- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #43.781
Keşke hamilelik düşünmeden bi doktora gidip danışsan canm inşallah yoktur tabi de yara veya enfeksiyon olabilir bunlarda hamileliği zorlaştırıyor haberiniz olsunBenim hala akintilarim fazla neden herkesin hemem azaliyo
Canim simdi musait olabildim kusura bakma benim dogum tarihim 26.07.1990 esimin 16.01.1988 ilk cocugum son adet tarihim 31.04.2015 ikinci cocugum son adet 25.07.2017 tesekkurler şimdiden canimOlur canm hesaplarım tabi senin ve eşinin doğum tarihlerinizle ay gün yıl şekliyle birde kaç çocuğunuz var sa onlara hamile kaldığın ayı yılı da yaz bakalım hesaplama doğru mu
Keşke hamilelik düşünmeden bi doktora gidip danışsan canm inşallah yoktur tabi de yara veya enfeksiyon olabilir bunlarda hamileliği zorlaştırıyor haberiniz olsun
Canim isimlerini yazsin herkes yapalim insallah @Mirnaz85 arkadas da ilgileniyor oda yapabilir listeyi isimler yazilincaKızlar toplam 11 kişiyiz kişi başına 404 tane düşüyor.yarın başlıyalım, bitiş gününede karar verilsin.Birde ben isimli okunması taraftarıyım, K Khvekokusu20 sen yine bir liste yapsan harika olur.Benim adım Suzan
Hayır canım azalip rengi beyaza dönmeye başlar.seninki hala şeffaf renk miCanm yumdan sonra akinti hala devam eder mi
Hayır canım azalip rengi beyaza dönmeye başlar.seninki hala şeffaf renk mi
Beyazsa yumurtlama olmuştur canım. Çokluğuna bakma rengi önemli giderek azalicak adete doğru kuruycaksin.Rengi beyaza dönmüş ama okadar azalma yok
Alttan muayene ile bakıldı mı canm yaraya o şekilde bakılıyor çünkü enfeksiyon içinde ayrı bir tahlil yapıyorlar inşallah yoktur tabi de ben söyleyim dedimCanm geven ay hormon tahlili temiz cikti gecen gun ultrasonda temiz cikti olsaydi belli olurdu demi
Ben özelde bayan doktora gittim onuda biran kendime yakın buldum anlattım böyle böyle dedim yumurtlama anını yakalamam lazım 2 kızım var bu yöntemle çok kişi erkek bebeğe hamile kalmış dedim.ilk defa duyuyorum dedi sen bilirsin istersen yaparım takibini dedi öyle oldu yani.Rabbim sizi de iyi niyetli doktorlarla karsilastirsin ınş.
insallah canim Rabbim erkek bebekler mukafatlandirir.cok iatedigini biliyprum.Rabbim nasip etmeyecegi seyi hayel ettirmezCanım eylül gibi bi deneme yapayım diyorum tutmazsa seneye kalır.Ben hep kışın doğum yaptım birde yazın doğum yapmak istiyorum.
İnşallah canım ne olur dua et bana çok istiyorum.Rabbim nasip etsin burdaki herkese
canim.cinsiyyetiniz kesinlesmis masallah subhanallah..ben.biliyordum bas agrilarindan.benimde oyleydi cunki :) saglikla dogsun pasaBeyazsa yumurtlama olmuştur canım. Çokluğuna bakma rengi önemli giderek azalicak adete doğru kuruycaksin.
Canım Dr kim internetten mi yoksa dışardan mı ya bence diyet yeterli degil yum günü de aslında cok önemli peki vajen ph nasıl artırılacak bilgi verdim drCanım doktorun bilmemesine şaşrdım.Peki cinsiyet erkek olunca bu yömtem için yorum yaptımı?Bende bi doktorla görüştüm yum günü tek ilişki mi olsın dedim erkek bebek için oda hayır dedi tek ilişki çok ilişki önemli değil önemli olan vajen ph artırıp sperm seçimi etkilemek buda diyetle olacak erkeğin yapmasına gerek yok sadece kadın yapacakmış bu diyeti.Yum günü önemli değil dedi.Burdasblkal arkadaşımda yum günü yapmıştı fakat kız o yüzden diyette önemli bence.
Ayrıca yüzde 80 şans veriyorum dedi
Amiiin Rabbim cümlemizin evladını korusun. Allah razı olsun cnm. Kötü bir şey gördüğümde ve ya olduğunda hep söylerim ve Rabbime sığınırım. Her günümüze şükürler olsun daha kötü örnekler var hayatımızda. Sabrediyoruz sabrın meyvesi de güzeldir.canim benim.. inna lillahi ve inna ileyhi raciun deyip Rabbimizden mukafat iste canim. Efendimizde basina bir musibet geldiğinde boyle yaparmis. Herhalimize hamdolsun. Allahim sana evlatlarina saglik afiyet versin tez zamandada saglikli salih bir evlat nasipetsin inşallah
Amin Allah razı olsun canım burdaki arkadaslarimizada nasip olur ınş.tez zamandacanim.cinsiyyetiniz kesinlesmis masallah subhanallah..ben.biliyordum bas agrilarindan.benimde oyleydi cunki :) saglikla dogsun pasa
Cinsiyette için gittiğimde o hastaneden ayrılmıştı.vajen ph inin en yüksek olduğu dönem şeffaf akıntının bol olduğu gündür zaten.yumurtlamadan bir gün önce bile şansın fazla olduğunu düşünüyorum ben akıntı çok bol oluyor catladiktan sonra azalıyor çünküCanım doktorun bilmemesine şaşrdım.Peki cinsiyet erkek olunca bu yömtem için yorum yaptımı?Bende bi doktorla görüştüm yum günü tek ilişki mi olsın dedim erkek bebek için oda hayır dedi tek ilişki çok ilişki önemli değil önemli olan vajen ph artırıp sperm seçimi etkilemek buda diyetle olacak erkeğin yapmasına gerek yok sadece kadın yapacakmış bu diyeti.Yum günü önemli değil dedi.Burdasblkal arkadaşımda yum günü yapmıştı fakat kız o yüzden diyette önemli bence.
Ayrıca yüzde 80 şans veriyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?