mı ya bence diyet yeterli degil yum günü de aslında cok önemli peki vajen ph nasıl artırılacak bilgi verdim dr

Kızlar bir arkadaşımın 2 kıza vardı üçüncü bebeği 8 aylıkken karnında öldü.oda kızdı bebeği aldılar. Ogün orda rus bir doktor vardı bu olay 2016 ocak ayında oldu. doktor arkadaşıma 2017 de hamile kal.erkek olucak dedi neyse bizim arkadaş 2017 de hamile kaldı ve sonuç oğlu olacak.

Amiiin Rabbim cümlemizin evladını korusun. Allah razı olsun cnm. Kötü bir şey gördüğümde ve ya olduğunda hep söylerim ve Rabbime sığınırım. Her günümüze şükürler olsun daha kötü örnekler var hayatımızda. Sabrediyoruz sabrın meyvesi de güzeldir.

Cinsiyette için gittiğimde o hastaneden ayrılmıştı.vajen ph inin en yüksek olduğu dönem şeffaf akıntının bol olduğu gündür zaten.yumurtlamadan bir gün önce bile şansın fazla olduğunu düşünüyorum ben akıntı çok bol oluyor catladiktan sonra azalıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…